homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumerire

#1 2010-01-25 18:19:59

andreeea20
New member
Inregistrat: 2009-12-18

Nedumerire

Am si eu o intrebare : Vi s`a intamplat ca in timp ce faceti sex cu iubitul vostru sa curga sange din senin?Ultima menstra a fost pe 5 Ianuarie,iar azi s-a intamplat ce tocmai v-am zis.
Oare e ceva in neregula? Sa-mi fac probleme? grater

#2 2010-01-25 19:09:49

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

Re: Nedumerire

mie nu mi se pare in regula:) ti-ai inceput viata sexuala de curand? ma gandesc la himen:) daca nu e asta, fuga la medic

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#3 2010-01-25 19:12:10

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

la asta ma gandeam si eu,se mai poate intampla ca himenul sa nu se rupa in totalitate in timpul primului act,si apoi pe parcurs sa se mai intample ceva de genul. dar cel mai bine cred ca ar fi sa mergi la medic,sa nu fie ceva mai grav.

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#4 2010-01-25 19:29:21

andreeea20
New member

Problema e ca mi`am cam inceput viata sexuala in urma cu aproximativ 1 an jumatate. Daca menstra a venit pe 5 ianuarie ,a venit si in decembrie,se exclude posibilitatea de sarcina? Acum  tind sa cred ca am alta menstra? Alta? De doua ori intr`o singura luna? sad
Cred ca o sa merg la un medic cat de curand,problema e ca acum sunt foarte confuza,derutata si cred ca si speriata Nu stiu la ce sa ma mai gandesc grater

Ultima oara a fost editat de andreeea20 (2010-01-25 19:31:10)

#5 2010-01-25 19:42:39

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Si eu am patit asa ceva, desi nu chiar in timpul sexului, dar oricum la mijlocul perioadei dintre 2 cicluri. N-am fost la medic dar mama si-a dat cu parerea ca e posibil din cauza ca eram racita, sa fi racit si la ovare si asta sa declanseze hemoragia.
Am mai patit intr-o perioada de stress mare sa-mi vina asa aiurea, dupa doua saptamani.

Oricum, si eu recomand o vizita la medic, ce-i sigur e sigur, macar te linisteste.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#6 2010-01-25 20:08:32

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

du-te la medic ! daca nu e menstra si nici himen, du-te la medic. nu suna bine..
mai degraba sa nu fie nimic si sa mergi degeaba decat sa pui pe seama unei raceli sau nu stiu ce altceva si sa afli apoi ca e mult mai grav.

#7 2010-01-25 20:18:50

andreeea20
New member

pai asa o sa fac,ma duc la medic,dar acum ce sa fac?Nu trebuie sa astept sa treaca daca e menstra? ma duc asa la medic? ma fac de rusine sad
Ce`mi recomandati? Eu tind sa cred (si sper) ca e menstra. O sa mai astept pana maine dimineata,cel tarziu poimaine,sa vad. Daca se comporta ca si cum ar fi menstra,astept sa treaca si apoi fuga la medic nu?

#8 2010-01-25 20:33:34

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

de vre-o saptamana si ceva  am avut arsuri in zona labiilor mici precum si roseala, acum roseala s-a extins, insa nu mai am manarime, secretia vaginala e normal, nu am nicio pb cu ea, am citit mai multe pe net si tind sa cred ca am herpes genital, avand in vedere ca mi-a iesit si la gura , si-mi ies o multime de afte in gura, si tinand cont ca acum 6 luni m-a diagnosticat doctorul de familie cu herpes tip 1 tin sa cred ca am herpes, insa nu prea pot sa ajung la un  consult ginecologic, mi-am procurat pastile aciclovir si crema aciclovir, insa simtomele nu sunt chiar cum sunt descrise pe net, adika am 2 3 besici , nu neaparat besci un fel de besici , nu f albe  vindecate in urma unei arsurii , dar nu sunt purulente si nici nu imi mai provoaca senzatie de arsura sau mancarime .... cam  cat timp dureaza vindecarea completa?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#9 2010-01-25 20:34:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

sangerarile de la contact sexual nu sunt tocmai ok. poate indica si o posibila rana pe colul uterin. mergi la medicul ginecolog, el te va lamuri cel mai bine.
apropo, iei anticonceptionale de curand?

oana, nu lua tratamentul dupa ureche. da`ti cu crema de galbenele si ceai de galbenele o perioada,  poate iti trece, poate e o iritatie ceva de la epilat sau absorbant. si daca nu trece, dute la doctor. dar nu lua dupa ureche tratamentul pana nu stii sigur ce ai ca poti sa iti faci si mai rau si nu cred ca iti doresti asta.

