homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???-7

#115 2009-05-31 11:59:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???

bucklucica, andrulina nu te-a amenintat. ti-a spus doar ca nu ti-ar placea ca ea sa faca dezvaluiri legate de familia ta, asa cum ai facut tu in legatura prietenul andrulinei pe pagina anterioara.

#116 2009-05-31 12:14:46

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

camysh a scris:

bucklucica, andrulina nu te-a amenintat. ti-a spus doar ca nu ti-ar placea ca ea sa faca dezvaluiri legate de familia ta, asa cum ai facut tu in legatura prietenul andrulinei pe pagina anterioara.

Nu ma supar, dar as vrea sa stiu ce dezvaluiri am facut pe pagina anterioara???

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#117 2009-05-31 12:43:54

camysh
Moderator

e vb de tot ce ai zis legat de familia lui. ca sunt asa si pe dincolo.

#118 2009-05-31 12:55:49

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

si eu sunt de parere ca uneori parintii intrec limita intimitatii copilului. si eu am avut multe discutii cu mama mea inainte legate de prietenul meu(actualul meu logodnic) si pot sa spun ca ma purtam ca o rebela.cu timpul insa a inceput sa-l placa,poate la inceput a incercat sa faca cumva ca eu sa ma despart de el dar a vazut ca nu se poate si basta. mi-a zis ca daca pe mine ma vede ca sufar si ea va suferi. asa ca a inteles de bunavoie ca tre sa ma lase pe mine sa aleg.
nu am intelegeti gresit, ii respect si ii iubesc  pe parintii mei dar nu accept  sa  se baga in viata mea sentimentala,cumar fi: sa-mi spun ce sa fac si ce sa nu fac, cu cine sa fiu si cu cine nu. eu zic ca este libera alegere pt fiecare.tre sa invete sa ne lase sa fim mai independeti, ca ami tarziu sa nu ne fie greu.mai ales cand depinzi de cineva, sentimental, finaciar ti-e greu sa te deconectezi de asta.nu stiu ce sa spun, dar poate cand vom fi si noi parinti si vom trece prin lucruri asemanatoare ne vom da seama.

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-05-31 12:58:12)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#119 2009-05-31 13:04:12

bucklucica
Hero member

Camish, eu nu am spus despre parintii lui ca sunt intr-un fel sau altul, nu consider ca i-am jignit.O sa le dau sa citeasca mesajul si daca se simt jigniti o sa-mi cer scuze...Eu am zis prin prisma ca parintii fac totusi sacrificii cand ne cresc...si ca macar pt asta ar trebui sa-i respectam...
Se spun multe lucruri aici de unul si de altul, dar se pare ca eu am atins o coarda sensibila...pt anumite persoane...vorbeam in general, nu ma gandeam sa fac referire neaparat la parintii prietenului Andrulinei, care dealtfel sunt socrii mei si cu care chiar am o relatie deosebita...
Si in privinta copiilor care au pb cu parintii, cred ca nu exista familie sa nu fie discutii, dar e important sa le rezolvam discutand, nu amenintand ca-i dam dracului sau mai stiu eu ce...tocmai de aia am dat exemplul pe care il aveam la indemana, socrii mei, ca stiu cate sacrificii au facut pt copiii lor...poate nu trebuia sa dau un ex asa particular, dar o sa le spun si daca ii deranjeaza, desi nu cred, o sa le cer scuze...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-31 13:09:37)

Eric 3 ani si 7 luni

Publicitate

loading...

