homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As avea nevoie de un sfat...-3

#39 2008-08-23 23:26:29

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

Re: as avea nevoie de un sfat...

maryu...lasa-l...fugi cat te tin picioarele!!!...smile...chiar nu se merita sa iti manaci nervi cu unu k el

#40 2010-03-14 21:12:21

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

scriu aici, sa nu mai deschid alt topic...

*

Ultima oara a fost editat de maryu (2010-03-16 11:41:02)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#41 2010-03-14 21:19:53

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

hmmm pai daca te place asa mult de ce nu s-a despartit de actuala sa fie cu tine?
tu chiar crezi ce-ti spune de ea???daca era ea asa rea si isterica de ce mai sta cu ea??de ce nu s-a despartit?
e logic sa se mai certe toti ne certam si cu tine se va certa,ti-ar conveni sa se duca la alta si sa spuna de tine ca esti isterica etc??
eu cred ca asta deja demonstreaza ca nu prea merita...
cu tine sta 2-3 ore normal ca e totul frumos si roz...cu ea sta restul zilei si e plictisit baiatu...tu esti ceva nou si e normal sa fie interesat
eu nu stiu ce parere ar avea iubita lui daca ar afla....probabil ca ai afla si tu lucruri noi despre el.
oricum eu nu cred o iota din ce zice el despre ea

#42 2010-03-14 21:24:33

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Maryu, ca sa fiu scurta si la obiect eu cred ca ai dat`o din lac in put...cred ca ti`ar prinde bine o pauza acum, nu o noua relatie...mai ales cu un tip ca cel descris de tine wink

#43 2010-03-14 21:26:33

maryu
Hero member

pai n`as vrea sa ma bag intr-o noua relatie, stiu ca nu de asta am nevoie acum..dar..nu stiu...sunt atat de confuza..
nu zic, mi-ar place sa am ceva cu el, dar in acelasi timp nu..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

Publicitate

loading...

#44 2010-03-14 21:28:30

maryu
Hero member

Melany1 a scris:

hmmm pai daca te place asa mult de ce nu s-a despartit de actuala sa fie cu tine?
tu chiar crezi ce-ti spune de ea???daca era ea asa rea si isterica de ce mai sta cu ea??de ce nu s-a despartit?
e logic sa se mai certe toti ne certam si cu tine se va certa,ti-ar conveni sa se duca la alta si sa spuna de tine ca esti isterica etc??
eu cred ca asta deja demonstreaza ca nu prea merita...
cu tine sta 2-3 ore normal ca e totul frumos si roz...cu ea sta restul zilei si e plictisit baiatu...tu esti ceva nou si e normal sa fie interesat
eu nu stiu ce parere ar avea iubita lui daca ar afla....probabil ca ai afla si tu lucruri noi despre el.
oricum eu nu cred o iota din ce zice el despre ea

de stiut stiu ca au probleme, am asistat si am si auzit ca se cearta si nu se inteleg..dar, nu vreau asta.sa se desparta de ea pt mine.sa-si rezolve situatia cu ea si sa nu mai aiba probleme..si daca o fi sa vrea ceva cu mine, ft bine..

#45 2010-03-14 21:39:30

Melany1
Banat

nu stiu daca ai citit topicul meu da am fost exact in situatia prietenei lui...cu mine se certa si se ducea la ea si totul era roz si dulce.Bine cu ea statea putin dar pe el il incanta ca e ceva nou si ca nu se certa cu ea....
dar dupa o rel de 2 ani era imposibil sa nu se fi certat si cu ea...
nu vreau sa te dezamagesc dar tu ce parere ai avea despre o a treia persoana care se intalneste cu prietenul tau?
bine ca animalu vinovat e el...dar e imposibil sa nu ai nervi si pe cea de-a 3 pers.
eu cred ca mai bine il lasi sa-si rezolve problemele .
ca ai asistat la o cearta??poate ca s-au certat dintr-o tampenie si nu stii prin ce trece si ea...ca eu nu cred povestea ca el e victima..ci din contra el e ala smecher care va foloseste pe amandoua.

