homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex cu fostul?-6

#96 2009-10-12 16:53:00

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: sex cu fostul?

wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#97 2009-10-28 19:13:53

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

revin, mai indurerata.
am aflat ca are o noua iubita....deja merge in vacanta cu ea desi se cunosc de 1-2 luni...am plans ca o nebuna ieri.nu cred ca m-a meritat vreodata de a putut face asa ceva.
sper sa uit ca a existat.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#98 2009-10-28 19:49:14

skumpi
Vizitator

sorry puss
dar nu mai generaliza si nu`ti mai face ganduri de`astea de genu ca nu te`a iubit niciodata & co
relatia voastra s`a consumat si el a mers mai departe, stiu ca te simti oribil ca a mers mai departe atat de repede si probabil te asteptai sa o faca mult mai tarziu dar nu iti ramane decat sa te obisnuiesti cu gandul, sa nu`ti mai pui intrebari, sa nu mai rascolesti trecutul ca iti faci mai mult rau !

#99 2009-10-28 20:05:46

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Dragoste cu nabadai, n-a fost sa fie pentru tine, asta e... Tu l-ai mai vrut, el nu...
Decat sa plangi si sa te consumi pentru o persoana care nu te mai vrea si care isi vede de viata ei, ti-ai gasii altceva de facut PENTRU TINE, care sa te ajute sa te simti mai bine, in loc sa plangi si sa te gandesti la el, poti sa iesi cu fetele la o cafea, sau sa stai pe net, sa citesti, sa te plimbi, dar cate nu ai putea face...
Da-ti seama ca de acum inainte trebuie sa te gandesti in primul rand la tine, la nevoile tale, la ceea ce iti doresti tu. Si tu nu prea faci asta acum. Stiu ca pare greu, mai ales pentru ca s-a terminat asa, dar se poate!
Nici nu trebuie sa te mai gandesti la trecut, ce ar fi fost daca, etc... Gandeste-te la cate poti face de acum inainte.
Nu te mai gandii la el, nu merita.
puss Ai sa vezi ca tot raul e spre bine, trebuie doar sa ai incredere in tine, si toate lucrurile se vor aranja asa cum vrei.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#100 2009-10-28 20:28:29

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

dragoste_cu_nabadai a scris:

revin, mai indurerata.
am aflat ca are o noua iubita....deja merge in vacanta cu ea desi se cunosc de 1-2 luni...am plans ca o nebuna ieri.nu cred ca m-a meritat vreodata de a putut face asa ceva.
sper sa uit ca a existat.

vei uita cu timpul ca a trecut prin viata ta, cu siguranta,mai greu sau mai usor.
pana la urma asa e viata, cu bucurii si cu necazuri
cat am mai plans si eu la viata mea..pana sa-l intalnesc pe bogdan, aoleu, faceam lac daca ma puneam, bine ca eu nu am avut vreo treaba serioasa cu nici un fost prieten de al meu, numai eu ma implicam, ma indragosteam, el cauta ce cauta, nu obtinea nik si ma lasa si eu ma puneam pe plans. n-as fi crezut vreodata ca voi trece peste, dar uite ca se poate

Publicitate

loading...

#101 2009-10-28 20:53:11

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

"al meu" a mers cu ea in vacanta la cateva saptamani de cand erau impreuna lol
si la 1 luna si un pic s-au mutat in alta tara
forgetit
n-are sens sa-ti mananci neuronii si sanatatea

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-10-28 21:03:43)

hjarta

#102 2009-10-28 21:02:25

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

dragoste, tot plangi dupa un vagabond?

#103 2009-10-29 17:39:07

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

aveti dreptate...e timpul sa il las in urma.sa ma resemnez si sa imi impun  sa nu imi aduc aminte de el, sa ma gandesc ca nu mai e cel pe care l-am iubit si ca urmatorul ma va iubi mai mult...si va fi mai bun la pat lol

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#104 2009-10-31 13:29:48

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

imi place cum gandesti lol
acum asa gandesc si eu big_smile treaieste-ti viata mergi distreaza-te nu merita, el ii fericit cu aia si tu sa plangi dupa el, fii si tu fericita big_smile poate mai fericita ca el

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.