#120 2009-05-31 13:06:13

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

bucklucica eu nu stiu de unde deduci tu anumite lucruri smile in primul rand eu nu te-am amenintat, Victor era la mine ieri si intamplator intra si el pe forumul asta si citeste ce se mai scrie....l=-a deranjat ceea ce ai spus pe aici pt ca nu e adevarat ce ai spus.
eu mi-am exprimat sfaturile pt kata si am spus ce mi s-a intamplat si mie ca sa vada fata ca nu e singura patita la care tu ai sarit ca arsa ca si cum ai fi purtatorul de cuvant al cuiva....aaa si inca o chestie mai bine n-ai pleca tu urechea la altii pt ca eu plec urechea doar la victor si tot ceea ce stiu stiu de la el si din la comportamentul parintilor lui....eu n-am nimic cu tatal lui asa cum ai inteles tu aiurea pt ca tatal lui e manipulat
discutia asta nici nu tb sa aiba rost pt ca tu dintr-o discutie generalizata despre relatia parinte copil ai particularizat-o. nu toata lumea tb sa faca ceea ce spui tu asa cum ai vrea se pare, fiecare are dreptul la opinie si fiecare face ce vrea in viata....
si vad ca celelalte fete gandesc ca mine deci nu-s eu un caz particular....dar tu daca intelegi totul altfel asta e problema ta.
eu am dreptul sa scriu aici ce vreau si daca imi voi da cu parerea asa cum am facut-o pana acum tb sa intervi tu si sa spui tu cum sta de fapt situatia in familia lui? nu mi s-a parut deloc ok ceea ce ai facut pt ca in primul rand nu stii cum e situatia si cu toate astea tu iti sustii parerea eronata....

#121 2009-05-31 13:15:10

bucklucica
Hero member

andrulina a scris:

Victor era la mine ieri si intamplator intra si el pe forumul asta si citeste ce se mai scrie....l=-a deranjat ceea ce ai spus pe aici pt ca nu e adevarat ce ai spus.

Fara suparare, Andru, spune-mi si mie ce nu e adevarat in ceea ce am scris eu?Si cu asta, fii sigura, ca nu ma mai intereseaza nimic din viata voastra.Daca voi nu vreti sa fie bine cu toata lumea, ca asta am vrut sa fac, sa va fie bine cu toti parintii, atunci e chiar problema voastra.Deja mi se pare ca am ajuns prea departe cu tine...

Eric 3 ani si 7 luni

#122 2009-05-31 13:19:46

andrulina
Addicted member

tu ai spus ca ai facut tu sapaturi si de fapt nu m-au jignit, incercai sa ma scoti pe mine vinovata ca eu nu il salut pe tatal lui cand merg seara la Victor, ca din cauza mea sufera el ca-l las sa sufere, ca i-am vb de rau parintii si alte lucruri care nu sunt adevarate.....
si a zis cineva ca nu vrem sa ne fie bine cu familia lui? asta probabil ai dedus tu.....
oricum pt noi doi fericirea nu conteaza in gratare, in intalniri la mese mari cu ambele familii si alte lucruri de genul....fericirea noastra consta in cu totul alte lucruri.

#123 2009-05-31 13:25:19

bucklucica
Hero member

Bine, Andru!Las lucrurile asa cum zici tu, nu de alta dar cum ziceam mai devreme, nu-mi spal rufele in public...si incerc sa fiu mai inteleapta, ca asa se spune ca inteleptul cedeaza primul...mult succes la tot ce faci!Uita te rog ID-ul meu de mess...si ca ne-am cunoscut.Nu vreau sa mai am niciodata nicio tangenta cu tine, indiferent de relatia pe care o ai cu cumnatul meu...
Si inca ceva, nu am incercat niciodata sa te scot vinovata, am incercat sa ma apropii de tine si sa fac cumva sa va intelegeti si cu parintii lui, dar nu exista nicio sansa, acum sunt sigura...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-31 13:27:01)

Eric 3 ani si 7 luni

#124 2009-05-31 13:31:21

camysh
Moderator

fetelor sunteti demult offtopic.
discutati in privat sau la topicul de offtopic va rog.

