homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-47

#875 2014-12-05 10:22:01

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34

Garga, n am fost... s a treit bine, nu s a inrautatit nimjc puss
Deno cred ca vomita ca mananca ff mult iubita, asa aveam o prietena carr manca bebe mult la sab acu vomita acu manca
ERICUT manca 30 ml la 12 zile rotfl

Pff
Eric e super ok si eu is varzaaaaaaaa

am fost aseara si i am luat antemergator de la vtech si carucior sport chico lonon negru
vaileu, pe 20 plec
rotfl

#876 2014-12-05 11:04:52

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

offf jucariile astea,si ana le vrea pe toate din reclame si culmea numai din alea de peste 200 ron.

janis, eu sincer i l-as lua daca si-l doreste asa mult, anul trecut ana si-o dorea pe Picolina, papusa care face pipi cu olita si tot tacamul, i-am luat si nu va zic in ce extaz a fost , efectiv eu si sotul ne-am hranit cu fericirea ei atunci.pt mine nimic nu mai conteaza decat bucuria si fericirea ei din acel moment.

sanca dar vad ca mos nicolae o sa fie foarte darnic la voi.

9 ani de copilarie ....

#877 2014-12-05 11:18:03

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Da jaq, mananca f mult lapte de la san si tot ii chioraie matele. De ex, la 6 dimineata a baut 110 ml lapte muls si la 7:15 plangea iar de foame. La san nu a mai vrut, de muls nu mai aveam ce ca nu mai iesea, am coborat si i-am facut lapte praf. A baut 40 ml si a dormit linistita pana la 10:30.
Dupa laptele meu ca e din san ca e din biberon doarme fff putin si f agitata, mai mult motaie, nu doarme.
Din san nu suge deloc eficient, nu inmoaie sanii niciodata.

Nu stiu ce sa fac, sunt tare necajita sad adica lapte am mult, dar vad ca face cam ca yannick desi am inceput cu dreptul alaptarea.. Si mi-am promis mie ca nu ma mai chinui, cu y mi-a luat 5 luni ca sa fie cat de cat ok, nu ma simt impacata cu asta, nu ma simt impacata nici sa ii dau lapte praf si sa renunt usor neutral
Si nici varianta cu mulsul fiecarei mese nu ma incanta deloc.
Voi ce ati face?

Janis, eu i l-as lua cu ochii inchisi numai o data sa il fi cerut. Al meu nu cere niciodata nimic, o singura data a plans dupa un fotoliu de copii si i l-am luat fara sa ezitam desi costa 80 de euro neutral si evident  l-a folosit o perioada si apoi gata, acum doar daca ni-l punem noi in cap il mai atrage lol
Dar voi stiti cu bugetul si restul.. puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#878 2014-12-05 11:24:23

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Al meu cere doar napolitane de la tv ...cand vede reclama la joe e in extaz ..tre sa am ceva la indemana

Si eu i-as lua daca as stii ca isi doreste mult... daca e doar un moft atunci m-as orienta spre altceva dar daca as stii ca el vrea lucrul ala mult atunci si eu la fel ca deno i l-as lua... Acum depinde si de buget dar copilul sa fie fericit ...

v-am mai povestit eu cum pupa al meu o masina in jumbo...cand a ales masina i-am oferit si alte variante dar a zis nu hotarat la tot, nu a vrut decat masina aia. Pai atunci ce era sa fac?

Ultima oara a fost editat de cmin (2014-12-05 11:29:06)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#879 2014-12-05 11:32:21

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Da... si eu i-as lua ...

Deno imi pare rau.

Be, te inteleg, ideea e ca nu se stie niciodata, poate ma razgandesc dar vreau sa am variante

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Publicitate

loading...

