A little help please :)-2
- NoMatter
- New member
- Inregistrat: 2010-03-22
Re: A little help please :)
somebody's me a scris:in cazul ast atu o cunosti cel mai bine si daca esti sigur ca va avea efect ceea ce ai descris tu in primul post, pai atunci incearca ca oricum nu mai ai nimic de pierdut..poate pana la urma urmei va functiona si vei reusi sa o impresionezi si apoi sa purtati o discutie ca intre oameni maturi...multa bafta
chiar cred ca va avea efect , poate nu doar de data asta dar sper sa vrea sa iasa cu mine in fiecare weekend si sa facem lucruri care le faceam inainte de perioada mea "proasta", mai ales ca vine vara si sunt multe amintiri frumoase din verile trecute , p.s am invitat`o la o plimbare alaltaieri si a spus ca nu vine ca ii prea frumos afara .ms mult
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
NoMatter a scris:PillBlast a scris:daca tu vroiai sa fie doar pauza nu treceai in pat cu alta imediat. Eu singurul sfat pe care ti-l pot da e sa o lasi in pace sa isi vada de viata, si veze-ti si tu de viata, pana la urma o sa gasesti o persoana pe care nu o sa simti nevoia sa o inseli.
nu m`am culcat cu respectiva pentru ca nu am vrut, doar ne-am intalnit de cateva ori...nu am simtit nevoia sa o insel , doar vroiam pe cineva sa ma tina departe de cea cu care am stat 4 ani.si a fost prima data cand am inselato , ea ma mai inselat de 2 ori inainte...
daca v-ati inselat reciproc nu vad de ce ai mai continua relatia...
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Mda... partea asta nu am citit-o... In cazul asta... v-ati jucat unul cu celalalt... asta nu e relatie... nu aveti mai mult de 20 de ani, asa-i?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- NoMatter
- New member
love_t a scris:NoMatter a scris:love_t a scris:Pfff, pai dupa 4 ani te gandesti si tu sa ii dai un inel?!?! Si crezi ca bucata aia de metal si cateva petale de trandafiri or sa rezolve tot?
i`am mai facut multe cadouri inainte , nu ma astept sa rezolve tot , stiu ca am scris cam mult dar daca nu ai rabdare sa citesti mai bine nu raspunzi. nu bucata aia de metal in sine ci gestul vor insemna ceva pentru cineva care in ultima vreme nu a avut parte de asemenea gesturi.
Si ce? acum o faci din mila, sau cum? De ce gestul asta a venit dupa 4 ani... timp in care tu ti-ai cam batut joc de ea?
Nu o fac din mila , in toata perioada in care eram dependent , nu gandeam limpede , si mie de fel imi place sa fac surprize de genul asta.te rog frumos , nu mi`am batut joc de ea.....
- NoMatter
- New member
love_t a scris:Mda... partea asta nu am citit-o... In cazul asta... v-ati jucat unul cu celalalt... asta nu e relatie... nu aveti mai mult de 20 de ani, asa-i?
nu , eu am 20 ea e mai mica cu 2 ani jumate.nu prea stiu ce sa zic ca ne`am jucat , tot timpu ne scoatem ochii in gluma cu inselatu dar nu a fost niciodata ceva serios , doar prosteli....
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Multi inainte. stai ca nu am inteles... cum adica prosteli? s-a culcat cu altul? te-ai culcat cu alta?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- NoMatter
- New member
love_t a scris:Multi inainte. stai ca nu am inteles... cum adica prosteli? s-a culcat cu altul? te-ai culcat cu alta?
ms , eu am fost 3 zile cu o fata cand eram despartiti , ea a fost tot cam asa 3-4 zile cu un baiat tot cand eram despartiti si cu altu a fost doar pt o seara , nu ne`am culcat niciunul cu altcineva , doar pupe dar ea m`a inselat inainte`a mea , n`am despariti in total de vreo 20 de ori , si tot timpul a fost asa de serios ca si acum , cu exceptia cand eu am inselat`o , atunci a fost mai grav.si cam tot timpul asta a fost rezolvarea , reveneam la cel care am fost , faceam gesturi de genul asta , ma tinea vre`o luna dupa care ma apucam iar de jocuri si probleme etc...si tot timpul cand ne mergea bine imi spunea ca ii pare bine ca am impacato si daca eu as vrea sa ma despart de ea si ea ar incerca sa ma impace...
