homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???-9

#153 2009-06-02 00:02:22

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???

Persifona, cu scuzele ca te bat la cap, te rog raspunde-mi si mie la mesajul anterior...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#154 2009-06-02 00:09:40

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

poate ai atins o latura sensibila si cand vezi asta las-o moale .nu mai insisti pe tema asta..pana la urma fiecare traieste dupa cum vrea

#155 2009-06-02 00:10:28

persifona
Vizitator

Bucklucica, este ultimul mesaj pe care ti-l mai scriu, pentru ca vad ca nu vrei sa ne intelegem omeneste.

Nu trebuia sa te apuci sa scrii chestii din viata privata a Andrei si a lui Victor, indiferent cat de bine stii tu situatia. Hai sa nu facem balamuc din subiectul asta si sa incheiem orice discutie ca nu ajungem nicaieri. Suntem un forum unde nu ne incaptanam si lasam de la noi pentru a continua sa fim o comunitate unita, cred ca e cazul sa ingropam "securea razboiului" si sa continuam in aceeasi nota de dinainte de aceasta discutie.

Eu inchid subiectul pentru ca vad ca degenereaza in certuri, daca in continuare te simti neindreptatita, contacteaza un administrator al forumului (desi Doctoressa si-a spus deja parerea).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.