homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-71

#1331 2014-12-23 20:39:53

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34

Daaaaaaaa, Garga! Am terminat cozonacii, saratele, niste fursecuri cu migdale, prajturele cu gem de zmeura. SI acum ma apuc de salata de boeuf fara carne  rotfl2, ciorba de perisoare, sarmale, chec aperitiv, tapenade. Si mai am de facut curat. Iar maine sau chiar joi o sa mai fac o salata de vinete si gata.

Am rosu in gat, il simt umflat si iau dropsuri din acelea de supt cu eucalipt, am facut gargara cu sare, am mancat usturoi de-am rupt. Ce sa mai fac? (pe langa ceai de lamaie si miere). am facut gargara cu propolis fara sa inghit si pare ca este o idee mai bine dar mi-e teama sa il folosesc desi nu inghit.

Ati mai avut vreuna in sarcina gatul umflat? CE ati facut?

Ps. Garga de ce era nervos nenea din spatele tau?

Si ce este Jumbo? Ca mi-au mai zis niste amice ca au luat jucarii pt copii de la Jumbo. Este scump?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1332 2014-12-23 20:56:04

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Cum ziceam... Si laptele AR il vomita dar nu asa des, insa si cand il vomita, e jale sad
Pe langa faptul ca nu ii prea place, uneori il bea ok, alteori isi face greata. Dar bea mai putin cantitativ decat laptele meu. La san deja refuza cu vehementa sa se mai ataseze, ma simt groaznic rau sad

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1333 2014-12-23 21:44:07

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Deno sad

sa stii ca si Sara e mai geloasa acum decat la inceput, dar numai vis-a-vis de tati. Cand o ia el pe A in brate tipa desi ii explicam de fiecare data. Dar sunt sigura ca o sa treaca, vad ca fata de mine n-are inca nimic.
Cand o botezati?

Flower sanatate. Mie nu mi-a fost teama de produsele apicole in sarcina. Mancam niste pastile Proposept. Plus miere cu lamaie. Taiam lamaia, fara coaja, puneam miere peste ea, lasam cateva ore si apoi tot mancam din amestec

#1334 2014-12-23 22:14:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Deno, eu nu ma pricep deloc sa te sfatuiesc dar imi pare rau ca va chinuiti sad

Flow, nu stiu de ce era nervos omu' dar nu se sfia deloc sa se exteriorizeze. Iar sotia si copilul care avea vreo 8-9 ani nu pareau deloc afectati, era ca Si cand asta era normalul lui. eu m-as fi evaporat de acolo daca puteam ca tare aiurea m-am simtit.
Jumbo e un magazin mare care vinde in primul rand jucarii dar si cateva hainute, decoratiuni, chestii de bucatarie...  Majoritatea jucariilor sunt de calitate medie dar ce e fain e ca sunt foarte multe si ai de unde alege, preturile sunt destul de bune.

#1335 2014-12-23 22:28:22

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

be, asa se comporta si D cand venea tasu acasa
chiar si acum, dc il iau pe unu in brate sau zice unul dintr ei ca vrea sa ma iubeasca vine si celalalt

flow eu luam niste pastile de supt pe baza de plante, DOKTOR MOM  http://www.farmaciastejara.ro/doktor-mo … -2374.html

eu maine fac prajiturile ,putina curatenie si-l asteptam pe seara pe mos

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Publicitate

loading...

#1336 2014-12-23 22:57:11

flowerpot
Insomniac member

Vai Deno cat de groaznic este si pentru ea si pentru voi toti sad. Sper sa isi revina repede, sa ii treaca acest reflux.

Happy
nici eu nu ma feresc de miere de albine dar acest propolis pe care il am eu este cu alcool si nu stiu ce o fi pus fratellino in el (ce fel de alcool). Insa ma risc si mai fac gargara cu el asa.

Garga   puss

Sotzi a venit acasa mai repede astazi ca sa stea cu Carol si acum fac amandoi un lego urias. Insa a fost la medicul de familie pt o reteta si a aflat ca au venit analizele mele -  sunt insarcinata 200% smile. sper sa fi okay si cu durerea si tusea asta.

bebe

#1337 2014-12-24 08:07:20

gargarita
Moderator

'neata wave

Astept sa se trezeasca stefan ca sa i vad reactia cand vede bradutul smile

#1338 2014-12-24 09:27:44

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Eu sunt la munca azi pana la 12, fac niste situatii.  cascat Si azi-noapte m-am culcat la 3 ca am stat sa termin o carte.

Aseara am fost la colind cu colegii la sefi acasa, am luat-o si pe N si a fost in centrul atentiei. A povestit cum a "cetat-o mami ca a bagat badu in piza". Mda, de doua ori am prins-o ca a bagat instalatia de la brad in priza pt. ca e din aia cu muzica (big mistake!!! ) si ii "tebe acut muzica dasez".
Ieri dupa ce am certat-o imi zice "mami, sunt asa de tista" (trista), zic: " de ce, mami?", la care ea "nu ma simt pea bine, ceata mami" (nu ma simt prea bine pt. ca ma cearta mami).

