homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-58

#1084 2015-02-26 12:04:07

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

happy eu scoteam si 800 ml /zi dar mulgeam la 3 ore, intensiv ..daca saream un interval scadea productia si greu mai revenea ... eu beam ceai de schinduf si mai luam si capsule tot de schinduf (nu in acelasi timp) ..e singurul de la care am vazut crestere a productiei...

green nu te pune gica contra ia-o usurel si in cateva zile ai sa vezi ca scoti copilul afara.... Si relaxeaza-te putin si tu ca e o perioada sensibila tare..

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1085 2015-02-26 12:35:05

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Happy, eu scoteam mai mult, si 200-250 dupa ce sugea. Eu am medela manuala, la prima mi s-a stricat o piesa, si mi-am luat alta la inoke cand am facut mastita. Am folosit-o de 2-3 ori, si eu o vand, dar nu asa ieftin, 150, ca e aproape noua.
Dar stii ca nu tine numai de pompa ci si de reflexul tau de ejectie. Dar daca manual scoteai 50, cu pompa ai sanse mari sa scoti mult, eu manual nu scoteam nici 10 ml.
Inoke acum bea si 150 la o masa, dar mai des 90-120.

Green, nu te necaji cu ei, nu se intampla nimic ca nu scoti copilul afara din prima zi, tot sanatos va fi, doar ca e aiurea, ca probabil isi vor pune amprenta asa agresiv si pe alte decizii legate de copil..
Eu i-am scos pe amandoi din prima zi acasa, unu nascut in septembrie la sfarsit si unul in noiembrie la sfarsit.
Depinde mult de voi toti, trebuie sa discutati, si noi stam in casa cu mami, dar se face ce zic eu in privinta copiilor.

Azi: 2 pisu la olita si un kk in chiloti, exact cand facea l-am intrebat ca nu vrea sa faca si a zis nu, si in secunda urmatoare era facut.

Garga nu stiu ce sa zic daca realizeaza ce ii cer...

Pass, probabil realizeaza ca e ud, dar nu il deranjeaza, ca sta asa oricat fara sa se planga.
N-am sa-l scot afara pana nu realizeaza cat de cat, ca daca ii pun pampers si apoi i-l iau si iar il pun, nu fac nimic.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1086 2015-02-26 13:18:52

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Mersi de raspunsuri fetelor, sper sa iau decizia cea mai buna ptr ca o data intoarsa la serviciu n-as mai avea o perioada lunga la dispozitie sa o invat cu lp.

Intrebarea e si ce voi face la serviciu, presupun ca risc mastite daca nu scot lapticul

#1087 2015-02-26 13:33:05

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

deno daca il tii in casa fara pampers si afara si la somn cu el risti ca il derutezi... daca ai ales sa faci asta acum tine-te de ea ... ideal ar fi sa il mai lasi vreo 2-3 luni sa se incalzeasca afara...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1088 2015-02-26 13:34:21

denorah00
Insomniac member

Nu tisti mastite neaparat, daca scoti cand se intareste sanul. Mai tare risti scaderea laptelui daca nu scoti ca si cum ar manca fata acasa, cel putin in prima perioada, pana va creeati un ritm de supt doar acasa. Sunt multe mame intoarse la serviciu devreme care au alaptat mult, o sa fie bine si la voi.

Cmin, asta zic, ca peste zi nu i-l mai pun deloc deloc, chit ca nu il scot afara. Ori il scot pe langa casa si daca s-a udat, de intoarcem. Noaptea hai ca am inteles, nu am ajuns la un acord cu sotul, desi daca insistam mult ar fi ramas ca mine, dar parca nici eu nu-s pregatita sa ne stricam toti somnul inca..

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-02-26 13:36:14)

Publicitate

loading...

#1089 2015-02-26 13:39:47

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Problema e ca voi lucra si pe ture, dimineata/dupa-amiaza, de regula 2sapt/2 sapt.
Sper sa reusim cumva.

Altfel, m-as apuca de pe acum sa scot cu pompa dupa=amiaza si noaptea si dimineata s-o hranesc doar cu biberonul, sa detensionez sanul si sa n-am probl cand ma intorc efectiv la munca. Dar turele ma incurca.

