homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-48

#894 2014-12-05 13:28:58

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34

Fetele nu e vbb de un baietel din parc pe care l-am vazut o data. E vb de baietelul unor prieteni buni cu care ne intalnim frecvent si asa e mereu.. faza cu acvariul e un exemplu.in jurul lui erau doar persoane cunoscute

Daria Ioana - 06.08.2010

#895 2014-12-05 13:31:58

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

fetele  http://happyhooligans.ca/70-awesome-toys-make-kids/
noi am facut cateva, sunt super.

sanca, dar p[arintii au pomenit ceva? li se pare si lor  un pic altfel? poate acasa cu ei sta altfel situatia. nustiu. si S a trecut printr-o faza in care nu voia sa vb cu nimeni, era retinut cand ne aflam chiar si cu pers cunoscute lui

Ultima oara a fost editat de passenger (2014-12-05 13:33:56)

#896 2014-12-05 13:34:08

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

eu anul trecut de craciun i-am luat lui A. ce am considerat eu ca ar fi ok si am ignorat dorintele ei in ideea ca e prea mica
si nu s-a bucurat mai deloc de ce i-am luat
asa ca anul asta va primi ce isi doreste, chiar daca sunt porcarii din punctul meu de vedere tongue

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#897 2014-12-05 14:01:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

am inteles, sanca... nu stiu ce sa zic, e delicat subiectul. daca sunteti cat de cat apropiati fata de parinti, poti incerca aduce vorba mai pe departe, legandu-te de intarzierea de limbaj, logoped... vezi ce zice. E posibil sa fie deja intr-o interventie terapeutica si sa nu spuna. Daca zici direct de autism s-ar putea sa reactioneze prost. Vezi pana unde poti merge cu discutia.Daca nu fac terapie si refuza sa creada ca e ceva in neregula cu copilul, mai devreme sau mai tarziu or sa se trezeasca daca mai multe persoane ii trag de maneca (preferabil cat mai devreme). Asta daca chiar este ceva in neregula.

#898 2014-12-05 14:16:59

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

ce aiurea garga cu gradinita... noua nu ne-a cerut bani de mos...a zis ca o sa vina mosul pt toti copii dar nu dam noi banii, cred ca or sa cumpere din banii pe care deja i-am dat pt rechizite si diverse... Nu ce cadou primesc e important, ci sa fie la fel pt toti si sa se bucure de ele, zic eu

Ultima oara a fost editat de cmin (2014-12-05 14:24:41)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Publicitate

loading...

#899 2014-12-05 14:24:31

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici, a fost sotul cu N la pediatru si a zis ca bubitele de la pampers nu au legatura cu cele de pe manute si din gurita. Si ca e alergie la scutec, dar folosim aceleasi scutece de cand s-a nascut. Oare se poate sa faca alergie acum?

Iar de cele de pe manute si din gurita ca are si acolo a zis ca nu e sigur gura, mana, picior pt. ca ar fi facut febra. Concluzia: tot ceva reactie alergica. nustiu Pt. gurita a primit Hexoral si sters cu apa cu bicarbonat, pt. manute Cytelium daca consideram ca e cazul si pt. fundulet tot Cytelium si inca o crema preparata in farmacie. Si lasat fara pampers macar 30 min dupa aplicarea cremei.

Bine ca nu e viral ca imi faceam procese de constiinta ca am dus-o la cresa...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#900 2014-12-05 14:28:14

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

eu nici nu stiu ce sa fac cu varicela asta... adica el merge la gradi..e posibil sa ia, e posibil sa nu ia... acum eu trebuie sa il tin izolat 3 saptamani pana la o eventuala eruptie? e fix perioada asta in care trebuie sa ia contact si cu alti copii... habar nu am ce sa fac... voi ce ati face in locul meu?

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#901 2014-12-05 14:52:23

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Mie ni s-au dus toate planurile de Mos, nu mi-au intrat banii de la serviciu, nici indemnizatia . sa vaad ce ia sotul diseara.

Deno, da, am legat trompele, am fost fff sigura inainte, am vb mult cu dr pe tema asta, am vizualizat toate situatiile posibile ( gen eventual divort, etc) dar am fost f convinsa ca asta vreau. Probabil asa gandesc in continuare, dar o fi vreun pui de depresie cum zice Maje.
Legat de reflux...poate totusi nu are si Inoke. Si amalia vomita uneori, de vreo 2 ori tot jet dar cred ca a fost supraalimentata. Nu stiu ce sa zic de alaptat, fa cum simti tu ca e ok. La noi e f bine deocamdata, mananca la 2-3 ore, noaptea de doua ori suge. Mai incerc s-o trezesc dar nu vrea si o las in pace.
In schimb a inceput sa fie destul de geloasa S, nu fata de mine ci fata de sot. Daca se apropie de A incepe sa tipe si vrea s-o iau eu in brate...
Time puss

De maine raman iar singura cu amandoua. N-ar fi problema dar e aiurea ca nu le pot scoate afara.