In seara asta cred ca vine si la noi Mosul. La ai mei a venit aseara si i-a adus papusa cu patut, plastilina, carte cu Degetica (ma exaspereaza, la fiecare somn seara sau la pranz "mami, spune cu Dejesica" de cate 2-3 ori, acum ramane sa citesc povestea sa vad cat am sarit / pus de la mine ca nu mi-o mai amintesc exact) si o carte din aia care a aparut cu Gazeta Sporturilor, cu animale si puzzle (din pacate nu am apucat sa cumparam decat 2 din seria de 4).

In sfarsit azi-noapte nu a mai tusit decat o data, poate merge spre bine.

Garga
, by the way, sa stii ca tusesc mai putin cu tratamentul prescris de padiatra lui N: Eurespal (sirop sau tablete) de 3 ori / zi si 1 tableta Aerius inainte de culcare.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1339 2014-12-24 09:46:13

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

neata

kate ce draguta e N cum vb hjarta

si eu tusesc rau sec , nu ma mai opresc , nu stiu cat ma mai tine .
eu nu ma pregatesc cu nimic ca am plecat la parintii sotului si apoi la ai mei.

Mamica de 2 pui scumpi

#1340 2014-12-24 09:48:09

Katey
Addicted member

Si noi la fel, doar seara vom fi acasa...

Strumful nails  7,5 ani

#1341 2014-12-24 09:49:28

gargarita
Moderator

Katey, ce scumpa e Naty smile
ma bucur ca esti mai bine. si Stefan tuseste o idee mai putin, eu la fel sunt, doar gatul e mai bine, nu ma mai doare decat seara. iarna trecuta asa m-a durut incontinuu, doar seara si dimineata.
eu mai folosesc bioparoxul pe care trebuia sa-l ia Stefan, in gat si nas si imi face bine. am mai luat si decasept dar l-am terminat. cu tusea e jale.

eu as face cozonaci dar parca n-am chef. altceva oricum  nu fac ca sunt certata cu omu meu si in contextul asta nu-mi arde.

nu s-a mai manifestat chiar ca anul trecut Stefan. anul trecut era "wow, wow, wow!!!". si acum i-a placut dar n-a mai fost chiar asa extaziat. acum se joaca de-a Mos Craciun care pune cadouri sub brad smile si  se preface ca motocicleta e sanie. si copacii imprimati pe draperie sunt reni.

#1342 2014-12-24 10:33:20

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,
eu trebuie sa ma apuc de facut praji si sa ii scot si pe cei mici afara,
am pus niste colinde ca anul asta nu am ascultat nimic.
la noi instalatia s-a ars, ca a mers non-stop

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1343 2014-12-24 10:35:14

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

garga si eu m-am certat aseara cu al meu si nu ma trage sufletul la nimic ,si in plus mi-e un dor de tara ....

#1344 2014-12-24 11:03:30

gargarita
Moderator

spor la treaba, fetelor!

ada puss

#1345 2014-12-24 13:39:12

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Happy, el a inceput dintr-o data si este destul de grav. Cand este singur cu mine sau cu oricine, este f cuminte, ascultator. Cum apare oricine cu ea in peisaj incepe pur si simplu sa planga fortat, se loveste cu capul de mobila, tipa continuu cu lacrimi de crocodil. Cu cat vrei mai tare sa il linistesti si sa-l iubesti, cu atat tipa mai tare. Cu ea are aceleasi gesturi de tandrete dar ffff mult accentuate, in loc de draga draga o apasa cu mainile pe cap, in loc de pupic o musca, zice pupic si merge cu dintii. Nu prea mai e atras de ea ca inainte cand ar fi stat tot calare pe ea, merge la ea dar doar cand doarme si stie ca trebuie s-o lase in oace, atunci o freaca mai tare. Nu ne pitem intelege cu el cand este in preajma ei. Cand nu este Inoke, este exact ca inainte. A inceput sa refuze laptele, si plange noaptea rau, de foame, se trezeste si tipa pana cedam si ii punem desene.

Duminica avem botezul noi. Voi?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1346 2014-12-24 16:51:31

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Buna mamici,

Deno, imi pare rau de probleme sad
Daca e asa gros laptele AR, poti sa i-l dai cu tetina de semisolide.

Craciun fericit mamici si pitici! sa va aduca Mosul diseara tot ce va doriti!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1347 2014-12-24 16:57:42

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

wave Craciun fericit mamici!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1348 2014-12-24 20:35:11

Katey
Addicted member

Craciun fericit!

Strumful nails  7,5 ani

#1349 2014-12-24 21:51:36

flowerpot
Insomniac member

Craciun Fericit, mamici si pitici!

bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.