homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-98

#1844 2015-01-18 18:46:07

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34

Salutare, fetelor!
Pass, din pacate nu stiu...Nu te pot ajuta, deoarece eu stiu lucruri doar despre problemele cu care m-am confruntat eu si pe care le-am cercetat in detaliu...Iar eu am tenul gras...( si oricum nu prea ii dau importanta, rusine sa-mi fie!).
Dar cred ca fetele ti-au zis lucruri bune...Poti intra pe site-ul celor de la Elemental, au o sectiune de sfaturi si intrebari si raspunsuri. Mie mi se pare foarte seriosi, cred ca acolo poti gasi sfaturi bune, si ii si poti intreba.

Si al meu vorbesteee...toata ziua ii turuie gurita.

Flower, greturile vin si trec, nu e neobisnuit sa dispara si sa reapara pt cateva sapatamani, si eu eram paranoica rau cu chestia asta. De ce nu iti iei aparat de ascultat inima bebelusului? Eu am avut, si nici nu l-am folosit, dar simpla lui prezenta ma linistea, stiam ca daca chiar ma apuca nebuneala ma pot asigura ca bebe e bine.

Fetelor, sa va spun ca am patit, poate ma puteti ajuta cu un sfat.
Dupa ultima racaeala a lui Carol, chiar de Craciun, a ramas cu niste muci vascosi, care se auzeau in gat, dar nu ieseau cu batista bebelusului. Parea ca se imbunatateste lent, DAR peste asta a aparut un nou virus. Este cea mai cumplita raceala de pana acum. Am fost la dr, si cica nu are nimic pulmonar(sau nu avea joi..), doar muci. Ne-a dat prospan, spray nasic si aerosoli cu dexa ( la care nu sta...). Problema e ca e GROZNIC. Initial tusea ca un fumator, productiv, acum tuseste sec. Abia doarme, nu mananca , se ineaca, vomita...Noi nu am mai avut astfel de raceli. Aveti idee ce poate fi?

Cmin, eu am luat faringosept LA GREU cand eram mica. Stai linistita ca se da de zeci de ani, si n-a patit nimeni nimic! Nu stiu de ce scrie asa pe prospect...dar eu sigur am luat MULT, era la ordinea zilei pe vremea lui Ceasca.

Ultima oara a fost editat de Rose (2015-01-18 18:48:22)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1845 2015-01-18 19:12:32

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

cmin eu la al meu ii dau jumatate de pastila si nu a avut nici un efect

rose, eu anul trecut am patit asa cu D, voma in jeturi, febra mare , dar nu prea avea muci, mereu ajungeam la spital din cauza deshidratarii, avea rosu in gat si el era slabit de la atatea raceli

fetelor, cum procedati voi cu colagenul si de unde il  luati

pass, eu ma dau in fiecare zi cu o crema de la farmc,       scrie ceva de regenerare si saptamanal imi fac o exfoliere cu ulei de masline si cafea, nu frec prea tare, doar mangai si este ok, apropo, nu ma spal decat foarte rar cu sapun pe fata , doar ma clatesc
eu cu mainile am probeme, am pe degete o piele uscata , mi-am pus 2 zile la rand ulei de masline pe degete si niste ciorapi din bumbac si se vede diferenta, la cate creme bag in mainii nici una nu s-a comparat la efect cu uleiul

janis, sa le facem cunostinta, asa face si D, tasu ma intreba mere, nu ai vorbit cu el azi?
nici nu iti poti auzi gandurile de mult ce vorbeste

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1846 2015-01-18 20:36:53

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

ginutza, gasesti fiole de colagen  la farmacie

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1847 2015-01-18 20:37:29

ginutza
Hero member

garga ai cumparata carti de la logico, pun un link daca vrei
par interesante

#1848 2015-01-18 23:46:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna seara!

mamici, stiti site-uri cu idei, exemple de activitati/jocuri pentru copii, pe varste?

