|
Nu esti logat.
Conditii in maternitatile din Romania-4#58 2008-01-30 13:37:00
Re: Conditii in maternitatile din RomaniaCampuri sterile de cate ori mergi la WC... incredibil, nici nu mi-am imaginat asa ceva la noi in tara. E bine sa stii ca mai sunt locuri unde se straduiesc sa fie mai bine. Offline #59 2008-01-30 15:21:02
Re: Conditii in maternitatile din Romanianu sunt inca ginecolog...doar aspiranta momentan mami de minuni Offline #60 2008-01-30 15:21:21
Re: Conditii in maternitatile din RomaniaSatina, nu are nici o importanta camasa de noapte, asa cum te-ai gindit si tu. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2008-02-01 12:50:17
Re: Conditii in maternitatile din Romaniaeu am nascut la o maternitate privata de la noi din cluj Offline #62 2008-02-03 14:59:47
Re: Conditii in maternitatile din Romaniaeu am nascut la gine 2 adica stanca din cluj si sunt multumita,daca mai fac un bebe tot acolo vreau sa nasc.nu sunt conditi de lux dar asta conteaza cel mai putin cel putin in timpul nasteri ci medicul care te ajuta.Si de vizite in spital mi se pare un lucru bun sa nu te lase,toata lumea e curios dar trebuie sa ne gandim si la microbi care intra in contact cu bebele.mai ales ca nici tu nu ai chef de vizite.eu zic sa te lase in pace cel putin pana mergi acasa:| http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline Publicitateloading...
#63 2008-02-03 18:13:19
Re: Conditii in maternitatile din Romania
da.asa e...insa sunt maternitati dezastru Offline #64 2008-02-04 21:35:25
Re: Conditii in maternitatile din Romaniafetele vb de clinica eva din bravos?acolo practica nasterea in apa d-niul dr baiulescu cel care a initiat nasterea in apa.site-ul este clinicaeva.org, dar nu au amanunte despre nastere.stiu sigur ca se practica acolo, dar eu sunt destul de sceptica Offline #65 2008-02-04 22:22:46Re: Conditii in maternitatile din Romaniade ce esti sceptica?ce parere ai despre asta? Offline #66 2008-02-04 22:27:16
Re: Conditii in maternitatile din Romaniapai nu stiu cum se sterilizeaza apa si apoi ma gandesc ca dr practic nu are cum sa vada ce se intampla.din cate am auzit nasterea are loc intr-o cada gen jacuzzi Offline #67 2008-02-04 22:32:30
cumnatica mea va avea un bebe si zicea la amterenitatile din cj adica stanca sau gien 1 iit pun sa ai u grija de copil si ca nu te ajuta deloc dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #68 2008-02-04 22:37:20Re: Conditii in maternitatile din Romania
Da te inteleg..dar pe o parte ma gandesc k am vazut o gramada de documentare intresante la tv si ca nasterea asta e mai putin dureroasa..dar inteleg..dar oare numai in brasov se parctica genu asta de "nastere?" Offline #69 2008-02-04 22:40:59
Re: Conditii in maternitatile din Romaniasincera sa fiu eu sper ca cei de la cmu vor deschide anul asta o maternitate de genul asta.nu au anuntat decat ca vor deschide inn al 2 lea trimestru al anului maternitatea..stii cum e ..speranta moare ultima.. Offline #70 2008-02-04 22:41:07
Re: Conditii in maternitatile din Romaniaeu zic cum a fost la mine ,am nascut dupamasa la 16 20 ,am mai vazut copilul la cererea mea seara la 22 00.a doua zi m ia adus dimineata la 5 30 si ne a aratat cum sa punem la san,dupa care pe la 8 -8;30 a venit o doctorita si o asistenta care a masurat ,la scimbat si ne a invatat diverse lucruri.Ce sa zic eu nu am avut lapte si m au ajutat mult ,iau dat lapte praf si intretimp ma ajutau cu masaj si sfaturi ca sa vina laptele.Si eu tot la stanca am nascut si sunt multumita .ea cu cine o sa nasca?poate o pot ajuta http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #71 2008-02-04 22:42:55
Re: Conditii in maternitatile din Romanianu mai stiu cum se numeste nu directorul acre este mai batran dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #72 2008-02-04 23:06:57
Re: Conditii in maternitatile din Romaniada si eu zic ca la cluj e mai bine ,e vorba cumva de dr mihu sau de dr diculescu amandoi sunt buni eu am nascut cu spranjean:) http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #73 2008-02-04 23:08:50
Re: Conditii in maternitatile din Romaniacred ca mihu dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #74 2008-02-04 23:08:51
Re: Conditii in maternitatile din Romaniamai fetelor voi ma ingroziti ce spuneti aici despre asistente. eu fac facultatea de asistenta medicala generala. sunt anul 3, dar eu una nu am invatat sa iau bani de la pacineti. inainte mergeam din doua in doua saptamani la practica. mergeam la 2 prietene care lucreaza intr-un spital din timisoara. multi pacienti, am auzit sa spuna ca prefera sa vina ala acel spital pt ca asistentele sunt dragute. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #75 2008-02-04 23:19:10
Re: Conditii in maternitatile din Romaniadaca e la mihu e in maini bune si sa nu faca griji nu da copilul dupa nastere nu are cum te lasa sa odihnesti , 2 ore inainte sa te puna in salon si 10 in salon sunt regurile spitalului ,am fost cu pacienti de a lui mihu in salon si sa comportat la fel cu noi toti.de asistente si infermiere ce sa zic sunt dragute nea spalat dupa si n ea ajutat si sa ne ridicam din pat,plus ca unblau dupa tine si cu olita:) http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #76 2008-03-29 09:50:42
sper sa nu se schimbe lucrurile pana voi face si eu un bebe. mama finutei mele a nascut tot la stanca. si s-a ales cu ceva infectie ca, cica, patul, asternuturile si toate alea nu erau sterilizate perfect... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|