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-01-25 20:36:29)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#10 2010-01-25 20:56:02

andreeea20
New member

Nu i`au niciun fel de anticonceptionale,folosim doar prezervativul de cand am inceput viata sexuala.
Hai sa mai spun inca o chestie ,poate se trage si de acolo,habar n-am. Nu mai stiu cu precizie datele dar cam in septembrie,ne-a facut prezervativul o figura,adica avea o gaurica super mica si atunci am actionat cu Postinol2.La aproximativ 3 luni,aceeasi intamplare.Ce sa fac? am intrebat in stanga si in dreapta si mi s`a spus ca dacat sa ajung la chiuretaj,mai bine i`au iar postinol. Am acceptat cu o oarecare strangere de inima. In decembrie,menstra a venit normal,in ianuarie pe 5 iar normal si uite acum ce se intampla.
Se poate sa fie si vreo dereglare Hormonala de la postinol?

Inca ceva.Cred ca in urma cu aproximativ 9 luni am fost internata cu rinichii,atunci la eco mi-a spus ca am si un chist ovarian,am luat tratamet si cred ca a fost eliminat.

Doctorul ginecolog o sa`l consult dar va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa-l consult ACUM,in situatia de fata sau sa astept sa treaca asa zisa menstra de acum,daca e menstra..?

#11 2010-01-25 21:42:56

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

cred ca totusi nu se intampla nimic in 2-3 zile smile

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#12 2010-01-26 09:50:43

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

astepti sa treaca sangerarea si apoi mergi la doctor. cel mai probabil e o dereglare de la postinor (cu atat mai mult cu cat le-ai luat la o distanta mai mica de 6 luni) si ti-a venit mai curand ciclul. daca ati folosit mereu prezervativul, nu aveai cum sa iei vreo bts care sa te duca la rana pe col. in plus, ranile pe col sangereaza doar putin dupa contact, nu dureaza mai multe zile, ca ciclul. iar daca e dereglare de la postinor, ar tb lasat organismul sa isi revina. sa-i spui medicului ginecolog de pilulele luate.
folositi prezervativul corect (aveti grija sa nu ramana aer inauntru) si axati-va pe durex, sunt mai scumpe dar mai sigure.

#13 2010-01-26 11:08:26

andreeea20
New member

Multumesc pentru raspunsuri.
De ieri si pana azi,sangerarea e la fel,adica nu sangerez mai tare.Credeti ca e normal sa nu sangerez mai tare?
Greseala este si a mea pentru ca nu prea am fost pregatita sa merg la medic(pentru ca am o oarecare frica de medici),desii iubitul meu se tot roaga de ceva timp de mine.Acum a cam trecut peste mine iubitul meu deoarece nu ma mai intreaba daca sunt de acord sa mergem si mi`a spus ca astazi o sa se prezinte cu programarea de la medic la mine iar eu o sa fiu nevoita sa-i dau curs fie ca vreau ,fie ca nu vreau. Deci dupa ce se opreste sangerarea o sa ma duc la medic.
Prezervativul il folosim corect si folosim Love - Plus.
Le: daca poate cineva sa imi dea o recomandare de medic ginecolog bun,as fi recunoscatoare.
Prietenul meu ar vrea sa imi faca programare la Panaceea,zice ca e foarte buna clinica.

Ultima oara a fost editat de andreeea20 (2010-01-26 12:11:48)

#14 2010-01-27 18:44:27

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

oana16 a scris:

de vre-o saptamana si ceva  am avut arsuri in zona labiilor mici precum si roseala, acum roseala s-a extins, insa nu mai am manarime, secretia vaginala e normal, nu am nicio pb cu ea, am citit mai multe pe net si tind sa cred ca am herpes genital, avand in vedere ca mi-a iesit si la gura , si-mi ies o multime de afte in gura, si tinand cont ca acum 6 luni m-a diagnosticat doctorul de familie cu herpes tip 1 tin sa cred ca am herpes, insa nu prea pot sa ajung la un  consult ginecologic, mi-am procurat pastile aciclovir si crema aciclovir, insa simtomele nu sunt chiar cum sunt descrise pe net, adika am 2 3 besici , nu neaparat besci un fel de besici , nu f albe  vindecate in urma unei arsurii , dar nu sunt purulente si nici nu imi mai provoaca senzatie de arsura sau mancarime .... cam  cat timp dureaza vindecarea completa?

tocmai am fosta azi la ginecolog pt pb de mai in sus si inca nu sunt tocmai multumita....mi-a zis ca nu am nimic, si mi=a recomandat un  gel intim .....atat...pe labiile mici am ca un fel de besica rezultata in urma vindecarii unei arsuri ... si nus dac e bne sau nu,,, pana acum m-am facut cu aciclovir si poate deaia s-au mai diminuat simtomele.........

