|
Nu esti logat.
Pls lamuriti-ma si pe mine!-4#58 2007-09-13 13:54:22
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!asta conteaza sa fi la zi. intereseaza-te dar eu asa stiu ca este am avut si eu o colega de facultate care a si nascut pana in anul 4 si a beneficiat de ajutorul de la stat Offline #59 2007-09-13 13:58:12
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!am citit pe google acum si spuneau ca nu se primeste,doar dupa ce iti iei liceenta.Cred ca mai bine intreb la secretara Me and u... Offline #60 2007-09-13 13:59:33
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!acum citesc si eu pe net sa vad ce pot sa aflu dar e o stupizenie daca ai fi anul 1 pana termini fac. ar mai fi inca 4 cand iti mai dau ei? Offline #61 2007-09-13 14:00:36
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!iei cei 8 mil doar dc iei licenta.sora mea e insarcin in 7 luni si nu a putut invatat pt licenta si a picat-o in august..si acum ia doar 2 mil de la somaj tu in ce an esti? Ultima oara a fost editat de cosmina07 (2007-09-13 14:01:48) Mamica de 2 pui scumpi Offline #62 2007-09-13 14:01:35
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!nu pot sa cred ca gandesti asa un copil nu e ceva de care trebuie sa scapi decat daca asta iti doresti adika calea cea mai usoara....de bine de rau aveti o locuinta aveti unde sa l cresteti iar sprijin financiar sunt convinsa ca se poate gasii sotul meu cand a aflat ca vom avea gemeni a zis:" mami imi voi 2-3 slujbe numai sa aiba ei de toate" asa se pune problema si noi suntem tineri si riscam...in sfarsit avem ce ne am dorit adika sper sa fie totul bine sa i pot aduce cu bine pe lume....deci ice_princes alegerea va apartine dar va rog nu fiti egoisti...va fi bine sa fiti 3 gandeste te ce mandru va fi copilul tau cu o mamica asa tanara....sper sa iei decizia corecta. Offline Publicitateloading...
#63 2007-09-13 14:01:58
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!mai am 3 ani Me and u... Offline #64 2007-09-13 14:05:26
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!ice_princes te poti angaja acum cu carte de munca 6 luni sunt suficiente pt a beneficia de bani de la stat dar degeaba insistam noi se pare ca voi sunteti hotarati sa l dati afara si va respect decizia. Offline #65 2007-09-13 14:10:23
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!M-as fi angajat,dar eu sunt f sensibila,am si ceva probleme de sanatate,de asta nici nu m-a lasat sotul meu sa lucrez.Iar acum ca sunt si insarcinata....e groaznic.Nu stiu daca am ceva probleme cu sarcina sau asa este,dar abia ma tin pe prcioare uneori.Mi-e rau constant.Ma dor toate,am ameteli,sunt fff obosita.Ma gandesc daca asa mi-e acum cand am 1 luna,cum o sa fie cand am si burta mare .Si acum nu mai merge cu 6 luni,am auzit ca trebuie minim un an sa lucrezi nainte Me and u... Offline #66 2007-09-13 14:15:51
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!da ice-princess..trebuie 1 an sa lucrezi inainte. si cei 800 de lei nu ti-i da daca nu ai licenta. eu iti zic sa te gandesti bine daca intr-adevar vrei sa faci avort. sa nu iti para rau dupa Offline #67 2007-09-13 14:17:31
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!Eu stiam de 10 luni. In fine, nu cred ca asta e important, important este daca voi vreti copilul sau nu, si mie imi pare ca nu, dupa postarile tale No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #68 2007-09-13 14:22:35
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!ok faci cum crezi dar acum trebuie sa fi tare ....iar starea de rau o ai in primele 3 luni sau dupa 3 luni nu tot timpul sarcinii Offline #69 2007-09-13 14:28:10
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!Il vrem,nu as fi avut de ce sa spun ca il vrem daca nu era asa.Ironia este ca de un timp incoace tot vb cat ne dorim un copil.Cand vedea unul pe strada ne doream sa avem si noi.Dar eu trebuie sa ma gandesc si la mine.ca in fond e si viata mea in joc.Asta nu cred ca inseamna ca sunt egoista.Dar nu vreau nici sa facem copilul,si daca d-ne ajuta este sanatos noi sa nu avem bani sa ii oferim ce are nevoie.nu vreau sa aiba lipsuri.vreau sa ii ofer tot ce e mai bun.Si momentan nu am nimic de oferit. Me and u... Offline #70 2007-09-13 14:34:28
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!Eu consider ca unu copil tb sa ii oferi mai multe la varsta la care el incepe sa priceapa ceva si asta inseamna cam peste vre-o 4 ani de acum incolo. Nu se stie niciodata cum se schimba lucrurile si daca sau sa ma gandesc tot timpul vor fi nemultumiri. Eu as vrea sa fac un copil dar nu am casa terminata daca as fi fost in situatia ta nu as mai sta pe ganduri Offline #71 2007-09-13 14:57:38
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!sora mea de cand s a casat a incercat sa aiba casa ei si abea apoi sa faca bebe ca vai draga cei va oferii? dupa 8 ani a reusit sa aiba casa ei are 31 de ani si din cauza antic si a faptului ca nu a avut bebe cand trebuia nu poate sa faca fertilizarea a esuat si a recurs la adoptie........concluzia cand renunti la ceea ce ti da dumnezeu sa nu te astepti sa o mai faca vreodata si are 4 camere super aranjate si cu ce rost??????? nu are cine le ocupa,eu la fel m am chinuit dar eu nu am vrut casa intai si mi a dat dumnezeu dar numai atunci cand a considerat ca trebuie . Offline #72 2007-09-13 15:11:44
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!cryss26buc...i-ar fi dat si ei daca avea rabdare...tu, draga de tine, mai de voie mai de nevoie, ai avut rabdare(te-am tot pisat si noi) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #73 2007-09-13 15:20:19
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!Eu sincer n-am inteles un lucru, si scuze daca ai mai spus undeva si n-am vazut eu: esti sau nu casatorita? No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #74 2007-09-13 15:21:31
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!este Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #75 2007-09-13 15:23:09Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!mai spun si eu o data: TINE-L. cu siguranta, in momentul in care se va naste, lucrurile vor merge cu mult mai bine - asa se intampla. facultatea o poti ingheta un an de zile, daca te temi ca nu te vei descurca, dar ma indoiesc ca nu vrei primi ajutor chiar de la nimeni. esti casatorita, ai 22 de ani... ai casa, ce daca n-ai servici? ar tb sa existe un ajutor social, interesati-va. nu sacrifica o fiinta daca are o sansa la viata. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #76 2007-09-13 15:26:47
Re: Pls lamuriti-ma si pe mine!Aha, atunci eu nu vad ce influenta ar mai avea mama ta asupra deciziilor tale. Astea le hotarasti tu cu sotul tau. Te inteleg ca ti-e frica, eu am 24 de ani (am inteles ca tu ai 22) si tot as tremura daca as afla ca sunt insarcinata, dar pentru asta, sunt convinsa ca nu as renunta la copil (doar daca doamne fereste, ar avea ceva) si nu sunt nici casatorita si nici nu cred ca ar avea cineva vreo influenta asupra deciziei mele. Multa bafta si putere de a lua decizia corecta No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|