homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??-6

#96 2009-08-28 16:53:31

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??

anabella_n a scris:

myrela22 a scris:

Am avut odata o discutie cu niste femei referitor la inselat si am ramas masca wow

Incepuse ele sa spuna ca barbatul inseala de porc, nemernic, ca asa este facut nu poate sta numai cu o femeie etc etc. SI cand au venit opiniile despre femei nu am rezistat decat pana la una care  a zis asa: "Femeile inseala cand nu mai au atentie din partea sotilor, nu sunt romantici cu ele, nu le cumpara flori, nu le mai fac declaratii de dragoste etc"

nu te mira, se intampla frecvent. am vazut multe astfel de cazuri in jurul meu, nu ma mai pot declara nici macar revoltata sau uimita. li s-a intamplat prietenelor si am incercat sa le inteleg, probabil ca pt unele chiar sunt motive serioase de inselat.

Da Ana nimic de zis dar odata ce l-ai acceptat asa cum e? De ce te-ai maritat cu el?? Stiai ca nu-i place sa-ti aduca flori, stiai ca nu e mai romantic din fire. Nu o sa inteleg niciodata chestia asta, se marita cu speranta ca se schimba sau cum? wow
De exemplu mie imi plac barbatii cu parul scurt, dar imi iau unu cu parul lung, ca dupa nunta se tunde pentru mine sau cum???? Femeile au in cap mereu chestia asta ca pot si vor sa schimbe barbatul de langa ele.

aaaaa.... daca nu se mai uita la tine cum se uita daca nu ti-o mai trage, nu va mai intelegeti, nu mai este scanteia aia e alta poveste insa doar pentru faptul ca nu iti ia flori decat de ziua ta (desi mereu a procedat asa) mi se pare absurd

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#97 2009-08-28 17:34:13

Kim
New member
Inregistrat: 2009-08-20

Daca el ma inseala m-a despart de el. Il iubesc si nimic nu m-ar determina sa il insel!!

#98 2009-08-28 18:16:11

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

BratzG a scris:

anabella_n a scris:

frate, aveti ce aveti cu facutul dragostei
dragoste faci prin cuvinte, priviri, o stragere de mana sau in brate, etc
in pat se face sex, sex murdar, salbatic, pervers, incitant, nu dragoste. dragostea ramane pentru toate celalalte momente din afara patului

daca asta e parerea ta,asta nu inseamna ca trebuie aplicata tuturor

corect.....cand faci "o faci  din pasiune din dorinta arzatoare cand dorestio persoana de langa tine cu tot sufletul , cand ai lparte de mangaieri si tremuri si simti fiori se numeste a face dragoste....cand te sui numa in pat,,,dai pantalonii jos...si o faci...dupaia te imbraci si gata .....atuci faci sex...e o diferenta....

Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-08-28 18:17:21)

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#99 2009-08-28 18:29:25

kadiha
Full member
Inregistrat: 2009-08-07

M-as desparti de el daca nu as mai fi multumita de relatie si scrisese cineva mai sus de femile care fac caz ca nu primesc o atentie de anumite sarbatori, normal ca nu e motiv sa-l inseli, dar eu cred ca barbatul trebuie sa fie atent si sa faca anumite surprize atunci cand trebuie pt ca atunci ne simtit mai bine parca si noi, pe langa faptele importante conteaza si micile atentii totusi. Asa cum noi ne strofocam sa-i surprindem si sa le pregatim cate o surpriza ocazional asa ar trebui sa tina si ei cont de anumite gesturi ce trebuie facute sau si mai rau e atunci cand la inceput faceau anumite gesturi romantice si atentii iar pe urma se culca pe o ureche. Uneori un gest cat de mic de atentie conteaza mai mult decat orice, insa nu toti stiu asta.

gravida 16+
bebe mami si tati te asteapta cu nerabdare hjarta

#100 2009-08-28 18:34:39

oana16
Sr. member

kadiha a scris:

M-as desparti de el daca nu as mai fi multumita de relatie si scrisese cineva mai sus de femile care fac caz ca nu primesc o atentie de anumite sarbatori, normal ca nu e motiv sa-l inseli, dar eu cred ca barbatul trebuie sa fie atent si sa faca anumite surprize atunci cand trebuie pt ca atunci ne simtit mai bine parca si noi, pe langa faptele importante conteaza si micile atentii totusi. Asa cum noi ne strofocam sa-i surprindem si sa le pregatim cate o surpriza ocazional asa ar trebui sa tina si ei cont de anumite gesturi ce trebuie facute sau si mai rau e atunci cand la inceput faceau anumite gesturi romantice si atentii iar pe urma se culca pe o ureche. Uneori un gest cat de mic de atentie conteaza mai mult decat orice, insa nu toti stiu asta.

