Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-53
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
Deno ce faceti ?
te inteleg oarecum cu mancatul. o solutie ar mai fi sa reduci treptat masa de biberon . sa o tii cat mai mult ridicata (eu cred ca este reflux, totusi ) . dupa ce manaca san sa o ridici, sa o bagi in seama ... sa nu te astepti sa adoarma direct . si probabil ca un SCC te-ar ajuta . Sa nu ma intelegi gresit, nu iti tin teorii si nici nu imi dau cu parerea aiurea, dar cred ca ar trebui sa nu mai masori ce/cat mananca . te pup si iti doresc numai bine .
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Trebuie sa va mai povestesc una Stefan ii arata periuta de dinti animalului: " Are par. Tu ai par? Ai mustatze? Nu se vorbeste... Spune doar miau. Spune "da"! Haide!Te rooooogggg!"
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
care animal ?
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- gargarita
- Moderator
Geo, motanul
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
stefan
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
Multam de rasp cu privire la aerius, asearanu mi-a mai mers netul. Nu i-am mai dat, ma mai gandesc sau intai sa vad cum evolueaza, e si el satul de siropuri, nu prea mai coopereaza. azi vad o ameliorare, o fi de la siropul ala de patlagina, sper din suflet sa scapam cu el ca ma exaspereaza mucii astia care s-au cam inverzit.
Garga e tare amuzant Stef. Daca te incalzeste cu ceva, si copilul meu e contra a orice pe la gradi. Doamna spune ca la activitati coopereaza mai greu. Pe fisele lui sunt mai mult mazgaleli in loc de coloratii. Il intreb si-mi spune ca asa coloreaza el. Nu am cum sa fac cu el acasa caci refuza ideea de a scrie. Nici nu stiu cum sa abordez problema. M-am gandit s-o las balta nitel, ca oricum imi lipseste timpul cu desavarsire. Incerc pe la craciun cand poate oi gasi niste vreioane care sa-l tenteze, sau poate mi-o veni alta idee.
Ma doare gatul, am muci si ma ia cu frig. Presimt ca ma ia o raceala super naspa
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- gargarita
- Moderator
smart - creioane, carioci, hartie colorata, diverse suprafete mai clasice sau mai putin...Poate ii aduce Mosul vreun set care sa capete mai multa valoare daca sunt de la el sanatate!
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele,
smart dc te incalzeste cu ceva , asa colora si D anul trecut, la el totul era o mazgalitura anul asta a inceput sa arate a desen colorat, mai depaseste , dar fata de anul trecut se vede ceva progres dar, am si facut cu el , am stat langa el si-l atentionam sa coloreze incet, fara graba, atat cat s-a aratat el disponibil
fetele cu copii la gradi de stat, am o intrebare mai ciudata cum va luati voi copii de la gradi? adica, la noi s-a impus regula ca parinti sa stea pe hol (adica scari) sa nu ma intram pe holul unde au ei hainele si sa ii asteptam la usa si ei ies imbracati, adica se imbraca singuri pe hol este frig, ceea ce mie nu imi convine sa stau sa ii asez hainele in frig si culmea prostiei este ca dimineata avem voie sa intram pe hol
eu sunt curioasa cum se procedeaza la alte gradi
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Garga
Buna seara mamici
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Gi noi intram la ei in clasa (asta nu e chiar ok,stiu dar eu una incerc sa stau doar la intrare) si apoi ii schimbam pe hol adica acolo undr au si dulapioarele, in centrul gradinitei. Nu ni s a spus niciodata sa nu intram.
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Hello
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
neata
Ginutza , noi intram pe hol (e f cald si acolo, copiii stau si in maneca scurta ), anuntam ca am venit si in 5 minute vine educatoarea cu copilul, il imbrac , sunt mai multe corpuri unde pot sta , majoritatea venim la 5.30-6 dupa ei si se cam aglomereaza .
Pt serbare ne-au anuntat ca anul trecut sa aducem impachetat cadou pt copil si anume : papusa pt fetita si masina pt baietei, de marime medie. O sa organizeze ei, fara parinti , o sa primim pozele si filmarea dupa pe CD.
Mamica de 2 pui scumpi
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
Buna fetelor,
multumesc mult pentru raspunsuri
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- gargarita
- Moderator
'neata
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza...
la noi gradi e micuta,are o incapere la intrare, direct de afara, unde au cuiere si rafturi pt incaltaminte, pt fiecare grupa in parte, e cald , caci tin in permanenta o radioterma si au si calorifer, acolo se dezbraca si se imbraca, fie de noi , fie de dnele ingrijitoare, apoi sus la salile de curs unde noi parintii nu avem voie caci e mocheta si ar trebui sa ne punem protectie.
janis si eu as vrea sa mergem la film, poate in cursul sarbatorilor astora cand avem 2 sapt libere...acum deja simt ca nu mai termimna, am de facut curat, sa impodobim bradul (l-am cumparat duminica din Leroy, artificial cu conuri si putin alb, e frumos), cadouri de cumparat si impachetat,am de facut cu ea o cizmulita si de impodobit coronita de craciun, sotul e full la serv, de multe ori nu poate veni dupa noi si ca sa mergem pe jos din baneasa pana in dr taberei facem 1.5 cel putin.
copilul meu a fost incantat de excursia de ieri, clar a zis ca mai vrea sa mearga, i-a placut experienta.a primit si un glob foarte frumos inscriptionat cu numele ei.
garga voi de unde ati luat cartea aia?
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. si noi f stransi cu timpul. weekendul asta sau cel tarziu cel viitor vrem si noi sa cumparam brad, sa il impodobim. de Craciun mergem la ai mei, dea Domnul sa fie buna sau macar rezonabila vremea sa nu ne inzapezim pe acolo.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
Buna dimineata mamici.
Ginutza. Ni ii imbracam pe hol, dar e o nebunie de caldura in toata gradinta. La noi totusi e o gradinita rurala. Insa la copii care sunt la etaj nu au acces parintii, ceea ce mi se pare o prostie. Clasa Nataliei este aproape de iesire.
Va pupacesc
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|