#125 2009-05-31 13:38:21

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

wow  wow  wow

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#126 2009-05-31 13:41:36

andrulina
Addicted member

Ramona tu esti mai mare cu 8 ani decat mine, imi pare rau ca tb sa-ti spun chestia asta, dar unii oameni nu accepta sa fie determinati de altii sa se schimbe in relatiile interumane....unii oameni fac ceea ce simt si noi nu le putem schimba caracterul. Asta am incercat eu sa spun aici si tu nu ai inteles....relatiile se pot schimba intre oameni doar la suprafata. niciodata nu vor ajunge soacrele sa-si iubeasca nurorile si ginerii ca pe proprii lor copii, decat daca acestia au trait intr-o familie armonioasa unde a fost intelegere, iubire etc.
Vad ca tu esti mai mult deranjata de situatie si reactionezi asa, daca vreodata va fi sa fie bine o sa fie, daca nu nu....nu conteaza cine face primul pas si cand, iar pt mine asta nu e o prioritate pt ca am 2 facultati de terminat si multe altele pe cap.
Chiar nu inteleg dc s-a ajuns la discutia asta, eu nu incerc sa schimb parerile oamenilor despre mine, eu stiu cum sunt apropiatii ma cunosc f bine si stiu ce fel de persoana sunt, nu incerc sa fiu parsiva, sunt eu si putini oameni stiu sa aprecieze lucrul acesta.
Stai linistita ca n-o sa te deranjez asa cum n-am facut-o pana acum, iar daca prezenta mea te va deranja pe viitor n-am ce sa fac.
Oamenii adevarati nu incearca sa intre pe sub pielea altora prin smecherii si alte complimente de prost gust. e bine sa ai diplomatie in viata, dar cateodata e bine sa si stii sa spui nu pt ca altfel suntem luati de fraieri.

Scuzati fetelor de offtopic....eu am incheiat discutia despre asta voi discuta doar pe subiect smile

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-06-01 00:18:44)

#127 2009-05-31 13:43:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

...s-a dus de mult partea cu 'nu-mi spal rufele in public'...   kata,wise decision... protejeaza-ti sentimentele fata de persoana iubita.

#128 2009-05-31 22:20:54

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Am citit si eu cateva posturi la topicul asta si fetelor sunteti rele.Parintii sunt parinti si nu merita orice ar face sau ar spune sa le intoarceti spatele.Exagereaza ei de multe ori si fac lucruri care ii ranesc pe copii,dar o fac din iubire,pt ca ei cred ca le fac un bine.Si nu este corect pt un barbat/femeie pe care l-ati cunoscut de catvea luni/ani sa le intoarceti spatele celor care v-au dat viata si s-au sacrificat sa va creasca.Sincer eu tare stau pe ganduri daca sa fac vreodata un copil sau nu pt ca mi-e frica tocmai sa nu ma chinui toata viata sa il cresc si apoi sa imi spuna ca n-am dreptul sa imi doresc ce-i mai bun pt el si sa incerc sa fac ceva in sensul asta cand vad ca face ceva gresit.Este usor sa vorbiti cand nu sunteti parinti.Eu daca as avea un copil si ar umbla cu o fata/baiat care mie mi s-ar parea ca nu este potrivita pt el/ea,ca l-ar trage in jos sau orice de genu nu prea cred ca as sta cu mainile in san.Si nu stiu ce parinte ar putea face asta.Ei nu au fost doar "gazde" .au tot dreptul sa se intervina in viata voastra.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#129 2009-05-31 22:27:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Un copil niciodata nu o sa recunoasca o gresala pe care i-o semnaleaza parintele...tocmai pentru ca el nu vede unde anume e gresala. Cand parintele isi lasa copilul sa comita propriile greseli,si copilul percepe altfel lucrurile... Astfel,daca baiatul in cauza chiar comite o gresala fiind cu kata,o sa isi dea el seama in timp daca e cazul,si o sa-si dea singur palme la momentul respectiv,nu e nevoie sa ii spuna taticul sa faca asta de acum.

