Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-32
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Kate am indemnizatie Doar la D SI fetita. Ca M.s a suprapus peste D. "le au venit niste norme care acum au intrat in vigoare..."asta e răspunsul concret de acolo..nici nu mai ?mi bat capul vad in instanta. Multumesc frumos Adica mai am.doar pentru Anastasia in prezent..normal mai sus am.scris ca si cum as lua pt am?ndoi. Sunt si eu o ametita
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2015-02-05 23:33:41)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Timi copiii, tot raciti, yannick mai rau decat inoke, tuseste destul de urat si siropuri nu vrea sa ia
Eu sunt varrrrrza cu timpul, tot pe drumuri cu yannick cu dermatita, se agraveaza sub tratament, deja simt ca cedez psihic Am inceput sa am destul de mult de lucru la salon, si asta ma bucura, ma mai deconectez si eu de la bolile copiilor, ca daca astea n-ar fi, totul ar fi perfect, fir-ar ei de virusi si bube
Inoke creste vazand cu ochii si este minunata, rade in hohote la 2 luni si aproape 2 saptamani. Isi tine capul perfect minute in sir, gangureste si tipa ca sa ii dam atentie. In rest, mananca si doarme si este cel mai linistit si senin copil din cati am vazut la viata mea. Total opusul lui yannick si in temperament si in achizitii. Yannick ma trezeste dimineata cu "mic-dejun" la pat, de jucarie. Imi aduce ceai in cescutele lui de jucarie, si zice "ține mama, coală-te" adica sa ma trezesc. Azi cazuse conexiunea internet in timp ce avea desene pe youtube la tv. Si vine si imi zice "nu merge netu' " zic asta e, mami, asteapta putin ca poate isi revine. A mers la router si l-a resetat si-a zis "tu nu sti mami, aici buton, merge netu" a zis ca eu nu stiu, ca este acolo un buton si merge iar netul. Adica domnul isi reseteaza singur routerul cand nu-i mai merg desenele Ii zic povesti si apoi il intreb despre personaje si intamplari si imi raspunde perfect la intrebarile cine, de ce, cum, unde, cand. Scrie singur cifra unu si citeste cateva ciflre si litere.
Am vazut ca scriati de imbracaminte. Al meu nici nu se imbraca, nici nu se dezbraca singur. De lene, evident. Dar are reguli de la care nu se abate. Cu papucii cu care umbla jos, nu urca sus la etaje. Se pune singur in sezut pe scara sa il descaltam. Urca si coboara singur 2 etaje daca il rog sa imi aduca ceva din dormitor, sau din bucatarie, isi aprinde singur toate luminile, le stinge in urma lui, deschide si inchide usile si imi aduce sau face exact ce i-am cerut. Dar imbracatul si dezbracatul cred ca nici la 10 ani nu le va practica singur uraste si una si alta(ca mapă-sa de altfel) si abia ma lasa oe mine sa-l imbrac si sa-l dezbrac, intotdeauna se lasa cu strigate din partea lui.
Viata mea, desprinsa din povesti
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Deno Ce frumos! Sper sa ramana Y asa, fara frica de intuneric sau singuratate. Carol trece prin perioada aceea de frica de intuneric. Este lumina de la ferestre dar ea striga dupa noi sa venim si sa ii aprindem lumina la baie sau pe hol desi nu este intuneric tare acolo. A inceput de curand sa ne strige daca este singura intr-o parte a casei si noi in cealalta. Ne spune ca sa nu o lasam singura. Niciodata nu i-am spus nimic, nici sa fie curajoasa, nici ca este doar intuneric, nici ca este ok. M-am dus acolo unde m-a chemat si am intrebat-o "ti-e teama? Ok, hai cu mami". Nu stiu cand o sa ii treaca, nici nu fortez cu nimic. Sper sa ii treaca de la sine.