#902 2014-12-05 16:02:29

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Ea se trezeste noaptea la 40 min maxim o ora sa suga. Eu i-as da oricat oricand, nu asta e problema, problema este ca nu suge eficient si dupa ce sta la san cate o ora, ii lasa si nu-i mai vrea, dar ei sunt tot plini de lapte si plange de foame.
Nu stiu de ce nu scoate laptele din sani ca la pompa vine ff bine, ca inainte.

Pass, din pacate pentru ea sanul e chin si biberonul bucurie. Ca fraxu, ca doar sunt frati neutral

Like nici nu ma gandesc sa ii dau lapte praf, asa deodata. E o pun la san mereu, dar de f multe ori ii dau si biberon dupa ca asa cere. Ar fi minunat sa accepte si sanul si biberonul, dar mi-e teama ca va prefera biberonul in scurt timp. As si mulge, nu as ablacta cat timp as avea lapte as mulge si i l-as da daca sanul nu il vrea.
Dar nu-s impacata cu nicio situatie neutral as vrea sa fie ori alba ori neagra, ori sa suga si atat, ori biberon si atat. In momentul de fata vreau doar sa creasca, asta e important cu laptele de oriunde ar fi, dar nici nu stiu cum o hranesc, e un haos total la noi, mereu la san sau cu pompa in mana sunt, noptile trec cu mine stand in c_r, ba mulg, ba o tot mut de la un san la altul, apoi tot la biberon ajungem dupa 2 ore in care ea tocaie sfarcuri dar lapte nu bea. Si dupa biberon doarme 40 min timp in care eu mai mulg ceva si apoi o luam de la capat.
Sunt treaza mereu, chiar daca am ajutoare, pentru ca fata mananca continuu si la san doar dintr-o pozitie accepta, asa: https://www.google.ro/search?q=pozitii+ … B228%3B341

Dar cum ziceam, mi-am promis mie ca nu o sa ma chinui cu alaptatul de data asta si vreau sa ma tin de cuvant, dar nu ma lasa inima. Si de va povestesc de colega din rezerva care a pus o singura data copila la san si a zis ca o doare si a cerut doctoritei sa ii dea pastile de ablactare. Le-a luat fara nicio remuscare si era mereu nervoasa ca se simte judecata cand merge sa ceara lapte praf(pentru ca in spitalul unde am nascut eu, nu iti da lp daca ai tu lapte, si. Picatura de lapte daca iese din san te trimite inapoi in camera).

Si eu care as alapta, dar n-am cu cine dom'le, ce ti-e si cu pruncii astia..

Happy, decizia si sentimentele corecte sunt cele luate inainte de nastere, cand gandeai fff lucid. Acum in lauzie, nu te poti baza pe ce simti lol sti si tu... Dar o sa treaca indata.
O sansa oricum mai este si cred ca o sti si tu, fiv-ul, chiar daca e cum e, nu este chiar totul pierdut sa zic asa. Dar nu ai de ce te gandi la drobul de sare, sunteti o familie inchegata cu 2 copii sanatosi si frumosi si asa va ramane. Iar daca nu, se vor gasi solutii la momentul potrivit, dar n-ai motive sa te gandesti la astea acum. Sunt doar hormonii puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#903 2014-12-05 16:04:09

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

hello

Happy, nu stiam ca ai legat trompele. Si eu m-am gandit la asta, cum ar fi dupa bebe 2 sa leg trompele, pentru ca nu vad nici un mijloc de contraceptie care sa-mi convina... N-as vrea sa iau AC pana la menopauza sau sa folosim numai prezervativ..si nici cu steriletul nu as fi impacata. Dar pe de alta parte, poate m-oi trezi ca vreau bebe 3 peste vreo 12 ani...si doar varianta FIV ramane cu trompele legate.