#880 2014-12-05 11:56:59

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

hello mamici
am definitivat si eu cadoul de mos in dimineata asta

janis, si eu i l-as lua, fara regrete

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#881 2014-12-05 12:23:24

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!

deno, eu i-as da san si atat tot, nu muls, nu formula, nimic. ti-am zis, si B voma si pe gura si pe nas laptele, sarea in jet umplea pat, covor odata. nu i-am facut nimic, doar l-am ajutat sa nu se inece, nici macar la dr nu l-am dus pt treaba asta. stiam ca e supraalimentat pt ca statea numai in san, si inghitea cu o pofta ceva ce nu am vazut la cel mare. si dupa ce voma in halu ala, urla pana p[rimea san din nou si se punea pe mancat ceva de speriat. a fost mare fomist, avea 8 kg la 4 luni!!!  yikes  doar din san. mi-era clar ca nu e niciun reflux ci pur si simplu ghiortzaia mai mult decat putea duce. si la o cantarire inainte si dupa o masa de san m-am socat de cat putuse sa suga in cateva minute. asa cs am lasat naibii cantarul si stresul si l-am lasat sa manance cat voia, nu il luam de la san pt ca oricum ar fi urlat.  eu ti-am povestit doar ce am facut eu in situatia asta. m-am luat dupa instinct si am lasat copilul in pace, nu l-am chinuit cu biberoane.

janis, ia-i copilului ce isi doreste smile S. al meu are si bebelusi, si papusi, si masini, si trenuri. acum 2-3 sapt eram la magazin la papetarie si a vazut acolo in vitrina un bebe cu biberon, si l-a dorit si i l-am luat. nu i-am zis niciodata ca ceva nu e pt el sau ca ar fi mai potrivita alta jucarie, etc. Dar l-am intrebat . ce vrei tu sa faci cu bebelousul ala? si mi-a zis ," sa fiu tatal lui. sa il hranesc si sa il imbrac, nu vezi ca ii e frig? acasa la mine e cald. mi-l cumperi, te rog?". i l-am luat (a costat 7 ron lol ) si si acum mai vine uneoi sa ii dea biberon, cand isi aminteste de el.
S are un fel superb de a se juca. e f matur si intelept. avem papusi de care ma folosesc si le personalizez, de ex. fiecare are cate o poveste (fix probleme de zi cu zi care il framanta pe el), una roz are o surioara mai mica cu care se mai paruieste, una are o teama de intuneric si mereu radem cu ea si o incurajam sa nu ii mai fie teama pt ca intunericul nu e de speriat, una e ingrijorata de nu stiu ce chestie, etc etc. eu ma folosesc de papusi si plusuri ca sa ii rezolv lui framantarile copilaresti.
deci dau oicand bani pe orice fel de jucarie chiar de nu e neparat potrivita pt un baietel de 4 ani.

Ultima oara a fost editat de passenger (2014-12-06 12:36:24)

#882 2014-12-05 12:40:18

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

hello

Janis, i ai lui Rares ce si doreste. si Dvid mi a zis clar ce vrea din revista de la carrefour unde au jucarii si de la noriel si i am luat broscuta oaki si pestele cu led si acvariu si inca o bucatarioara mica unde face mancare si ne serveste, este foarte fericit dejsa i le am dat si le am luat la fiecare inca o data broscuta aia si masinutele alea din reclama cu cateii.
ai mei nici nu stiu ce ia ia o papusa, le am luat si nu erau interesati, ei sunt cu masinutele si trenuletele.A. este fan ham ham, asa ca ei i am luat un catel de plus care latra.

Deno, eu nu stiu ce sa zic, pe de o parte iti e foarte greu dar e pacat parca sa i dai de acum lp. da i si tu combinat, ce sa faci. stiu cum e. e mancacioasa Inoke.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-12-05 12:41:27)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#883 2014-12-05 12:46:41

timean86
Addicted member

Pass ce frumosi hjarta

#884 2014-12-05 12:46:47

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello wave

#885 2014-12-05 12:51:32

gargarita
Moderator

sanca, daca l-ai vazut doar odata e greu de spus. daca asa e el mereu, cu oricine si in orice context, ce povestesti ar trebui sa fie un semnal de alarma. altfel, poate e mai timid de fel sau mai putin sociabil sau poate chiar era fascinat de acvariu si nimic mai mult smile depinde cum e in restul timpului, cum e in relatie cu alti copii pe care ii cunoaste mai bine etc.