#46 2010-03-14 22:09:13

maryu
Hero member

pai cam asta gandesc si eu, ca-l cunosc destul de bine...
si da, am citit povestea ta si de asta am si spus ca nu ma simt bine fiind o a terta persoana, ma simt oarecum aiurea, dar nici ea nu`i mai departe de mine, pt ca a lasa o relatie de 4 ani pt el si se intalnea cu el in timp ce era cu fostu..ma rog, complicata situatie..si ea e genu` de om prefacut, care e in stare de orice numai sa tina pe cineva langa ea..
dar nu asta e ideea..ideea e ca..vreau sa ma "trezesc" si sa vad adevarata situatie..chiar daca am impartasit deja aceste frustrari cu el, mi s-a parut ca nu`i sincer si nu stiu daca sa merg pe intuitie sau nu, avand in vedere ca de multe ori ma insel.
nu mi place dar nici nu mi displace situatia..vreau si eu ceva de nu se poate...buna vorba"si cu slanina-n pod si unsa pe la bot"....

#47 2010-03-14 22:20:54

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Faptul ca umbla cu tine pe de ascuns si nu e suficient de barbat incat sa poarte o discutie cu actuala si sa puna capat, chiar daca ramane cu tine sau cu alta pentru ca e clar ca el nu prea tine la ea, de respect sa nu mai vorbim, spune multe despre el. Daca cumva se intampla ca voi doi sa ramaneti impreuna sa nu fi mirata cand te va insela la fel cum o inseala pe ea acum !

#48 2010-03-14 22:33:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu subscriu la ce au spus fetele mai sus. Clar este genul de baiat care inseala, nu are curaj sa recunoasca o relatie care nu mai merge si sa isi puna treburile in ordine. Mai bine ai astepta pe unul mai bun (sau macar sa nu stii din start ca e genul care inseala). Eu una daca as avea o relatie cu el m-as gandi de 1000 de ori pe zi daca nu cumva se vede cu alta asa cum s-a vazut cu mine cand era cu alta tipa.

#49 2010-03-14 22:35:13

maryu
Hero member

_Summer_ a scris:

Faptul ca umbla cu tine pe de ascuns si nu e suficient de barbat incat sa poarte o discutie cu actuala si sa puna capat, chiar daca ramane cu tine sau cu alta pentru ca e clar ca el nu prea tine la ea, de respect sa nu mai vorbim, spune multe despre el. Daca cumva se intampla ca voi doi sa ramaneti impreuna sa nu fi mirata cand te va insela la fel cum o inseala pe ea acum !

bine ca nu chiar umblam pe ascuns..ea ar putea sa ne vada oricand, ca doar nu mergem pe coclauri, dealuri si alte vizuini..dar i-am spus si eu daca tot se plange atat de mult ca nu se intelege cu ea de ce nu pune punct si gata?mereu imi da acelasi raspuns..ca asteapta sa`i dea ea papucii...insa nu am tras sa stiu adevaratul motiv pentru care asteapta sa rupa ea relatia..daca e sa raman impreuna cu el, nu o sa fiu deloc mirata de cum o sa faca..ii cunosc simptomele neutral

Ultima oara a fost editat de maryu (2010-03-14 22:36:28)

#50 2010-03-14 22:36:47

Melany1
Banat

Summer mi-a citit gandu...acelas ca si pe tine te va insela dupa o vreme ,avand in vedere ca el asta face dupa 4 ani...
2. tu nu ai de unde stii ce a facut ea...sigur tu stii doar ce  ti-a zis el si el spune ce ii convine si se crede neintreptatit saracu,plictisit.....da ti-am zis eu cred ca te minte frumos.Si daca prietena lui era asa isterica de ce sta cu ea?Doar asa de chestie??
Nu,cu aia se culca ,cu aia face mai tot si normal ca porcu atunci cand e satul nu mai vrea aceiasi mancare dupa o ora...

aoleu, asta e o tampenie ca asteapta sa-i dea ea papucii clar e o minciuna.Da putea sa va vada ,dar nu v-a vazut...si sunt sigura ca nu banuieste ptr ca are el grija sa puna tel pe silent,sa se ascunda....

