Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-51
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
'neata
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata..
eu bucataresc ca a fost ziua sotului si fac praji pt maine la serv...
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Cmin, la multi ani sotului!
Si eu singura acasa, mami stiu ca a mers la biserica, dar baietii nu stiu unde-s ne-au lasat dormind
Ma apuc sa adun si eu jucariile dupa tambalaul de ieri cu copiii, si sa fac curat in camera noastra. Ieri am facut curat in toata casa, o zi mi-a luat, pe langa copii cu hranit, culcat, facut baie la amandoi. Dar la noi in camera e dezastru la fiecare 5 min adun haine si jucarii si pampersi, si la voi e asa ?
Ziceti si voi de ce face asa: de vreo 3 zile noaptea nu vrea sa suga, mulg si ii dau din biberon. Dar si la biberon face tare urat, ma impinge intruna, plange, se agita, vrea sa manance dar nu poate. Azi i-am dat din acelasi biberon lapte praf. L-a baut linistita, fara sa miste deloc. Asta ce mai e? Deja fiecare masa a devenit un chin, ca e san ca e biberon, ce Doamne...
LE: a facut asa si la lp deci colici.. Cu y nu am patit asa ceva. Ce e bun? Colief, infacol? De astea am auzit.
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-12-07 12:43:21)
Viata mea, desprinsa din povesti
- gargarita
- Moderator
Deno
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Deno eu sunt singura cu amandoua inca e acceptabil
Si noi cu ceva colici. Ieri dupa-amiaza numai in brate. cum o puneam jos cum incepea sa planga. Dar doarme acceptabil noaptea, pana pe la 2 nu s-a trezit deloc ( de la 22)
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Neata
Cum se numea grupul de pe fb cu sisteme de purtare sh? M-ar interesa un marsupi , nu vreau nou ca nu stiu dc o sa il tin , dar sa arate decent mai am timp , dar ca idee
Mamica de 2 pui scumpi
- be_happy
- Platinum member
Reina, cum zice Janis. Numai ca de acolo mergi catre grupul copil Vanzari-cumparari.
Eu iar imi fac griji ptr Sara. In primul rand ca nu vorbeste, are f putine cuvinte pe care le zice, nici 7.. Apoi, am vazut azi ca e diferita in prezenta altor copii sau adulti pe care-i vede rasr. Nu se jiaca cu ei, sta pe langa ei, isi cere cate o jucariedar greu interactioneaza si mai mult daca i se solicita. Nu ma gandesc la probleme grave ptrca ea comunica fff bine cu noi, inventeaza joculete, e ok. Dar nici nu inteleg aspectele astea.asa cum vad o prioblema in dependenta ei fata de noi, in special de mine.
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Buna ziua
happy, poate e mai timida in prezenta altora. Cat despre vorbit, stiu multi copii care pana la 2 ani abia de ziceau cateva cuvinte si apoi, dupa 2 ani li se dezvolta rapid limbajul.
Noi in ultimul timp ne cam chinuim cu adormiitul lui Iustin. Se vede ca e foarte obosit..e morocanos, freaca ochii, casca si toate cele si totusi nu adoarme... ii dau san, il leagana sotul pe perna apoi in brate, il lasam iar jos in pat si tot asa ore in sir si el geme si plange...
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
a folosit vreuna dintre voi aerius sirop in raceli? copilul meu are foarte ,ulti muci,. tuseste rau cu expectoratii, dar e plin de muci cand sta la orizontala. Adica sufla el nasul, i-am tras si cu batista , dar degeaba, la orizontala se aud garla. Nu mai vreau sa-l las ca data trecuta 2 luni cu mucii astia sa-i fac mai mult rau. II dau sirop de patlagina cu propolis si oscillo si doc zice sa-i dau si Aerius. Ati mai dat la copii d-asta?
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Multumesc fetelor
Da smart , noua mereu ne da medicul la raceala pe lg tratament si aerius, zyrtec sau mai nou xyzal (isi face mai repede efectul) ,stiu ca se da doar maxim 7 zile , doar dc zice medicul prelungesti la 10-14z
Happy eu nu mi-am facut mari griji, tot asa pana la 2 ani putine cuvinte , iar acum de o luna explozie poceste toate cuvintele, repeta la nesfarsit . Are 2 ani si o luna acum . Poate se comporta diferit in fata altor copii si pt ca nu a fost dusa in colectivitate inca , nu interactioneaza zilnic cu ei si de aici si atasarea fata de tine
Mamica de 2 pui scumpi
- cmin
- Addicted member
Hello Smart si eu i am dat. E f bun pt caile respiratorii... e mai ok xyzal ca sunt picaturi si il ia mai usor ..aerius e fff naspa la gust... Imi pare rau ca sunteti incontinuare raciti
- samy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-30
of, si eu am un neam de viroza total ciudata,nu tusesc nu am muci...ma doare capul ingrozitor, ma dor oasele,plus ca abia stau pe picioare....sanatate la pitici!
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- be_happy
- Platinum member
Elena, si eu stiu copii care abia supa doi ani au vorbit dar stii cum e cand e vb de copilul tau.
Reina, sper sa inceapa si ea curand, sotul a mai pomenit de logoped, dar sigur nu e cazul inca, are abia 1.8 ani. Dar e neplacut s-o vad ca se enerveaza ca nu poate spune ce vrea
- gargarita
- Moderator
samy, poate fi gripa. sanatate!
- be_happy
- Platinum member
- cmin
- Addicted member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|