homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-56

#1046 2015-02-25 18:46:25

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

Deno succes

Fetelor voi cat tineti siropurile desfacute? Am vazut acum ca am un stodal cam 3/4  care a fost tinut in dulap (<25 grade cat scrie pe cutie) si e valabil pana in  2019.  Sa tot aibe vreo luna jumate de cand e desfacut, nu mai stiu exact... oare mai e bun?

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1047 2015-02-25 20:12:13

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Cmin eu cred ca da dupa o luna jumate. cred nu stiu sigur. daca erau 2-3 ;luni nu mai mergea cred...eu stiu ca majoritatea au in ele suc de fructe si se tin maxim 28 de zile..acum depinde si de sirop. Sanatate!

Garga , sanatate!

Deno eu cred ca va scapa repede de pampers vreo 3 saptamani poate ca e baiat destept...succes!

Mamici , va pricepeti vreuna la asta": daca o sa mi puna(si imi pun pana la urma sigur) poprire pe cont cei de la indemnizatii -v am mai povestit eu ce am patit- , pe contul unde intra indemnizatia si alocatia copiilor, imi pun poprire pe toate conturile ? pentru ca mai am unul in euro si chiar bani in el. si ar fi in stare sa mi ia si din contul de euro nici nu m as mira. ar trebui sa merg la banca sa intreb  insa nu stiu daca reusesc cu piticii. n am pe nimeni in sistem bancar ca sa ma interesez. au trecut 15 zile de cand am primit decizia si ziceau ca dupa 15 zile ei pun poprire. inca nu am dar din zi in zi cine stie.

am uitat sa salut wave

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2015-02-25 20:12:34)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1048 2015-02-25 20:26:10

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

like eu siu ca nu au voie sa puna proprire, decat daca institutia este una de stat, daca este banca nu au voie, este ilegal
daca ai alt cont , te poti trezi fara acei bani
si contul unde iti intra indemnizatia va trebui sa te duci in fiecare luna la banca sa-tj rdice restrictia

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1049 2015-02-25 20:29:53

LikeIt
Sr. member

http://unica.md/mama-si-copilul/dezvolt … are-copil/         
Mamici uitati aici un  articol bun.

Ginutza astia nu tin cont, iti sigur ca iau , am o prietena care a avut o problema tot asa de genul asta si i au pus poprire! deci... sad  asta e

cum adica sa ma duc sa mi ridice poprirea? nici asta nu cred ca se poate. prietena asta a  mea , e sora ea vitrega de fapt  tot asa i au pus poprire si nu mai putea sa faca nimic nici um zici tu sa i ridice poprirea.. s a dus la banca si nu putea..

Multumesc pentru raspuns par

da cred ca nu conteaza ca e cont in euro sau nu..tot ia la cursul bancii..logic. maine ma duc si mi ridic toti banii.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2015-02-25 20:36:27)

#1050 2015-02-25 20:39:44

ginutza
Hero member

like eu am avut proprire pe cont, deci vb in cunostinta de cauza
am primit decizia de proprire, dar stiu ca undeva la lege scrie clar ca nu au voie sa iti ia din indemnizatia/alocatia copilului, ca este un drept al copilului
eu am sunat la banca unde aveam cardul de imi intrau bani si ei singuri au spus ca nu au voie sa se ia acei bani, dar se bloca contul in cazul in care intrau si alti bani pe langa acea indemnizatie
si ma duceam in fiecare luna sau sunam la banca si imi ridicau proprirea de pe cont/card ca sa imi pot scoate bani
stiu a atunci cand am avut proprirea a fost si la tv reportaj pe tema asta
trebuie doar sa cauti legea si sa te ceerti cu cei de la banca

daca nu ma insel pe decizia de indemnizatie scrie ca tu primesti bani dar pentru copil, adica tu ca si tutore reprezinti copilul, dar pt ca el nu este major tu te ocupi de finantele lui, il reprezinti ca acei bani sunt pentru el, nu sunt ai tai

Ultima oara a fost editat de ginutza (2015-02-25 20:42:56)

Publicitate

loading...