Pass, de acord cu tine, nu vreu sa mai merg la doctori batrani oricat de renumiti ar fi ei...pentru ca nu prea mai tin pasul cu medicina moderna

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#904 2014-12-05 16:19:27

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Be imi pare rau ca nu ti.au intrat banii sad

Deko, nu zic ca asta e, insa Eduard in primele 2 zile urla cat putwa, tragea un pic si apoi urla de foame. Era obisnuit sa pice din biberon roll Ma durea inima insa m.am tinut tare si nu i.am dat o clipa bibe. S.a prins el ca nu are alta varianta decat sa suga si s.a conformat.
Repet, nu zic ca asta e si cu Inoke. Zic si eu ca si Pass, da.i doar san.

Cmin, eu nu stiu ce as face in locul tau desi sigur o sa trec si eu prin asa situatie hmm

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#905 2014-12-05 17:01:16

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Cmin, eu nu l-as tine izolat doar ca "e posibil sa fi luat varicela". Pt. ca e foarte posibil sa nu fi luat. Fratele meu a stat cu mine in casa 24/24 cand am avut si el nu a luat. nustiu
Eu n-am luat de la el rubeola si oreion desi am stat tot asa impreuna toata perioada.
Si, mna, mai stiu cazuri...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#906 2014-12-05 17:20:46

be_happy
Platinum member

deno, asa e, sentimentele corecte erau cele dinainte de nastere.
elena mi-a spus medicul ca teoretic se poate incerca o interventie ptr dezlegare dar e complicat si n-a detaliat. oricum eu nu mi-am pus niciodata problema de a avea mai mult de 2 copii, ba nici Amalia nu era planuita smile dar e drept ca nu se stie niciodata ce aduce viata.

deno te chinui ceva cu alaptatul. nu esti obosita? ca eu ma resimt desi pot zice ca dorm mai mult ca in sarcina

Katey sanatate lui N. mititca, iar cu bubite in gura bang

cmin nici eu n-as izola copilul. si noi am avut in vizita bebe mic fix inainte sa erupa bubitele si in dimineata in care au erupt si n-a luat nimic bebe..

#907 2014-12-05 17:47:35

denorah00
Insomniac member

Ba da happy, adorm mancand pe coltul patului, sunt praf..

#908 2014-12-05 17:51:07

be_happy
Platinum member

ce aiurea sad
colici n-aveti? la noi au aparut ceva dureri de burtica, dar usoare deocamdata.

vroiam sa te intreb de la cat l-ai pus pe Y in marsupi plus?

#909 2014-12-05 18:58:50

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Deno kram cred ca e cea mai grea prima luna

Happy, nu stiam ca se pot dezlega..eu credeam ca efectiv le taie... hmm
In strainatate e foarte populara vasectomia la barbati, operatie mult mai usoara si reversibila. dar la noi barbatii nici sa n-auda asa ceva, nu lasa pe nimeni sa se apropie de bogatiile lor lol

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#910 2014-12-05 19:13:45

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

multumesc de pareri.
nu e vorba de jucarii baiat/fetita..si el are si bebelusi...si carut dar l-a rupt lol
dar asta mi se pare jucarie comerciala..scumpa degeaba....vrea si microfon ca e mare cantaretz lol ala da, ii iau...pinguinul pare f scump si e degeaba cred..nu e mort dupa el...doar il mentioneaza..sa aibe..e ahtiat dupa avutie..vrea un ou kinder pe zi si tot mai cere..rascoleste disperat geanta sa vada ce i-am mai adus..nu l-am invatat ei asa..a fost deajuns o data sa vaa ca are surpriza ca cere zilnic..e ceva....

6 ani de dragoste  hjarta

#911 2014-12-05 20:50:56

denorah00
Insomniac member

Happy, cred ca ceva dureri are si ea pentru ca are mese care dureaza si 2 ore atata se agita si scuipa sanul/biberonul, apoi vrea iar, nu reuseste nicicum sa se linisteasca. Intre timp face kk sau da aer afara si apoi se linisteste, dar greu. De plans tot nu plange, maxim tipa o data dar inceteaza imediat, nu se inroseste la fata, nu plange cu minutele/orele, inca nu am auzit-o cum plange efectiv.

Elena da.. Azi ii ziceam sotului ca nu mai creste odata sa nu mai avem chinul asta continuu cu masa, pare putin cand zic ca ne chinuim doar cu hranitul, ca in rest nu stim ca avem copil in casa, dar la varsta asta, 80% din timp se hraneste, asa ca e aiurea cand procesul merge greu sad

#912 2014-12-05 21:14:47

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

puss deno si happy multa bafta si putere sa treceti de perioada asta..uf deno ce dureri sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.