homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Boala de reflux gastro-esofagian de la anticonceptionale?-2

#20 2009-01-04 15:02:07

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Boala de reflux gastro-esofagian de la anticonceptionale?

applause  applause  applause                  rotfl  rotfl  rotfl

#21 2009-01-04 15:18:45

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ggw a scris:

davala, spune-mi si mie te rog dpdv fiziopatologic cum determina consumul de AC aparitia cancerului de col, a durerilor menstruale,  a bolilor  inflamatorii intestinele , Tulburari de vedere, mai ales cand se poarta lentile de contact, Crestere in greutate, Acnee, Piele ?grasoasa? la nivelul fetei
... si asta ?!?!?!??!?!?  yikes    Riscul de receptie a virusului HIV (SIDA) este mai mare    yikes  yikes  yikes  yikes   

asa , o insiruire de diverse afectiuni o poate face oricine, insa daca tot dam verdicte de genul "AC determina asta, asta si sta" hai sa si explicam cum se intampla asta.....

applause

#22 2009-01-04 15:50:36

davala
Banat
Inregistrat: 2009-01-03

Efectele unui tratament pot fi previzibile, chiar inainte de introducerea lui pe piata (prin prisma mecanismelor lui de actiune), sau constatate dupa ce a fot deja folosit, pe parcursul utilizariiw.
In unele cazuri mecanismele se cunosc, in altele nu.
Dar, ca simpla utilizatoare de sfaturi medicale pe net, nu pot intelege toate mecanismele "dpdv fiziopatologic " efectelor secundare, dar ele sunt descrise pe loturi de zeci de mii de bolnavi care au luat un anumit medicament.
Daca tu nu poti explica de ce ninge, inseamna ca nu mai exista ninsoare??
Daca chiar vrei sa inveti fiziopatologie, cauta
cancer de col+anticonceptionale+mecanism de aparitie
boli inflamatorii intestinale+anticonceptionale+mecanism de aparitie, etc.
Daca vrei sa nu iei in seama riscurile, nu le lua si gata.Sanatate

#23 2009-01-04 15:58:28

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

draga mea, adu-mi studiile care arata cele zise mai sus. CONCRET!!!!!!
si daca esti o simpla utilizatoare de sfaturi medicale, atunci nu da verdicte cum sunt cele din posturile anterioare.

si aprpo: bolile infl int sunt de natura autoimuna...AC sunnt hormoni ...   explica-mi ce se intampla!
mersi!

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#24 2009-01-06 12:34:36

tttttt
Hero member

hai mai mihaela , sa lasam rautatile si sa privim partea buna a lucrurilor
bun sau rau acest forum ne ajuta , pana la urma si din greseli invata omu , uite asa cautand pe internet ai dat de multe informatii , si te-ai documentat nu ?

Publicitate

loading...

#25 2009-01-06 13:46:25

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

pai si atunci nu iti e clar ca nu de la progesteron a fost? cauta cauza in alta parte....fara suparare!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#26 2009-01-06 14:59:56

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

mihaela03 a scris:

Eu nu sunt o persoana rea de gura sau rautacioasa....fara motiv.

lol  numa iti place sa scormonesti in rahat. Hai ma Mihaela, daca tu stii mai bine decat doctoressa, de ce mai intri pe forum? Ca sa agiti spiritele? Eu nu zic ca s-ar putea sa ai si tu dreptate, insa la fel de bine s-ar putea sa nu ai...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#27 2009-01-06 15:33:27

blueeyes
Platinum member

De ce sa iau ban?  lol
Ce conteaza daca are sau nu doctorat, din moment ce a ajutat multe dintre fetele care i-au cerut ajutorul? Toata stima pentru ce face pe acest forum  smile

patfierbinte      sjuk     

#28 2009-01-06 15:47:04

blueeyes
Platinum member

Stiam ce inseamna "Dr.", insa in continuare cred ca nu are importanta prea mare. Cel putin pentru mine...
Si daca o fi sa iau ban, noi sa fim sanatosi  lol

patfierbinte      sjuk     

#29 2009-01-06 15:47:13

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

mihaela03 a scris:

