Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-33
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Kate Noi inca asteptam faza de ce acum e la faza in care orice cuvant prinde, ni-l repeta de 100 de ori, sau daca ii trebuie ceva si nu ii dam, spune intruna ce ii trebuie. Chiar in momentul asta era deschisa usa la balcon si a venit si a inchis-o si cica "pfuuuu, tig afauăăăă, bonava tetița" adica pfuuu ce frig e afara, e bolnava fetița(care nici macar nu e acasa ) Acum s-a dus la galeata cu apa si mop si stie ca nu las sa bage mopul in apa, si ca sa il las, a zis "mopu a galeată, foate mudau aici" cica spala el ca e foarte murdar aici Minunea mea il iubesc de mor si-mi vine sa mușc din el de bucurie cand vorbeste
Ade, am mai scris eu despre el.. E mare si tare simpatic. Si cand ma asculta si nu face crize, este cel mai dulce copil posibil. Tare mult imi place cand ma inteleg cu el ca si cu un om mare
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-02-06 14:02:46)
Viata mea, desprinsa din povesti
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
kate A e cu "unde-i? "
Garga... sunteti bine?
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Anca, ai 30 de zile in 12 luni. Eu de ex. am avut o zi in 19 iunie 2014 si inca 4 in octombrie => pana la 18 iunie 2014 mai am dreptul la 25 de zile. Deci e vorba de ultimele 12 luni, nu de 30 zile / an calendaristic.
Mamici, mi-a zis N sa aduc un bebe fetita acasa de la "pital" (spital). Am intrebat-o daca pot sa aduc in bebe baietel si a zis ca nu, sa-l las in spital. A, iar pe bebe ala fetita il va chema "Dejesica".
Va veni, Deno, si faza de ce, cred ca niciun parinte nu "scapa".
Ultima oara a fost editat de Katey (2015-02-06 13:57:26)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
anca, da asa e , mai bine sa nu ai nevoie, dar nu poti lua retroactiv, adica daca 1 an nu ai luat nu inseamna ca poti lua mai multe, ai inteles, da? si daca incepi spre ex acum in feb, ai dreptul la 30 zile pana la anul in februarie, nu le-ai luat, adio....oricum sunt bune ca au 85%din salariu, nu se ia impozit, e lux, iau mai multi banii cand sunt in concediu, dar sincer, oricat as avea nevoie de ei nu mi-i doresc in modul asta.
pass, ma gandeam ca v-a rapus, ca nu mai dadusei nici un semn.sanatate...voi raciti mai rar,dar cand raciti .am tot auzit si eu de biosept, o sa-l iau si eu sa fie acolo.eu astazi am vb cu fiica-mea si imi zice :,, mamicaaaaa, aici la noi e prapad ,bate vantul, ploie, suiera,, .....exact asa a fost si la noi azi noapte de nu am putut nici dormi ca lumea, dormitorul e pe colt si se formeaza un curent intre noi si blocul vecin, nu va imaginati, zici ca mai e un pic si zboara blocul, nu mai zic de zgmot, sotul nu a mai rezistat si a plecat in sufragerie caci trecuse 1/2 noaptesi nu putea dormi.
si a mea e cu frica de intuneric, , dar nu o fortez, adica o mai trimitem noi si ii spunem ca se vede de pe hol ca e lumina, dar intuneric total nu.
9 ani de copilarie ....
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
am inteles, mamici, multumesc!
pana una alta, nu ma incumet sa incep munca la 2 ani .
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
anca90 a scris:am inteles, mamici, multumesc!
pana una alta, nu ma incumet sa incep munca la 2 ani .
anca, cat intentionezi sa stai acasa? cei de la job sunt de acord sa te intorci dupa 2 ani?
intreb pt ca e pos ca nici eu sa nu ma intorc fix la 2 ani. intai va merge la gradi la 1 an si 10 luni, program scurt o perioada ca sa se acomodeze, apoi la prog lung in fct si de cat de repede s-a acomodat si cat de repede gasesc eu job (mie mi-l pastreaza dar nu vreau eu sa ma intorc acolo)
2 ani +
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
like
- Katey
- Addicted member
Garga
Noi ne uitam la "Maria, Mirabela" si sunt acolo niste fetite anotimpurile si repeta ele: dupa iarna vina primavara, dupa primavara vara etc. Cred ca de-acolo a luat-o.