katey, eu stiu ca untul si uleiul de cocos sunt acelasi lucru. untul devine ulei pe la 24 grade celsius. eu il tin in frigider pt ca in casa mi s-ar fleoscai.

pass, mie uleiul de susan nu imi place. nu intra in piele si nu l-a ajutat pe baiatul meu nici in preventia nici in tratarea dermatitei atopice cauzata de aerul rece. noi acum folosim lipikar cand apar zone uscate si aspre si unt de cocos cand e pielea ok si vrem sa ne protejam de frig.

flower, la ecograf ti-a spus ca bebe e mai mare cu 2 sapt, nu? deci iaca 12s tongue. nu te mai ingrijora, nu ai nici un motiv. bucura-te ca ai scapat de greturi. pt mine au fost un calvar, cea mai grea perioada din sarcina.

rose, multa sanatate lui carol!

deno, ai promis poze smile.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-01-18 23:46:56)

Publicitate

loading...

#1849 2015-01-18 23:56:30

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

M-am mai linistit, fetele si va multumesc din suflet. Rose caut pe net acum aparat din acela sa vedem daca gasesc pe aici dar mi-e teama ca o sa fiu si mai paranoia cu el.

Janis si Ginuta
va inteleg atat de bine  rotfl2 Noi ii daedam cate un kinder egg sa mai taca; am avut luni intregi in care eu si sotzi vorbeam numai prin email si dupa ora 8-9 seara cand adormea C. Insa le trece si logoreea asta. Si este rau tare; pai iniante oprea lumea pe strada si le dadea raportul: daddy imi ia pizza; mergem acolo si facem aia. Acum abia, abia mai zice un hello si numai daca o pun eu sa zica. Turbez si nu altceva si sper sa fie o faza caci imi doresc imens de tare sa fie politicoasa. Dar nu vorbeste nici nu nasha ei, cu prieteni de-ai nostri care vin in casa frecvent. Vorbeste la scoala, raspunde la intrebari, vorbeste cu prietenii ei, dar cam atat. Lucrez insa la acest aspect. Mai are si acum momente cand turie cu tati la cate un film, numai gura ei o auzi. Dar sunt rare smile

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1850 2015-01-19 00:02:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

flower, eu nu m-am descurcat cu aparatul acela la peste 21 sapt. nu am auzit bataile si mai tare m-am speriat. din cate stiu, nu detecteaza asa timpuriu, ci undeva peste 14s, parca...

#1851 2015-01-19 01:14:00

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Merci Anca pentru ca mi-ai spus. De asta imi era si mie teama.

Janis deci Rares o sa mearga la gradinita; cam mult face pe drum dar se mai ia el cu una alta (deci sta cam 2h/zi pe drum,nu?). Cat costa pe luna la Montessori? Ne informezi si pe noi despre ce face acolo? Si mie imi place rau Montessori si cam asa, in spiritul asta, mi-am crescut copilul.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1852 2015-01-19 08:45:16

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

heiii, chicassss
ce faceti?

#1853 2015-01-19 08:49:51

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Pun anca, imediat lol
Sa pun poze dureaza mai mult decat sa scriu un mesaj si cu 2 calare pe mine cam greu lol

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1854 2015-01-19 09:08:14

ginutza
Hero member

neatza

#1855 2015-01-19 09:09:48

Myska
Banat
Inregistrat: 2014-02-17

fetelor am citit tot ce mi-ati scris. mama este ferm hotarata sa nu ma primeasca acasa cu un copil. indiferent de cat de greu va fi eu la copil nu pot renunta. multe dintre voi sunteti deja mamici si cunoasteti sentimentul,mai ales dupa ce ati vazut primele poze la eco,dupa ce i-ati auzit inima cum bate si dupa ce i-ati simtit miscarile... e drept insa ca nu i-am simtit inca miscarile dar la eco am vazut clar cum misca din manutele care sunt inca in formare si din picioruse... misam calcat pe inima,pe orgoliu,pe suflet si am mers la el in weekend ca sa vorbim. l-am rugat sa se mai gandeasca... a spus ca pana diseara o va face...si sper sa spuna ca s-a  razgandit in privinta avortului.
ca sa raspund la una din intrebari eu in acest an implinesc 25 de ani...iar el 35...
de maine cred ca va trebui sa imi caut un loc unde sa pot locui...

