Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-95
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
Like, nu,la flacon de la cineva care are vreo 4-5 animale acasa
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Si Yannick a slabit cu enteroviroza, are 12,300 la 2ani si 4 luni. Si mananca de rupe acum si noaptea Azi-noapte s-a trezit si a mancat o clatita cu gem de casa si o bucata mare de prajitura cu foi cu miere. Dar are nopti cand mananca ciorba
Acum de ex a mancat la micul dejun 250 gr de iaurt si o clatita cu gem. El care nu punea gura pe clatite si iaurt maxim 50 gr, asta in vremurile bune.
Viata mea, desprinsa din povesti
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Mamici
Si N tot in jur de 15 kg are la 2 ani si 7 luni. Inaltime nu stiu, trebuie sa ma uit acasa pe tocul usii.
A fost sotul cu ea la doc, bronsiolita din nou, Adrenalina, Dexa, Salbutamol, de-astea.
Timi, ii dai si lui A lapte de bivolita sau doar gatesti cu el? Ma batea gandul s-o incerc si eu pe N. Noi cumparam lapte proaspat de la Prodlacta si pasteurizat de la Pilos, dar nu-l bea asa simplu, doar cu cereale.
Deno, ce iaurt ii mai dai lui Y? Eu ma simt un pic vinovata ca N mananca tot felul de "minuni" cu biscuiti, bomboane etc.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- timean86
- Addicted member
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Of, saracutul... Sa treaca repede!
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
buna, fetelor! nu am scris niciodata la sectiunea mamici, pt ca nu sunt mamica, desi cred ca as putea sa scriu lejer aici, tinand cont ca mi-am crescut fratele de la varsta de 6 luni . vreau sa va intreb ceva. de ce va faceti atatea griji in privinta greutatii copiilor? atata timp cat mananca si sunt sanatosi, chiar conteaza greutatea? fratele meu, de exemplu, la varsta de 4-5 ani, nu depasea 12-13 kg dar sa va spun si cat manca: tinand cont ca era la camin, ii dadeam acasa dimineata sa manance in jur de ora 7 fara ceva, la 8 si ceva le dadea si la camin sa manance, la pranz aveau felul 1 + 2 (din care manca poate si cate 2 portii) plus desert, la ora 4 iar primeau ceva de mancare, la 4 30 il luam acasa, la 5 manca iarasi ceva, manca la 6 cu mama cand venea de la munca , mai manca ceva pe la 7-8 cu tata si inainte de culcare ne spunea "dar nu-mi dati si mie ceva sa mananc? ca n-am mancat nimic toata ziua" si cand spun ca mananca, pai ma refer la o portie la fel ca a unui adult, dar deh...are arderi foarte bune fetelor, credeti-ma pe cuvant, manca si mananca in continuare, mai mult decat mine si e scandura, in prezent are 10 ani si nu are mai mult de 25-26 de kg la o inaltime de 1,35-40. dar e sanatos, are analizele perfecte. desi e slab, nu are scobitori in loc de picioare, sport nu face decat la scoala si totusi are muschi pe picioare si fund. sincer, chiar il invidiez nu stiu cat e de normal sa aiba kilogramele astea, dar atata timp cat e sanatos, ce mai conteaza?
eu am fost un copil cu probleme, nu mancam decat cu forta si chiar si fortata nu mancam mult, pt ca vomitam, am crescut mai mult cu vitamine. saraca mama... cat s-a chinuit cu mine nu va puteti imagina...
va rog sa ma scuzati daca v-am jignit prin postarea asta, nu asta era scopul! va citesc pe toate mereu si va admir pt faptul ca sunteti toate niste mame minunate!
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- timean86
- Addicted member
Emm, nu ne-ai jignit, ai dreptate fiecare organism e diferit.