sunt deacord cu tine.....eu sunt cu prietnul meu de 2 ani....in primul an in data de 16 primeam cate iun trandafir si ciocloata....acum? nci nu isi mia aminteste de asa ceva....inainte faceam dragoste cu lumanari...acum zice ca nu mai avem timp pt asa ceva hais a trecem la fapte....sunt lucruri mici dar care conteaza....."te iubesc" deja a devnit ceva al ordinea zile ca simti ca nu simti o zice....ca si cum mi-ar zice "buna" ....ma dor enorm de mult chestiile astea...plus ca in ultimul timp nu ne mai vedem asa des....si el vrea sa isis triasca viata alatuuri de prtnii lui...pierzandu-si noptile prin baruri si etc.... astea au fost motivele.... indiferenta doare cel mai tare intr-o relatie....mai ales cand la inceput a fost super....

Publicitate

loading...

#101 2009-08-28 18:39:58

kadiha
Full member

da pt ca foarte multi barbati gandesc ca odata ce te-au cucerit esti a lor si nu mai pun mare pret pe lucrurile marunte care pt noi femeile conteaza enorm. si din cauza asta si din cauza altor schimbari unele femei incep sa-si faca griji sa nu se mai simta bagate in seama cum erau odata si incep frustrarile care duc la certuri si de aici la multe altele.

gravida 16+

#102 2009-08-28 18:41:30

oana16
Sr. member

kadiha a scris:

da pt ca foarte multi barbati gandesc ca odata ce te-au cucerit esti a lor si nu mai pun mare pret pe lucrurile marunte care pt noi femeile conteaza enorm. si din cauza asta si din cauza altor schimbari unele femei incep sa-si faca griji sa nu se mai simta bagate in seama cum erau odata si incep frustrarile care duc la certuri si de aici la multe altele.

corect...nu e deajuns sa zici te iubesc .....trebuie demonstrat permanent....

#103 2009-08-28 18:46:56

kadiha
Full member

asa e trebuie demonstrat si trebuie sa faca si el si femeia exact ce simt sa nu fie ceva fortat insa daca exista sentimente ar trebui sa ne straduim fiecare in parte sa aducem ceva nou in relatie si sa facem mici gesturi de atentie care nu fac decat sa revigoreasca relatia si sa ne faca fericiti.
si ca sa revin la subiect eu una nu cred in fidelitate toata viata sunt de parere ca la un moment dat unul din cei doi va calca stramb si in special barbatul ca ei sunt mai nestatornici in general

gravida 16+

#104 2009-08-28 18:52:16

oana16
Sr. member

pe de-o parte crede pe de-o parte nu....cred ca la un moment dat dupa ce dispare scanteia.....apare dorinta de "alceva", iar in cazul pastrarii fidelitaii pt toata voiata ....cred ca la un moment dat e vb de respect nu neaparata de fidelitate....

#105 2009-08-28 18:55:03

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

va intreb si eu fetelor un lucru, ca ziceti ca e foarte important sa nu uite de gesturile marunte.
e mai misto sa va aduca flori pentru a va simti iubite sau sa stea o noapte intreaga langa tine cand ai febra 40 si sa fuga intr-un suflet la farmacie dupa medicamente la 3 dimineata?
sa te scoata intr-o zi la restaurant sau sa stranga bani muncind in vacanta de vara, sa ti-i dea tie sa-ti platesti restante la facultate?
sa-ti ia o jucarie de plus parfumata la aniversarea voastra si sa-ti spuna de o mie de ori pe zi ca te iubeste sau sa nu ti-o spuna deloc si sa suporte toanele alor tai, care il urasc, timp de ani de zile si sa infrunte orice si pe oricine pentru tine si relatie?
sa te tina toata ziua in brate si sa vorbiti despre relatia voastra non-stop sau sa te tina mai rar, dar sa se sacrifice in zeci de feluri pentru tine si binele tau in primul rand?
nu primesc si nu fac cadouri materiale. ne dam in schimb in zeci de alte feluri, reciproc.

voi ce alegeti? sunt doar curiozitati personale, insotite de niste exemple personale, nu atac pe nimeni cu postul asta, nu ma intelegeti gresit, dar daca ziceti ca e foarte important sa nu uite de maruntisuri, poate e si mai important sa nu uitati nici voi de ele, uneori. si sa priviti dincolo de aceste clisee ca sa vedeti ce simte cu adevarat pentru voi (ca exemplele mele sunt sigura ca aveti si voi zeci, cautati in memorie si ganditi-va cate a facut un om pentru a va demonstra iubirea. si daca nu gasiti nimic, atunci aveti dreptate si nu merita)

#106 2009-08-28 19:00:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

la asta ma refeream si eu, anabella  applause probabil e si o chestie de educatie sa consideram de la sine inteles ca barbatii sa faca o multime de lucruri pentru noi si in felul asta uitam ce e cu adevarat important...