Am vazut in seara asta un reportaj de la ProTv care m-a cutremurat efectiv. Este vorba despre o serie initata de Protv referitoare la abuzurile pe care le sufera femeile plecate sa munceasca (la negru) la fermele din Sicilia. Si una dintre aceste femei a fost violata de patron, a ramas insarcinata si a fost fortata sa abandoneze copilul. M-a tulburat rau tare; Doamne prin cate mai trec unele femei. M-am dus langa C. dupa ce am vazut filmul si i-am spus sa invete cat poate ea de bine o lb. straina ca sa se descurce oriunde in lumea asta. Caci femeile acestea ce pleaca in lume, dupa munca, s-ar descurca bine si nu ar mai suferi atata daca ar sti limba tarii unde se duc sau o limba de circulatiSa ceara ajutor, sa lupe cumva. http://stirileprotv.ro/special/sute-de- … copil.html
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Deno ce frumos povestesti
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
deno , ai baiat mare, e un scump Yanick...
like, e tare ciudat, rau de tot, eu sper sa castigi in instanta, bafta multa.
anca , concediu medical se da pt ingrijire copil bolnav pana la 7 ani, ai dreptul la 30 zile pe an(nu calendaristic, ci din momentul in care incepi concediul)...eu am profitat si am luat el putin in primul an de gradi, dar nu am atins niciodata cele 30 zile.Noi mergem la medicul de familie al anei care e si pediatru, imi da concediul si apoi merg si mi-l stampileaza medicul meu de familie, e un drum in plus, dar na, e binevenit , decat sa-mi iau din concediul de odihna.
la serviciu nici nu s-a pus problema sa nu mi-l accepte...v-am mai zis ca am noroc ca sefa mare e si ea bunica , iar nepotelul e de varsta anei, nu merge la gradi, dar a racit la fel ca ana poate chiar mai rau.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-02-06 09:29:25)
9 ani de copilarie ....
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Dupa 3 sapt de muci si tuse, la 5 dimineata a facut febra yannick. Nici nu stiu ce sa ii mai dau..
Flower, eu cred ca e normal in procesul lor de crestere sa aiba anumite frici moderate, care sa se reduca in timp pana la disparitie. Sau chiar sa ramana. Mi-e dintotdeauna mi-a fost frica de insecte si imi e si astazi. Si de intuneric, ma feresc sa raman undeva singura daca stiu ca e bezna. Si-s adult. Y n-a avut niciodata frica de nimic. Inca.
Timi
Da, adina, e mare, ma tot minunez de el..
Fetelor, copiii vostri cand se uita la desene, doar se uita? Sau si povestesc? Yannick cand se uita la ceva, incepe si povesteste tot ce vede. De ex tom si jerry: "fuge pom(tom) taie taie, niiiii jeiiiiiii(ni jerry), niiii poc, căut pom(a cazut tom)" si tot asa, spune tot tot ce vede. Si e ardelean rau, cu ni si ioi
Viata mea, desprinsa din povesti
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
neata!
antihistaminic e si ketof? noua ne-a prescris cand a avut B laringita in noiembrie cu apneea aia urata. ii dadeam seara 3 ml. noi suntem praf, de 5 zile eu si Sebi de 4. am facut suprainfectie. eu iau augmentin iar lui ii dau Klacid. Bogdan desi sarcul doarme intre noi si ii tusim in cap toata noaptea, nu a luat. Intr-adevar antibioticul a ajutat doar cu infectia din gat, nu ne mai doare si a distrus focarul ala de infectie, dar la virus nu are ce face, tusim sec si suntem praf, pana nu iese virusul din organism nu avem ce face. doar simptomatice. Lui B i-am dat preventiv biosept si vad ca e f bine el. cred ca asta il ajuta sa nu ia si el,
de frici, S a avut frica de intuneric, inaltime si paianjeni, de astia din urma inca ii e, iar B inca nu experimenteaza fricile, e mic. dar urmeaza abia astept sa vad pe ce i-o pica. eu si acum detest orice fel de insecta. si am frica de inaltimi.
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-02-06 10:12:01)
- timean86
- Addicted member
Deno trebuie sa-ti trimit pozele alea... am tot uitat Si A povesteste, dar mai ales ma intreaba: asta ce e ? asta ce face ? etc
Pass sanatate
- passenger
- Addicted member
eu pana la viroza asta nu am stiut cum e sa tusesti sec non stop, asa cum patesc copiii cand racesc, ei acum am experimentat si e horror. e ca un spasm, involuntar, in piept si gat, pur si simplu nu pot sa tac e extenuant. bietii de ei cand sunt raciti cum se chinuie. pana nu rupe tusea asta e un calvar si nici nu exista ceva eficient , poate doar sarea incalzita pe piept sa mai atenueze. eu una am luat si paxeladine si e frectie... tusesc la fel de sec si la fel de des... nu am facut aerosoli nici eu nici S. oare ar fi ajutat? doar cu ser.
