homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ar trebui sa fie o fata??-3

#39 2009-08-06 20:59:50

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: cum ar trebui sa fie o fata??

eu am fost o baietoaica la viata mea si tin sa mentionez k admiratorii n-au lipsit, dar ii priveam k pe niste inamici lol , abia prin anul 3 de liceu am inceput sa schimb big_smile sa gandesc altfel, sa fiu mai feminina rodnar si mi-a priit de minune big_smile

mda... k sa raspund la topic big_smile o fata tb sa fie feminina, cu capul pe umeri, puternica nu slaba de fire, dar si neajutorata/firava cand e cazul big_smile

#40 2009-08-07 11:27:56

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

pink_martini a scris:

Io cred k ar trebui sa fie tupeista si cu tate mari   diablo  si sa fie indeajuns de desteapta ca le foloseasca strict in scop persuasiv.

rotfl

eu cred k ar trebui sa fie si buna si rea.
dak e prea buna o vor calca toti in picioare.trebuie sa-si puna in valroe ce are frumos si sa puna in umbra ce e mai putin frumos

They can because they think they can.

#41 2009-08-07 11:53:49

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

blackwitch a scris:

ce atitudine ar trebui sa aiba o fata in zilele astea..ptr a avea de castigat..?sa aiba atitudine de fata cuminte sau de fata rea?:-?

sa fie ea insasi.
sa'si pastreze calmul in orice situatie,sa fie diplomata si sa aiba bun simt(injuraturile..:.excluse,detest sa aud asta si de la baieti,daramite de la fete)
sa nu'si arate niciodata slabiciunile fata de cei din jur(cu mici exceptii,of course),sa tina mereu capul sus.sa nu'si arate punctele slabe,ceilalti vor profita.
cat despre feminitate: asta tine de atitudine(oare ce nu tine de atitudine in ziua de azi??!)
de felul in care mergi,in care vorbesti,felul in care zambesti,si nu in cele din urma tine de cum te ingrijesti si te respecti:unghii ingrijite,par frumos,sprancene pensate,epilat pe unde e nevoie..nu e asa de greu.nu ai nevoie de machiaj si tate mari lol  sau de tocuri si decolteuri.
eu personal condider ca un mare atu la o fata(poate cel mai mare )e parul.cu cat mai lung si mai ingrijit, cu atat mai bine.cum poti sa spui despre o fata cu parul lung,frumos,ca nu e feminina?nu mai conteaza cum e imbracata smile
si acum raspunsul la intrebarea: cuminte sau rea...
sa para cuminte in ochii tuturor,dar sa fie indeajuns de desteapta incat sa isi arate coltii ori de cate ori e nevoie,pentru a nu fi luata de proasta,asa cum se intampla de multe ori cu persoanele prea bune,prea amabile.(vorba aia: cand ajuti un prieten la nevoie o sa te tina minte: data viitoare apeleaza tot la tine)
atitudine de fata rea?in dormitor sexinpat

#42 2009-08-07 16:29:14

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Doamna pe strada, c**va in pat. Asta spune bunica, si asta e si parerea mea.

Cat despre par scurt, eu am parul scurt scurt scurt si ma consider foarte feminina. Parul scurt mi se pare ca imi accentueaza si mai tare trasaturile si imi fac o fata de copil inocent sau de fata rea in functie de cum ma imbrac sau machez. Plus ca de cand m-am tuns sunt de 100 de ori mai putin timida, ca nu mai am dupa ce sa ma ascund. Acu atunci cand intru intr-o camera ma astept sa intoarca toti capul si nu ma ascund lol Inainte as fi fugit

#43 2009-08-08 08:49:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

divya a scris:

de felul in care mergi,in care vorbesti,felul in care zambesti,si nu in cele din urma tine de cum te ingrijesti si te respecti:unghii ingrijite,par frumos,sprancene pensate,epilat pe unde e nevoie..nu e asa de greu.nu ai nevoie de machiaj si tate mari lol  sau de tocuri si decolteuri.
eu personal condider ca un mare atu la o fata(poate cel mai mare )e parul.cu cat mai lung si mai ingrijit, cu atat mai bine.cum poti sa spui despre o fata cu parul lung,frumos,ca nu e feminina?nu mai conteaza cum e imbracata smile

asa e wink iar la faza cu parul, ai dreptate... prin par, femeia isi emana "farmecele"... dorintele lumesti. de aceea vrajitoarele evului mediu erau reprezentate cu par lung... de aceea cand te calugaresti esti ras in cap, de aceea in biserica e regula ca femeia sa fie cu capul acoperit wink iar persoanelor carora li se PERMITE sa aiba par lung (ca zicem noi ca e doar optiunea noastra dar nu e... sunt atatea persoane care nu suporta sa-si lase parul sa creasca) sunt mai echilibrate energetic. deci da, o fata cu parul lung va fi mai feminina, dar si mai placuta ca prezenta...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#44 2009-08-08 09:36:42

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

wow big_smile
io nu stiam asta cu parul
al meu e lung,lung... si nu as suporta sa l am scurt... nu ma simt in largul meu
am observat ca baietii sunt fascinati de parul lung, si in general de parul frumos...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#45 2009-08-08 13:56:52