#107 2009-08-28 19:07:20

oana16
Sr. member

anabella_n a scris:

va intreb si eu fetelor un lucru, ca ziceti ca e foarte important sa nu uite de gesturile marunte.
e mai misto sa va aduca flori pentru a va simti iubite sau sa stea o noapte intreaga langa tine cand ai febra 40 si sa fuga intr-un suflet la farmacie dupa medicamente la 3 dimineata?
sa te scoata intr-o zi la restaurant sau sa stranga bani muncind in vacanta de vara, sa ti-i dea tie sa-ti platesti restante la facultate?
sa-ti ia o jucarie de plus parfumata la aniversarea voastra si sa-ti spuna de o mie de ori pe zi ca te iubeste sau sa nu ti-o spuna deloc si sa suporte toanele alor tai, care il urasc, timp de ani de zile si sa infrunte orice si pe oricine pentru tine si relatie?
sa te tina toata ziua in brate si sa vorbiti despre relatia voastra non-stop sau sa te tina mai rar, dar sa se sacrifice in zeci de feluri pentru tine si binele tau in primul rand?
nu primesc si nu fac cadouri materiale. ne dam in schimb in zeci de alte feluri, reciproc.

voi ce alegeti? sunt doar curiozitati personale, insotite de niste exemple personale, nu atac pe nimeni cu postul asta, nu ma intelegeti gresit, dar daca ziceti ca e foarte important sa nu uite de maruntisuri, poate e si mai important sa nu uitati nici voi de ele, uneori. si sa priviti dincolo de aceste clisee ca sa vedeti ce simte cu adevarat pentru voi (ca exemplele mele sunt sigura ca aveti si voi zeci, cautati in memorie si ganditi-va cate a facut un om pentru a va demonstra iubirea. si daca nu gasiti nimic, atunci aveti dreptate si nu merita)

asta in cazul tau...dar parea mea ca le poti avea pe am 2 ....si ca am2 sunt importante....si sa ti-o arate si sa simti

#108 2009-08-28 19:10:32

anabella_n
Hero member

stiu heim, mie mi-a luat mult timp sa inteleg aceste lucruri, insa ma bucur ca am facut-o

oana, esti sigura ca nu aspiri spre perfectiune? toti stim ca ea nu exista

#109 2009-08-28 19:25:34

quintrixman
Membru
Inregistrat: 2009-08-28

First post !
Interesant subiectul...
Majoritatea barbatilor inseala pentru ca nu pot fi niciodata multumiti de ceea ce le ofera "grasa botoasa" si evident ca isi cauta "fericirea" prin alte parti.
Un amic a cunoscut-o pe una care l-a !! in asa hal incat acum ii suna in minte numai vorbele ei: Poarta-te frumos cand iti suge o fata p** !!! Asa...acum loveste-ma pe solduri!!! MAI TAREEE !!! Si asta pentru ca atunci cand fata i-o sugea, el o brusca din ce in ce mai rau pentru ca nu se mai putea controla lol Scapase ca vaca in lucerna...
Amandoi au pe cineva.El are o nasoala pe care acum vrea sa o lase (evident ca nu i-a spus ce a facut), iar fata are pe cineva care o multumeste, dar dorea ceva extra.

Fetelor, bagati-va mintile in cap si p** acolo unde va place, nu mai cautati dragoste! Cum pot unii sa isi piarda timpul in pat cu "iubirea vietii" cand viata e asa de scurta?
Ma bucur si ma consider cel mai norocos ca am cea mai mare curva acasa.Niciodata nu as fi fost multumit daca partenera mi-ar spune in pat: te iubesc asa de muult...aaahh ce-mi place; esti viata mea !  ...  ma multumesc cu : aaahhh ce bine ma f**, acum vreau sa mi-o tragi in cur !
Dragostea e in afara patului...in tot ceea ce faceti impreuna ar trebui sa existe dragoste, dar in pat e vorba numai despre sex.Daca partenerul v-o trage mai usor si va sopteste vorbe dulci la ureche, asta insemana ca faceti dragoste? Penis bagat in vagin, miscarea du-te  -  vino (mai repede sau mai usor), vorbe dulci sau vorbe murdare soptite sau strigate inseamana sex!!! Unde este dragostea ? Trezireeeaa !!!