Ma temeam si ca n-o sa accepte biberonul ( la botez n-a vrut deloc), dar i-am dar cei 50 de ml si mai geu, mai usor, l-a baut.

Am mai citit acum din urma si vad ca te-ai apucat sa-l dezveti pe Y de pampers, Deno. Dar e super ca vrea sa stea fara pampers. La noi Sara zice ca face/pipi ca, stie si unde trebuie sa faca dar nu vrea sa stea fara pampers. Cere chiloteii, dupa ce i-i pun se razgandeste si cere iar pampers.

copiii vostri vorbesc stalcit?? Sara a inceput sa vorbeasca, dar stalceste tare de tot unele cuvinte, unele le intoarce cumva. ploua=puce; zapada=boda; negli=negru, etc. zice si multe corecte, dar fara r si s ( am nimerit-o maxim cu numele, nu pronunta deloc s si r deci nu poate spune cum o cheama lol )

Ultima oara a fost editat de be_happy (2015-02-26 13:49:47)

#1090 2015-02-26 14:17:55

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Nush de ce am impresia ca fata mea o sa ramana ultima cu pampi din "generatia ei" de pe forum.  forgetit

Prin dec incepusem sa-i pun din cand in cand chilotei dar spunea dupa ce facea pisu. Si atata am "tocat-o" la cap ca trebuie sa spuna si sa faca la olita si bla, bla ca n-a mai vrut sa-i pun chilotei. lol

Mi se pare si greu sa incep acum serios, pai sa-i pun chilotei de la 6 - 7 seara pana la somn si in restul zilei s-o tin cu pampi? Cred ca as deruta-o...

La kk uneori spune, alteori o vad ca se screme si daca o intreb zice ca da, face, sa mergem la wc / olita. Si mai sunt si dati cand nu spune nici macar dupa ce a facut.

Ultima oara a fost editat de Katey (2015-02-26 14:18:35)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1091 2015-02-26 14:29:36

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

katey, stai linistita ca o sa se invete ea

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1092 2015-02-26 14:43:23

denorah00
Insomniac member

Pai happy, n-ai citit ca-l dor chilotii rotfl2 ? Si-i lasa, nu ma asteptam, ca atunci cand il mai lasam fara, se tragea intruna de lantaloni si cerea pampers.

Kate, la voi e alta poveste. Dar tocmai pentru camin vreau si eu sa-l dezvat repede, ca l-as da si mai repede de septembrie, dar acum sa vedem. Cat e ziua de lunga cere la copii..

#1093 2015-02-26 15:00:01

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Kate kram si noi pe aici tot cu pampi inca..

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1094 2015-02-26 15:00:43

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

o sa invete ei sa faca nevoile unde trebuie, nu e niio graba.
   daca vreti sa scapati de pampers, pur si simplu nu mai cumparati pampers. si ati scapat. in afara ca o sa faca pipi si caca o perioada peste tot, in continuu, ce altceva se poate intampla?  lol  forgetit  deci e simplu sa scapam copiii de pampersi: nu mai cumparam. intr-un final vor accepta chilotii aia de bbc ca fiind singura cale,daca nu o sa mai existe pampersul in garderoba. ca am mai auzit de lza prietene faza asta :as scapa de pampers si eu dar e greu, sau nu e pregatit copilul
kate, de ce zici ca trebuie sa o tii in restul zilei cu pampers? nu am citit din urma

Ultima oara a fost editat de passenger (2015-02-26 15:02:06)

#1095 2015-02-26 15:23:58

timean86
Addicted member

Pass se poate intampla cum s-a intamplat la mine: Copilul nu vrea sa faca kk, si se constipa, si se intampla probleme foarte mari, ca plangi de mila lui, ca-l doare si nu vrea sa faca, pe urma nu poate sa faca si i-asa

#1096 2015-02-26 15:47:39

denorah00
Insomniac member

Eh, de-ar fi asa usor ca " face pisu peste tot si nu ma cumparam pampersi" ....
In primul rand nu-mi permit sa il las sa faca pisu peste tot si sa-mi miroase casa a wc-u public. In al doilea rand mai am una de 3 luni care are nevoile ei si culmea ca-i apuca in acelasi timp. In al treilea rand nu-mi ajung hainele care le am sa-l tot schimb, ca face si la 5 min.
In al 4-lea rand ma lovesc de f multe ori de refuzul lui de a sta pe olita, ca vrea sa faca in chiloti.
In al 5-lea rand, mi se pare f mare pentru a mai purta pampers.

