homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-49

#913 2014-12-05 21:39:56

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34

Janis, şi N mă ia din uşa "Mami, ce ai adus mine?"
Eu ?i mai duc pufuleti cu surpriză sau c?te-un creion, caietel etc., pt că măn?ncă şi aşa destulă ciocolată...

Eu aveam impresia că legarea trompelor e o procedura reversibila. Hmm...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#914 2014-12-05 21:51:07

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Anna puss

Kate, depinde cum este facuta ligaturarea. Sunt 2 metode, una doar se inoada si atunci prin o alta interventie pot fi dezlegate, sau se taie propriuzis si se ligatureaza, aici nu mai este cale de intoarcere..

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#915 2014-12-05 22:07:49

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Nu m-a mai intrebat zgripturoaica nimic azi, s-a trezit bine dispusa, ne-am mirat toate ce0o fi fost cu ea astazi asa vesela, fara sa dea suturi. Vdem de luni inceolo cum o fi big_smile

Grea treaba cu contraceptia. mi-as fi facut si eu asta cu trompele. Acum ideea de a mai avea inca un copil nu ma mai ingrozeste la fel de rau ca la inceput. De-o fi sa fie, asta e, dar planificat, momentan nu. Desi peste 4 luni fac 34 ani ani, tarziu rau sa mai fac un copil la varsta asta.

Alexandru tuseste iarasi, l0a luat sotul de la gradi si a tot tusit de atunci, i0am tot dat de marti incoace sirop de ridiche neagra, fara niciun rezultat. Mi-e f clar ca nu are efect la noi. Maine ii cumpar si sirop de paplagina, sper ca el sa-i treaca. Aveti idee daca asta are efect in toate tipurile de tuse? Parca tuseste productiv...

Si-a aliniat 7 perechi de incaltari inainte de a merge la nani, iar mosul ii va pune in ele: un set de construit, un puzzle cu Scufita Rosie, o pijama, ou kinder+alte dulciuri, destul de multe dupa mine, fructe si o periuta de dinti cu cap de tigru, o carte cu pinocchio si alte dulciuri luate de soacra-mea. Abia astept sa-i vad reactia maine

Deno, imi pare rau ca te chinui cu alaptatul

Cmin, eu nu as izola copilul pana n-as afla ceva concret.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#916 2014-12-05 22:13:17

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Smart sanatate lui A!

Kate, cum mai esti cu tusea?

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#917 2014-12-05 22:47:58

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

deno puss kram

rares nu a mancat niciodata ciocolata...i'am zis ca nu e de copii rotfl ii place doar surpriza big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#918 2014-12-05 22:51:18

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

De ce nu ii dai si lui putina? Stai sa vezi cand o afla ca de fapt pt copii este....  o sa te intrebe de ce l ai mintit  lol

deno eu nu am inteles care e pb. Daca zici ca lapte e destul si ea suge, sfarcul nu e cu probleme.... de ce zici ca e chin?

Ultima oara a fost editat de passenger (2014-12-05 22:54:55)

#919 2014-12-05 22:53:34

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Pass rotfl  rotfl2  tare ai fost hjarta

Janis lol  e bine ca nu mananca inca, dar si cand va da de gust... big_smile

sincer, mie mi ar fi frica sa mi leg trompele, nu stiu de ce..poate pentru ca e ceva ireversibil cred.

Deno, am inteles.  kram  creste cel mai bine cu laptic de la mami, nu ca n ar creste si cu lp.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-12-05 23:04:17)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#920 2014-12-05 23:21:34

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

esti norocoasa, Janis. Fi-miu testeaza orice, indiferent cat ii spun eu ca e sau nu pt copii. A testat si un ardei iute foc, desi m-am chinuit gramada sa nu-l las. Depinde de copil. Al meu e : pana nu vad, nu cred.

Maje, multam kram

Ma duc langa el. Noapte buna si sa fie Mosul darnic cu noi toti!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#921 2014-12-05 23:27:37

denorah00
Insomniac member

Happy, acum am vazut intrebarea. De la 5 sapt l-am pus in marsupi.
Yannick nu a aratat inca niciun fel de gelozie, doar daca vrea sa se joace cu mine si o am in brate imi zice sa o pun la nani si imi arata patutul ei. La fel daca e la tati, ii zice sa mi-o dea mie, daca vrea sa se joace cu el.
In rest e la fel, o pupa, o iubeste, azi i-a luat manuta ei si s-a mangaiat cu ea pe fata lol si apoi imi tot arata ca l-a mangaiat si zicea wowwww hjarta daca vine sus si n-o gaseste o cauta disperat si striga nioki nioki, e un scump hjarta

Pass, problema este ca sta la san dar nu suge. Doar molfaie, inghite f rar, sta cate 2 ore si apoi plange de foame ca sanii sunt la fel de plini. Dar nu-i mai accepta. Si de cand ii lasa si nu-i mai vrea, incepe chinul ca eu ii tot ofer si ea ma tot impinge se enerveaza etc. Am stat ore in sir cu ea asa pana sa ii dau biberonul si pana la urma am cedat eu ca nu reusesc s-o mai conving sa ia sanii. Niciodata nu ii dau lapte cu sticla fara sa o pun la sani, doar cand lasa singura si nu mai accepta si tot plange de foame, atunci ii dau.
Are f rare mese cand adoarme doar dupa san, si doarme doar pe mine, jos nu doarme decat dupa ditamai sticla lol

Deci? Solutii? Sa o las sa planga nu, altceva!