Eu pe al meu copil nu-l vad slab, e ok, asa e el si e perfect
Mersi Kate
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
poate credeti ca exagerez cand spun ca fratele meu mananca o portie cat un adult, poate chiar mai mult. sa va spun cate sarmale mi-a mancat la o masa de craciun: 11 sarmale da.... 11 sarmale!!! eu nu mananc atatea in 3 zile si el le-a mancat intr-o jumatate de ora cel mult. singurul lucru care-mi place la el, e ca nu mananca paine. nu ii place. o cere, dar ciuguleste din ea, daca mananca 2 felii pe zi e deja mult.
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
happy, ziceai ca nu stii cum pot sta unii copii la san cu orele. daca mama are putin lapte, atunci nu inghit cine stie cat in acele ore. daca mai si dorm, nici atat. doar suzeteaza. cand statea copilul meu la san de dupa-amiaza pana seara, auzeam ca inghitea in secvente de cel mult 1 minut, o data la ~10-15 min. deci laptele venea rar si dura putin. il mai lua si somnul... cred ca se adapteaza copilul in functie de flux si de asta unii stau cu orele (bine ca au rabdare!), altii doar 3 min.
flow, bafta pt diseara! pe la cat o sa intri sa ne spui cum a fost?
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Emm deci imi dai sperante ca al doilea copil mananca . L-am vazut si pe Matei al Andreei cum mananca singur o gramada de supa... Poate ca vad eu multi copii grasi aici (dar stiu ca si in tara sunt multi) insa sincer prefer sa fie batz decat grasa si nu din cauze estetice ci pur si implu pentru ca nu este sanatos. Ma uit la fetite de la scoala ei cum au burta mare, zici ca-s eu, le iese din pantaloni. Este hidos si total nesanatos. Rari sunt cei ce mai slabesc.
Deci stati linistite! Carra cum sa fie N. cu multe kilograme? Tu te-ai uitat la tine sa te vezi ce silfida esti?
Anca intru tarziu la ora Romaniei; am programare la 9.30-10 seara (ora din tara) si ajung tarziu rau acasa dar cum ajung cum o sa scriu. Macar sa imi spuna ca-i acolo si ca ii bate inima. In momente din acestea regret ca nu-s in tara; altfel se ocupa de tine in Romania si macar iti spune pe loc ce si cum. Nu mai spun ca daca este vreo problema iti da progesteron sau alte cele ca sa tii sarcina. Aici nu, aici te lasa cu "natura sa isi urmeze cursul" ceea ce nu-i drept. Dumnezeu cu mila ca ce mi-a stat mie in putinta am facut.
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-01-16 16:51:37)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetelor,
ai mei au asa, D vreo 15-16 si C cam 11 kile
Flow, la mine este invers, D a mancat de toate fara figuri, in schimb cu C este alta poveste, nu ii place nu mananca si sta nemamcata, fainoasele sunt prietenele ei, paste si paine ar manca non-stop, dar de ce sa mint mananca spre deosebire de alti copii, este ea simandicoasa la anumite alimente, gusturi, texturi
D cat era mic manca la fructe, acum abia mai mananca, C nu prea manca , mai nou imi cere morocv si mar in fiecare zi, si chiar le mananca
depinde de copil
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- oana_2
- Membru
- Inregistrat: 2015-01-16
Buna seara si la multi ani! Sunt o mamica care are 2 baeti unul de 6 si unul de 3, ne dorim si un al treilea ,al patrulea, va citesc si-mi place acest forum, va adresez o intrebare ca nu gasesc este vre-un toping cu aspirante? Eu sunt in asteptare si mi-ar placea sa mai svhimb pareri si opinii, multumesc pentru raspuns
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Bine ai venit, Oana! Am vazut ca ai gasit deja topicul
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Kate, ala cu bis uiti de la danone e si preferatul lui de-ala-i dau ce sa fac.. Daca ii dau iaurt normal simplu sau sana, kefir, chiar daca i le pun in paharelul cu ala de biscuiti zice ca "mmm, nu-i bună ăsta iauțelu" si se uita f nedumerit la pahar, ca nu are gustul pe care il cunoaste el. De-alea cu bomboane si fructe etc, nici nu i-am mai dat de muuult, nici nu-i mai dau. Parca asta doar cu biscuiti nu e asa chimicalos ca alea cu bomboane.