Ultima oara a fost editat de oana16 (2010-01-27 21:02:15)

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#15 2010-01-27 22:39:32

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

andreeea20 a scris:

Multumesc pentru raspunsuri.
De ieri si pana azi,sangerarea e la fel,adica nu sangerez mai tare.Credeti ca e normal sa nu sangerez mai tare?
Greseala este si a mea pentru ca nu prea am fost pregatita sa merg la medic(pentru ca am o oarecare frica de medici),desii iubitul meu se tot roaga de ceva timp de mine.Acum a cam trecut peste mine iubitul meu deoarece nu ma mai intreaba daca sunt de acord sa mergem si mi`a spus ca astazi o sa se prezinte cu programarea de la medic la mine iar eu o sa fiu nevoita sa-i dau curs fie ca vreau ,fie ca nu vreau. Deci dupa ce se opreste sangerarea o sa ma duc la medic.
Prezervativul il folosim corect si folosim Love - Plus.
Le: daca poate cineva sa imi dea o recomandare de medic ginecolog bun,as fi recunoscatoare.
Prietenul meu ar vrea sa imi faca programare la Panaceea,zice ca e foarte buna clinica.

PS: Schimbati love-plusurile smile

#16 2010-01-27 22:55:50

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

oana16 a scris:

oana16 a scris:

tocmai am fosta azi la ginecolog pt pb de mai in sus si inca nu sunt tocmai multumita....mi-a zis ca nu am nimic, si mi=a recomandat un  gel intim .....atat...pe labiile mici am ca un fel de besica rezultata in urma vindecarii unei arsuri ... si nus dac e bne sau nu,,, pana acum m-am facut cu aciclovir si poate deaia s-au mai diminuat simtomele.........

oana...herpesul din jurul gurii e provocat de herpes simplex 1 ...herpesul genital este provocat de herpes simplex 2 ...deci nu au nicio legatura unul cu altul...adica vreau sa spun ca daca esti infectat cu herpes simplex 1 nu o sa faci niciodata herpes genital wink sanatate multa!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#17 2010-01-28 09:29:57

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

x_ynna a scris:

daca esti infectat cu herpes simplex 1 nu o sa faci niciodata herpes genital wink

huh asta nu stiam. nu se suporta intre ei, sau de ce? la hpv pot exista mai multe tulpini in acelasi organism; la herpes de ce nu?

#18 2010-01-28 12:12:11

andreeea20
New member

O sa schimbam Love - Plusurile
Am facut un calcul al menstruatiei din ultimele luni si arata cam asa :
In septembrie a venit normal la 28 de zile.Dar tot in septembrie am luat si Postinol din cauza unui prezervativ rupt.
In octombrie mi-a venit de doua ori pe 7 si pe 24
In noiembrie pe 19,dar pe 31 iar a fost nevoie de Postinol(de aici cred ca s-a cam dereglat totul)
In decembrie a venit pe 18
In ianuarie pe 5 si pe 25
Tind sa cred ca din cauza postinolului mi-a venit menstra din 2 in 2 saptamani.Stiu ca nu e bine ce am facut adica cu postinolul de 2 ori in aproape 3 luni,dar n-o sa se mai intample.Tocmai de aceea la sfatul vostru o sa schimbam si Love plusurile

Oricum dupa menstra de acum m-am programat la doctor ,sa vedem ce-mi zice.Cred ca am si vreo raceala jos

#19 2010-01-28 12:53:33

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

anca90 a scris:

x_ynna a scris:

daca esti infectat cu herpes simplex 1 nu o sa faci niciodata herpes genital wink

huh asta nu stiam. nu se suporta intre ei, sau de ce? la hpv pot exista mai multe tulpini in acelasi organism; la herpes de ce nu?

ba da anca...ma refeream ca de la herpes simplex 1 nu o sa faca niciodata herpes genital...pentru asta trebuie sa fie infectata cu herpes simplex 2 ...si bineinteles ca se poate sa aiba atat herpes 1 cat si herpes 2 ...doar ca nu are nicio relevanta ca medicul a diagnosticat-o cu herpes simplex 1...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.