Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-72
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
- samy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-30
Craciun fericit! Sanatate, liniste si pace va doresc tutoror!: santa :
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata Craciun Fericit, dragelor!
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata
Craciun fericit!
Deno, o sa treaca, sunt sigura! Oricum ptr ei e foarte bine pe termen lung sa aiba sora/frate. la noi nu e asa de grav. De fapt, noi ne-am dat seama ca gelozia Sarei nu o priveste pe Amalia in sine, ci problema ei, ca sa zic asa, e legata de tati. Ptr ca si cand ma pupa sau ma ia in brate pe mine sotul, tot asa reactioneaza Sara. Iar ea fata de Amalia are gesturi de tandrete. Nu puternice, dar exista. Intreaba de ea, vrea mereu s-o luam dupa noi. Vedem ce va mai fi. Oricum, probabl cum zicea si Ginutza, si mai tarziu se vor vedea urme de gelozie in comportamentul lor. La no S e si mai micuta, cred ca a si uitat ca inainte Amalia nu era in viata noastra
- gargarita
- Moderator
'neata
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Sarbatori Fericite, fete!
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
Craciun Fericit, mamici !
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Sarbatori fericite, fetele!
Happy, asa e, va fi bine. Sunt si la noi zile mai bune si zile in care urla aproape 24/24 si toti stam dupa el, de atentie nu duce lipsa, dimpotriva. Insa eu am devenit sensibila, il vad ca sufera si-mi rupe inima, de multe ori plang cu el in brate, nu suport sa stiu ca sufera.
Cris, i-am marit gaura la tetina, este ok acum, am schimbat si laptele cu humana ar. Tu parca ziceai ca i-ai dat lp anti reflux? Sau nu mai tin bine minte.. Ca as avea o intrebare. Cum ar trebui sa faca caca? Ea bea cam 60% laptele meu si 40 lp ar. S face caca galben deschis dar f inchegat, nu mai e lichid ca inainte. E normal asa? Nu e constipatie, nu?
Viata mea, desprinsa din povesti
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Sarbatori fericite, fetelor! Sper ca ati petrecut bine! Deno, eu i-am dat Humana simplu, cu cateva incercari de AR si facea inchegat si VERDE. Nici acum nu stiu daca a fost sau nu constipatie...Doctorii ziceaau ca e ok...Daca nu se chinuie, cred ca nu ai de ce sa iti faci griji...Asteapta-te la modificari de consistrenta si culoare, vreau sa zic. Cum ai marit gaura la tetina? Nu se mai gasesc tetine de care foloseste C cu 4 orificii si i-am luat cu 3 , si e suparat ca nu ii vine laptele cum era el obisnuit...
Ultima oara a fost editat de Rose (2014-12-26 00:25:07)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- gargarita
- Moderator
'neata
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Rose, am taiat-o putin cu foarfeca, dar nu este gaura asa de mare ca la tetina pentru semisolide, pentru ca humana ar e subtire chiar cand il fac, daoar pe masura ce il bea se ingroasa, si sa nu se inece.
Flower, pe mine cu nimic material, dar cu un sot minunat si de copii nu mai zic Yannick este extrem de inteligent si simpatic, ne bucuram de limbajul si istetimea lui, iar Inoke... Este o minune, nu ma satur s-o privesc de frumoasa ce e. Ce sa-mi doresc mai mult? Recunosc ca as vrea un samsung asa, dar nu e momentul mai rabd putin.
Viata mea, desprinsa din povesti
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Deno
Flow, eu am primit o carte pe care mi-o doream, Hotul de carti.
A fost un moment in seara care m-a marcat... A batut cineva la usa si cand m-am uitat era un copil mic cu o femeie cu Steaua. Le-am deschis si ala mic, cred ca de vreo 4 ani, a balmajit o strofa. I-am dat 5 lei si zice "la mami dati-i" (maica-s deja se dusese la usa urmatoare ca nu am deschis imediat si nu au insistat). Dupa care zice pustiul: "Da' un ou rosu ca la Paste nu aveti sa-mi dati?", zic "Nu am, imi pare rau, dar daca vii de Pasti, iti dau atunci". Sotul intre timp a luat un pumn de bombone de pom si i le-a dat. Zic, "Uite, nu am ou dar iti dau bomboane". Intre timp apare si N in ura iar baietelul se gandeste un pic dupa care imi intinde o bomboana inapoi si zice "Dati-i si ei o bomboana". Am ramas masca si eu si sotul, se vedea ca sunt amarati. copilul era bine imbracat, curat, dar se vedea asa, pe ei, nu stiu cum sa zic. Si in loc sa-si ia bomboanele si sa le tina pt. el, a vrut sa-i dea una lui N.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Neata
Noi nu am primit colindatori, eram singura acasa si majoritatea erau romi adolescenti si adulti...
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Ele, noi doar pe ei i-am primit. Pe 25 am deschis doar ca sa zbier la ei ca bateau in usi cu pumnii si picioarele.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- gargarita
- Moderator
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|