Timi si y mi se pare perfect asa cum e, nici gras, nici slab, numai bine. Ba chiar mi se pare cladit bine asa, e tare butucanos cand il iau in brate, si cand fuge zici ca ?mpluntă ceapa asa i se lipesc piciorusele de parchet
Viata mea, desprinsa din povesti
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Buna dimineata, mamici
Eu iarasi la 2 dimineata bantui dupa mancare . Am fost ieri la ecograf si totul este bine. Prima mea intrebare a fost daca este vreun bebe acolo si reactia tehnicienelor a fost: oooooo, da si inca unul mare. BB meu este mai mare cu 2 saptamani decat am zis eu si ca calific deja pt prima morfofetala dar medicul meu de fam a zis ca nu, sa ma duc la control la gineco exact pe 28.Mi-au facut si abdominal si transvaginal. Insa s-au intamplat niste chestii ciudate cumva: am avut 2 tehniciene; o doamna, zic eu, dupa fizionomie si cum avea aranjat parul, din Jamaica (negresa) si o doamna alba. Ma uitam la doamna aceea alba si imi spuneam ca seamana cu mama, ca sigur este din E Europei, ca mi se pare ca o stiu. Nu mi-am dat seama dupa accent ca este romanca ci cadn a strigat-o cineva. Numele a dat-o de gol si am intrebat-o daca este Ro.MI-a zis ca da si ca si-a dat seama ca-s romanca si eu dupa nume dar ca nu are voie sa vb cu pacientii decat in engl (mai ales ca era si cealalta tehniciana acolo). Am ajuns noi la concluzia ca ne stim de la aceeasi biserica unde eu ma duc de prin nov. Dupa ce cealalta doamna a iesit afara sub pretextul ca are "treaba", romanca mi-a spus tot si m-a linistit. Este bine, slava Domnului si mai am de trecut hopul de pe 28.
Si 2 faze ca in fimele cu prosti sau poate ca ma zapacesc eu in perioada asta: il sun pe sotzi si ii spun ca am iesit de la eco si ca Carol a vazut acolo si este incanata. Insa vreausa fac o gluma si ii spun ca-s gemeni. Atata de fericit l-am auzit la telefn ca m-am si speriat; eu credeam ca se blocheaza si cand ii zic adevarul se relaxeaza dar de unde . S-a suparat pe mine ca am glumit cu asa ceva.
Am plecat de la ecogafie spre un mall unde m-am cinstit cu C. cu o supa de linte (eu) si ea cu supa in inghetata. Apoi, am decis noi sa spargem cardul ca erau pulovere si egari la reducere in toate magazinele din mall. Si da-i si cumpara (multe!). Cand a venit sotzi sa ne ia acasa imi dau seama ca eram foarte light: imi uitasem geaca pe undeva. M-am intors pe la magazinele pe unde fusesem si intrebam daca au gasit vreo geaca. Se uitau la mine ca la Ozn-uir ca eu eram atat de senina cand le spuneam ca mi-am pierdut geaca pe undeva...uniii radeau instant (afara erau minus 30, se simtea c aminus 40 cu un vant de te darama). asa ca mi-am luat o super geaca ca nu puteam sa plec dezbracata si inca 2 pulovere superbe. Ma bucur ca am pierdut-o. Am fost la birouri de lucruri ierdute si le-am descris geaca si am zis sa o doneze la vreu centru de oameni ai strazii. Si asa am scapat de un stres. Desi am burta mare si am avut stari de greata am avut si teama cadaca nu o fi bb acolo . Dar este. Si o chestie pe care nu o inteleg: ieri nu mi-a fost greata deloc. Nu am simtit nici un simptom. Oare de ce?
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-01-17 09:32:15)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|