Conteaza daca are sau nu. Acel Dr. vine de la titlul de "doctor in...." , si nu toti medicii au si doctorat, in caz ca nu stiai. Iar sa-l folosesti pe Dr. cand nu ai doctoratul deja e inselatorie. Dar poate totusi il are....

si tu deja intreci limita!! pentru ca daca te intereseaza daca are sau nu doctoratul trebuia sa ii adresezi intrebarea direct si sa astepti sa iti raspunda. nu sa faci insinuari ( vezi treaba cu inselatoria ) in lipsa persoanei respective. asta este deja un gest care tinde sa degradeze imaginea unei persoane care nu se poate apara, nefiind de fata si ce este mai grav este ca o faci la modul public ( fiind pe forum). sitreaba asta e valabila pentru oricare user nu neaparat ca e vorba de doctoressa, ok?

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-01-06 15:51:59)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#30 2009-01-06 16:06:19

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mihaela03 a scris:

Pai eu am primit BAN si am zis ca   retas cu forumul vostru cu tot, dar am primit un mail de avertizare ca cică s-a raspuns la un subiect pe care il urmaresc, de fapt singurul subiect la care am intrat pe tot forumul vostru. Si tot eu scormonesc rahatu'? Sau ma banuiti pe mine ca sunt davala, ca nu inteleg!?
?

visslar cine se scuza se acuza?  visslar

Sa nu te astepti sa te salut!

#31 2009-01-06 16:56:03

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

mihaela03, de data asta ai ban o saptamana, poate asa inveti sa te exprimi civilizat.....data viitoare, ban-ul va fi permanent

#32 2009-01-08 14:30:48

tttttt
Hero member

sa vedem acum ce user mai intra cu aceeasi problema si cu aceeasi nemultumire , in afara de davala si de mihaela03
ce de coincidente signof10

#33 2009-01-14 08:58:33

blueeyes
Platinum member

Si iar incepem...  dumbom

patfierbinte      sjuk     

#34 2009-01-14 09:06:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Mihaela te rog sa te potolesti si sa renunti la aceasta atitudine. Nu te obliga nimeni sa continui sa intri pe acest forum daca ti se pare ca este inselatorie. Daca nu te potolesti, banul va fi permanent de data asta.

Si din punctul de vedere al moderatoarelor acestui forum tu ai fost sanctionata conform urmatoarei reguli:

10. Fara atitudini agresive pe forum! Nu facem revolutii, nu suntem in guvern, suntem intr-o familie. Cine incalca aceasta regula primeste ban o zi prima data. A doua oara – ban permanent.

Fericita mamica de Aida Maria!

#35 2009-01-14 11:57:01

MEEA
New member
Inregistrat: 2007-01-08

Buna ziua!!azi am fost diagnosticata cu ''boala de reflux gastroesofagian''...problema mea este urmatoarea:iau marvelon 21 de 5 luni,ce sa fac??sa renunt la anticonceptionale?multumesc

#36 2009-01-14 12:45:13

MEEA
New member
Inregistrat: 2007-01-08

Nu e de la ele pt k ma durea stomacul si inainte sa iau ac,insa eu simt k dupa ce le iau seara..durerea de stomac mi se intensifica si de asta am intrebat..insa cred k o sa renunt la ele si o sa folosesc prezervativul...asta e...pt k ma termina durerea de stomac..astept sa mai vad si alte pareri..o sa consult si medicul meu ginecolog!multumesc

#37 2009-01-14 12:52:52

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Mama si tata au boala de reflux gastro esofagian, bunica la fel si nici unul nu au luat anticonceptionale.....
Ref la cancerul de san la toti medicii pe care i-am intrebat mi-au spus: faptul ca iei anticonceptionale, nu te mai protejeaza de infectia cu HPV, care este una din cauzele cancerului de col, asa ca daca ai parteneri multipli sau partenerul iti este infidel iar tu iei anticonceptionale si nu folosesti prezervativ, atunci riscul de a te infecta e mai mare.
Am o prietena care are cancer de col si nu a folosit niciodata anticonceptionale.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#38 2009-01-14 13:06:59

blueeyes
Platinum member

Nu iti cere buletinul... din pacate nici reteta nu ti-o cere, de aceea sunt atatea fufe care iau de capul lor neutral

patfierbinte      sjuk     

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.