homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-36

#666 2015-02-09 12:10:08

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

cand o vezi ca ii curg

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#667 2015-02-09 12:10:26

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

anca90 a scris:

dar unde sa ma si duc? smile

la plimbare smile

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#668 2015-02-09 12:10:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nici prea des nu e bine, ca stimulezi "productia" smile. am scris mai sus, cand ii vezi curgand ori cand ii auzi al respiratie. de vreo 2-3 ori pe zi as zice eu.

#669 2015-02-09 12:37:18

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Acuma am dat pagina inapoi, Anca. Ca am scris ceva si a trecut la alta pagina. Cumpar azi si vad cum e cu mucii si aspir diseara daca de ceva.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#670 2015-02-09 13:34:29

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Geta, sanatate fetitei! Pune.i ser in nasuc, sa ii coboare mucii sau sa ii inmoaie sa ii iei cu..batista bebelusului ar fi ideal.
La tuse seaca eu ii dau Stodal. Prospan e pt productiva.

Cmin, ma bucur ca e mai bine A!

Garga, ma amuza temerea ta insa o inteleg si iti tin pumnii sa nu zica Stef ceva!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Publicitate

loading...

#671 2015-02-09 13:59:19

Getaway
Hero member

Am cumparat batista bebelusului.
Sa intervin la tuse daca nu tuseste des?

19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#672 2015-02-09 14:09:01

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Fa.i un ceai de ceapa nustiu Eu nu i.as da nimic din comert deocamdata.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#673 2015-02-09 14:31:01

Getaway
Hero member

Asa i-am dat. Initial ridiche cu miere si dupa un scaun moooale am scos si ii dau 3 lingurite de ceai de ceapa cu nuci si cimbru pe zi.

19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#674 2015-02-09 15:42:02

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Ingerasul de la Dacia Plant merge la noi pt. tuse seaca, dar nu mai stiu daca se da sub un an (parca nu are inca un an, nu?) si nici nu mai am acasa ca ma uitam pe prospect. Eu i-am dat dupa 18 luni ca atunci l-am descoperit.

Vedeti ca Prospanul are efect laxativ, N mereu facea kk moale de la el.

Geta, aspiri de preferat doar inainte sa o pui la somn, daca sta culcata posibil sa o deranjeze mucii. Pt. ca batista bebelusului stimuleaza producerea de secretii, dar daca ti se pare ca e cazul poti aspira mai des.
Dupa aspirat poti pune cate o picatura de Colargol in fiecare nara, cica ar preveni infectarea secretiilor...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#675 2015-02-09 15:49:49

Getaway
Hero member

Nu are inca un an, Katey, in 10 zile face un an. Eh, pe acolo.
Ii dau cu Sterimar inainte si apoi o sa aspir diseara, sa vad daca/ce scot.

Multumesc mult, tare de ajutor!

19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#676 2015-02-09 16:24:14

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

va eram datoare cu o povestire
joia trecuta pt ca am vazut ca vomita tot mai des am sunat medicul de familie si am cerut internare, femeie dupa ce a vorbit cu un pediatru de la spital a considerat ca este cea mai buna solutie
am stat internata 1 sapt , aveam varsaturi si un inceput de diaree asa ca tratament antibiotic , perfuzie si bineinteles de mancare muciulagiu de orez(ca tot ne-am ceratat noi pe aici a e prea mica)
dupa 2 zile aproape de muciulagiu eram tare optimista ca am vazut ca nu a mai vomitat si mi-a dat voie sa ii dau si san pe langa muciulagiu asa ca zis si facut doar ca din pacate a vomitat iar si foarte urat pe deasupra(noroc ca era asistenta prin zona si a vazut intatarind cuvintele mele in fata dr)
mi=a interzis atunci sa ii mai dau san pe motiv ca poate are sanul ceva si am inceput sa cautam tot felu de formule de lapte pe care sa le agreeze (si asa incepusem cautarea de acasa)
am inceput cu milumil AR pe care pe langa faptu ca a vomitat mi-a iesit si scaune apa /apa(aici vreau sa va zic ca am facut un soc si de duminica noaptea cand s-a intamplat mai ca nu mai aveam ce mulge din san-ca eu tot am tras de sani sa nu pierd lactatia mai ales ca eram mandra fiindca vedeam ca imi curgeam tot mai tare)
am trecut apoi la Nan fara lactoza pe care fata mea dupa prima gura luata din biberon nu a mai vrut sa deschida gura /plus ca iar a vomitat de la el
urmatorul pas a fost humana HA pe care ne chinuim si acum sa il acceptam de cand am ajuns acasa si inca nu il mancam gol tot ii pun in el 1/3 mucilagiu de orez pt ca bebe ar manca tone de mucilagiu de orez (Asa facea si in spital) dar la lapte simplu stambam din bot
am plecat din spital cu inima stansa , cu un lapte pe care ne chinuim sa il asimilam si cu interdictia de ai mai da san din cauza explicatiei"ceva cred ca are sanul dv daca la mucilagiu nu varsa si varsa la san"
recunosc ca acasa o mai pun sa traga de san chiar daca nu se satura si chiar daca dupa eforturile mele de a creste lactatia m-am trezit cu lapte mai putin si ceva mai apos