#1051 2015-02-25 20:48:25

LikeIt
Sr. member

Ginuta multumesc mult. hai ca virgula caut articolul. st cumva care ar putea fi? da ce bine e sa nu dau peste vreo nestiutoare la banca. asa am sa fac. multumesc par

#1052 2015-02-25 20:58:59

ginutza
Hero member

like, nu mai stiu ce aticol, dar cauta in cel de indemnizatie sau pe forumuri de avocatura, este unul si acolo sigur iti da si articolul

astia de la BT stiau legea

#1053 2015-02-25 21:07:23

LikeIt
Sr. member

gata am gasit.
uitati si pentru altcineva:
ART. 452 C. PR. CIV.
(2) Nu sunt supuse executarii silite prin poprire:
a) sumele care sunt destinate unei afectatiuni speciale prevazute de lege si asupra carora debitorul este lipsit de dreptul de dispozitie;
b) sumele reprezentand credite nerambursabile sau finantari primite de la institutii sau organizatii internationale pentru derularea unor programe ori proiecte;
c) sumele necesare platii drepturilor salariale, dar nu mai mult de 6 luni de la data infiintarii popririi.

Sarumana Ginuta fara tine nu stiam si imi lua si banii ca foarte multi de la banca nu stiu.. eu sunt la bcr si ei nu stiu legea..

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2015-02-25 21:08:05)

#1054 2015-02-25 21:11:09

ginutza
Hero member

like, vezi ca se aplica doar pentru indemnizatie, daca mai ai bani in conturi ar fi bine sa ii scoti

cu placere

Ultima oara a fost editat de ginutza (2015-02-25 21:11:32)

#1055 2015-02-25 21:26:59

LikeIt
Sr. member

da da stiu ca doar pentru indemnizatie si alocatie. acum sper sa nu dau peste vreo incuiata la banca..oricum n are ce sa faca..daca asa e legea.. da ii scot pe toti maine. mersic.

#1056 2015-02-25 22:16:32

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Kate puss

Deno sa reuseasca Y repede! Eu incerc in vara. Daca nu zice, renunt. El zice de kk doar.

Am o prietena cu fata de 2,3 ani care a renuntat singurica fara initiativa mamei. Adica fata a zis acum 2 sapt ca vrea la olica pipi/kk si de atunci doar la olica face, si de cateva zile nici noaptea nu mai face in scutec. E f fericita mama ca nu s.a chinuit cu ea smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1057 2015-02-25 23:18:49

LikeIt
Sr. member

Ginuta, mai te intreb ceva. tie ti a venit inainte de poprire, instiintare acasa?sau direct? cum e normal? sa vina mai intai instiintare,nu? eu asa stiu...bine acum te poti astepta la orice..

#1058 2015-02-26 00:54:13

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Greu proces big_smile lol
Deci, concluziile de azi: nu constientizeaza aproape niciodata cand face, doar daca exact in acel moment vorbim despre asta.
Nu zice niciodata ca vrea din proprie initiativa, doar daca il intreb, si atunci 99% din timp zice ca nu, iar cand zice da, in acelasi timp si face.
Cand il pun pe olita face aproape mereu, chiar se screme si cand nu-l trece si face 3 stropi.
Dupa ce face sta ud fara probleme, si nu imi zice niciodata, oricat timp ar trece sad
Se bucura maxim cand face la olita si imi zice de 100 de ori ca a facut "tișu"

Ma doare inima sa il las ud... Si nu stiu daca il schimb de fiecare data cand face are vreun efect, e ca si cu pampers, mereu uscat.

N-a vrut sotul sa ii scoatem si pampersul de noapte acum, a zis ca dupa ce scapa de cel de zi sa nu fie prea solicitant pentru el atata trezit si schimbat si pus pe olita.

