Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-97
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
Hellom
Am intrat sa va salut, n-am mai scris demult
Time, sanatate multa lui A!
Flower, felicitari, sa fie bebe sanatos si cumintel!
Fi-miu are 102 cm si cred ca a facut si 15 kile. E slabanog de cand cu diversificarea, da' rau de tot, ii numeri coastele. Nu am ce-i face! Dulciuri baga, pe alea din casa rar ca tot rar le fac, dar nici nu-i plac. Baga si prostii cumparate, n-am ce-i face. Primeste si la gradi, ii mai ia si sotul, mai primeste si de la bunica-sa. Nu-l mai pot controla alimentatia de cand cu munca.
Despre cealalta discutie... trist rau . Eu una n-as mai putea nici macar respira acelasi aer cu omul care s-ar fi purtat in asa fel. Cum adica "m-a dat afara si nu ma mai primeste"??? Sfinte Doamne, da' ce sunt eu? Catea? Conditia pusa te lasa mut !
Ultima oara a fost editat de smart lady (2015-01-17 20:41:40)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Saru' mana tare, Smart!
Deno aveti noroc ca nu va usuca pielea uleiul de cocos. Mie si lui Carol ne-a usuca rau, nu cred ca il suportam nici una asa, simplu. Insa azi il combin cu unt de cacao, shea butter, ulei de masline, ceara de albine - imi fac o crema sa ma dau pe burta ca macar acolo sa nu fac vergeturi. LA pulpele de sus am niste cratere de la prima sarcina urate rau, mi-a pocnit pielea tare mult si urat.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Flower, eu il folosesc asa cum a zis rose, adica il folosim in timpul dusului, si apoi clatim bine pielea cu dusul. Niciodata pe pielea uscata, numai pe buze. In felul asta nu usuca pielea, dimpotriva, previne si trateaza uscaciunea pielii.
Viata mea, desprinsa din povesti
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna seara!
of, am plans citindu-va si am si acum lacrimi in ochi . e tulburator ce ati povestit... ma duc sa-mi iau in brate puiul si sa-l tin acolo strans, sa-i multumesc inca o data lui D-zeu pt Darul ce mi l-a dat.
deno, superba fetita ta . ai doi copii de revista! ti-am mai spus ca au cu cine semana.
flow, felicitari!!! ma bucur pt tine si nu te mai stresa pt primul trimestru. dupa 10 sapt riscurile sunt mult mai mici sa se intample ceva. sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
- denorah00
- Insomniac member
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Deno, eu l-am luat de la un magazin de naturiste, cred ca e din ala comestibil pt. ca scrie pe el calorii, lipide etc. Nu miroase nici asta. L-am luat ca sa ii dau lui N pe cap pt. ca are cojite si anul trecut cand ii dadeam untul de la Rose ii mai trecusera. A, e ulei nu unt.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- denorah00
- Insomniac member
Neata!
Kate, de ulei nu stiu nimic, doar cu untul am avut treaba. Dar poate intra rose si iti spune ea. Desi nu cred sa aiba conditii speciale de pastrare, la temperatura camerei cred ca e ok.
Pass :multumesc! yannick asa e el smecher, nu de la freza i se trage Sieu ma minunez de baietii tau, mai ales ca veci nu stiu care-i nu si care-i celalalt, trebuie sa stau sa analizez bine pozele. Sunt scumpi tare Zic si eu... Cu dermato-cosmetice de-astea pentru bebelusi cu pielea atopica ai incercat? Gen atoderm pp, lipikar, lipobase. Sunt creme grase dar care nu lasa pielea unsuroasa si special pentru pielea uscata. Ba era una speciala pentru iesit afara, dar nu mai stiu cum ii spune, am folosit-o anul trecut. Numai ca aia e grasa de-a binelea. Cred ca bariederm era, nu lasa deloc sa intre frigul la piele.
