homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HPV..va rog as vrea niste raspunsuri-7

#115 2009-12-21 16:12:28

al3ex
New member
Inregistrat: 2008-01-01

Re: HPV..va rog as vrea niste raspunsuri

Salut, sunt foarte suparat si foarte speriat, azi am fost cu sora mea sa luam analizele de la doctorita, si i-a iesit ca are hpv cu risc inalt 39, a fost facuta la institutul micomi, ce inseamna asta daca puteti sa imi explicati v-as fi recunoscator, mi-a mai zis ca dupa sarbatori in ianuarie sa revina sa ii refaca un control si zicea ceva de niste pastile, ca o sa ii dea niste pastile 10 pe zi. va rog... spunetimi si mie ce inseamna ata ca nu vreau sa o mai supar pe ea cu explicatii. grater

Ultima oara a fost editat de al3ex (2009-12-21 16:15:03)

#116 2009-12-21 16:19:30

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

al3ex, HPV-ul e un virus ale carui tulpini cu risc inalt pot duce in timp la modificari la nivelul colului uterin. de ce a facut sora ta aceasta analiza? avea suspiciuni? nu va ingrijorati caci nu e capat de lume. daca va face analize regulat la 6 luni si va trata eventualele leziuni nu va avea probleme smile
probabil medicul ii va prescrie niste imunostimulatoare

#117 2009-12-21 16:32:05

al3ex
New member

defapt a refacut testul , stia de existenta lui dar acum a facut unul forate scump in jur de 570 ron unul si inca unul de 100 ron, si a iesit ca are hpv risc inalt 39, iar doctora i-a spus ca a vazut ceva in interior si ca nu poate sa ii prescrie acum nimic pt ca exista o instabilitate ( nam inteles dc probabil din cauza regimului pe care il avem acum de sarbatori) a zis a revina in ianuarie sa se uite mai bine la ce a vazut acolo si sa ii dea un tratament de 10 pastile pe zi, acum nu stiu m-am mai interesat si nu e vb neapaarat de cancer, ci de o posibilitate mai mare de aparitie candva in timp a lui... nu neaparat ca ar avea,

#118 2009-12-21 20:10:15

al3ex
New member

Am mai cerut niste detalii, are tulpina 18 si 39, si ca doctorita ar fi vazut ceva pe col dar a vrut mai intai sa vada toate tulpinile d-asta a pus-o sa faca si analiza aceea scumpa, si ca nu stie exact natura la ce a vazut de aceea a chemat-o in ianuarie, va rog spuneti-mi , asta inseamna ca are .. cancer? sadsmile((

#119 2009-12-21 20:43:37

Oanna_34
New member
Inregistrat: 2009-12-19

Buna fetelor! Stie cineva sa-mi explice si mie care este diferenta dintre condilom si papilom?

Publicitate

loading...

#120 2009-12-21 22:55:06

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu stiam ca e acelasi lucru.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#121 2009-12-21 23:40:10

al3ex
New member

Imi da cineva un sfat ? va rog din suflet.

#122 2009-12-22 09:46:12

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Din pacate tulpina 18 este una din cele cancerigene. Nu stiu ce a vazut medicul, dar cel mai probabil vrea sa fie absolut sigur de diagnosticul pe care il pune. Nu e nevoie sa sa aiba cancer. Insa netratat acest cirus poate duce la aparitia lui. Sfatul meu este sa urmeze cu strictete sfatul medicului. Multa sanatate!

Fericita mamica de Aida Maria!

#123 2009-12-23 10:30:35

al3ex
New member

nu stiu ce sa fac, sunt asa suparat, am mai citit si eu pe ici pe colo, si teoretic e nasol , dar practic daca il depistezi si iei tratament si ii urmaresti evolutia nu ar fi probleme, se trateaza, si chiar daca ai tulpinile respective nu inseamna neaparat ca ai cancer.. sunt corecte informatiile astea ?

#124 2009-12-23 12:46:46

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

al3ex, bineinteles ca nu inseamna neaparat ca ai cancer daca ai tulpinile! daca va face controale regulate nu va avea probleme, nu va ingrijorati degeaba
daca ai sa dai o cautare pe forum ai sa vezi cata lume se confrunta cu aceasta problema
HPV-ul nu este capat de lume si e bine ca l-ati depistat la timp
multa sanatate si te asteptam pe forum ori de cate ori ai nelamuriri! smile

#125 2009-12-23 13:51:14

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

al3ex,poate sa aiba virusul fara a avea neaparat cancer.practic virusul poate evolua in cancer dar asta nu e obligatoriu.daca are grija de ea va fi bine.
am vazut ca ati scris despre vaccin.eu mi-am facut vaccinul cred ca acum un an jumatate.analiza a costat in jur de 350 ron si fiecare doza(sunt 3 doze i total) 460 ron.am citit dupa aceea o gramada de prostii ,cum ca ar avea nu stiu ce efecte secundare ,gen depresie sau caderea parului....chestii total neadevarate...la mine cel putin nu a a vut nici un efect de genul asta.

#126 2009-12-23 15:47:04

al3ex
New member

Revin din nou, azi am purtat o discutie cu ea si mi-a spus ca ceva e, doctorita a vazut ceva, de aceea a chemat-o in ianuarie sa ii faca un control cu nu stiu ce aparat care sa ii zica exact ce e ce stadiu, si ce trebuie sa faca, deci e deja mult mai departe decat simplul virus !sad mi-a mai spus ca sunt niste pastile si niste creme care sunt scumpe , sper macar sa se rezolve si sa nu fie ceva mai grav grater

#127 2009-12-23 16:05:08

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

cred ca e vorba de o rana pe col ..pe care o vede cu un aparat ...imi scapa acum denumirea ..oricum procedura cred ca se numeste colposcopie...sper sa nu gresesc....
daca e vorba de rana  pe col,am avut si eu una...si mi-a trecut cu pastile si ovule,deci nu trebuie sa te ingrijorezi...ai rabdare sa vezi ce ii spune doctorul dupa control

#128 2009-12-23 16:12:15

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

al3ex a scris:

Revin din nou, azi am purtat o discutie cu ea si mi-a spus ca ceva e, doctorita a vazut ceva, de aceea a chemat-o in ianuarie sa ii faca un control cu nu stiu ce aparat care sa ii zica exact ce e ce stadiu, si ce trebuie sa faca, deci e deja mult mai departe decat simplul virus !sad mi-a mai spus ca sunt niste pastile si niste creme care sunt scumpe , sper macar sa se rezolve si sa nu fie ceva mai grav grater

Si eu cred ca e vorba despre o rana pe col pe care vrea sa o vada mai in amanunt cu coposcopia. Este o procedura prin care se poate determina natura si profunzimea unei rani pe col. Dar, chiar si asa nu e vorba de cancer. Ranile se trateaza fie prin tratament fie prin cauterizare. Nu te speria. Cu rabdare totul se rezolva.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.