In rest, ne-am distrat maxim azi cu faza cu pampersul, cand facea pe el dadea vina pe vaca, ca "faca cutut tișu mumut" - vaca a facut pisu mult mult lol si o stergea la fund cu sevetel umend, de unde stie el care e fundul vacii, habar n-am.
A zis ca "nu bun coioții mama, doaie coioții ăstia" - il dor chilotii adica.
A zis ca "am coioți ca si tati"
Cand vreau sa-l schimb ca e ud trage de chiloti in sus si tipa "nu lua coiotii mamaaaaa" rotfl2

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1059 2015-02-26 07:58:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Deno, coioti rotfl2 El conștientizează  super bine ce vrei de la el. trebuie doar sa obțina controlul sfincterian. O sa meargă repede,  o sa vezi.

'neata wave

#1060 2015-02-26 08:29:18

ginutza
Hero member

like , mi-a venit acasa instiintarea
stiu ca trebuie sa scrie pe ea ca de la data primiri in 15 zile se aplica

buna fetelor

#1061 2015-02-26 08:37:24

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Hello mamici
Deno succes sa scapati de pampers
M-am lovit de 2 problemute:
- dupa cat timp ati scos copilul afara dupa ce ati ajuns cu el acasa de la maternitate? ( se pare ca ma lovesc de un zid: mama in vizita, soacra, cumnata si mai ales al meu care au toti aceeasi parere sa mai stau 2-3 saptamani cu copilul in casa. Eu cred ca e ok sa ies cateva minute macar pt inceput, dar se pare ca...)
- nu stiu daca suge destul copilul. Cand cere ii dau mereu ( noaptea pe la 3 ore in medie, ziua mai des ca nu doarme asa mult. Insa nu sta la san sa manance efectiv ( cu inghitituri) decat maxim 5-10 minute. Sanii nu imi curg singuri, insa iese laptic de fiecare data cand apas, nu tasneste, dar iese. Ieri l-am cantarit de curiozitate inainte si dupa un supt scurt si luase 20 grame doar.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1062 2015-02-26 09:02:47

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

Deno ce dulce e rotfl

Green eu l-am scos din prima zi. Prima data 10 minute, pe urma 20 si tot asa
Legat de supt, proba suptului nu e relevanta. Tu ai lapte suficient, daca uda pampersi, si doarme 3 ore legate, e mai mult decat ok. Baietelul meu nu a stat niciodata la san mai mult de 5-10 minute.

Ultima oara a fost editat de timean86 (2015-02-26 09:07:59)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1063 2015-02-26 09:14:40

LikeIt
Sr. member

Neata

Ginuta mie pe decizie ?mi scria asta ca dupa 15zile de la primirea acasa o sa mi puna poprire..acum nu stiu daca o sa mai ?mi vina si instiintare.de asta intrebam. Eu cred ca nu mai vine si instiintarea. O sa sun la banca sa mi zică daca e poprirea.multumesc

Mie ,Anastasia imi zice si de caca si de pisu c?nd face in pampers dar nu vrea sa stea pe olita cred ca din cauza incapatanarii,oricum c?nd vrea se pune ea..astept pentru la vara.pana atunci poate o sa vrea ea singura

#1064 2015-02-26 09:15:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Oare cum ii fac sa inteleaga ca e benefic de scos afara mai ales ca is grade cu plus chiar de ploua sau e innourat? Deja simt ca as avea eu o problema ca is singura impotriva tuturor. Cu al meu am mai avut discutii legate de asta inainte de venirea lui bebe... Se pare ca gandim diferit cu scosul copilului afara si imbracatul lui in casa ( ma innebuneste cu infofolitul si el si restul ca sa-i fie cald sa transpire mai bine copilul decat sa ii fie rece: are body +pantalonasi si tot insista sa il tin invelit strans intr-o paturica in conditiile in care e ok temperatura in camera). Oricine ar face compris nu se va simti bine... Eu una is praf de aseara de cand ne-am ciondanit. Stiu ca ne iubeste ca pe ochii din cap si nu multi ajuta cum ma ajuta el insa nu pot accepta ce vrea ca pe normal. Si nici lui nu i se pare normal cum cred eu ca tre facut...
  Macar bine ca suge bebe bine. Ma gandeam ca nu e destul ca el fiind mai maricel, din maternitate au zis sa ii dau si completare insa nu mai accepta decat san

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.