|
Nu esti logat.
Boala de reflux gastro-esofagian de la anticonceptionale?-4
#58 2009-08-12 17:11:40
Re: Boala de reflux gastro-esofagian de la anticonceptionale?Si eu am fost diagnosticata cu brge, dar asa..din ochi..din 4 intrebari..i-am spus ca am o senzatie permanenta de greata, si mi-a trecut vreo 3 diagnostice, printre care si asta. Nu m-as baza asa mult pe asta, dar fie ca dansa. N-am nici o reactie la grasimi, cafea, ciocolata...dar ma gandesc, daca totusi am, n-ar trebui sa ma simt rau dupa ce mananc alimentele acestea "intersize"...Si-n plus, anticonceptionalele agraveaza boala? when the pomp lights up,you shoot. Offline #59 2009-08-19 09:45:53
Re: Boala de reflux gastro-esofagian de la anticonceptionale?
Nimeni? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #60 2009-08-24 12:39:30
Re: Boala de reflux gastro-esofagian de la anticonceptionale?
Mie doctorul Ditoiu care mi-a facut endoscopia la Fundeni mi - a spus sa nu mananc: Ultima oara a fost editat de ceckyou (2009-08-24 12:44:05) Offline #61 2009-08-24 12:45:00
Re: Boala de reflux gastro-esofagian de la anticonceptionale?Multumesc mult de tot, checkyou! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|