|
Nu esti logat.
Fumatul ar trebui interzis?-3#39 2009-08-16 23:56:37
Re: Fumatul ar trebui interzis?
subscriu Offline #40 2009-08-16 23:56:52
Re: Fumatul ar trebui interzis?am fost la cateva petreceri unde pur si simplu eu eram singura nefumatoare... si se fuma in casa Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #41 2009-08-17 16:03:24
Re: Fumatul ar trebui interzis?nu va fi interzis fumatul.dar ar trebui sa fie intelegere si respect intre fumatori si nefumatori.ceea ce nu este NICIODATA. Ultima oara a fost editat de annabel (2009-08-17 16:04:20) Offline #42 2009-08-17 16:12:25
Re: Fumatul ar trebui interzis?de ce carmen_21 sa faca 1 milion tigarile...pentru faprtul ca nu suporti tu fumul de tigara sau fumatorii? Ultima oara a fost editat de ionela (2009-08-17 16:14:26) Offline #43 2009-08-17 16:18:20
acuma ar fi culmea sa ne alegem prietenii dupa acest criteriu asta ar insemna ca ar trebui sa ma despart de al meu pt ca el fumeaza iar baruri cu locuri special amenajate pt nefumatori sunt foarte putine Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-17 17:12:57
Re: Fumatul ar trebui interzis?subscriu,lady. adica,acum imi spuneti mie si celor ca mine unde sa mergem? de ce? noi nu sarim cu bataia la voi ca ne umpleti de fum,si ne faceti sa mirosim ca naiba,si ne cresteti sansele la cancer. dar voi sariti la gatul nostru ca,scuzati expresia,sa plecam in aia mamii noastre daca nu ne convine. care parte din chestia asta ti se pare fair? Offline #45 2009-08-17 17:31:52
nu am scris nicaieri ca nu suport fumul... ca orice nefumator ma deranjeaza -in sensul ca imi lacrimeaza ochii- atunci cand multe persoane fumeaza langa mine Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #46 2009-08-17 17:32:57
Re: Fumatul ar trebui interzis?Sa le fie interzis sa fumeze... NU. Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #47 2009-08-17 17:35:10
Re: Fumatul ar trebui interzis?dc sa`l interzica ? mai trebuie sa se curete si pamantu asta #48 2009-08-17 17:50:44
nu au bani neaparat pt tigari.au bani si daca ei vor sa cumpere tigari e problema lor,banii lor sau ma rog...ai parintilor,plamanii lor,si lista poate continua. expect the worst , hope for the best! Offline #49 2009-08-17 17:53:42
ce e trist pt tine, nu e trist si pt mine. e, pur si simplu o chestiune de alegere, atata tot. am o perspectiva mai ampla asupra vietii si de-aia...cu ce ma incalzeste ca mor la 30 de ani de cancer, asta dupa ce am dus o viata sanatoasa, fara tutun, alcool, cola samd? am garantia ca daca nu fumez traiesc 100 de ani? nu si nici nu vreau. plus ca topicul era despre interzicerea fumatului, care nu mi se pare corecta, avand in vedere ca pt unii dintre noi e o placere. e adevarat, nu sunt toti capabili sa o inteleaga, dar, cu toate astea e. daca ai stii ca de la sex, mai devreme sau mai tarziu, o sa faci cancer, n-ai mai face sex? refuz sa cred. de asta zic, viata e ceva mult prea incert ca sa merite sa renunt la micile placeri. daca as avea o certitudine asupra ei, atunci da, poate ca as renunta. dar cum nu am, nu vad de ce as face asta. da, repet, e perspectiva mea, trista, netrista, e a mea. punct. Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-08-17 17:55:33) Offline #50 2009-08-17 17:54:21
Re: Fumatul ar trebui interzis?"incercat" da dar un fum, doua... si alea cu tusit si inecat Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #51 2009-08-17 18:16:56
Re: Fumatul ar trebui interzis?La mine nici nu se pune problema... sunt alergica la fumul de tigara din imediata mea apropiere,cum as fi la cel din plamani...? Offline #52 2009-08-17 21:32:23
eu ziceam ca e trist ca astea sunt singurele placeri care te definesc in viata nici eu nu vreau sa traiesc 100 de ani, dar viata mea nu sta, cu siguranta, in ce manac/beau/fumez.... total altele sunt placerile vietii... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #53 2009-08-17 21:39:00
Re: Fumatul ar trebui interzis?chestia cu delimitatul s-a incercat si fara vreo solutie. oamenii nu tin cont si nu e vorba numai de fumatori aici, nu aruncati cu pietre. am vazut nefumatori care nu tin cont de spatiile delimitate din baruri si se aseaza la fumatori, iar din asta eu inteleg ca nu-i deranjeaza. suntem o tara mult prea subdezvoltata ca sa se poata face ceva. trebuie mentalitate si libertate ca oamenii sa-si dea seama de multe lucruri. nu schimbi cuiva obiceiurile daca ii pui interdictii. Germania, Olanda, unde sunt perfect legale drogurile, unde prostitutia e o meserie si unde sunt acceptate casatoriile gay, sunt tari cu muuult, dar cu mult peste noi. dar oamenii nu se comporta asa, nu sunt nesimtiti, nu fumeaza langa o femeie insarcinata, tin cont de semne si legi. dar, din nou, e vorba de mentalitate. nu putem schimba lumea daca nu ne schimbam intai pe noi. sunt fumatoare si inteleg cand deranjez pe cei din jur, cand nu e cazul sa-mi aprind o tigara samd. Offline #54 2009-08-17 21:43:06Re: Fumatul ar trebui interzis?Dar fumatorii nu fumeaza pt "doza" cu pt ca le face placere. Asa ca optiunea cu iesitul afara pt a fuma nu e viabila dpdv al unui fumator. Lui ii place sa stea cu berea intgr-o mana si paharul in alta. Am mai zis, si repet, in baruri oamenii vin sa se simta bine. Nu te simti bine alegi alt bar unde te poti simti si tu bine. Daca s-ar interzice fumatul in abrurile de metal clar ar da faliment. Nu vad 100 de fumatori metalisti iesind pe strada si intrand la loc. Offline #55 2009-08-17 21:49:43
stiu din pacate.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|