|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum?-134#2528 2007-07-26 23:30:51
Re: Ce gandesti acum? o sa va tina,atata timp cat va iubiti:P Sim y Offline #2529 2007-07-26 23:37:24
Re: Ce gandesti acum?
n-ai idee cum ma simt zici ca sunt un copil de cativa anisori care, cand isi vede sau primeste jucarioara, se bucura si rade cu gura pana la urechi, asa ma simt! of of, azi ne contraziceam care iubeste mai mult si cica imi va demonstra sambata seara cat ma iubeste ca maine nu ne vedem, gonna miss him There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2530 2007-07-26 23:43:18
Re: Ce gandesti acum?Mi-e sila sa ma trezesc la 4,vreau sa dorm,sa stau acasa si sa rezolve un spiridus problema Offline #2531 2007-07-27 10:01:14
Re: Ce gandesti acum?M-am saturat de prietena lu frati-miu.....nesimtitaaaaaaaaaaaaa You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #2532 2007-07-27 10:16:30
Re: Ce gandesti acum?am de facut curatenie,si am un chef de nu se poate............mai ales de stres geamul expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#2533 2007-07-27 10:17:11
Re: Ce gandesti acum?oana si eu am de facut curatenie....dupa fufa aia.... You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #2534 2007-07-27 10:18:58
Re: Ce gandesti acum?pfff eu cred ca as da-o pe aia cu capu de toti peretii........ expect the worst , hope for the best! Offline #2535 2007-07-27 10:27:19
Re: Ce gandesti acum?Neatza.. mi-e cam somn..si lene No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #2536 2007-07-27 10:35:39
Re: Ce gandesti acum?am pierdut-o pe cea pe care o credeam my soul mate pt o sula de om! baga-mi-as ceva!!!! I hate him ca e un mincinos fara pereche si ea il crede!!!! ((((((( There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2537 2007-07-27 10:51:05
Re: Ce gandesti acum?Alezzone cel mai bine e sa-ti vezi de viata ta propie si personala,crede-ma am incercat si eu se deschid ochii la mai multe "prietene" si...degeaba!Asta este adevarul din pacate,eu am invatat sa fiu mai "rece"! Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #2538 2007-07-27 10:55:46
Re: Ce gandesti acum?
si fratele ta nu te ajuta la curatenie? ca doar n a facut doar prietena lui a mancat si el ,nu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2539 2007-07-27 11:02:31
Re: Ce gandesti acum?Pai frati-miu e si ala un puturos si jumatate........+k doarme la ora asta. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #2540 2007-07-27 11:03:53
Re: Ce gandesti acum?foarte bine faci.eu in locul tau nici nu as face curat pai ce tu ai facut murdar???? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2541 2007-07-27 11:05:54
Re: Ce gandesti acum?trebuie sa fac k imi muta nasu mirosu de usturoi.......si ma mancau mainile .. nu suportam sa vad asa ceva You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #2542 2007-07-27 11:12:00
Re: Ce gandesti acum?Abia astept sa plec maine la Liberty parade!!!!!!!!!!!! \/ Offline #2543 2007-07-27 11:15:57
Re: Ce gandesti acum?mitzili u`re not the only one i`m right behind ya !!!!! si eu tot fac curat dupa cretinul de frate`miu aaaall the time . dar cred ca mai mult fac pt mine , nu pt el. pt ca nu suport sa vad mizerie . lui degeaba ii zic sa`si faca , degeaba urlu degeaba il mai pocnesc ( desi e mai mare decat mine ) , degeaba dom`le !! e un puturos si jumatate . s`o obisnuit , e constient c`o sa faca sor`sa curatenie din urma lui . ca de nu faaac si vin ai mei si vad...... cade totul in capul meu ! ca eu`s fata in casa , ca eu trebuie sa fac , sa dreg sa etc . hrrrr i`m getting pretty much sick and tired of all this bullshits Ultima oara a fost editat de addicted (2007-07-27 11:16:43) 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #2544 2007-07-27 11:33:52
Re: Ce gandesti acum?daaaaaaaaa deci exact la fel/....Vineri au venit ai mei pana acasa. Si eu cand am venit de la munca mama a inceput: ca de ce nu avem paine ca de ce nu e nimic de mancare in frigider (dar era), ca de ce sunt vase nesapalate in chiuveta. Si cand vroia sa fac toate astea daca eu la ora 8 plecasem la munca......iar printu statuse acasa pana la 15.....si n-a miscat un deget (apropo printu are 24 de ani...) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #2545 2007-07-27 11:34:27
Re: Ce gandesti acum?numai cuvinte de "dulce" pentru mesterii care mi-au lucrat in casa si m-au ajutat s-o semi-inund pe vecina de desubt!!! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2546 2007-07-27 11:39:46
Re: Ce gandesti acum?Frec menta de cand m-am trezit. Matzu a zis k vine la mine la 11, dar pana acum nu a dat niciun semn, deci e clar ca nu s-a trezit. Sper sa nu se trezeasca mahmur, ca aseara a fost la ziua unui prieten si cand m-a sunat mi-a zis ca s-a cam ametit. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|