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
buna eu am folosit o crema pregatita de mine pentru frigul asta, mi-am cumparat o crema facuta in farmacie, in laborator, am dat vreo 6 lei pe 100 de gr, la care am adaugat vitamina E, vitamina A si colagen, mai stiu proportiile, tre sa le caut pe la birou, dar merge super bine pe vremea asta, plus ca e f ieftin. crema astfel pregatita nu o poti folosi mai mult de 3-4 luni, ca n-are prostii in ea, dar te tine o iarna . functie de tenul fiecareia se poate adauga orice, vitamina C de exemplu
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Buna
Pass si eu am pielea f uscata si de cd cu copilul cu dermatita atopica ma tratez si eu cu crema atoderm intensive, e ok ca ingrediente fiind pt copii, bebei. Am mai incercat cu ulei de argan , dar aveam pielea prea uscata si nu mi-a priit.
Kate noi de anul trecut de cd am patit-o cu bronsiolita , pneumologul ne-a zis sa nu ne lipseasca aparatele saline din camera in per aia , se tin maxim 8h / zi . Eu am luat 2 (pt fiecare camera) e pana in 200 lei unul .la noi au avut efect clar.
Si eu admir pozele tale deno, fetita e un ingeras , asa de cuminte pare din poza
Mamica de 2 pui scumpi
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Mulțumesc mult pt răspunsuri! !!! La cat de uscată este cred că am sa ?ncerc tot ce ati zis fiecare. Deci: ulei de argan si susan, dermatocosmetice si creme de bebei cu dermatita, egiptyan magic si crema preparată in farmacie. Dar ce crema este aia samy? Stiu farmacistele? Asa vreau, mi-as lua colagen la kil si l-as pune mereu pe față, simt permanent senzație de uscaciune si in plus ma si mananca pielea, e sensibila si ma irit ușor.
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Pass si eu am folosit Egipcian Magic si mi-a placut; este fenomenala seara. Mai incearac ceva desi suna ciudat: cateva zile NU folosi nicio crema; nu te spala pe fata 2-3 la rand. O sa ai o mare surpriza, isi revine pielea. Crede-ma ca si eu am probleme cu uscaciunea. Mai sunt niste gelule de la Weleda http://www.beaute-test.com/perles_de_so … weleda.php care sunt foarte bune.
Fetelor, eu am avut greturi pana acum 2 zile si dinainte ed ecograf au incetat brusc. Sa ma ingrijorez? Stiam ca trec (daca trec) dupa 12-14 sapt. si eu am 10.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- denorah00
- Insomniac member
Reina, multumesc! Chiar asa si e, extrem de cuminte, linistita si senina, inca nu a plans niciodata. Chitaie doar de foame, dar nu plange niciodata. Un singur lucru nu ii place, caciula cand iesim afara
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
flower poate ti-au trecut pe moment si te iau iar
eu ma pregatesc psihic de gradinita...dar de data asta nu mai umblu cu jumatati de masura..il dau la Montessori, caci acolo mi-am dorit mereu...chit ca face 1h cu taica-su in trafic zilnic....acolo vreau sa il dau
vorbeste asa mult Rares de ma innebuneste..oare asa erau si parintii mei sarmanii? si eu vb mult si aiurea... dar stiti cum..ma dispera, mai ales cand ne punem la somn si sunt moarta de oboseala el parca tine prelegeri..cere la olita, se pune pe ea, eu in pat jumatate adormita, face kk si incepe: daca fac veun pisu tebuie sa zic teaba mica, daca fac veun kk tb sa zic teaba maie, nu mai avem baterii la masinuta, uite, hai sa numaiam caiticelele! (nu zice R) 1,2,10,15! mi-ai cumpaiat caiticele de la auchan..dar n-avem toata colectia...masinuta e velde..melge pe dumul albastu....exact asa fara oprire vorbeste. nu tace o clipa! sare de la una la alta. L-am scos azi afara desi cam tuseste si i-am zis din casa ca e rece si a promis ca nu vorbeste. Vorbea in contiiiiinuuuuu.-Mami..nu vobesc..e aer ieceeee ..uite vezi...tac
6 ani de dragoste
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Pass, nu-ti mai e ok cu Apiderminul? parca foloseai.... mie inca mi-e bine cu ea sau cu Apidermaliv care e si mai grasa.
nu mai stiu daca am salutat azi
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Hello
Fetelor ati dat vreuna faringosept la copii? Mi a dat orl ut pt si eu i am dat fara sa ma uit pe prospect unde sctie ca este peste 14 ani.... si el a mestecat o... ce sa fac? Sa l duc la doctor sau sa il las asa? e el tampit sau eu panicoasa?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|