|
Nu esti logat.
Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-12#210 2010-01-11 20:12:49
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...De mult ryanna... Si stiu ca pot sa imi revin! Doar ca tot timpul se gaseste cineva cand ma simt mai ok sa imi dea in cap si sa ajung iar in starea in care sunt acum Si ma si enerveaza ca el e fericit, incearca sa mai profite si acum de mine, si ma intreb cum eu pot sa mai tin la el desi stiu ca tot ce imi spune sunt minciuni... Am pus un punct mare si hotarat situatiei, trebuie doar sa trec peste... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #211 2010-01-11 20:25:47
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Pai nu`l mai lasa sa profite stie ca il iubesti si de asta face asa...Cred ca daca i`ai da peste nas te`ar lasa in pace si ti`ar fi mult mai bine...E clar ca de un asemenea om n`ai nevoie, nu te mai gandi la el ca nu merita! Offline #212 2010-01-11 20:57:08
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
Asa-i Nici cu ea nu ma inteleg bine, la un moment data il apara atat de mult pe el, imi zicea si ea ca nu-l merit si etc Pana s-a convins, destul de tarziu ca eu am avut dreptate... In ultimul timp parca ne intelegem mai bine, adica nici eu nu am stat prea mult acasa in ultima vreme. Ultima oara a fost editat de aadriana (2010-01-11 20:58:29) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #213 2010-01-11 21:07:15
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, esti o fata desteapta si puternica. O sa treaca si asta, stai fara grija. Ultima oara a fost editat de my_aa (2010-01-11 21:10:02) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #214 2010-01-11 21:26:40
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Imi pare rau... daca nici mama ta nu te intelege si nu`ti e alaturi e greu... Offline Publicitateloading...
#215 2010-01-12 17:23:08
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
Merci ryanna Si sigur o sa mai trec pe aici. Trebuie sa ies din faza asta proasta Acum ma axez pe sanatate ca nici cu aia nu o duc prea bine de cand am fost in spital ( poate o sa ajung iar pe acolo ) si pe sesiunea care incepe. Dupa sesiune o sa incerc sa fac mai multe lucruri pentru mine... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #216 2010-01-12 19:52:37
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...N`ai pt ce! Offline #217 2010-01-12 20:17:14
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...si mai ales ca nu merita sa iti strici sanatatea pentru nimeni:* Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #218 2010-01-12 20:41:04
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Am probleme destul de grave cu rinichii... pietre. Am stat o saptamana in perfuzii Si nu le-am eliminat cu tratament, acum mi-am facut un set de analize, merg sa-mi fac si o ecografie, si merg la doc sa vad ce zice sper sa fie de bine totusi! Mi-au trecut prin gand operatii si alte minunatii dar nu cred ca se ajunge la asta. Ultima oara a fost editat de aadriana (2010-01-12 20:41:28) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #219 2010-01-12 21:48:17
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Nu esti rea pt ca nu te bucuri de fericirea lui. E normal acum dupa despartire cat inca mai exista oarecare sentimente sa te simti asa. Important e sa iti recunosti toate astea tie si sa vezi ce faci mai departe. Nu castigi nimic daca te invinovatesti de anumite lucruri asupra carora nu ai putere. Pentru ca nu putem controla in totalitate ce simtim „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #220 2010-01-12 22:01:11
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Multa sanatate iti doresc! Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-01-12 22:23:34) Offline #221 2010-01-14 18:42:49
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Multumesc inca o data, ryanna si my_aa Am observat citatul din semnatura ta, si cel pe care-l are My_aa, cata dreptate au cei care le-au rostit... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #222 2010-01-14 19:39:34
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Ma bucur ca esti bine. Si ca nu te mai gandesti prea mult la el. Nici sa n-o mai faci. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #223 2010-01-14 22:22:53
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Ma bucur ca esti mai bine si ca ti`au iesit si analizele ok!(si sper ca si cu mama ta te intelegi mai bine) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|