homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Conditii in maternitatile din Romania-4

#58 2008-01-30 13:37:00

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Re: Conditii in maternitatile din Romania

Campuri sterile de cate ori mergi la WC... incredibil, nici nu mi-am imaginat asa ceva la noi in tara. E bine sa stii ca mai sunt locuri unde se straduiesc sa fie mai bine.

Cred ca in primul rand doctorul conteaza. In rest, conditiile reusesc sa te faca sa te simti mai mizerabil, sa potenteze zilele de depresie de dupa nastere. Cum tu esti ginecolog, probabil ca vei avea ceva mai multa atentie. Oricum in cateva zile scapi. Bebe sa fie sanatos!

#59 2008-01-30 15:21:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu sunt inca ginecolog...doar aspiranta momentan smile
as fi avut atentie la cealalta maternitae. aici sunt la fel ca toata lumea ceea ce e adevarat oricum smile

mami de minuni hjarta

#60 2008-01-30 15:21:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Satina, nu are nici o importanta camasa de noapte, asa cum te-ai gindit si tu.
Si si eu cred ca medicul conteaza...eu am nascut intr-o maternitate nu foarte aranjata insa nasteam cu bucurie si sub pod daca doctorul meu era acolo cu mine.
Am nascut prin cezariana si am avut avantajul ca puteam sa nu ma asez pe colacul wc-ului insa sunt de acord ca mersul la toaleta in spital e o aventura dintre cele mai neplacute

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#61 2008-02-01 12:50:17

anca_
Full member
Inregistrat: 2006-09-23

eu am nascut la o maternitate privata de la noi din cluj

nasterea a costat 25 milioane...nu am avut conditiile de la euroclinic dar a fost cat de cat curat, mancarea buna (se comanda de la o firma de catering)..insa nu mancarea sau faptul ca purtam pijamaua mea au contat ci felul in care s-a purtat intreg personalul clinicii...toate asistentele erau atata de draguteeeee :k?ra:
in primele zile cand nu aveam lapte ma intrebau daca incerc sa il mai pun la san inainte sa ii dea lapte praf...te ajutau cu absolut orice de la a te da jos din pat pana la a-ti aduce un pahar cu apa...plus ca noaptea la cel mai mic scancet al copilului veneau sa vada care este problema...il luau, il schimbau, ii dadeau sa pape...

ptr mine asta a contat enorm...

#62 2008-02-03 14:59:47

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu am nascut la gine 2 adica stanca din cluj si sunt multumita,daca mai fac un bebe tot acolo vreau sa nasc.nu sunt conditi de lux dar asta conteaza cel mai putin cel putin in timpul nasteri ci medicul care te ajuta.Si de vizite in spital mi se pare un lucru bun sa nu te lase,toata lumea e curios dar trebuie sa ne gandim si la microbi care intra in contact  cu bebele.mai ales ca nici tu nu ai chef de vizite.eu zic sa te lase in pace cel putin pana mergi acasa:|neutralneutral

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

Publicitate

loading...

#63 2008-02-03 18:13:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

gulia80 a scris:

eu am nascut la gine 2 adica stanca din cluj si sunt multumita,daca mai fac un bebe tot acolo vreau sa nasc.nu sunt conditi de lux dar asta conteaza cel mai putin cel putin in timpul nasteri ci medicul care te ajuta.Si de vizite in spital mi se pare un lucru bun sa nu te lase,toata lumea e curios dar trebuie sa ne gandim si la microbi care intra in contact  cu bebele.mai ales ca nici tu nu ai chef de vizite.eu zic sa te lase in pace cel putin pana mergi acasa:|neutralneutral

da.asa e...insa sunt maternitati dezastru

#64 2008-02-04 21:35:25

fournicutza
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-12-28

fetele vb de clinica eva din bravos?acolo practica nasterea in apa d-niul dr baiulescu cel care a initiat nasterea in apa.site-ul este clinicaeva.org, dar nu au amanunte despre nastere.stiu sigur ca se practica acolo, dar eu sunt destul de sceptica

#65 2008-02-04 22:22:46

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

de ce esti sceptica?ce parere ai despre asta?

#66 2008-02-04 22:27:16

fournicutza
Full member

pai nu stiu cum se sterilizeaza apa si apoi ma gandesc ca dr practic nu are cum sa vada ce se intampla.din cate am auzit nasterea are loc intr-o cada gen jacuzzi

#67 2008-02-04 22:32:30

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

anca_ a scris:

eu am nascut la o maternitate privata de la noi din cluj

nasterea a costat 25 milioane...nu am avut conditiile de la euroclinic dar a fost cat de cat curat, mancarea buna (se comanda de la o firma de catering)..insa nu mancarea sau faptul ca purtam pijamaua mea au contat ci felul in care s-a purtat intreg personalul clinicii...toate asistentele erau atata de draguteeeee :k?ra:
in primele zile cand nu aveam lapte ma intrebau daca incerc sa il mai pun la san inainte sa ii dea lapte praf...te ajutau cu absolut orice de la a te da jos din pat pana la a-ti aduce un pahar cu apa...plus ca noaptea la cel mai mic scancet al copilului veneau sa vada care este problema...il luau, il schimbau, ii dadeau sa pape...

ptr mine asta a contat enorm...

cumnatica mea va avea un bebe si zicea la amterenitatile din cj adica stanca sau gien 1 iit pun sa ai u grija de copil si ca nu te ajuta deloc
este adevarat sau nu ca eu ink nu am avut bebe si cahir asa vrea sa ii spun

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#68 2008-02-04 22:37:20

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

fournicutza a scris:

pai nu stiu cum se sterilizeaza apa si apoi ma gandesc ca dr practic nu are cum sa vada ce se intampla.din cate am auzit nasterea are loc intr-o cada gen jacuzzi

Da te inteleg..dar pe o parte ma gandesc k am vazut o gramada de documentare intresante la tv si ca nasterea asta e mai putin dureroasa..dar inteleg..dar oare numai in brasov se parctica genu asta de "nastere?"