#130 2009-05-31 22:31:13

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

dap,dar poti pierde multe asa...multi se lasa de scoala,sau dau peste un/o profitor/e si le mananca toti banii.Ca parinte nu cred ca poti doar sa stai si sa vezi cum ti s-e duce copilul si munca de-o viata naibii.Eh...n-are rost sa-mi bat eu "gura"degeaba,veti vedea cand veti fi parinti ca nu-i deloc asa usor.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#131 2009-05-31 22:35:02

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

asa cum spui ca poate trage in jos, propriul tau copil de fapt sa fie mai "destept", si sa aiba o dorinta si influenta pozitiva si mare asupra pers iubite ... si o poate ajuta ca din contra, sa faca o anum scoala, sa aleaga un anumit drum ... ideea e sa ii fii alaturi cu sfaturi, si nu cu impuneri.
impunerile sunt gen "comunism" si pot inlatura un copil, in timp ce sustinerea si analizarea situatiei la rece poate avea rezultate benefice

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#132 2009-06-01 09:07:53

bucklucica
Hero member

Multumesc pentru sustinere, Andra123! puss
Nu stiu cati ani ai, dar esti f matura.Felicitari!

Eric 3 ani si 7 luni

#133 2009-06-01 10:09:49

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Andra, nu sunt deloc de acord cu modul tau de gandire.
Si nici al tau, Bucklucica.

Andra, imi aduci aminte de soacra mea la faza cu "Eu daca as avea un copil si ar umbla cu o fata/baiat care mie mi s-ar parea ca nu este potrivita pt el/ea,ca l-ar trage in jos sau orice de genu nu prea cred ca as sta cu mainile in san."

Daca tie ti s-ar intampla chestia asta, ce ai zice? daca mama baiatului cu care te intalnesti ar fi de parere ca nu esti suficicent de buna pt el, (cu toate ca tu ai stii foarte bine ca il iubesti si ai face orice pt el, va faceti planuri impreuna, etc) tu cum ai reactiona?
Care ar fi reactia da daca mama lui ar face tot posibilul sa ii bage lui in cap ca nu esti buna  pentru el?

Din ce ai scris mai sus, tu asa ai face, daca ai simti ca iubita/ iubitul copilului tau nu este persoana potrivita, te-ai baga intre ei.

Foarte gresita atitudinea si gandirea ta.

Eu cred ca daca stii cum sa iti educi copilul, isi da seama singur ce e bine si ce e rau... si daca nu isi da seama, te va intreba, iti va cere un sfat.
Dar nu iti va cere sfaturi si nu va fi apropiat de tine daca vei fi o mama dictatoare.
In fond si la urma urmei, nu tu o sa iti imparti viata cu "persoana nepotrivita"
Si daca asa considera copilul tau, ca persoana respective este jumatatea lui, cine esti tu, (chiar daca ii esti parinte) sa decizi cine e potrivit pt el/ea?

Bucklucica, din cate am citit aici, tu nu ai vorbit cu mama ta 2 ani.
Si ai spus ca mama ta a pierdut foarte multe in 2 ani.
Dar tu oare nu ai pierdut nimic?
Gandirea ta si comportamentul sunt total diferite una de cealalta.
Daca o iubesti atat de mult si esti de acord cu Andra, ca "Parintii sunt parinti si nu merita orice ar face sau ar spune sa le intoarceti spatele.Exagereaza ei de multe ori si fac lucruri care ii ranesc pe copii,dar o fac din iubire,pt ca ei cred ca le fac un bine.Si nu este corect pt un barbat/femeie pe care l-ati cunoscut de catvea luni/ani sa le intoarceti spatele celor care v-au dat viata si s-au sacrificat sa va creasca"
de ce ai asteptat 2 ani ca sa repari relatia cu mama ta?

ce ai facut tu e exact ce zice Andra "Si nu este corect pt un barbat/femeie pe care l-ati cunoscut de catvea luni/ani sa le intoarceti spatele celor care v-au dat viata si s-au sacrificat sa va creasca"

Eu cred ca esti foarte confuza, incerci sa te scoti pe tine nevinovata din toata povestea asta si esti mandra si multumita ca mama ta, pana la urma a venit sa se impace cu tine.
Si prin asta, ti-a dovedit tie ( asa crezi tu ) ca ea este vinovata de tot ce s-a intamplat... altfel nu mai venea sa se impace cu tine..

Asta e parere mea smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.