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-03-14 22:40:47)

#51 2010-03-14 22:40:21

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Nu ma refeream la locurile unde mergeti. Din moment ce el se vede cu tine si ea nu stie se numeste umblat pe  aspuns. Iar raspunsu lui e penibil de-a dreptu lol Daca tipa nu-i da papucii niciodata ce ? Va ramane cu ea ? forgetit Vrea sa para smecheras baiatu asta dar ... wai de el forgetit
Eu zic sa-ti indrepti mai bine atentia spre alti baieti. Ai suferit destul cu fostu, nu ti-a ajuns ? Si asta e pe acelasi calapod forgetit

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-03-14 22:42:49)

#52 2010-03-14 22:44:15

maryu
Hero member

sad

daca`i magar, magar o sa ramana.dar in orice caz nu`i permit sa-si bata joc de mine, il las si eu sa vad pana unde poate merge neutral

#53 2010-03-14 22:45:36

Melany1
Banat

maryu a scris:

[..daca e sa raman impreuna cu el, nu o sa fiu deloc mirata de cum o sa faca..ii cunosc simptomele neutral

sincer mai bine scoate din calcul aceasta posibilitate...e a si cum esti constienta ca o sa suferi da te duci inainte
eu ma abtin e clar ca tu vrei sa continui...

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-03-14 22:47:04)

#54 2010-03-14 22:48:04

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

maryu mai bine ia o pauza vezi de ale tale intalneste-te cu prietenii si o sa apara si persoana care sa merite. tipul asta din punctul meu de vedere nu merita deloc. iti faci rau tie daca ajungi cu el in pat si dupa aia e totul gata smile ramaneti amici daca sunteti in stare, daca nu, e plin de oameni peste tot big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#55 2010-03-14 22:59:50

Melany1
Banat

clar ,cel mai bine e  sa cunoasca altu fara obligatii....daca intr-adevar te vrea ii va spune adevarul prietenei lui si e liber de obligatii

#56 2010-03-14 23:07:50

maryu
Hero member

green_fairy a scris:

maryu mai bine ia o pauza vezi de ale tale intalneste-te cu prietenii si o sa apara si persoana care sa merite. tipul asta din punctul meu de vedere nu merita deloc. iti faci rau tie daca ajungi cu el in pat si dupa aia e totul gata smile ramaneti amici daca sunteti in stare, daca nu, e plin de oameni peste tot big_smile

hmm...ma gandeam si eu ca  poate fi asa, aveam nevoie de cineva de dinafara care sa vada situatia limpede..oricum il tin asa sa vad pana unde ii poate ajunge rabdarea...eu, mi-am propus sa nu ma implic prea curand in alta relatie si vreau sa ma tin de cuvant.drept dovada, el e cel care se agita, cel care vrea sa iasa, sa ne vedem.pana acum nu i-am propus niciodata sa iesim sau sa facem un lucru impreuna..sunt si neutra din anumite puncte de vedere, dar URASC sa fiu luata de fraiera si daca asta face, nu o sa-i fie bine deloc cu mine dupa aia...  diablo

#57 2010-03-14 23:10:51

Melany1
Banat

mary el alearga dupa tn ca stie ca te va convinge si desi  nu-ti dai seama din cum ne-ai povestit usor usor te va convinge ptr ca deja tu il crezi in anumite privinte
daca tu ii ziceai STOP si ca nu accepti situatia pe cat punem pariu ca o lasa moale? tongue

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-03-14 23:11:30)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.