|
Nu esti logat.
Conditii in maternitatile din Romania-3#39 2008-01-23 19:47:17
Re: Conditii in maternitatile din Romaniacitisem pe un forum de o tipa care a nascut in japonia parca si a doua zi a plecat acasa. cica vin copiii multi pe lume si au nevoie de locuri. ar fi fain sa fie si la noi asa. mami de minuni Offline #40 2008-01-23 23:19:08Re: Conditii in maternitatile din Romaniacumnata mea a nascut la clinica particulara in baia mare. a costat-o 15 milioane (bani vechi) si a avut conditii foarte bune. rezerva si baie proprie, doctori si asistente amabile si dragute, pe bebe cat mai mult alaturi de ea. plus in rezerva mai era un pat pentru o persoana insotitoare (sotul de ex). si la iesirea din spital ei ii ofera bebeului un costumas dragut. a fost foarte multumita de cum a fost tratata acolo si este hotarata ca al doilea copil sa il nasca tot la aceasta clinica. Cu zambetul pe buze... Offline #41 2008-01-23 23:23:43
Re: Conditii in maternitatile din Romaniasi nu a nascut cu medicul care a asistat o pe parcursul sarcinii? sau ea e din baia mare si a mers de la inceput acolo? happy with him...inlove with him... Offline #42 2008-01-24 07:11:02
Re: Conditii in maternitatile din Romaniada eu stiu o clinica la fel in brasov... Offline #43 2008-01-24 08:22:17
Re: Conditii in maternitatile din Romaniaralluka cum se numeste clinica din brasov?intreb pentru o prietena. Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-24 10:27:02Re: Conditii in maternitatile din Romania
a mers de la inceput la clinica Cu zambetul pe buze... Offline #45 2008-01-24 11:37:21
Re: Conditii in maternitatile din RomaniaIn orasul Victoria din judetul Brasov, femeile pot naste si sub apa. In acest mod copiii vin pe lume mult mai repede, iar mamele se chinuie mai putin. Offline #46 2008-01-24 12:10:19
Re: Conditii in maternitatile din Romania
mortal...sper ca in sensul bun, nu? :stolt: "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #47 2008-01-24 12:12:11Re: Conditii in maternitatile din Romaniama mir.. Offline #48 2008-01-24 12:14:42
Re: Conditii in maternitatile din Romaniadocumentarele pe care le-am vazut erau..din alte tari...mai avansate...eu vorbeam de nasterea in apa in general, ca si optiune de a aduce copilul pe lume...la noi cred ca or fi existand vreu centru sau doua... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #49 2008-01-24 12:43:46
Re: Conditii in maternitatile din Romaniacica la spitalul asta din victoria e super. Offline #50 2008-01-24 14:17:24
Re: Conditii in maternitatile din RomaniaSi mai e unul, undeva spre Covasna (e deja in judetul Covasna), tariful era undeva pe la 12 milioane anul trecut... Am auzit numai de bine, conditii foarte bune, medici competenti, posibilitatea de a avea sotul cu tine, tot ce iti doresti... Numai ca e intr-un satuc de la "capat de lume", ca sa zic asa... Offline #51 2008-01-24 14:18:16
Re: Conditii in maternitatile din Romaniada...depinde unde locuiesti..pt mine e ff departe Offline #52 2008-01-30 10:09:24
Re: Conditii in maternitatile din Romaniafetelor...aseara am fost la maternitatea spitalului de urgente din galati, unde a nascut verisoara mea prin cezariana pe 28.01. sa va zic ca nu ai voie sa intri sa vezi mamica desi e operata..aveam supa de aia zeama-lunga in 2 borcane mai mari si am rugat-o pe o infirmiera sa i-o duca la capul patului pentru ca varamea se va jos din pat greu si nu a vrut sa i-o duca.a chemat-o pe ea la usa sa isi ia borcanele cu manacare.i-am adus si pampersi celui mic si saraca a plecat spre camera tinandu-se de burta cu o mana si de traiste cu cealalta. tot la ''maternitatea" de care va zic...nu