Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-91
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
buna fetelor, ai mei tot dezveliti dorm, doar spre dimineata stau invelliti
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- Myska
- Banat
- Inregistrat: 2014-02-17
fetelor... acum un an de zile va scriam ca si eu si sotul meu depunem eforturi sa facem un copil. dupa atata "chin" am reusit sa raman insarcinata. sunt deja 10 saptamani si 5 zile
11 + weeks Sa spui ce gandesti e un factor de risc!
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
felicitari!!!! sarcina usoara!
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- cmin
- Addicted member
felicitari
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
am uitat sa scriu anca, am uitat, intr-adevar ca bebe tau e mic, insa sfatul meu era oricum mai pe termen lung pentru ca nu o data te-am citit ca nu il poti lasa sa planga deloc
si a mea doarme dezvelita
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Felicitari Myska.
Kate oare pe unde umbla ? Si Deno ?
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
felicitari Misha si sarcina usoara.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Timi eu pe aici, azi am fost singura cu Acum am reusit sa-l culc pe Y, treaz de la 7, abia a adormit la 2:30, numai s-ar juca daca s-ar putea, asa ceva... Certat cu somnul e putin spus, il mituiesc in fel si chip ca sa vina de bunavoie la somn si tot urla grav de tot
Yannick se inveleste singur se mai dezveleste noaptea cand se intoarce si in somn nu isi trage patura pe el, dar il invelesc eu daca il vad, daca nu, doarme si dezvelit. Dar treaz, isi trage patura pana in cap cand ne punem la somn.
In rest, avem o perioada de liniste acum, fara boli de niciun fel, yannick fff linistit si cuminte daca i se acorda atentie, Inoke mananca si doarme si creste vazand cu ochii, este extrem de cuminte si ea, eu imi fac treaba pe langa ei, sotul munceste, totul perfect de ar tine tot asa mereu ... Si mananca, singur, mult, cat un adult, aproape orice nu manca inainte.
Miska felicitari si sarcina usoara!
Garga, sti ca vorbeam de multe ori de chinui cu medicamentele, i-am gasit leacul chiar ziceam azi ca am trait sa-l vad mancand si luand singur medicamentele, marile noastre dureri dintotdeauna. Am sa ii dau in fiecare dimineata pastila de prednison. Si e foarte amara, am zis ca nu are rost sa i-o pisez cu miere ca n-o s-o ia. In prima zi, am luat pastila in mana si nu stiam ce sa fac cu ea, el a crezut ca e bomboana si mi-a luat-o din mana si a bagat-o in gura si instant a inceput s-o mestece cand a simtit ca e amara a inceput sa se strambe si sa vrea sa scuipe. Eu aveam o sticla de fanta langa pat am luat-o repede si i-am dat sa bea. A baut dar tot i-a ramas gura amara si i-am dat o bomboana. De a doua zi cand a vazut pastila nu a vrut s-o mai ia singur dar am luat si bomboana si i-am aratat-o si i-am zis sa deschida mare gurita sa i-o pun pe limba. Apoi ii dau o gura de suc si o bomboana si gata. Asa le ia in fiecare dimineata, si seara picaturile de zyrtec la fel. Nu-mi vine sa cred.
O intrebare. Au trecut 10 zile de la enterocolita. Nu a primit deloc lapte normal, numai gris cu lapte de orez. As vrea sa ii dau chefir, iaurt, sana, oare pot? In astea 10 zile a mai mancat smantana. Scaunele sunt normale acum.
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-01-14 15:24:27)
Viata mea, desprinsa din povesti
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Mamici
Ati avut vreuna bebe mic care sa nu aiba scaun? Cat ii lasati asa? Stiu teoria cu bebelusii alaptati exclusiv dar am lasat-o pe Amalia de doua ori cate 5 zile apoi am intervenit cu supozitor si. A facut muult, fff mult. Ceva mai uscat decast de obicei. Ma intreb daca sa intervin mai devreme de 5 zile.
