homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A little help please :)-4

#58 2010-03-24 09:53:41

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Re: A little help please :)

Mie mi se pare ca ai doar nevoie de o tipa la care sa te intorci ori de cate ori calci stramb si gresesti. Ea pentru tine e ca un fel de back-up plan. Nu mi se pare ca intr-adevar o iubesti pe fata asta, ci mai degraba tu incerci sa te asiguri ca va fi mereu acolo asteptandu-te, indiferent de situatie! Nu te poti juca asa cu ea, ii cumpar un inel(care, btw,  inseamna foarte mult pentru o fata), dar il dai doar asa ca sa o impresionezi!Not fair! Este inca mica si tocmai ca la are varsta asta este usor impresionabila si tu profiti de asta....Mai bine las-o in pace....

#59 2010-03-24 12:55:26

NoMatter
New member
Inregistrat: 2010-03-22

Inchide cineva topicul asta?va rog!

#60 2010-03-24 14:40:10

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu cred ca nu e cazul sa ceri inchiderea topicului doar pentru ca nu ai fost sustinut in ceea ce doreai sa faci....trebuie sa te gandesti ca cei de aici sunt obiectivi si sfatul lor este unul nebazat pe alte criterii decat sinceritatea

#61 2010-03-24 14:51:12

NoMatter
New member
Inregistrat: 2010-03-22

MissO girl a scris:

eu cred ca nu e cazul sa ceri inchiderea topicului doar pentru ca nu ai fost sustinut in ceea ce doreai sa faci....trebuie sa te gandesti ca cei de aici sunt obiectivi si sfatul lor este unul nebazat pe alte criterii decat sinceritatea

pfff , nu vreau sa afle ce am scris eu aici , stie ca am mai fost pe forumul asta , asa ca va rog inchideti topicul.fiecare si`a spus parerea , nici o suparare , oricum fac ce cred eu ca e bine.inchideti topicul va rog!

#62 2010-03-24 14:53:39

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

atunci editeaza-ti toate mesajele...

Publicitate

loading...

#63 2010-03-24 15:22:36

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

din moment ce ai deschis un subiect de discutie, nu te astepta ca sa fie inchis cand vrei tu...este un forum, deci lumea isi da cu parerea!Ai cerut o parere si acum fiecare si-o da, nu?editeaza mesajele sau sterge-le...

#64 2010-03-24 18:36:46

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

NoMatter a scris:

deealexx a scris:

eu i`as da linkul sa citeasca tot ai scris..

nu stiu de ce tie ti se pare ca eu sunt ala rau acum ca vreau as o impac, am gresit si eu da cine nu greseste....

n`am zis nicio clipa ca tu esti ala rau! tocmai, mi se pare dragut gestul tau daca intr`adevar e sincer. ziceam ca i-as da direct linkul pentru a vedea si ea ce simti exact. altfel povestesti ei, decat noua. si de aceea smile

Later edit: am citit si celelalte pagini. si repet, mie una mi se pare draguta ideea ta, insa nimic nu te scuza de acea intamplare cu amanta smile cu aia chiar ai gresit.. rau! am vazut si ce varste aveti si`ti zic las`o mai moale! nu mai sunt vremurile acelea in care la 20 ani ai si sot si copil. acum e altfel. e tanara si stie ca acolo in lume sunt multe experiente care o asteapta...

Ultima oara a fost editat de deealexx (2010-03-24 18:43:03)

#65 2010-03-25 14:31:10

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Pai, acuma daca tot ti-ai spus povestea si ai cerut pareri, cred ca fiecare dintre noi care a urmarit acest subiect, ar vrea sa stie deznodamantul acestei povesti ;asa ca nu da bir cu figitii (glumesc) dar chiar mi-as dori sa va impacati si sa fie totul bine si sa ne anunti ca e totul ok intre voi.Mult succes!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.