homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femei,femei...-4

#58 2009-11-12 21:03:15

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Femei,femei...

pill,nu este adevarat,chestia cu violenta..
la mine in familie,tatal meu mereu a fost si este un om violent-verbal.
mama este si a fost o femeie slaba,genul-unde mama sa ma duc la varsta asta???
dar asta nu inseamna ca eu am acceptat asa ceva la viata mea si ca am fost slaba ,,mintal,,..dimpotriva.

nimeni,repet,nimeni nu judeca pe nimeni..cel putin eu nu am facut-o..si mi-ar place ca macar una din aceste fete sa citeasca bine ce au spus altele despre experientele lor si sa ia aminte si sa zica STOP.
nu e o rusine sa iti descarci sufletul aici,dimpotriva..poti primi sfaturi pe care le poti cerne,cele bune de cele rele si apoi sa hotarasti ce faci cu viata ta...e atat de simplu.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#59 2009-11-12 21:06:36

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da wild, sunt sigura ca pentru unii ce au vazut in familie poate fi un model de cum sa nu arate familia, dar am spus asta din ce am vazut la niste prietene. SI da, intr.adevar, cum am spus mai sus, este foarte util sa vezi ce probleme sau intrebari au altii si ce raspunsuri primesc.

#60 2009-11-12 21:09:10

wild_wind
Platinum member

stii, la mine poate vorbeste acum varsta...si eu am gresit mult in viata,dar la un moment dat am spus ca asa nu se mai poate si trebuie sa imi traiesc viata,nu sa fiu o ignoranta...

#61 2009-11-12 21:13:09

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

deealexx a scris:

BratzG a scris:

Am fost.1 singura data.Si momentu ala m`o determinat profund sa gandesc altfel.Si aia era cand aveam 15 ani.In relatia mea,nu sunt probleme,dat eu i`am spus de la capu locului cu cine are de a face.Eu sunt o egoista,in sensul bun.Eu sa fiu fericita.Al meu stie ca in mom. in care calca pe bec nu are rost sa se mai scuze.O sa primeasca un adio.Nimic mai mult

mie una imi pare ca nu te`ai indragostit inca asa cum trebuie daca poti renunta asa usor smile

ai dreptate ca unele fete/femei chiar nu se trezesc la realitate. si pe mine ma enerveaza la culme cand le aud cum se plang ca vai cum se poarta cu ele sau ce le face.. nu trebuiau sa permita astea de la bun inceput.

si da, fetele ar trebui sa invete din experientele altora si sa nu faca aceleasi greseli, insa atunci cand o patesc, cred ca sunt prea disperate ca`l pierd pe cel iubit si nu se mai gandesc ele la cutare ce a patit...

Deea crede`ma sunt foarte indragostita,dar cand vine vorba de calcat in picioare in nici un caz.Cand se ajunge la extreme acolo nu mai este iubire.Ce ai vrea sa fac,sa stau si sa`mi plang de mila?Oricat de dureroasa ar fi despartirea tot nu se compara cu durerea acumulata in ani irositi...

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-12 21:13:36)

eu,tu si restul lumii...

#62 2009-11-12 21:14:41

wild_wind
Platinum member

asta asa este bratz

Publicitate

loading...

#63 2009-11-12 21:15:31

Monica999
Hero member
Site

Poate.

Ma rog, eu nu vorbesc acum din experienta, dar parca atunci cand o femeie de 40 de ani cu 3 copii rabda bataile sotului parca mai ii gasesti o scuza. Multe nu au ce face, dar cand o fata de 15 ani sta cu un iubit care o plesneste... Nu stiu ce sa spun, nu gasesc un motiv destul de bun sa accepti asa ceva la o varsta asa de frageda. Mi se pare tare tare trist sa nici nu iti fi inceput bine viata si sa te multumesti cu raul.SIngura mea problema e ce pazesc parintii fetelor de genul?

Chestia e ca in general parintii banuiesc, sau stiu dar se multumesc ca nu au ce face. Parerea mea e ca pana la o anumita varsta un parinte bun poate ajuta o groaza pe copilul lui.

#64 2009-11-12 21:17:49

BratzG
Sr. member

Pe mine pur si simplu ma doare sufletul pentru o f buna prietena.Sta intr`o relatie de toata prastia.El se desparte si se impaca cu ea de cate ori are chef.Si i`am zi de nenumarate ori sa`i dea pace si sa`l lase in amaru lui.Stie dar imi spune ca sunt de prea mult timp impreuna si ca il iubeste.Si cand o vad  suparata si cu ochii umflati de la plans,imi vine sa`l decapitez pe ala.neutral

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-12 21:19:20)

eu,tu si restul lumii...

#65 2009-11-12 21:25:14

Monica999
Hero member
Site

Eu am avut o prietena in liceu care statea )si inca sta cu unul cu care se certa zilnic. Un porc gelos, care ii mai si ardea cate una cand se enerva. Vai ce nu puteam sa il sufar! Aaaa, si sa nu spun ca ea era fata desteapta, cu planuri de viitor, draguta si el un pierde vara fara cap si fara coada.

