|
Nu esti logat.
As avea nevoie de un sfat...-4#58 2010-03-14 23:17:45
Re: as avea nevoie de un sfat...Nu stiu cat de mult urasti sa fi luata de fraiera pentru ca in continuare te lasi luata si nu pot sa-mi dau seama cu ce o sa te ajute pe tine sa vezi pana unde poate merge, e clar ca o sa mearga pana unde o sa vrea el, pentru ca desi ai impresia ca tu canti si el danseaza lucrurile stau diferit dar vorba lu Mel, e clar ca tu vrei sa mergi mai departe asa ca... bafta, ce sa zic !? Offline #59 2010-03-14 23:33:41
Re: as avea nevoie de un sfat...
uite ca fix asta o sa fac..sa vedem cum o sa reactioneze..cam asta intentionam sa fac, dar aveam nevoie de un push.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #60 2010-03-14 23:38:25
Re: as avea nevoie de un sfat...mai ,toti gresim important e ca daca putem indrepta sa o facem Offline #61 2010-03-15 10:30:23
Re: as avea nevoie de un sfat...maryu...traiesti clipa atunci cand nu exista sentimente daca vrei mergi in club agata un tip fa-ti de cap cu el si aia e fii cu capul pe umeri si nu te mai agita cu el. cand va apare persoana potrivita vei simti imediat Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #62 2010-03-15 20:18:21
Re: as avea nevoie de un sfat...maryu,bine ai pus cuvantul 'confuza'. Offline Publicitateloading...
#63 2010-03-18 10:00:42
Re: as avea nevoie de un sfat...si eu am nevoie de un sfat...sau macar sa povestesc tot sa ma descarc. sunt cu iubi de 7 luni, dar suntem la 60 km distanta. ne vedem cam odata pe sapt, uneori de 2 ori. cand suntem impreuna este perfect, dar cand ajunge acasa se baga cu nasul intr-un joc si nu mai iese de acolo. raspunde pe mess foaaarte greu, uneori ma suna si ma tine asa in telefon k nu se poate concentra la ambele...pana acum a mers cum a mers dar aseara mi-am iesit din fire. nu mai pot. recunoaste greseala, stie ce tre sa faca k sa o repare, doar ca nu o face. nu stiu ce sa fac, ar fi pacat sa se duca totul din cauza asta pt ca ne intelegem f bine cand nu e in fata calculatorului. adica destul de rar... acum mai sta si acasa 2 saptamani cred ca o sa mor And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #64 2010-03-18 11:13:13
Re: as avea nevoie de un sfat...pai ioana, mi se pare mie sau acele momente pe care NU le petrece in fata calculatorului sunt cam rare? ca daca tu te plangi de faptul ca el e cam absent in relatie in conditiile in care sunteti la distanta atunci chiar nu stiu ce sa spun.... in mod normal, fiind departe unul de celalalt, m-as astepta ca macar la telefon sa-ti ofere toata atentia - se pare ca nu e asa. asa ca s-ar putea sa ai surpriza sa nu se schimbe nimic daca e acasa, ba chiar dimpotriva. sunteti de putin timp impreuna si tu esti deja nemultumita. crezi oare ca e omul potrivit pentru tine? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #65 2010-03-18 11:28:49
Re: as avea nevoie de un sfat...da...sunt rare. chestia e ca e alt om cand suntem impreuna. si nu ma pot desparti de omul ala... And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #66 2010-03-18 12:16:15
Re: as avea nevoie de un sfat...din august o sa fiu in oras cu el. asta ne face sa continuam... And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #67 2010-03-18 12:29:39
Re: as avea nevoie de un sfat...pana atunci tre sa gasim o solutie:) And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|