#922 2014-12-06 00:25:20

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Deno, ea stie ca va primi bibe. De fapt plansul ei zice bibe-bibe! Sa o scoti la capat cat mai repede iti doresc!

e perfect cand ii dam

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#923 2014-12-06 00:47:27

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Deno, Yannick e   hjarta  hjarta  .

nici nu o poti lasa sa planga kram

D. e certat cu Mos Nicolae, sa vedem maine cum va fi cand va gasi ghetutele.

Maje, pai e hotarat copilul, ce vrei tu! hjarta

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#924 2014-12-06 01:33:23

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Am ?nţeles, Deno. Nu ştiam că sunt 2 metode. ?ncă nu m-am interesat deşi voi lua, probabil, ?n calcul optiunea după bb2...

Maje, tusesc mai puţin dar ?ncă tusesc. sad

?n schimb a tot tusit N de c?nd a adormit. Saliveaza mult de la bubele alea din gura şi ?nghite saliva. Cred că de-aia tuseste.

Am uitat să vă spun că am găsit Kinder uriaş ?n XXL şi a fost mai ieftin dec?t ?n Auchan. tongue

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#925 2014-12-06 09:08:07

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata
a venit mosul si la noi, doamne cata bucurie pe ea
si cat ne-a pupat si multumit desi ii tot ziceam ca nu noi, mosul lol

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#926 2014-12-06 09:55:34

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

buna ?
voi va referiti la oul kinder cel mare care e in mega la 18-19 lei ? sau e altul si mai mare ? i-am luat si eu unul acum vreo luna sa vad ce jucarie are. Nici al meu nu stie gustul de ciocolata desi e f mancacios , ar baga orice in gura ce seamana a mancare . La cresa nu ii dau ciocolata, stiu sigur ca nu ii stie gustul.. inca.

Desi incepuse sa haraie acum vreo sapt si sa tuseasca un pic dimineata cd se trezea vad ca i-a trecut de la sine , fara siropuri si aerosoli

deno , cred ca e greu sad eu sper sa meraga la fel de natural ca la primul ca altfel nu o sa am energie cu 2 copii singura .sa fie bine puss

Mamica de 2 pui scumpi

#927 2014-12-06 10:03:45

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

ala e reina, altul mai mare nu cred ca este

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#928 2014-12-06 10:09:13

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

neata!

noi ce bucurie, ca nu s-a trezit inca lol astept sa vad
eu am luat din mega, 18 lei ou kinder maxi

pass nu vreau sa ii dau ca el e haplea..nu se lasa pana nu primeste muuuult. De unde atata moderatie. Daca mergem intr-o vizita si vede alune pe masa, mananca tot castronul! lol
cu oul, primele luni ma faceam ca ii deschid si luam si cioco si o palmam..de la o vreme si-a dat seama ca e cioco si mi-o da el ca i'am facut capul mare ca vomita de la ea...insa mai linge ce ramane pe oul de plastic deci stie gustul..alaltaieri imi cerea: viau si ciocoiata! si i-am zis ca e veche si am aruncat-o la cos lol nah...trag si eu de timp cum pot

6 ani de dragoste  hjarta

#929 2014-12-06 10:20:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

foarte incantat a fost Stef hjarta chiar si carticica a avut succes, mult mai mare decat ma asteptam. o s-o va arat si voua, poate va intereseaza.

pe de alta parte, are gatul rosu si tuseste si mai urat. o iau razna. abia luni mergem la doctor.

#930 2014-12-06 10:37:19

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Neata!
A venit Moșul?  smile

Deno. Solutia e un wrap/sling si nu un biberon. smile asa stau ei la san pana isi formeaza singuri un program. Non stop. Ai rabdare si lasă laptele praf dacă ai lapte in sani. E o perioada scurta asta cu statul infiletat la san si apoi cand il iei de acolo urlă de foame. Am trecut prin asta cu am?ndoi doar că la al 2lea am stiut exact ca asta e problema si nu faptul ca "nu se satura" . Sau e mai leneșă la supt pt ca deja a prins faza cu tetina, sau ii place prea mult sa stea la pieptul tau si de aia suzeteste cu orele. Oricum daca vrei solutia e sa o lasi ?n ritmul ei pt ca dureaza putin pana isi reglează sg masa/somn.

Janis lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2014-12-06 10:39:16)

#931 2014-12-06 11:06:09

denorah00
Insomniac member

Neata!

La noi numai diseara vine mosul, cel de anul trecut. Vn iar toti copiii la noi acasa, sa vedem cum reactioneaza Yannick, am emotii eu lol

Reina asa am zis si eu ca daca nu merge natural, ma las pagubasa dar nu ma lasa inima, inca. Pana intr-o zi cand o sa ma enervez grav lol

Pass, nu e bai de suzetat, e bai ca nu suge, si la un moment dat nu le mai vrea dar ii e foame. Wrap sau sling nu-s de mine, in marsupi inca nu o pot pune.
Eu daca o tin pe piept doarme intruna, nu suge nimic doar sta la san si se trezeste la 5 ore si nu mananca nici atunci. Drept urmare n-am ce pampersi sa-i schimb neutral
Deci nu e bine!

A vomat in jet si azi-noapte. Partea rea e ca nu mai putem schimba patul cand se intampla ceva, ca ar insemna sa il trezim si pe Y. Si partea si mai proasta e ca am dormit pe ud lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.