|
Nu esti logat.
Cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???-7#115 2009-05-31 11:59:54
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???bucklucica, andrulina nu te-a amenintat. ti-a spus doar ca nu ti-ar placea ca ea sa faca dezvaluiri legate de familia ta, asa cum ai facut tu in legatura prietenul andrulinei pe pagina anterioara. Offline #116 2009-05-31 12:14:46
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???
Nu ma supar, dar as vrea sa stiu ce dezvaluiri am facut pe pagina anterioara??? Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #117 2009-05-31 12:43:54
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???e vb de tot ce ai zis legat de familia lui. ca sunt asa si pe dincolo. Offline #118 2009-05-31 12:55:49
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???si eu sunt de parere ca uneori parintii intrec limita intimitatii copilului. si eu am avut multe discutii cu mama mea inainte legate de prietenul meu(actualul meu logodnic) si pot sa spun ca ma purtam ca o rebela.cu timpul insa a inceput sa-l placa,poate la inceput a incercat sa faca cumva ca eu sa ma despart de el dar a vazut ca nu se poate si basta. mi-a zis ca daca pe mine ma vede ca sufar si ea va suferi. asa ca a inteles de bunavoie ca tre sa ma lase pe mine sa aleg. Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-05-31 12:58:12) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #119 2009-05-31 13:04:12
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Camish, eu nu am spus despre parintii lui ca sunt intr-un fel sau altul, nu consider ca i-am jignit.O sa le dau sa citeasca mesajul si daca se simt jigniti o sa-mi cer scuze...Eu am zis prin prisma ca parintii fac totusi sacrificii cand ne cresc...si ca macar pt asta ar trebui sa-i respectam... Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-31 13:09:37) Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline Publicitateloading...
#120 2009-05-31 13:06:13
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???bucklucica eu nu stiu de unde deduci tu anumite lucruri in primul rand eu nu te-am amenintat, Victor era la mine ieri si intamplator intra si el pe forumul asta si citeste ce se mai scrie....l=-a deranjat ceea ce ai spus pe aici pt ca nu e adevarat ce ai spus. Offline #121 2009-05-31 13:15:10
Fara suparare, Andru, spune-mi si mie ce nu e adevarat in ceea ce am scris eu?Si cu asta, fii sigura, ca nu ma mai intereseaza nimic din viata voastra.Daca voi nu vreti sa fie bine cu toata lumea, ca asta am vrut sa fac, sa va fie bine cu toti parintii, atunci e chiar problema voastra.Deja mi se pare ca am ajuns prea departe cu tine... Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #122 2009-05-31 13:19:46
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???tu ai spus ca ai facut tu sapaturi si de fapt nu m-au jignit, incercai sa ma scoti pe mine vinovata ca eu nu il salut pe tatal lui cand merg seara la Victor, ca din cauza mea sufera el ca-l las sa sufere, ca i-am vb de rau parintii si alte lucruri care nu sunt adevarate..... Offline #123 2009-05-31 13:25:19
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Bine, Andru!Las lucrurile asa cum zici tu, nu de alta dar cum ziceam mai devreme, nu-mi spal rufele in public...si incerc sa fiu mai inteleapta, ca asa se spune ca inteleptul cedeaza primul...mult succes la tot ce faci!Uita te rog ID-ul meu de mess...si ca ne-am cunoscut.Nu vreau sa mai am niciodata nicio tangenta cu tine, indiferent de relatia pe care o ai cu cumnatul meu... Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-31 13:27:01) Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #124 2009-05-31 13:31:21
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???fetelor sunteti demult offtopic. Offline #125 2009-05-31 13:38:21
Offline #126 2009-05-31 13:41:36
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Ramona tu esti mai mare cu 8 ani decat mine, imi pare rau ca tb sa-ti spun chestia asta, dar unii oameni nu accepta sa fie determinati de altii sa se schimbe in relatiile interumane....unii oameni fac ceea ce simt si noi nu le putem schimba caracterul. Asta am incercat eu sa spun aici si tu nu ai inteles....relatiile se pot schimba intre oameni doar la suprafata. niciodata nu vor ajunge soacrele sa-si iubeasca nurorile si ginerii ca pe proprii lor copii, decat daca acestia au trait intr-o familie armonioasa unde a fost intelegere, iubire etc. Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-06-01 00:18:44) Offline #127 2009-05-31 13:43:18
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???...s-a dus de mult partea cu 'nu-mi spal rufele in public'... kata,wise decision... protejeaza-ti sentimentele fata de persoana iubita. Offline #128 2009-05-31 22:20:54
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Am citit si eu cateva posturi la topicul asta si fetelor sunteti rele.Parintii sunt parinti si nu merita orice ar face sau ar spune sa le intoarceti spatele.Exagereaza ei de multe ori si fac lucruri care ii ranesc pe copii,dar o fac din iubire,pt ca ei cred ca le fac un bine.Si nu este corect pt un barbat/femeie pe care l-ati cunoscut de catvea luni/ani sa le intoarceti spatele celor care v-au dat viata si s-au sacrificat sa va creasca.Sincer eu tare stau pe ganduri daca sa fac vreodata un copil sau nu pt ca mi-e frica tocmai sa nu ma chinui toata viata sa il cresc si apoi sa imi spuna ca n-am dreptul sa imi doresc ce-i mai bun pt el si sa incerc sa fac ceva in sensul asta cand vad ca face ceva gresit.Este usor sa vorbiti cand nu sunteti parinti.Eu daca as avea un copil si ar umbla cu o fata/baiat care mie mi s-ar parea ca nu este potrivita pt el/ea,ca l-ar trage in jos sau orice de genu nu prea cred ca as sta cu mainile in san.Si nu stiu ce parinte ar putea face asta.Ei nu au fost doar "gazde" .au tot dreptul sa se intervina in viata voastra. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #129 2009-05-31 22:27:51
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Un copil niciodata nu o sa recunoasca o gresala pe care i-o semnaleaza parintele...tocmai pentru ca el nu vede unde anume e gresala. Cand parintele isi lasa copilul sa comita propriile greseli,si copilul percepe altfel lucrurile... Astfel,daca baiatul in cauza chiar comite o gresala fiind cu kata,o sa isi dea el seama in timp daca e cazul,si o sa-si dea singur palme la momentul respectiv,nu e nevoie sa ii spuna taticul sa faca asta de acum. Offline #130 2009-05-31 22:31:13
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???dap,dar poti pierde multe asa...multi se lasa de scoala,sau dau peste un/o profitor/e si le mananca toti banii.Ca parinte nu cred ca poti doar sa stai si sa vezi cum ti s-e duce copilul si munca de-o viata naibii.Eh...n-are rost sa-mi bat eu "gura"degeaba,veti vedea cand veti fi parinti ca nu-i deloc asa usor. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #131 2009-05-31 22:35:02
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???asa cum spui ca poate trage in jos, propriul tau copil de fapt sa fie mai "destept", si sa aiba o dorinta si influenta pozitiva si mare asupra pers iubite ... si o poate ajuta ca din contra, sa faca o anum scoala, sa aleaga un anumit drum ... ideea e sa ii fii alaturi cu sfaturi, si nu cu impuneri. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #132 2009-06-01 09:07:53
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Multumesc pentru sustinere, Andra123! Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #133 2009-06-01 10:09:49
Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???Andra, nu sunt deloc de acord cu modul tau de gandire. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|