- cmin
- Addicted member
deno ii poti da, tratamentul si regimul de regula e 5-7 zile de la primul scaun normal.
happy eu as interveni. Noi am patit-o acum, dupa episodul de sapt trecuta, sa se constipe, de miercuri a facut tocmai luni, daca nu era sa faca aveam supozitoarele cumparate. Se vedea ca il deranjeaza.. si de luni nu a mai facut, incearca dar nu poate, asa ca azi ii voi pune un supozitor sau jumatate. Si asta cu mancat orice, de la danonino la compot
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-01-14 16:55:13)
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Mersi, Cmin. E bine ca sta sa-i pui supozitor, ieri si Sara s-a chinuit, a plans pana a facut si n-a vrut deloc supozitor. La ea incerc sa reglez din alimentatie, de obicei n-are probleme. Dar Amalia e mica. Acum n-a facut de duminica dimineata, cand am ajutat-o cu supozitor. Medicul de fam zice s-o las si 7-10 zile, mie mi-e mila de ea
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Miska felicitari pentru sarcina! Nastem amandoua in acelasi timp, esti inaintea mea cu o saptamana .
Deno cum de l-ai convins la Y. sa manance? Si ti-am vazut fetita pe FB - o minune! Frumoasa rau!
Fetele care v-ati vopsit in sarcina? Si pe la cate saptamani de sarcina?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Deno, bine ca ati gasit ceva sa functioneze. la noi n-a tinut cu bomboane si nici cu ou kinder care e recompensa suprema. a mers ca s- a hotarat el sa le ia dragul doctoritei.... bine, a dat inapoi cand a vazut ce gust rau au dar am facut o 'ciorba' din toate siropurile diluate cu putina apa si ii dadeam mai multe seringi, cu multa apa dupa fiecare. N-a fost mereu usor dar important e ca am reusit. Sa vedem datile viitoare, ca s-a mai dus din entuziasmul lui fata de d-na dr. daca scaunele sunt normale poti reintroduce alimentele obisnuite, inclusiv laptele. reintroducerea stiu ca se face treptat si exista si o preferinta in ordinea de reintroducere dar n-o stiu...
happy, maxim 5 zile l-am lasat eu dar avea disconfort deja... la noi problema s-a rezolvat definitiv cu 2 cure de protectis.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna seara!
deno, daca n-a avut nici o reactie la smantana, nu cred ca va avea la lapte acru.
happy, la noi n-au trecut niciodata mai mult de 5 zile. masaj pe burtica, bicicleta, ai incercat?
flower, eu m-am vopsit prin trim al doilea cu vopsea fara amoniac.
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Happy, eu nu l-am lasat niciodata pe C mai mult de 48 ore, chit ca o luna a facut numai cu supozitor. Am impresia ca daca trece mult pana nu fac, dupa aceea li se duc reflexele si e din ce in ce mai rau. Chit ca teoria spune altceva, dar eu asa am avut feelingul si asa am procedat...C si acum mai are probleme (rar) si intervin cu miere, fructe uscate fierte, mazare, musli... Fetelor, ce poate avea C? A fost racit acum 2 saptamani, i-a trecut si a ramas cu niste muci in gat...Din nas nu mai iese nimic cand il aspir, dar se aud in gat, tuseste rar, dar cand tuseste parca ar rupe...Ce poate fi??? Si ce sa fac?
Deno, nu vreau sa te supar, dar inainte de a-i da prednison eu as incerca ORICE altceva,si chit ca ar trebui sa stea cu bube...Stiu ca ai fost la nenumarati doctori si ai incercat multe, dar totusi...Ai mai incercat cu cocosul? C a avut si anul asta un puseu de dermatita pe fata si l-am rezolvat tot cu cocos, cel mai ieftin, la reducere de la DM. Cel BIO de la Rinatura NU a functionat...Si inca vreo 2 copilasi num ai anul asta t0t cu cocos le-a trecut...Parca nu pot sa cred ca la Y nu functioneaza...Mai incearca totusi, chiar in paralel cu prednisonul, ca acum nu are sens sa-l intrerupi, dar poate se rezolva mai repede...Zyrtecul nu are efect singur? Eu am luat zyrtec mai mult de 1 an si m-a ajutat...Cand eram mica eram alergica rau, dermatite, tot tacamul...Si uite ca am trecut greul, cu ce naiba se dadea pe vreme aia, antialergice, mai creme, mai una, mai alta, mai bube, mai ceaiuri, am depasit varsta, s-au ameliorat, au disparut, au reaparut...
