|
Nu esti logat.
Cum ar trebui sa fie o fata??-3#39 2009-08-06 20:59:50
Re: cum ar trebui sa fie o fata??eu am fost o baietoaica la viata mea si tin sa mentionez k admiratorii n-au lipsit, dar ii priveam k pe niste inamici , abia prin anul 3 de liceu am inceput sa schimb sa gandesc altfel, sa fiu mai feminina si mi-a priit de minune Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #40 2009-08-07 11:27:56
Re: cum ar trebui sa fie o fata??
They can because they think they can. Offline #41 2009-08-07 11:53:49
sa fie ea insasi. Offline #42 2009-08-07 16:29:14Re: cum ar trebui sa fie o fata??Doamna pe strada, c**va in pat. Asta spune bunica, si asta e si parerea mea. Offline #43 2009-08-08 08:49:49
asa e iar la faza cu parul, ai dreptate... prin par, femeia isi emana "farmecele"... dorintele lumesti. de aceea vrajitoarele evului mediu erau reprezentate cu par lung... de aceea cand te calugaresti esti ras in cap, de aceea in biserica e regula ca femeia sa fie cu capul acoperit iar persoanelor carora li se PERMITE sa aiba par lung (ca zicem noi ca e doar optiunea noastra dar nu e... sunt atatea persoane care nu suporta sa-si lase parul sa creasca) sunt mai echilibrate energetic. deci da, o fata cu parul lung va fi mai feminina, dar si mai placuta ca prezenta... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-08 09:36:42
Re: cum ar trebui sa fie o fata??wow Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #45 2009-08-08 13:56:52
Nu sunt de acord cu ceea ce spui tu , mie imi place atunci cand ajung acasa tarziu sa ma astepte el cu masa pusa ....in nici un caz sa fiu eu aia care gateste mereu..mai ales ca eu oricum nu mananc mancare gatita..de facut o fac dar tot la sandwichurile mele ma intorc pt ca asta sunt...si imi place sexul...de ce l-as respinge cand mi-o doresc lafel de mult ca si el?...si nu sunt genul care se ascunde dupa deget cand ma deranjeaza ceva...eu zic ca a fi tu insati este mai important decat sa joci rolul pe care tu l-ai descris , siiii....daca un lucru nu este la locul lui si el observa poate sa il puna chiar el la locul lui pt k asa este echitabil intr-o relatie....pana la urma nu este copilul meu ca sa il menajez...este partenerul meu de viata..si la bine si la greu si la relaxare si la treaba ................si cine ma place ma place asa...si pana acum am gasit exact ce am cautat so.... Offline #46 2009-08-08 16:50:23
Re: cum ar trebui sa fie o fata??Normal, intrebarea topicului pare adresata baietilor.
Caci daca este timida, este si serioasa, si sincera, si feminina, nici nu vorbeste urat, etc,... Eu nu cred ca timiditatea este un defect, asa cum am vazut eu pe aici. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #47 2009-08-08 17:28:45
Re: cum ar trebui sa fie o fata??Sa fie ea insasi, pentru ca doar atunci va fi iubita pentru ceea ce este, nu pentru rolul pe care il joaca. Sa faca schimbari, si absolut tot ce considera ca sa se simta multumita de ea, sa se iubeasca intai pe ea, pentru ca atunci ii va putea iubii si pe cei din jur, si tot atunci va putea fi iubita. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #48 2009-08-14 14:34:55Re: cum ar trebui sa fie o fata??Ti-as zice eu cum ar trebui sa fie din punctul meu de vedere, dar nu cred ca are nimeni timp sa citeasca 3 pagini Offline #49 2009-08-14 14:36:21
Re: cum ar trebui sa fie o fata??baga leo... dup-aia facem si noi un topic "cum ar trebui sa fie un barbat"... si ne varsam si noi lista acolo Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #50 2009-08-14 14:37:00
Re: cum ar trebui sa fie o fata??Leo, bine ai revenit si la multi ani cu inatrziere, ca nu stiu cand te mai prind Offline #51 2009-08-14 16:05:47
Re: cum ar trebui sa fie o fata??o fata trebuie sa fie ea insasi pt ca asa se face remarcata de cei din jur desigur exista situatii cand e bine sa nu ne aratam adevarata personalitate pt s-ar putea sa fim luate de fraiere..de pilda eu sunt mai copilaroa sa de felu meu asa(imi place sa ma imbrac in haine viu colorate dar nu ca o sorcova evident, imi place sa sar la saltele alea din parc ca sa nu mai vorbim de knder-si pt k e f bun la gust dar si pt surpriza) dar nu as arata asta de exemplu la facultate Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-08-14 16:06:53) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|