Mi-am dat termen de o luna. Daca nu cere de buna-voie nici dupa o luna, atunci o sa admit ca nu e pregatit si il mai las.

Astazi sunt cu nervii la pamant.. Ma termina psihic ca de fiecare data cand ma chinui sa o adorm o scoala, daca nu il las sa se apropie de ea face zgomot atat de mare incat tt se trezeste.

#1097 2015-02-26 15:58:30

timean86
Addicted member

Deno kram

#1098 2015-02-26 16:21:30

denorah00
Insomniac member

Timi puss

#1099 2015-02-26 16:25:39

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Buna! Ajutati-ma si pe mine cu o mica informatie pls smile
Imi spuneti si mie daca in clipa in care v-ati hot ca vreti sa faceti bebe, ati inceput sa luati acid folic? Sau mai exact, cand ati inceput sa luati acid folic? big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1100 2015-02-26 17:24:00

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

si noi am avut probleme cu constipatia celui mic, timi, dar el a fost constipat dintotdeauna, de cand era bebelus. dar cand am renuntat la pampers s-a agravat. a fost doar o faza. plangea si el el de dureri cand facea, si intrase intr-un cerc vicios, nu mai facea caca de teama sa nu il doara, si il durea rau tocmai pt ca nu facea si tinea cate 4 zile caca.
dar daca ii puneam pampers la gandul ca face mai des in ala, si-l dadea jos ca nu mai suporta pampersul odata ce a vazut ce cxomod e in bumbac. am citit Atunci ca mai toti copiii se constipa un pic cand se face trecerea de la pampers pt ca tind sa il tina in ei si se invata asa.
cel mare tin minte ca facea caca pe jos in timp ce mergea si se juca. era la fundul gol cel mai des tinut, vara, cald, isi dadea jos si chilotul de bbc si statea asa gol pusca prin casa. facea ca si caii, in mers  smile  pe covoare, parchet, pe jucarii. atunci ne imbaiam in igienol, eram tot timpul cu ala agatat de mine si cu buretele in cealalta mana,.  lol
casa nu ramane imputita mai,  rotfl  am facut trecerea la 2 copii si garantez ca nu ramane miros  lol  ce, sanytol, domestos, sunt atatea parfumate si clorinate de se duce orice miros. si ala de pisica, d-apai cel de la copii.  tummenupp
eu cred ca s-au deprins usor ai mei tocmai pt ca i-am lasat in voia lor, cred ca daca le-as fi facut observatie des, nu fa acolo, nu fa dincolo, as fi intampinat probleme,. 
sora mea are baiat de-o seama cxu cel mic al meu si ii sta cu gura pe el sa nu mai faca in pampers, dar nici unde vrea el nu il lasa sa faca. copilul nici nu vrea sa auda sa renunte la scutece odata ce il piseaza la cap atata
si mie mi se cam luase de spalat de mana kk de pe haine...
dar partea buna e ca dureaza putin faza neplacuta, se invata ff repede

Ultima oara a fost editat de passenger (2015-02-26 17:27:44)

#1101 2015-02-26 17:26:58

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

wave
Shosanna, eu am luat acid folic cu o luna inainte de a ramane insarcinata. In mai am oprit ac si am inceput sa iau acidul folic si in iunie eram insarcinata (eu am ramas din prima)

Fetelor, voi cat oscilo dati copiilor? Si cum?
Vreau sa ii dau lui Eduard.

Ultima oara a fost editat de majestik (2015-02-26 18:01:43)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1102 2015-02-26 17:57:27

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Pass, pt că e la cresa ziua.

Maje, eu ?i pun in nas cate un puf de 3 ori pe zi.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.