#69 2008-02-04 22:40:59

fournicutza
Full member

sincera sa fiu eu sper ca cei de la cmu vor deschide anul asta o maternitate de genul asta.nu au anuntat decat ca vor deschide inn al 2 lea trimestru al anului maternitatea..stii cum e ..speranta moare ultima..

#70 2008-02-04 22:41:07

gulia80
Hero member

eu zic cum a fost la mine ,am nascut dupamasa la 16 20 ,am mai vazut copilul la cererea mea seara la 22 00.a doua zi m ia adus dimineata la 5 30 si ne a aratat cum sa punem la san,dupa care pe la 8 -8;30 a venit o doctorita si o asistenta care a masurat ,la scimbat si ne a invatat diverse lucruri.Ce sa zic eu nu am avut lapte si m au ajutat mult ,iau dat lapte praf si intretimp ma ajutau cu masaj si sfaturi ca sa vina laptele.Si eu tot la stanca am nascut si sunt multumita .ea cu cine o sa nasca?poate o pot ajuta smile

#71 2008-02-04 22:42:55

brunetzik
Insomniac member

nu mai stiu cum se numeste nu directorul acre este mai batran
celalt.am auzit ca este ff bun
ea sta langa cj si nush unde sa mearga la cj sau la huedin
eu am sfatuito sa vina la cj

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#72 2008-02-04 23:06:57

gulia80
Hero member

da si eu zic ca la cluj e mai bine ,e vorba cumva de dr mihu sau de dr diculescu amandoi sunt buni eu am nascut cu spranjean:)

#73 2008-02-04 23:08:50

brunetzik
Insomniac member

cred ca mihu
sie eu asa iam zis
nuami chestia ii ca o zis ca o pune as aib grija de bebe imediat ce naste
ea orikum are o varsta sa chinuit 10 ani sa faca bebe seet foarte slabuta

#74 2008-02-04 23:08:51

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

mai fetelor voi ma ingroziti ce spuneti aici despre asistente. eu fac facultatea de asistenta medicala generala. sunt anul 3, dar eu una nu am invatat sa iau bani de la pacineti. inainte mergeam din doua in doua saptamani la practica. mergeam la 2 prietene care lucreaza intr-un spital din timisoara. multi pacienti, am auzit sa spuna ca prefera sa vina ala acel spital pt ca asistentele sunt dragute.
1 eu cred ca oamenii sunt vinovati de comportamentul asistentelor. ei au inceput sa le invete cu bani.
2 i-am zis odata vecinei mele ca eu nu voi lua bani de la pacienti ca si asa sunt ei necajiti, dar stiti ce mia zis? "omul imi da din placere, nu pentru ca ii bag eu mana in buzunar."
3 ori ca mi-ar da sau nu bani eu o sa ma comport frumos cu toti. o fac din pasiune nu pentru bani, daca vreau mai multi bani pot sa ma duc in strainatate sa lucrez.

sad din pacate, am auzit si eu ca, la maternitatea din timisoara, nici macar nu te baga in seama daca nu le bagi bani in buzunar. si mai vorbesc si foarte urat pe deasupra. inca nu am vazut cum se comporta pentru ca nu am facut obtretica ginecologie, dar voi vedea semestrul viitor.

ipotetic vorbind, poate nu o sa lucrez la maternitate, dar cand va fi sa fac un bebe, chiar daca voi fi asistenta medicala, o sa trebuiasca sa le bag si eu bani in buzunar.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#75 2008-02-04 23:19:10

gulia80
Hero member

daca e la mihu e in maini bune si sa nu faca griji nu da copilul dupa nastere nu are cum te lasa sa odihnesti , 2 ore inainte sa te puna in salon si 10 in salon sunt regurile spitalului ,am fost cu pacienti de a lui mihu in salon si sa comportat la fel cu noi toti.de asistente si infermiere ce sa zic sunt dragute nea spalat dupa si n ea ajutat si sa ne ridicam din pat,plus ca unblau dupa tine si cu olita:)

#76 2008-03-29 09:50:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

gulia80 a scris:

daca e la mihu e in maini bune si sa nu faca griji nu da copilul dupa nastere nu are cum te lasa sa odihnesti , 2 ore inainte sa te puna in salon si 10 in salon sunt regurile spitalului ,am fost cu pacienti de a lui mihu in salon si sa comportat la fel cu noi toti.de asistente si infermiere ce sa zic sunt dragute nea spalat dupa si n ea ajutat si sa ne ridicam din pat,plus ca unblau dupa tine si cu olita:)

sper sa nu se schimbe lucrurile pana voi face si eu un bebe. mama finutei mele a nascut tot la stanca. si s-a ales cu ceva infectie ca, cica, patul, asternuturile si toate alea nu erau sterilizate perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.