homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femei,femei...-5

#77 2009-11-15 10:48:46

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Femei,femei...

Nu stiu... incearca sa se convinga ca ele sunt vinovate, ca ele trebuie sa schimbe ceva! Respect pentru sine...nu stiu..nu cred ca exista!
Uite eu am stat intr-o relatie un an si un pic...inaintea celei de acum! Aveam 18 ani rotfl Si am acceptat multe...nu am fost lovita dar cu ochii mei l-am vazut de 2 ori cu alte persoane! Nu imi vorbea urat, nu ma jignea, imi zicea ca tine la mine, dar totusi simtea nevoia sa fie cu altele..si culmea atunci cand l-am vazut prima data cu o alta fata tot el s-a simtit ofensat..ca nah daca eu am zis ca nu ajung rotfl Si am stat asa un an si cateva luni! De ce?? Nu stiu, poate tineam la el sau poate nu stiu vroiam sa imi demonstrez mie ceva..nu stiu de ce am stat! A treia oara i-am gasit mesaje in telefon pentru o fata si de la acea fata! Si am pus punct! Si nu regret deloc..Dar nu pot spune ca stiu de ce am stat atata timp mai ales la o varsta la care nu aveam nevoie neaparat de o relatie serioasa! Dar cert e ca am stat! Bine ca m-am desteptat intre timp...ca cine stie poate faceam si eu acum parte din categoria femeilor care vin si cer un sfat si pana la urma iarta...

#78 2009-11-15 11:04:17

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Eu asa ma consum pentru chestiile astea de parca eu is in situatie butter

eu,tu si restul lumii...

#79 2009-11-15 11:14:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu e vorba ca judecam. Din partea mea, poate sa faca oricine ce vrea, dar daca pot sa atrag atentia asupra unor chestii care le scapa, nu vad de ce nu as face-o.
Si eu am stat intr-o relatie, in care totul a fost foarte frumos la inceput, si spre sfarsit s-a ajuns chiar si la violenta, mai mult verbala. Si am tot sperat ca pot sa schimb ceva. Cand mi-am dat seama ca nu se poate, mi-am dat seama ca de fapt nici nu imi doream sa schimb nimic, si daca as fi reusit sa o fac intr-un final, nu ar mai fi putut fi nimic ca la inceput, pentru ca unele lucruri nu se uita, sau poate chiar nici nu se iarta, in anumite cazuri, si am plecat. A fost cel mai bun lucru pe care l-am putut face.
Respectul de sine si logica lipsesc, din pacate in astfel de cazuri.
Cei care se lupta pentru o relatie, se lupta pentru amintirea a ceea ce a fost candva, mai mult. Dar lucrurile se schimba si important e prezentul, nu trecutul.
Cand ajungi sa consideri ca meriti un astfel de tratament din partea celui care ar trebuii sa primesti iubire si intelegere, e clar ca nu mai exista nici o urma de respect de sine... sad

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#80 2009-11-15 12:30:25

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

corect! poate una nu va fi hotarata,dar altele se vor regasi in cele scrise si poate vor avea destul curaj.
eu nu am inteles niciodata de ce majoritatea asteapta sa fie parasite(a fost si cazul meu,odata),cand pot parasi...asta am facut eu ultima oara...mi-a fost atat de greu..dar STITI CE SIMPLU ESTE??????
acum as face asa ceva fara regrete,cu oricine nu ma merita..iar daca va gresi din nou w,l-as parasi din nou,de data asta ptr totdeauna,fara regrete.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#81 2009-11-15 12:49:34

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Imi place tare mult de voi fetelor hjarta  puss

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.