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

barbara_mori a scris:

pe seriozitate se punem mare pret in ziua de azi...fiindca sunt multe fete care nu au nici un capatai,ele se distreaza in discoteci,sta cu ala,sta cu ala,dar nu isi dau seama ca se distrug si se vor trezii singure si cu reputatia distrusa....o fata trebuie sa fie serioasa,sa vorbeasca cand trebuie si cat trebuie,sa fie cat de cat sincera(nu sa ii spuna iubitului ei tot sufletul ei,ca nu e bine)fiecare fata trebuie sa detina un pic de mister,sa fie ingrijita,si feminina!sa vorbeasca frumos,ca doamne cat de urat de vede la o fata sa injure.chiar aseara am auzit una pe strada cum il injura pe unu,tare urat ii statea...iar in pat nu trebuie sa fie prea disperata....nu zic sa nu se simta bine,dar sa nu ii arate barbatului ca e disperata dupa sex,chiar daca e asa...pe iubitul meu il excita cand il resping si cand nu las usor....si cred ca asa e cel mai bine,iar chestia asta cred ca intra in categoria feminitate:)iar la ea in bucatarie sa iti fie drag sa intri,si la ea in casa,sa fie curatenie si mancare bine gatita...cred ca orice fata poate sa indeplineasca toate conditiile astea si poate fi o femeie perfecta....parerea mea!

Nu sunt de acord cu ceea ce spui tu , mie imi place atunci cand ajung acasa tarziu sa ma astepte el cu masa pusa ....in nici un caz sa fiu eu aia care gateste mereu..mai ales ca eu oricum nu mananc mancare gatita..de facut o fac dar tot la sandwichurile mele ma intorc pt ca asta sunt...si imi place sexul...de ce l-as respinge cand mi-o doresc lafel de mult ca si el?...si nu sunt genul care se ascunde dupa deget cand ma deranjeaza ceva...eu zic ca a fi tu insati este mai important decat sa joci rolul pe care tu l-ai descris , siiii....daca un lucru nu este la locul lui si el observa poate sa il puna chiar el la locul lui pt k asa este echitabil intr-o relatie....pana la urma nu este copilul meu ca sa il menajez...este partenerul meu de viata..si la bine si la greu si la relaxare si la treaba wink................si cine ma place ma place asa...si pana acum am gasit exact ce am cautat so....
Eu cel putin nu ma voi intreba daca sta cu mine pentru ceea ce fac pentru el sau pentru ca ma iubeste , deoarece este evident ca daca ma iubeste ma ajuta...unul da cu aspiratorul - unul sterge praful , unul curata cartofii - unul duce gunoiul...cumparaturi obligatoriu impreuna ca nu e nimeni obligat sa care pentru 2

#46 2009-08-08 16:50:23

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Normal, intrebarea topicului pare adresata baietilor.
Si din punctul meu de vedere... ati raspuns multe in locul meu:
-sa fie ea insasi, sa fie feminina, sa nu vorbeasca urat...; iar ca slabiciune -si cred ca toate celelalte caracteristici se incadreaza aici- este:

dely a scris:

eu sunt fff timida

tongue Caci daca este timida, este si serioasa, si sincera, si feminina, nici nu vorbeste urat, etc,... Eu nu cred ca timiditatea este un defect, asa cum am vazut eu pe aici.
Iar cat despre a fi gospodina(sa faca mancare, sa spele, sa calce, etc)- aceste calitati vin de la sine. Si cred ca orice fata le invata mai devreme, mai tarziu, sau poate niciodata! smile Asta depinde de imprejurari, de circumstante; si daca apuca sa traiasca pe picior mare, chiar nu are nevoie de aceste calitati de pe urma. wink

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#47 2009-08-08 17:28:45

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Sa fie ea insasi, pentru ca doar atunci va fi iubita pentru ceea ce este, nu pentru rolul pe care il joaca. Sa faca schimbari, si absolut tot ce considera ca sa se simta multumita de ea, sa se iubeasca intai pe ea, pentru ca atunci ii va putea iubii si pe cei din jur, si tot atunci va putea fi iubita.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#48 2009-08-14 14:34:55

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Ti-as zice eu cum ar trebui sa fie din punctul meu de vedere, dar nu cred ca are nimeni timp sa citeasca 3 pagini lol

#49 2009-08-14 14:36:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

baga leo... dup-aia facem si noi un topic "cum ar trebui sa fie un barbat"... si ne varsam si noi lista acolo lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#50 2009-08-14 14:37:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

offtopic Leo, bine ai revenit si la multi ani cu inatrziere, ca nu stiu cand te mai prind smile

#51 2009-08-14 16:05:47

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

o fata trebuie sa fie ea insasi pt ca asa se face remarcata de cei din jur smile desigur exista situatii cand e bine sa nu ne aratam adevarata personalitate pt s-ar putea sa fim luate de fraiere..de pilda eu sunt mai copilaroa sa de felu meu asa(imi place sa ma imbrac in haine viu colorate dar nu ca o sorcova evident, imi place sa sar la saltele alea din parc  big_smile  big_smile  big_smile ca sa nu mai vorbim de knder-si pt k e f bun la gust  hjarta dar si pt surpriza) dar nu as arata asta de exemplu la facultate wink

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-08-14 16:06:53)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.