Like, am uitat:
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
adelina, problema e ca nu m-am hotarat pana cand sa stau acasa. oficial, am concediu fara plata pana cand implineste copilul 2 ani, dar nu cred ca ne vom putea rupe atunci. ma gandesc sa aleg o cresa si sa incep cat mai curand sa merg cu el acolo si treptat sa incerc sa-l las cu educatoarele si copiii perioade tot mai mari de timp. pe de alta parte, imi imaginez cum ar fi o zi la munca, fara el, si innebunesc numai gandindu-ma. plus ca ma intreb cum il schimba educatoarele, cata grija pot avea sa nu-l lase murdar, ce ii dau sa manance, ce presupune sa faca bolile de colectivitate de la 2 ani... si imi vine sa stau cu el pana pe la 4 ani, cand intra la gradinita. sunt indecisa, asadar. la munca ma primesc sigur dupa 2 ani, dar nu stiu daca pot amana mai mult. nu am intrebat, mi-e si rusine sa o fac pt ca ei se asteptau sa ma intorc dupa un an, apoi le-am zis ca stau 2 si au acceptat. e un loc ft bun, mi-ar parea rau sa-l pierd. dar nici de copil nu ma pot rupe .
mamici, voi cum ati pregatit terenul pt reluarea lucrului si cum au reactionat cei mici? ce varsta aveau?
Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-02-06 17:17:56)
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Hello
Like, la multi ani!
Ce dulci sunt copilasii .
Anca, e greu sa te rupi. Si la 2, si la 3, si la 4. Eu am stat cu el pana la 3 , dar ruperea a fost crunta. I-am turuit o vara intreaga ca va merge la gradi, dar acomodarea pt el a fost dramatica. Are expresii de la gradi care nu- mi convin, dar n-am ce-i face. El acum trece pri tr-o perioada rea, in care iar plange ca nu vrea la gradi. Si la 3 ani ti se va parea la fel de mic sa se descurce si gur. Grija cum ai tu de el, nu va avea nimeni. De boli.... Al meu nu ratat nicio pereche de muci si tuse de pe acolo. Eu spun ca o sa-ti fie la fel de greu sa te xesparti de el si acum si peste un an. Daca ai un serviciu la care merita sa te intorci, fa-o!
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Katey
- Addicted member
Şi eu zic la fel, nu cred că devine mai uşor cu varsta.
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
salut.
eu zic ca e mai bine pt el sa se desprinda mai tarziu. si noi suntem cu cel mic in faza " de she, mami?" si nici nu se multumeste cu explicatii expeditive. pur si simplu ma toaca. ma intreaba si vrea un raspuns cat de detaliat, nu credeam ca poate sa mearga cu de ce-ul asta atata si cand e multumit de raspuns spune un simplu "a" si gata, s-a lamurit
adina, sotul meu nu a mai racit de cand l-am nascut pe sebi, atunci a avut pneumonie. da, noi racim rar. de atunci el a mai fost o singura data bolnav, acum in noiembrie cand a avut hepatita A. nici pana azi nu am inteles cum de nu au luat si copiii. eu am avut cand eram mica si deci sunt imuna, dar a dormit in pat cu copiii, s-0au pupat in bot, au mancat impreuna etc. si ei nu au luat. prin ce emotii am stat atunci
geo nu am stat doar cu ser, am bagat kanamicina. ma simt rau dar sa las viroza asta sa ma si mutileze, nici vorba. torn kanamicina nu o las
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-02-06 19:47:53)
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Hello mamici, acum am venit de la spital unde am asistat la un seminar de genetica si am discutat cu un consilier de genetica. Nu mi-a facut nicio analiza caci nici nu intru in risc de varsta si, mai ales, au venit analizele negative pt Sindrom D. O sa faca o scrisoare la guvern si daca imi dau ei approval atunci o sa imi ia si sange. In fine, o sa fac sapt. ce vine un test pt splina bif.
Carol nu prea a intrebat "de ce" si nici acum nu o face. Spre deosebire de Lina, vecinica, care ma terorizeaza cu intrebarile, Carol nu intreaba decat rar de tot ceva din...viata cotidiana si numai daca are conotatii tragice: a muritX? Cum? DE CE? De ce Y a plans"? etc.
Insa tot focusul ei este pe chestii altfel, nici nu stiu cum sa le numesc. Am avut etape cu "sunetul": ce este sunetul? cum se propaga? ce este ecoul? Acum 2 zile ma intreaba brusc despre curentul electric, ce sunt voltii. Sa scap oala cu lapte din mana, nici nu stiam ce sa ii zic, am uitat si minimul ala pe care il stiam eu, tati nu era acasa ca el se baga la din astea...A mai fost o faza cu Nord Coreea. Ca totusi lumea de ce sta acolo daca este dictator si este atat de greu. Este experta in cuvatul "dictator" si "comunism"; multi de varste mari nu stiu cat stie ea ca am avut grija sa o adorm citindu-i despre Nicolae Ceausescu, comunism in Romania etc . As vrea sa intrebe "de ce" dar nu o face. Ma cam sperie un pic, sincer, pentru ca as vrea un copil curios dar nu pot sa o oblig sa ma intrebe "de ce".
Si mie mereu imi spne ca daca bb este baietel, ea nici nu o sa se uite la el. Mi-a zis sa il aduc acasa dar nu in camera ei. Daca este fetita o sa imparta totul cu ea.
P>S Stiti cumva pretul exact al revistei Secretele Bucatariei?
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-02-06 22:38:08)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
La multi ani, Like! Sananate si numai bucurii!
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- Katey
- Addicted member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|