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-02-06 10:26:40)
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata noua ne-a dat zinat pt lighioana, si cica nu se gaseste .... maine ma duc sa imi fac si eu exsudat... miram-as sa nu am si eu
sanatate pass
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-02-06 10:33:31)
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
pass dupa cum zici tu e ca la noi... si noi am avut si conjunctivita, dureri groznice in gat, tuse la greu ... toti trei
- passenger
- Addicted member
si sora mea, care e in alt oras. nu am luat una de la alta. mi-a zis dr ca e un virus nou care face ravagii, ar fi aparut de dupa sarbatori, o laringo traheita.. eu am avut si raguseala, nu puteam vorbi.
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
neata, mamici Deno, ce frumos povestesti de Y. nu mai citisem de mult timp despre el. Ce mare s-a facut. Cum sta cu mancarea? stiu ca avea probleme? mananca ok acum?
2 ani +
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
Buna
pass sa stii ca ochii se infecteaza si ei cand ai ceva la nas / gat , sa te cureti bine cu ser fiziologic si o sa fii OK . cu tusea seaca .. eu stiu ce spui .. doua ierni la rand am tusit intr-una, extenunant, sufocant .. etc . a fost un cosmar . ketoff-ul nu este antihistaminic, este un "dizolvant" al secretiilor , ajuta la fluidizarea lor si astfel la vindecare .
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetelor,
pass pt tuse eu am luat pastile eurespal, tuseam ca un magar toata ziua
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Mamici
Of, Pass, asa am tusit eu mai mult de o luna, nici nu stiam ce sa mai iau, inclusiv pediatra lui N mi-a scris reteta. Cum incepeam un tratament se ameliora putin apoi revenea in forta. Pana la urma era pneumonie desi nu se auzea nimic la plamani (s-a vazut la radiografie) si mi-a trecut cu Klabax si Eurespal tablete.
Deno, e tare dulce Y!
A mea e in faza "de ce", v-am mai zis. Ne exaspereaza pe toti dar imi vine s-o mananc cum intreaba ea asa despre toate si apoi asculta explicatia, o rumega putin si incepe iar "de she....?" Exemplu (seara, la culcare, pe intuneric): Ea: She faaci, mamiii? Eu: Dorm, mami. Ea: De she dormi? Eu: De obosita. Ea: De she esti obosita? Eu: Pt. ca am fost la servici. Ea: Si ai venit de la sevici? Eu: Da, si acum gata, dormim. Ea: Si de she domim? Eu: Pt. ca e noapte? Ea: De she e noapte? Eu: Pt. ca dupa zi vine noaptea. Ea: Apoi vine pimavaaaaa! (primavara)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
adina, multumesc frumos pt raspuns. asadar, ai 7 x 30 zile, pe care le consumi cum vrei timp de 7 ani. doamne ajuta sa nu fie nevoie de nici una!
Rose a scris:Pana la urma, consideri ca zyrtec-ul a avut un rol in vindecare?
cred ca a ajutat. nu l-a vindecat miraculos, dar era mai bine dupa 3 zile. legat de modul de functionare, eu inteleg ca zyrtec-ul pacaleste organismul sa nu mai detecteze alergenul, sa nu mai reactioneze la el. nu stiu de ce polipii raman "blocati" in starea de inflamare dupa o raceala, dar presupun ca medicamentele precum zyrtec-ul, transmit "mesajul": "pericolul a trecut/nu e nici un pericol" si astfel ii pacaleste sa nu mai stea inflamati. stii ca polipii sunt tot un fel de amigdale, deci au rol in aparare. probabil ca dupa raceala ramane ceva in corp care le "spune" polipilor ca inca trebuie sa lupte, iar medicamentul anuleaza acel "ceva", pacaleste corpul/creierul sa creada ca e totul in regula.
- timean86
- Addicted member
Kate cam asa si A.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|