Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-35
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Cmin sanatate multa! Ciudat rau...
Fetelor am avut un weekend cu peripetii. Am fost sambata la un festival de iarna toti trei - nimic special, doar ca dai bani sa te dai in niste chestii pe acolo, sunt niste prezentari, in fine, nimic spectaculos. Am paract mult mai departe de locul unde era festivalul si am luat-o pe C. pe sanie caci avem zapadata multa. CAnd am plecat de acasa le-am dat indicatii clare ca sa isi ia haine la ei sa ne schimbam in masina si noi sa mergem in oras, sa mancam, sa ne facem treburile. EI si-au luat, eu nu . Si cu Ugg m-am udat rau de tot asa ce ne-am intors acasa sa ma schimb. Aici am constatat ca sotzul isi pierduse telefonul. Nu stiu ce este, ce marca. Stiu doar ca a costat imens de mult, i l-a dat noua companie - cred ca in jur de 800-1000 dolari- si ca avea multe, multe lucruri pe acel telefon (am mai zis si mai zic: nu am telefon mobil "normal" decat unul ft vechi, de vreo 10 ani, cu o cartela pe care care ma poate suna sotzi sau eu pe el just in case...nu imi plac telefoanele mobile! nu imi place sa dau text, sa sun, sa fiu sunata. Am computere o gramada, sunt mereu logata, asa ca...). VA dati seama ce ne=a sarit inima si mintea . Sunam disperati la acel nr, nu raspundea nimeni. Noroc ca am sotz destept si a cautat pe google; il vede undeva in drumul spre casa; fuge cu masina pana acolo, suna de pe al meu dar nu se auzea nimic. Ma pune pe mine sa sun din computer ca ii facea soneria sa sune la maxim si l-a auzit si da-i si sapa in zapada . Dar l-a gasit, SLava DOmnului! Insa ce emotii am avut amandoi...
Ieri am fost la biserica! C. nu vrea sa se duca, cu copii din Romania (romani) la sala speciala unde stau si se joaca ei. Nu vrea. Sta la slujba si aici dureaza rau caci odata se aduna lumea, romanii. Erau multe parastase. Evident, trebuie sa stam si la ele ca ma termina copilul ca trebuie "sa luam goodies". Dupa slujba, se trag mesele cu parastase in centrul bisericii (aka sala de sport/activitati) si se face sluja de pomenire si apoi lumea sta la rand si ia "goodies". Probabil ieri copilul era lihnit ca a indraznit sa guste coliva. Era si una foarte buna. SI intreaba ce este (era liniste, lumea manca si vorbea incet). Ii explic ca este grau fiert, de ritual, ma rog, ce imi aduceam aminte. Se duce si mai cere o portie. Si incepe C. tare, in mijlocul bisericii: mami, "coliBa" is very good but it has gluten; that's the reason that Romanians have big bodies. They eat coliBa with lot of gluten". Am inlemint! Biserica aceasta este noua pentru noi (este condusa de episcopia romana din US, deci nu este stres sa porduca bani); preotul de la cealalta, locul unde ne-am botezat copilul, a fost mutat de episcopia din tara (Ro) pt ca nu avea multi oameni deci nu producea bani. Tot popa ii alungase, devenise atat de agresiv incat lumea a fugit de la el. Si am inteles ca stransese 50 mii de dolari pt a pune arvuna pt o biserica. Foarte putini bani pentru tara asta si, mai ales, pentru zona in care vroia biserica unde este ft scump. Asa ca omu' a plecat cu tot cu bani . Acest preot o stia pe C. Preotul cel nou nu stie ca ea mai filosofeaza cu glas tare...si o intreba ieri ce stie ea despre gluten. Copilul ii explica ca la carte ce este si insista ca de asta sunt romanii grasi ca mananca gluten. M-am simtit vai de capul meu!
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Neata, fete. Maria a luat raceala de la sot si a stat 30 de ore cu febra, din 4 in 4 ore antitermic si dupa 3 ore si un pic, iar facea. A facut 39,9, impachetari, etc. A trecut. Insa tuseste sec. Un pic, nu des. I-am dat suc de ridiche cu miere, a facut un scaun f moale. Nu i-am mai dat. I-am dat ceai de ceapa cu nuci si cimbru, 2-3 lingurite pe zi. Pare mai bine. Ii curg mucisori. Lichizi. Nu e infundata, nu fornaie decat f putin. Ii pun Sterimar si trag cu ala cu gura, dar nu prea iese. Trebuie sa fac altceva daca nu e infundata? Sau ajunge atat? A ramas sotul cu ea pana la 11 cand vine mama ca eu mi-am luat zile libere sapt trecuta. Au racit toti din casa, eu am scapat.