Jacq, ma bucur ca e bine smile

#886 2014-12-05 12:57:07

gargarita
Moderator

si Stefan are un bebelus baiat si o papusica fetita. bebelusul ii place, il culca si il hraneste cu lingurita dar nu oricum, ii face avioane lol
el inca n-are cereri din reclame big_smile o singura data mi-a cerut un lego care venea cu nu stiu ce ziar, l-a recunoscut la chiosc si mi l-a cerut.
mie imi pare rau ca inca nu mi-au venit cartile, or sa ramana pentru ziua lui sau Mos Craciun.

mda, s-a hotarat la gradinita ca fiecare parinte sa cumpere ce vrea pt copilul propriu, exact ce nu-mi doream...

#887 2014-12-05 12:59:43

passenger
Addicted member

sanca, si eu zic ca si garga despre baietel.  nu e suficient ca sa iti faci o idee.
si aici in parc este un baietel anti-social, are 4 ani jumate, nu vb cu nimeni, sta mereu lipit de bunica-su si nu s euita la niciun om., nu stabileste contact vizual, se uita mereu in pamant. e mereu retras si nu vb deloc. dar o data l-am auzit cand era cu bunica-sa, il dadea in leagan, si nu a vazut ca eram in spatele lui... si turuia in continuu si era f inteligent, radea cu pofta, spunea poezii si raspundea la orice il intreba ma-sa mare, cine e primarul orasului, ce culori are steagul Ro.  lol si absolut tot raspundea , si era fericit si sociabil. si eu il credeam cu problemute, dar uite ca nu era deloc asa.
time, mersi  smile
like, ce fain. si ai mei vor bucatarie. imi fura oalele si le aduc in camera si isi fac pe canapea mancare, isi pun in farfurii, fac mancare din plastilina, tort si branza si paine prajita  lol
eu le pun diseara in ghete cadoul, nu mi place sa le dau dinainte. la fel si de Mos, sub brad il vor gasi pe 25 dimineata.

Ultima oara a fost editat de passenger (2014-12-05 13:02:55)

#888 2014-12-05 13:07:27

timean86
Addicted member

Garga kram

#889 2014-12-05 13:08:22

gargarita
Moderator

Janis, si eu i-as cumpara pinguinul. poate in detrimentul altor chestii daca bugetul ar fi limitat dar macar as sti ca se bucura de ce primeste. probabil ar fi foarte dezamagit daca i-ar aduce altceva mosul, deja are in minte ca asta o sa primeasca. nu stiu ce as face daca ar cere ceva imposibil, probabil i-as explica din start ca nu se poate, sa nu apuce sa-si faca prea multe vise in legatura cu lucrul respectiv.

#890 2014-12-05 13:09:12

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Pass, la multi ani pentru Sebi! 
ce repede cresc.
si eu le mai pun in ghete insa doar dulciuri si fructe.

Garga ce putin mai are si Stef pana la 4 ani.

Deno, dar daca vomita nu inseamna ca are reflux, poate doar mananca prea repede cu pofta si mult si  e normal sa dea afara si in jeturi. si  ai mei cand erau mici  tot asa in jeturi dadeau si le a trecut pe la 4-5 luni. mancau prea repede.

M.  si D. zic ca nu vor de la Mos Craciun si Mos Nicolae ci de la tati lol  D. a zis primul  lol  e foarte hotarat ca nu vrea sa auda de Mos Craciun ci tati neaparat sau fratele meu !

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#891 2014-12-05 13:11:38

passenger
Addicted member

like, e bine asa. ai mei vor si de la Mosi,  lol  si de la tati, si de la mami, tataie etc. de la toti. ai tai s-au limitat.
multumesc pt urare!
garga e la vreo 2 sapt. dupa noi

#892 2014-12-05 13:14:19

gargarita
Moderator

timea kram

Like, Stefan aseara s-a dus la sot cu gandul sa-i lipeasca 2 servetele umede de barba, sa-l transforme in Mos lol e fixat rau pe ideea ca tati se transforma in Mos Craciun. dar anul asta Mosul nu se mai lasa vazut, lasa cadourile sub brad tongue

#893 2014-12-05 13:28:20

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

wave

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.