Ultima oara a fost editat de quintrixman (2009-08-28 22:23:12)

Buy NOW! AMAZING! Sale! CHEAP!
Get UP! It's TIME! Your LIFE! Your WORLD! Your CHOICE!

#110 2009-08-28 22:36:03

anabella_n
Hero member

da, uneori si o floare e binevenita smile. te simti mai bine cand vezi ca ti-o ofera fara nici o ocazie

#111 2009-08-28 22:39:48

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

quintrixman a scris:

First post !
Interesant subiectul...
Majoritatea barbatilor inseala pentru ca nu pot fi niciodata multumiti de ceea ce le ofera "grasa botoasa" si evident ca isi cauta "fericirea" prin alte parti.
Un amic a cunoscut-o pe una care l-a !! in asa hal incat acum ii suna in minte numai vorbele ei: Poarta-te frumos cand iti suge o fata p** !!! Asa...acum loveste-ma pe solduri!!! MAI TAREEE !!! Si asta pentru ca atunci cand fata i-o sugea, el o brusca din ce in ce mai rau pentru ca nu se mai putea controla lol Scapase ca vaca in lucerna...
Amandoi au pe cineva.El are o nasoala pe care acum vrea sa o lase (evident ca nu i-a spus ce a facut), iar fata are pe cineva care o multumeste, dar dorea ceva extra.

Fetelor, bagati-va mintile in cap si p** acolo unde va place, nu mai cautati dragoste! Cum pot unii sa isi piarda timpul in pat cu "iubirea vietii" cand viata e asa de scurta?
Ma bucur si ma consider cel mai norocos ca am cea mai mare curva acasa.Niciodata nu as fi fost multumit daca partenera mi-ar spune in pat: te iubesc asa de muult...aaahh ce-mi place; esti viata mea !  ...  ma multumesc cu : aaahhh ce bine ma f**, acum vreau sa mi-o tragi in cur !
Dragostea e in afara patului...in tot ceea ce faceti impreuna ar trebui sa existe dragoste, dar in pat e vorba numai despre sex.Daca partenerul v-o trage mai usor si va sopteste vorbe dulci la ureche, asta insemana ca faceti dragoste? Penis bagat in vagin, miscarea du-te  -  vino (mai repede sau mai usor), vorbe dulci sau vorbe murdare soptite sau
strigate inseamana sex!!! Unde este dragostea ? Trezireeeaa !!!

Aaaa... să zicem că am ?nţeles. Dar care-i legătura cu subiectul? big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#112 2009-08-28 22:45:06

quintrixman
Membru
Inregistrat: 2009-08-28

James a scris:

Aaaa... să zicem că am ?nţeles. Dar care-i legătura cu subiectul? big_smile

faptul ca "grasa botoasa" nu ii ofera ceea ce isi doreste

..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??  ---  parca asa era nu ?
PS stiu ca e topic care face referire la femei, dar eu am relatat din punctul de vedere al unui barbat

Ultima oara a fost editat de quintrixman (2009-08-28 22:48:22)

Buy NOW! AMAZING! Sale! CHEAP!
Get UP! It's TIME! Your LIFE! Your WORLD! Your CHOICE!

#113 2009-08-29 21:29:28

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

smile hmm deci pana la urma revenim la tag-ul principal, sexul.............

..............ideea e ca aici ar trebui sa vorbeasca femeile si barbatii ar trebui sa citeasca..................
.......... oricum fiecare are libertatea sa faca ceea ce doreste in viata sa fie cu cine doreste, in functie de necesitatile fiecaruia.................si poate cel mai bine e sa fii liber.........ma gandeam la filmul ala cu burlacul care atunci cand incerca sa o ceara in casatorie pe aleasa .............avea in minte o herghelie de mustangi care alergau asa ca filmele western ....................e de inteles pentru toti si toate care vor sa copilareasca ...................... si poate e mai bine asa ...........dar unor barbati le este o frica imensa de a se stabiliza de a fi cu cineva si oricum asa trec anii pe langa ei, ajung la o varsta la care multi prieteni se casatoresc, au copii, iar ei raman single pentru ca viata e misto si ajung asa pe la 50 de ani cand intervine ..............andropauza si .............nu mai pot............

..........dar fiecare poate sa aleaga ceea ce doreste pentru ca avem liber arbitru................

big_smile si la mine zburda inca mustangii.................

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-29 21:30:38)

#114 2009-08-29 22:21:54

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

Mie imi place sa fiu fair-play asa ca din principiu nu mi-as insela iubitul. Daca ceva anume m-ar tenta totusi sa il insel as incerca sa rezolv problema iar daca relatia nu ar mai functiona cred ca as pune punct. next...

Ultima oara a fost editat de karinne (2009-08-30 17:55:00)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.