Femei,femei...-2
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Re: Femei,femei...
mie nu mi se pare deloc amuzant ca unele femei sunt batute si aici nu ma refer la pitipoancele care-si iau batatie ca se dau la altii, sau la fetele care se complac intr-o astfel relatie desi teoretic n-o leaga nimic de respectivu. ci la mamele care sufera pt copiii lor, la femeile care pur si simplu nu au unde sa se duca. poate doar sa faca videochat sau sa se prostitueze... mie una imi e tare mila
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- kazbicca
- New member
- Inregistrat: 2009-10-18
Fetelor, imi place topicul pentru ca intr-adevar se sufera in prostie. Eu am ajuns sa imi pun un semn mare de intrebare pentru ca tocmai am postat pentru cineva urmatorul lucru: "Poate ca il iubesti mult, poate ca il vezi ca fiind cel mai bun.. nimeni nu o sa fie niciodata perfect dar in schimb poti cauta o relatie perfecta pentru tine. " Si acum ma intreb: chestia asta nu cumva imi suna si mie? Eu zilele trecute am spus cuiva ca imi consider relatia ca fiind perfecta atunci cand sunt cu el. DE CE? Pentru ca e plina de aventura? Pentru ca viata nu e plictisitoare asa? La naiba ca e atat de complicat, si atata trebuie luptat si suferinta si mai stiu eu ce. Oare pur si simplu ne place noua femeilor sa fim zguduite de emotii tot timpul? Ca sunt bune ca nu? Am un prieten care intentionat isi sperie prietena dupa care o aduce inapoi pe culmele fericirii. Si spune ca in felul asta tipa este permanent interesata de el si lupta pentru el si o tine langa el. Ceva deja nu e bine!
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Doamne fereste!
eu,tu si restul lumii...
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
kazbicca a scris:Fetelor, imi place topicul pentru ca intr-adevar se sufera in prostie. Eu am ajuns sa imi pun un semn mare de intrebare pentru ca tocmai am postat pentru cineva urmatorul lucru: "Poate ca il iubesti mult, poate ca il vezi ca fiind cel mai bun.. nimeni nu o sa fie niciodata perfect dar in schimb poti cauta o relatie perfecta pentru tine. " Si acum ma intreb: chestia asta nu cumva imi suna si mie? Eu zilele trecute am spus cuiva ca imi consider relatia ca fiind perfecta atunci cand sunt cu el. DE CE? Pentru ca e plina de aventura? Pentru ca viata nu e plictisitoare asa? La naiba ca e atat de complicat, si atata trebuie luptat si suferinta si mai stiu eu ce. Oare pur si simplu ne place noua femeilor sa fim zguduite de emotii tot timpul? Ca sunt bune ca nu? Am un prieten care intentionat isi sperie prietena dupa care o aduce inapoi pe culmele fericirii. Si spune ca in felul asta tipa este permanent interesata de el si lupta pentru el si o tine langa el. Ceva deja nu e bine!
Asta deja e dependenţă. Eu nu pot să ?mi dau seama ?n ce fel suntem făcute noi, femeile. Adică, majoritatea femeilor se agaţă de un bărbat care le face să sufere, să se simtă ca un nimic. Abia după ce treci printr-o experienţă neplăcută realizezi că de fapt ai procedat greşit şi că trebuie să fii mai puternică. Cum spuneam, unele nici după n experienţe neplăcute nu se trezesc la realitate. Şi mă ?ntreb aşa: dacă noi ?nsene nu ne ?nţelegem, ce pretenţii să mai avem de la bărbaţi?
Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-11-11 22:00:27)
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- carmen_21
- Insomniac member
asta cu speriatu` e cea mai mare tehnica a lor... si da... merge rau de tot bine, majoritatea o folosesc la inceput. adica se dau ce se dau la o fata, gesturi frumoase, fericire si la un moment dat devin mai mult sau mai putin indiferenti. apoi ea isi da seama si incepe povestea. dar tre` sa fii deja idiot ca sa aplici asta continuu; o relatie nu merge asa.
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
carmen_21 a scris:asta cu speriatu` e cea mai mare tehnica a lor... si da... merge rau de tot bine, majoritatea o folosesc la inceput. adica se dau ce se dau la o fata, gesturi frumoase, fericire si la un moment dat devin mai mult sau mai putin indiferenti. apoi ea isi da seama si incepe povestea. dar tre` sa fii deja idiot ca sa aplici asta continuu; o relatie nu merge asa.
Da, dar it takes 2 to tango. Şi dacă nu ar avea pe cine aplica ?ncontinuu, nu ar face-o. Aici se vede c?t de dependentă şi slabă e fata de l?ngă el. Adică, acceptă o dată, de două ori... dar p?nă c?nd?
Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-11-11 22:08:03)
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- BratzG
- Sr. member
Nu e vorba ca nu ne cunoastem .E vorba de lipsa de incredere pe care unele o resimt la greu in relatii.
eu,tu si restul lumii...
- kazbicca
- New member
BratzG a scris:Nu e vorba ca nu ne cunoastem .E vorba de lipsa de incredere pe care unele o resimt la greu in relatii.
yup apropo de asta, uite un dialog interesant la care sa va ganditi un pic : ea: ma inseli? el: nu ea: sigur? pentru ca uite ........... ma face sa cred ca e posibil el: crezi ca te insel? dar unde ti-e increderea in tine?