au voie sa se imbrace cu pijamale de acasa, halat....trebuie sa poarte ciurucurile alea...ca daca te uiti la bietele femei arata de parca au venit de prin salbaticiile africii...numai zdrentze le da....un pahar de apa te costa 5 lei, o injectie mai cu mila 1o lei...daca nu ai o cunostinta cat de mica sau bani la greu mai bine nasti acasa....dureros ce e acolo dar adevarat..si pot sa jur ca aceste conditii se regasesc in multe maternitati din tara....vorbesc de cele de stat...ca la particular e alta viata ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #53 2008-01-30 10:23:55
Re: Conditii in maternitatile din Romaniaconditiile de care spui le-am vazut si eu, dar din varianta vitorului cadru medical aflat in practica...camasile de noapet si halatele se dau de catre maternitate pt ca sunt sterilizate. diferenta la particular e ca iti poti da pijamaua ta la sterilizat si te imbraci cu tweety la marea intalnire nu cu rupturile alea asa e si la iasi, asa e peste tot. s-au nascut multi copii in ele si de asta arata cum arata dar curate sunt. iar faptul ca a insistat infirmiera sa se dea jos e alta practica care sa fcae in cazul celor cu cezariana pt ca femeile operate TREBUIE sa se dea jos din pat indiferent de dureri daca a trecut ziua operatiei. mami de minuni Offline #54 2008-01-30 10:28:15
Re: Conditii in maternitatile din Romaniaeu cel putin am degand sa incep sa strag bani cu 2-3 ani inainte de bebe sa nasc intr-o clinica particulara si cu doctorul pe care il vreau eu. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2008-01-30 12:24:34
Re: Conditii in maternitatile din RomaniaLa primii trei copii nascuti in Bucuresti la Polizu am nascut si am stat in spital in camasile mele de noapte (ca toate femeile de altfel). La ultimul copil nascut la Municipal am nascut si am stat in camasile date de ei (cea in care am nascut era draguta, cu niste floricele mov, era vesela), dar halatul era al meu de acasa. Daca as fi vrut, puteam sa stau in camasa mea, dar nu am insistat. Offline #56 2008-01-30 12:54:18
Re: Conditii in maternitatile din RomaniaDe ce oare trebuie sa fie asemenea conditii? la urma urmei nu vii de bunavoie in spital ca nu ai ce face acasa, vii sa aduci pe lume o fiinta omeneasca. iar personalul din spitale este acolo ca sa isi faca datoria. si eu la serviciul meu trebuie sa imi fac treaba bine, altfel am de suferit. platim sute de mii de lei sau poate milioane pe luna pe contributii la sanatate si cand ajungi in spital nu se uita nimeni la tine. vazusem acum cate saptamani la o emisiune la tv o familie distrusa: doi tineri frumosi, conditie materiala potrivita, ea s-a dus la metrnitate sa nasca...au lasat-o aia nesupravegheata in travaliu si a iesit copilul cu probleme: o frumusete de baietel care acum nu aude, nu vede, nu gangureste, nu se poate hrani singur. nu stiu, poate ca sunt niste intrebari la care nu ar trebui sa caut raspuns, ci doar sa ma rog din toata inima sa nu trec prin asemenea situatii. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #57 2008-01-30 13:14:00
Re: Conditii in maternitatile din Romaniala iasi se dau campuri sterile de fiecare data cand te duci la wc...asta la maternitatea unde mergeam in practica. de nascut voi naste la cealalta maternitate care era infecta...sper ca s-au mai schimbat lucrurile pe acolo avand in vedere ca acum are voie domnul tata sa asiste la nastere. inainte m-as fi gandit cu groaza ca as putea naste la elena doamna. cand ma gandesc acum cate femei au nascut acolo, inclusiv mama mea, nu imi mai fac probleme. cum vrea Cel de Sus asa va fi. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|