acum suntem bine , nu a mai varsat (A mai aruncat laptele de cateva ori dar poate si din cauza ca e lacoma) oricum daca povestea se repeta am hotarat sa mergem mai departe intr-un spital mai mare sa facem analize suplimentare pt ca aici mi-a facut doar sange si scaun si a exclus din start diagnosticul de stenoza pe motiv ca e fata si apare la baieti de obicei
in spital am reusit sa imi aud si eu copilul tipand la maxim,intr=o seara a tipat dupa injectie 1h de s-a strans lumea in fata salonului , nu s-a potolit pana nu a venit biberonul
este un calvar sa stai dupa un biberon care apare la ore fixe ,este greu sa te chinui noaptea pt ca de la 1 la 7 dim nu mai vine nici un biberon , cum poti potoli foamea unui copil de 3 sapt -doar nu ii dai covrigi sau banana ca celui mai mare si nu ai voie sa ii dai nici san(noroc ca se mai indurau asistentele si ne mai aduceau un biberon de mucilagiu), trebuie sa trezesti copilul sa ii dai de mancare pt ca dupa o sa se strice biberonul si doar peste 3 ore mai vezi altu.
recunosc ca in ultimele zile am cedat si o mai puneam sa traga de san macar de 2 ori pt ca nu mai rezistam sa o aud ca plange de foame

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#677 2015-02-09 16:46:36

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie mi se pare o idiotenie "sigur are sanul ceva". are pe naiba si pe prostia din capul lor!
parerea mea, da-i copilului san, foloseste o pozitie care sa faciliteze un jet mai putin puternic (culcata pe o parte sau cu copilul deasupra ta) incat sa nu inghita aer mult si sa manance lacom
Nu stiu toata povestea asta dar ma infurie cand aud ca de vina e lm ptr orice problema

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#678 2015-02-09 16:48:33

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

nico, fata mea la 6 sapt a avut infectie urinara si in spital a mai luat un virus de la care avea diaree, fara voma, atunci 24h si ceva a fost pe mucilagiu, plus smecta si antibioticele pe gura si intra venos, cat timp a baut mucilagiu nu am avut voie sa ii dau sa suga, si-a revenit

laptele nu l-am pierdut, oricum ea tragea f bine din san , a supt pana la 1.7
incearca sa mananci de regim si sa eviti alimentele care pot dupe la diaree sau usurarea tranzitului, poate pe tine nute afecteaza prunele , dar la ea pot avea efect, ca un ex.

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#679 2015-02-09 17:16:48

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Trist ca un MEDIC spune asa ceva. sad

Nico, fă cum consideri tu că e mai bine pt copilul tău. At?t.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#680 2015-02-09 17:27:12

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Nico  yikes  yikes Imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Sper sa va reveniti cat mai repede.
AM o intrebare: i-au facut fetitei un test de alergie la lactoza? Nu am citit despre intoleranta/alergie la lactoza din laptele matern dar mi-am aminit ca o prietena de-ale mele (in Suedia acum) nu i-a mai dat copilului laptele ei si nici lapte praf  cu lactoza si asa si-a revenit copilul.

Imi pare sincer rau de situatia voastra.

Sanatate si celorlalti piticuti bolnavi.

Garga  rotfl2 stii tu, copii spun lucruri traznite si...adevarate. Si eu stau cu inima stransa caci una dintre profesoarele lui C este foarte, foarte grasa si astept sa ii spuna ceva in orice clipa desi imi instruesc copilul de acasa sa nu cumva sa se scape cu vorbe dureroase.

Adina daca ai telefon din acesta mai nou il poti ocaliza cu google (daca ai norocul sa nu il gaseasca cineva si sa ii scoata sim-ul).

Am baut si eu asazi o cafea slaba; mi-am luat inima-n dinti cand am vazut ca si voi ati baut pe timp de sarcina cate o cafeluta.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#681 2015-02-09 17:52:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

mai bine nu citeam povestea lui nico... e atat de trista. bietul copilas! sad
nico, o curiozitate am: in analizele de sange, i-au iesit leucocitele marite? sau au bagat ca cretinii antibiotic intr-un bebe de... 3 sapt grater.
despre "are laptele dvs ceva", nu mai comentez. te-am indrumat catre grupul Alapteaza!, cred ca ai fi gasit mamici care s-au lovit exact de problema asta si au rezolvat-o continuand sa alapteze, fara sa testeze nici macar un tip de lapte praf si fara sa ajunga bebelusul prin spitale la nici o luna de viata, sa se chinuie pe acolo, sa fie hranit la program de adulti sad. scuza-ma ca sunt asa inversunata. nu am nimic personal cu tine, mi-e mila de bietul copil, atat.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-02-09 17:54:27)

#682 2015-02-09 21:13:08

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Mamici puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#683 2015-02-10 00:24:18

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Nico , sananate ! sad   are doar 3 saptamani...cum sa pui copilul sa incerce atatea tipuri de lapte tu ca medic ma intreb? ce medici competenti sunt astia??stomacul unui copil de doar 3 saptamani..pot sa te intreb la ce spital ati fost? si cu laptele tau...no comment. nu cred ca era de la laptele tau..sa se simta atat de rau, ce explicatie!    De ce nu incerci sa i pui mucilagiu de orez in lapte? chiar si in laptele tau daca reusesti sa te mulgi. micuta sad

Geta , sanatate!

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2015-02-10 00:25:19)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#684 2015-02-10 08:23:03

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata

Nico sad

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.