Eu in general am impresia ca noi femeile suntem atrase de relatiile care ne trezesc cat mai multe emotii, sentimente tot tot tot. Totul incepe cand declari ca il iubesti pe tip. De acolo in colo cu cat e mai complicat, mai bine, mai GREU din nou, cu atat dam mai multa importanta relatiei. Eu cred ca e o mare confuzie .. si asa se ajunge la toate problemele.
- carmen_21
- Insomniac member
e adevarat, increderea in noi ne-o improvizam si noi, dar e foarte important felul in care am fost educate, cum am copilarit, relatia pe care am avut-o cu tatii. si sunt lucruri pe care oricat ai dori sa le schimbi, nu poti. dar cel mai bine e sa faci totul treptat...
- BratzG
- Sr. member
kazbicca a scris:BratzG a scris:Nu e vorba ca nu ne cunoastem .E vorba de lipsa de incredere pe care unele o resimt la greu in relatii.
yup apropo de asta, uite un dialog interesant la care sa va ganditi un pic : ea: ma inseli? el: nu ea: sigur? pentru ca uite ........... ma face sa cred ca e posibil el: crezi ca te insel? dar unde ti-e increderea in tine?
Eu in general am impresia ca noi femeile suntem atrase de relatiile care ne trezesc cat mai multe emotii, sentimente tot tot tot. Totul incepe cand declari ca il iubesti pe tip. De acolo in colo cu cat e mai complicat, mai bine, mai GREU din nou, cu atat dam mai multa importanta relatiei. Eu cred ca e o mare confuzie .. si asa se ajunge la toate problemele.
Mai si pentru mine ii importanta relatia si il iubesc(numa el stie cat).Dar pentru asta la prima insulta,tampenie,palma,etc....du`te tare si lasa`ma.
Referitor la dialog.O femeie cu incredere in sine nu se gandeste deloc ca el s`ar duce la alta,pentru ca stie ca ce`i ofera ea,nimeni alta nu o sa mai poata.Eu una stiu ca nu ma insala/nu o sa ma insele pentru ca e un tip destept care vede ce are acasa.Daca ma insala e un mare prost
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-11 22:39:08)
eu,tu si restul lumii...
- kazbicca
- New member
BratzG a scris:Referitor la dialog.O femeie cu incredere in sine nu se gandeste deloc ca el s`ar duce la alta,pentru ca stie ca ce`i ofera ea,nimeni alta nu o sa mai poata.Eu una stiu ca nu ma insala/nu o sa ma insele pentru ca e un tip destept care vede ce are acasa.Daca ma insala e un mare prost
Corect! Ce spui tu da dovada de multa incredere in sine. Dar aici era vorba despre femei emotionale. Gelozie, sentimente, ganduri negre si asa mai departe. Uite ce frumos poate fi manipulata o femeie de genul asta, pentru care cuvantul 'incredere' e ceva nesigur si o afecteaza. O singura replica da tipul la sfarsit si ii poate inchide gura! (si daca a inselat-o, uite cat de frumos poate sa rezolve problema si relatia continua cu banuieli si suferinta ascunse).
Ultima oara a fost editat de kazbicca (2009-11-11 22:57:44)
- BratzG
- Sr. member
Tot timpul am fost de parere ca o relatie e bazata pe comunicare.Nu comunici(eficient) ,n`ai relatie
eu,tu si restul lumii...
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
BratzG a scris:Tot timpul am fost de parere ca o relatie e bazata pe comunicare.Nu comunici(eficient) ,n`ai relatie
depinde si de barbat ,cat e de orgolios,cat lasa de la el sau...nu. cel mai mare defect:orgoliul,asta distruge o relatie.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
am o fosta colega de liceu care a venit in clasa a 11-a cu ochelari de soare la scoala pentru ca... prietenul o lovise. Ma gandesc, ce e in capul unora? nu zic ca e ok sa accepti asta la orice varsta dar totusi, in clasa a 11-a? Sincer nu pot sa inteleg, cum poti iubi un om care te bate?
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- BratzG
- Sr. member
Pai uite cum.Individul dupa bataia aplicata isi cere scuze si ii spune ca o iubeste si ca regreta amarnic.Ea in capul ei spune:e vina mea,ca da nu faceam/ziceam aia nu ma lovea.Ceva in genu...Si uite asao duc mult timp
eu,tu si restul lumii...
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- BratzG
- Sr. member
E foarte trista faza.Mai ales ca unele,vorba lui Love,chiar sunt orbite de un sentiment care numa iubire nu`i.
eu,tu si restul lumii...
- Monya
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-14
foarte bun topicu unora le este frica de singuratate, de ideea de a fi independenta, atfel nu vad de ce se tot complica intr-o relatie de iubire care, asa cum spunea-i si u, "numa iubire nu'i" este o vorba: ca sa capeti respect, mai intai trebuie sa te respecti pe tine
I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Depinde ce inseamna iubire pentru fiecare persoana in parte; nu tot ceea ce ma face pe mine fericita il face si pe altul si invers - si nu vorbesc aici in niciun caz despre cazurile de abuzuri domestice.
Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-11-12 11:46:44)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|