SI culmea, inca mai sunt impreuna, de 4-5 ani cred. De-aia zic, cum sa accepti asa ceva de la 15, 16 ani cand s-au cunoscut ei?

Toate fetele prietene cu ea am incercat sa o facem sa inteleaga ce aiurea e situatia, si nimic. Parca i-a facut vraji, serios sad

#66 2009-11-12 21:34:12

BratzG
Sr. member

Da..stiu cum esad

eu,tu si restul lumii...

#67 2009-11-12 23:18:45

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

BratzG a scris:

Pe mine pur si simplu ma doare sufletul pentru o f buna prietena.Sta intr`o relatie de toata prastia.El se desparte si se impaca cu ea de cate ori are chef.Si i`am zi de nenumarate ori sa`i dea pace si sa`l lase in amaru lui.Stie dar imi spune ca sunt de prea mult timp impreuna si ca il iubeste.Si cand o vad  suparata si cu ochii umflati de la plans,imi vine sa`l decapitez pe ala.neutral

nu e prizoniera de razboi sau nici inchisa in lagarele de la auschwitz - deci mila tre sa fie mai putina dupe ce iti bati capu degeaba cu ea/ele tot acolo stau, se complac in situatie, numai ele, cu condiatia daca vor, pot sa faca ceva

si eu imi bateam capu cu o tipa si ea: da da asa e, ai dreptate, so on, a doua zi parca tot ce i-am spus i-a intrat pe-o ureche si i-a iesit pe alta. nu ai ce face cu cei carora le dai un sfat sau pur si simplu incerci sa le deschizi putin orizontu, iar ei o tin tot pe a lor...

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#68 2009-11-12 23:57:09

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Iei masuri atunci cand vrei cu adevarat sa schimbi ceva. Cele care spun da asa e, si pana maine uita, nu vor sa schimbe nimic in viata lor. Si nu le va ajuta nici cel mai bun sfat dintre toate, pentru ca ele nu vor sa le ajute.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#69 2009-11-14 13:22:52

wild_wind
Platinum member

oricum,noi suntem aici ,sa le ajutam pe fetele care vor sa isi deschida sufletul,nu?

#70 2009-11-14 13:35:17

BratzG
Sr. member

Exact:D

eu,tu si restul lumii...

#71 2009-11-14 17:42:49

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Desigur wild_wind wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#72 2009-11-15 09:18:10

BratzG
Sr. member

Pfff,un caz concret este al lui Ie3ne

eu,tu si restul lumii...

#73 2009-11-15 10:02:05

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Bratz, tu ai foarte mare dreptate cu ce zici! Cred ca esti atat de inversunata incat ai putea face o campanie sa incerci sa le deschizi ochii femeilor! Nu stiu de ce se complac atatea femei...mai ales tinere, care au tot viitorul inainte! Dar cred ca ele cer sfaturi aici nu pentru ca nu stiu ce au de facut! Ele stiu foarte bine care e solutia rationala si care e cea pe care o vor aplica! Dar intra aici ca sa se descarce! Sa spuna si ele cuiva prin ceea ce trec, ce li se intampla chiar daca in final nu vor lua decizia cea mai buna pentru ele!

#74 2009-11-15 10:22:19

BratzG
Sr. member

Uite aici nu inteleg eu!Daca primesc asa de multe sfaturi bune,de ce nu le pun in aplicare?Inteleg ca e bine sa te descarci ,dar totusi..noi dam sfaturi si ea la final zice dar eu nu pot,eu nu stiu.Nu pot sa inteleg!Inseamna ca mi`am pierdut timpul incercand sa o aduc la realitate. supa

eu,tu si restul lumii...

#75 2009-11-15 10:30:02

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu nu i-as spune pierdere de timp! Poate respectiva, care a cerut sfatul nu va tine cont de el, dar vor citi alte si alte persoane si cea care are de invatat ceva, invata chiar daca sfaturile nu ii sunt adresate direct!
Crede-ma, eu nu le inteleg nici macar pe femeile care au 1-2-3 copii si care zic ca stau alaturi de barbatul care le distruge viata pentru binele copiilor! Pai care bine? Oare nu le-ar fi mai bine sa fie crescuti doar de mama, dar intr-un mediu cald, linistit, fericit?! Nu intr-unul in care asista la scandaluri si in care isi vad mama nefericita?
Iar pe fetele astea care au toata viata inainte, care nu sunt nici macar casatorite si prefera sa suporte atata rau...eu cred ca ele nu au suficienta incredere in ele...cred ca li s-a insuflat ideea ca fara respectivul nu s-ar putea descurca...Sau, uite, gasesc scuze de genul: unde sa plec? Intotdeauna exista o solutie. Dar poate ca totusi nu e bine sa le judecam. Pentru ca fiecare traieste asa cum alege sa traiasca! Nici eu nu am o relatie perfecta, dar al meu stie bine ca iert multe dar doua lucruri in viata asta nu le accept: sa fiu lovita si sa ma insele! Cand s-a intamplat asta plec!

#76 2009-11-15 10:32:34

BratzG
Sr. member

Dar cum pot trai asa?Adica te ignora,te bate,vorbeste cum vorbeste si tu inca stai langa el..Unde`i logica si respectul de sine?

eu,tu si restul lumii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.