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata
geta sanatate...ar fi mai ok batista bebelusului...nu se compara cu ala de tragi cu gura
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
getaway sanatate fetitei.
flower, super ce povestesti despre Carol, ca de fiecare data de altfel...patania cu telefonul e de retinut...bine ca l-ati gasit.
katey, uite aici reteta de supa de chimen : http://www.retetecalamama.ro/retete-cul … himen.html eu am gatit multe preparate de aici, am participat si la concursurile doamnei, sunt ffff bune retetele.Pe asta nu am incercat-o, dar o am in plan.
cmim si eu zic ca e de la mancare....ce streptococ aveti? nu-mi zice ca betahemolitic, ca numai de asta aud in jurul meu, avem 2 familii de prietenii care au aproape toti din familie, si nu s-au intalnit intre ei, si eu mai trebuie sa-i mai fac un exudat anei, din noiembrie nu am mai facut.
like e de retinut...mi-am notat deja siropul .
anca, eu am dus-o pe Ana la fix 2 ani, de fapt cu 1 sapt inainte , dar cu vreo 2 luni si ceva inainte am inceput sa-i zic de gradi, ca va sta cu doamnele, cu copii, se vor juca, manca , dormi si noi vom veni si o vom lua...dar tot timpul insistam pe asta, sa stie ca vom veni la ea...atat am indoctrinat-o sa zic asa ca,inainte sa mearga ne intoarceam de la tara si in tren ea le povestea calatorilor din compartiment ce am zis eu mai sus incat toata lumea a crezut ca e deja la gradi . Prima zi ok, a doua zi ok, a treia zi s-a lasat cu plansete si urlete, din a 4-a a fost ok.rar a mai avut vreun episod de plans, in general dupa vacante sau dupa vreo raceala in care a stat cu mine mai mult.Eu insa as recomanda un 3 ani clar, daca se poate.Da , greu iti va fi mereu, dar totusi copilul mai capata o incredere in el , se mai mareste, altfel percepe despartirea.
pass, bine ca nu au luat si copii, te cred ca ai stat cu frica.si eu am avut hepatita A cand eram mica, fapt pt care nu pot dona sange desi as vrea uneori.
noi am reinceput gradi azi, dupa o saptamana de vacanta la bunici...creste copilul nostru, si e asa mare,...offf , imi place de mor perioada asta, nu as vrea sa se mai termine.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-02-09 10:05:29)
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
adina pyogenes avem .. tot pe acolo
- Getaway
- Hero member
Cmin, nu iese zic ca nu are ce sa iasa ca nu fornaie deloc si nu e infundata deloc.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. adina si noi inapoi la gradi dupa o sapt de vacanta - slava Domnului ca in vacanta asta n-am mai racit. inteleg ca urmatoarea vacanta este abia in aprilie.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2015-02-09 10:19:27)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- cmin
- Addicted member
garga e bine, de aseara nu a mai varsat deloc (i-au facut o injectie la spital) dar este moale, epuizat... azi nopate a facut pipi pe el..cred ca nu a putut sa se trezeasca ... i-am dat in continuare antibiotic
- Getaway
- Hero member
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Adina, merci, vroiam o reteta incercata de vreuna dintre voi dar daca spui ca sunt ok retetele de pe site-ul respectiv o incerc pe asta. Nu stiu ce sa fac cu rantasul ala, sa vad daca il fac cum scrie acolo sau adaug la fiert faina cu putin apa.
Geta, batista bebelusului zic si eu. Si eu am fost impotriva ei la inceput dar acum o recomand pt. a evita complicatiile gen bronsiolita.
Ultima oara a fost editat de Katey (2015-02-09 11:18:46)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
cmin, ma bucur ca e mai bine. sper sa-si revina repede.
- Getaway
- Hero member
Fete, deci chiar daca nu o incurca la respiratie de niciun fel, nu fornaie, nu se aude nimic, ziceti sa folosesc batista bebelusului? Si la tuse seaca ce as putea da? Ce a functionat la voi? Tuseste o data la 2-3 ore sa zicem. Oricum, daca tuseste mai des, o sa sun pediatra sa vad.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
si eu eram impotriva Batistei bebelusului dar folosind-o mi-am dat seama ca e mai putin agresiva decat alte dispozitive cu care tre sa faci vid pe nara. la ea numai cat i-o apropiam de nas si zburau mucii. stiu ca mucii lichizi sunt periculosi ptr ca neaspirati pot duce la otita Ptr tuse noi am dar Prospan dar e cam apa de ploaie
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
adina, multumesc mult ca mi-ai povestit din experienta voastra! o varianta ar fi sa stea mama cu el un an (daca va vrea sa renunte la servici ), dar nici asa nu cred ca evitam plansetele . tot as lipsi 10 ore de acasa si suntem si noi in situatia de care zicea like - el face totul cu mine (somn, mese, joaca). de cand s-a nascut, n-am lipsit de langa el nici o ora legata, va fi dramatica schimbarea . as vrea sa o fac treptat, dar nu stiu cum... daca va vrea mama sa stea cu el cu cateva luni inainte sa incep lucrul, sa mai plec eu de acasa. intai o ora, apoi doua, apoi tot mai mult, dar unde sa ma si duc? wow, fetita ta povestea deja inainte de 2 ani?? copilul meu inca are propriul vocabular, cuvinte formate din maxim 2 silabe, acelasi cuvant avand mai multe sensuri.
Getaway a scris:Fete, deci chiar daca nu o incurca la respiratie de niciun fel, nu fornaie, nu se aude nimic, ziceti sa folosesc batista bebelusului?
pai spui ca are totusi mucisori lichizi. aia se aduna la un moment dat si o incurca la respiratie. atunci ai putea folosi batista bebelusului. riscurile sunt cum spun katey si emilya, sa apara complicatii din cauza mucisorilor neaspirati. aspiratioarele actionate cu gura ori pompitele sunt ineficiente. ai vazut si tu ca nu scoti nimic cu ele si totusi iti dai seama ca are mucisori. sanatate multa! imi pare rau ca ai trecut si tu prin calvarul febrei mari si al impachetarilor. bine ca macar n-a tinut asa mult.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-02-09 12:09:04)
- Getaway
- Hero member
O sa cumpar si de aia sa vad ce si cum. Pai si la cat timp aspiri?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|