|
Nu esti logat.
Mersul cu avionul-3#39 2007-07-16 15:44:49
Re: mersul cu avionulEu asa am patit toamna trecuta cand m-am intors din State.Eu am ajuns dar bagajul a ramas prin Milano(unde am avut escala:).Am depus o cerere la compania cu care am venit...si a doua zi au ajuns.Uneori, dc mai e vre-un avion in ziua respectiva, le poti primi doar cu cateva ore intarziere. Offline #40 2007-08-02 21:58:22
Re: mersul cu avionulfetele a zburat careva de curand cu lufthansa?..eu nu gasesc la ei pe site specific cat am voie greutatea..scrie clasa economic 20 kg dar nu si daca e in total sau numai pt bagajul de cala..Vai mai am 3 saptamani pana plec si am deja emotii... Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #41 2007-08-02 22:59:27
Re: mersul cu avionul20 de kg e pt bagajul de cala si bagajul de mana sa nu depaseasa cam 2-3 kg.e super zborul cu avionul, de-abia astept si eu sa plec din nou la iubi meu.cat despre detectarea metalelor sau ce ziceati voi fetelor cu titanul poti sa-i spui ca ai asa ceva.eu de ex am o operatie si o placuta la picior si cand am plecat dupa otopeni, la control aparatul a piuit, normal,si le-am spus ca am o placuta din metal si n-a fost nici o problema.la fel si cand am plecat din milano a piuit detectoru si le-am spus ce am.si ar fi bine daca aveti astfel de operatii si placute, ca mine, sa aveti si o radiografie, sa o aratati in caz ca apare ceva. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #42 2007-08-02 23:54:28
Re: mersul cu avionul
pe mine m-a descaltat ptr ca aveam fermoar la cizme si a trebuit sa trec in sosete...ff penibil momentu Offline #43 2007-08-03 00:06:40
Re: mersul cu avionulcureaua, geanta de umar,tel mobil,geaca si daca mai ai ceva de metal tre sa pui sa treaca prin filtru. astea-s regulile. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline Publicitateloading...
#44 2007-08-03 00:14:40
Re: mersul cu avionuleu aveam metal la sandale si nu m-a pus sa ma descalt si nici ceasu nu l-am dat jos,decat geanta am pus-o acolo,ca in rest am avut aur si cred ca ala nu piuie:D Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #45 2007-08-03 00:22:42
Re: mersul cu avionulacum mai depinde si ce dispozitie au oamenii aia de acolo.si dupa ce aeroport pleci. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #46 2007-08-03 00:48:08
Re: mersul cu avionul
la toate companiile este 20 kg,dar a meu a avut 22,5 si nu a zis tipa nimik si chiar nu s-a uitat ce greutate are bagajul.plus ca bagajul de mana avea vreo 6-7 kg si nu s-a luat nimeni de el,doar sa aiba marimea necesara.... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #47 2009-12-17 00:18:28
Re: mersul cu avionulAre cineva idee ce se poate intampla, daca o persoana care are interdictie intr-o anumita tara, are o escala fix acolo? De ex cineva din Anglia sa zicem, tre sa ajunga in Romania are escala in Viena, dar are interdictie pt Austria. Ultima oara a fost editat de piie (2009-12-17 00:19:25) Offline #48 2009-12-17 00:20:46
Re: mersul cu avionulhmm nu cred ca se intampla nimic... nu te verifica nimeni cand cobori din avion intr-un oras-conexiune. iar cand te urci in urmatorul avion, nu cred ca stau sa caute antecedentele tale, se uita strict la biletul de avion + pasaport ca sa fie siguri ca tu esti pers din bilet Offline #49 2009-12-17 11:04:11
Re: mersul cu avionulPai da, dar din cate stiu eu pe pasaport se aplica o stampila care mentioneaza interdictia asa ca daca verifica pasaportul nu e tocmai ok! Sau poate acum s-au schimbat lucrurile si nu mai e ca inainte! Offline #51 2009-12-17 12:13:51
Re: mersul cu avionulsa caute alt bilet cu escala altundeva .. one day we're gonna get somehow... Offline #52 2009-12-17 15:12:45
Re: mersul cu avionulpoate avea probleme in austria,chiar si cu escala..ei verifica pasaportul..sa nu aiba surpriza sa il opreasca si trimita inapoi VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #54 2009-12-17 15:22:49
Re: mersul cu avionulnu fata,ce ai?? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #56 2009-12-17 15:32:19
Re: mersul cu avionulce copil esti... fi fara griji...calatorie placuta(unde ,,fugi,,?) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|