11 + weeks bebe
Sa spui ce gandesti e un factor de risc!

#1856 2015-01-19 09:39:05

ginutza
Hero member

of, Myska
nici nu stiu ce sa-ti scriu, am fost in situatia ta cu parintii, ai mei s-au mai schimbat  si sunt sigura ca se va schimba si mama ta dupa ce va avea contact cu bebe
iti zic dupa acum ca iti va fi foarte greu, dar vei reusi, de asta sa fi sigura

#1857 2015-01-19 09:42:34

Corinusha
Full member
De la: Happyland
Inregistrat: 2014-09-04

myska, imi pare rau de situatia ta, darsincer, tipu' nu te merita.

Eu personal nu m-as intoarcela el nici platita, deoarece daca te-a dat afara din casa 1 data e foarte posibil sa o faca si a doua oara cand nu ii convine ceva. Scuza-ma ca iti zic, dar e un  imbecil imputit. Si parintii tai nu sunt nici ei departe; numai parinti nu le pot zice eu.

ps: daca imi iau ban, asta e, dar ma infurie crunt situatiile de genu...

Are mama o fetita frumusica foc!
Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3

#1858 2015-01-19 10:01:44

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

neata

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1859 2015-01-19 10:20:04

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata mamici

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1860 2015-01-19 10:46:17

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
noi sunte rau. de ieri dupa amiaza s-a albit la fata, zice ca o doare burtica, febra nu are, nu varsa, nu are diaree dar zace galbena in pat, azi noapte a dormit fff rau si a transpirat ingrizitor la cap.
azi n-am mai dus-o la gradi insa nu stiu ce are ... nu pare nici raceala, nici ceva de la stomac. vad insa ca are rosulez in gat, insa nu stiu, de la rosu in gat sa aiba starea asta ultra proasta?
puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1861 2015-01-19 10:53:35

Myska
Banat
Inregistrat: 2014-02-17

tot raul va fi spre bine. nu am rezistat si lsam sunat pe fratele lui,care mi-a spus ca si el a avut o situatie tensionata cu sotia lui,dar ca dupa ce i s-a nascut fetita totul s-a schimbat in bine. din cate am inteles si parintii lui l-au sfatuit sa se gandeasca bine pt ca are o varsta. cand am vorbit cu el mi-a spus ca are nevoie de singuratate si sa ne redescoperim noi ca si cuplu. da e adevarat,noi am intrat direct in probleme. ne-am focusat pe datorii,pe lucrul la casa si de noi am cam uitat. inainte de orice probleme,acum mai bine de un an mi-a cerut sa fiu mama copiiilor lui. nu sotie,nu altceva ci mama copiiilor lui. am discutat mult despre casa,bani,ce inseamna un copil. am ajuns impreuna la concluzia ca niciodata nu sunt suficienti bani,iar casa va creste impreuna cu copilul. de pe 23 decembrie situatia a devenit destul de tensionata intre noi dar am incercat sa las de la mine... in ultima perioada situatia a fost cam tensionata,iar totul a degenerat dupa ce pe 31 spre 1 ni s-a furat masina..
lasand toate astea, nu cred ca este imposibil ca acest copil sa creasca fara tata. din partea mea va primi toata dragostea ca sa ii fie bine.

11 + weeks bebe
Sa spui ce gandesti e un factor de risc!

#1862 2015-01-19 11:01:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata

ginutza, nu le stiu, pune un link daca poti.

Myska sad sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

Anca, e un topic, Activitati copilaresti. acolo s-au mai postat site-uri cu activitati.
LE: http://www.forum.anticonceptionale.ro/t … resti.html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.