Ultima oara a fost editat de Rose (2015-01-14 22:25:10)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Flower, multumesc! Nu l-am convins nicicum, l-am lasat sa faca foamea. Am introdus o noua regula in casa- nu mai umblam cu mancarea dupa el. Ii dau maxim 3 sanse, adica 3 lingurite daca refuza, cu explicatiile de rigoare. Nu vrea, iau farfuria si nu ii mai dau nimic pana seara. Si acu. La fel fac, dar se intampla ffff rar sa mai faca figuri, chiar deloc in ultimele luni.
Garga, la el se vede f tare si diferenta ca a inceput sa inteleaga tot. Intelege explicatiile, chiar daaca nu vrea intotdeauna sa si coopereze. Au inceput sa tina promisiunile de genul primesti bomboane, te duc la tobogan, ne jucam jocul preferat, etc, si santajul, daca nu, nu primesti aia si aia.
Rose, gandeste-te cat de intensiv folosesc eu untul de cocos, incat am terminat borcanul tau, plua alte 3 mici in ultimul an. Nu are niciun efect PE FATA. Pe corp ii trece tot ce ii apare doar cu untul, dar pe fata nu ai vrea sa sti cum arata.. Nu stiu copiii de care zici tu ce forme de dermatita au, dar si doctorul s-a cam socat cand l-a vazut, a zis ca as forma urata pe fata nu a mai vazut. El in 6 zile fara elocom e tot sange pe fata, put si simplu ii pusca pielea. Nu vrei sa sti in ce hal se scarpina si cat de urat plange cand il apuca mancarimile si eu stau neputincioasa ca n-am ce sa-i fac. Nu suporta nimic mentolat, plange si mai rau. Eectiv nu mai stiu ce sa fac. Mi-a dat un tratament puternic, dar il fac cu sfintenie, nu ma las de el. Mi-a promis ca il scapa, si ma rog asa sa fie ca am ajuns la capatul puterilor cu el. Nu ma supar, nu am de ce. De cand mi-ai zis tu prima data de untul de cocos il folosesc zilnic si la el, si la noi daca avem ceva. Sotul a scapat de o rana ce i se facea pe scalp, gen matreata, dar avea niste pete rosii care il dureau, la tample. Dupa 3 aplicari de ulei de cocos inainte de baie, i-au trecut de tot. Eu il folosesc pe buze ca mereu imi crapa. Yannick orice bubita are, cere deja singur "ut coco" si ma duce la borcan.
I-am dat putin kefir, de-acum DUmnezeu cu mila. De incepe iar cu kkrea, ma duc in padure!
Viata mea, desprinsa din povesti
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna mamici,
mai aterizez si eu pe forum cand si cand am scanat doar ultimele pagini..
Flow, am citit si eu dilemele tale si iti pot raspunde legat de prietena care nu poate avea copii. Sa nu te superi pe ea, iti spun din perspectiva persoanei care a trait ce traieste ea acum (sau chiar mai putin, ca eu macar cu fiv am reusit..) ca nu ti-a raspuns la mail pt ca.. pur si simplu nu a putut, pt ca dupa ce l-a citit cel mai probabil a plans ore intregi si nu e in stare sa scrie niciun cuvintel. Evident ca nu e vina ta, asta este soarta ei...dar crede-ma ca e cumplita durerea asta, te desfiinteaza ca om, e usor sa spunem ca ne imaginam cum e dar de fapt nu, nu ne putem imagina. E mult mai greu decat pare. Plus ca te afunda intr-o depresie din care nu iesi niciodata daca nu reusesti totusi cumva sa ai copii... pt ca e un gol mare in suflet pe care nimic niciodata nu il poate umple. Psihologii sustin ca durerea infertilitatii este la fel de mare ca a celor ce sufera de o boala terminala, si nu exagereaza, am simtit-o pe pielea mea dupa inseminarile esuate, cand murea incet si speranta. Imi pare rau de ea... imi pare rau de oricine trece prin asta... incearca sa o intelegi, ea se intreaba permanent de ce altii au parte de minunea sarcinii - ceva atat de normal!! si ea nu.. probabil te va intreba uneori de sarcina, din politete, dar chiar si atunci e de preferat sa nu ii dai prea multe detalii.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|