Ultima oara a fost editat de NoMatter (2010-03-23 21:41:34)
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Frate, are 18 ani, las-o sa isi traiasca tineretea. Daca sunteti impreuna de 4 ani, inseamna ca de la 14 ani a crescut, s-a schimbat, probabil nu mai sunteti pe aceasi lungime de unda. Oricum, acu ca spui ce varsta are poate o sa mearga idea ta cu cina si inel si ce mai ziceai tu.
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
1. Maturizeaza-te! 2. Daca chiar iti pasa de fata, las-o in pace, ca o sa-i fie mai bine.
- NoMatter
- New member
Jessica_M a scris:NoMatter a scris:Buna la toata lumea , in primul rand vreau sa spun ca scriu pe acest forum deoarece am fost odata un membru si stiu ce fel de persoane se afla pe acest forum , nu am mai intrat cu vechiul user pentru ca vreau sa pastrez anonimatul. voi ce credeti , va merge?
1. Nu mi se pare corect. Era mai bine să taci 2. Evident că nu o să meargă.
deealexx a scris:eu i`as da linkul sa citeasca tot ai scris..
Ca să ce? Crezi că ?l iartă? Ei nici măcar nu se mai iubesc. Asta-i abureală.
NoMatter a scris:pai refuza sa ne vedem/vorbim mult pentru ca cica ii va fii mai greu , cred ca abia dupa ce o sa petrecem o cina romantica cu surprize si etc va lasa garda jos ca sa putem vorbii , acum degeaba vorbesc ca este foarte hotarata si cuvintele nu ajuta , doar faptele.
Are şi dreptate. Tu ai impresia că femeile sunt idioate şi că pică ?n limbă dacă ?i faci nu ştiu ce surpriză. Mai ?n glumă, mai ?n serios...nu cred că există "?i scot ochii că m-a ?nşelat...?n glumă". ?n spatele acelei glume se afla altceva.
Pastrez anonimatul deocamdata , cred ca stii cine sunt daca iti voi spune nick`ul , de mers va merge , chiar as fii uimit sa nu mearga (oricum va anunt), de ce zici ca nu ne mai iubim? lamureste`ma te rog. Are dreptate , dar eu nu vreau sa treaca peste , pentru ea chiar e important sa fie o surpiza de genu asta din partea mea.si normal ca nu ne`a convenit ca ne`am inselat , dar am trecut peste normal ca a durut si inca mai doare dar asta este eu zic ca nu avea rost sa renuntam la tot pentru un nimic , daca se culca cu alticineva cu mine nu mai avea nici o sansa , asta ii clar.poate doar daca ma culcam eu cu cineva inaintea ei
- Monica999
- Hero member
- Site
Nu va iubiti pentru ca la 14 ani cand v-ati *luat* habar n-aveati cu ce se mananca. Acum fata vrea sa exploreze, sau pur si simplu s-a saturat, si are dreptul sa se sature, sau sa vrea mai mult. Mie mi se pare normal ca la varsta la care voi erati in relatie *serioasa* sa explorati. Acum deh, curiozitatea, rutina, evident ca a intervenit.
- NoMatter
- New member
PillBlast a scris:Nu va iubiti pentru ca la 14 ani cand v-ati *luat* habar n-aveati cu ce se mananca. Acum fata vrea sa exploreze, sau pur si simplu s-a saturat, si are dreptul sa se sature, sau sa vrea mai mult. Mie mi se pare normal ca la varsta la care voi erati in relatie *serioasa* sa explorati. Acum deh, curiozitatea, rutina, evident ca a intervenit.
La chestia asta m`am gandit si eu si chiar am vorbit cu ea , vorbeam ceva de genu ca sa ne casatorim , si am intrebato daca nu vrea chestii noi si alti baieti ca totusi am fost singurul cu care a fost , si a spus ca ii firea omului sa insele pe un ton de gluma...nu prea cred ca asta e problema , nu este exclus dar nu prea cred...ea in ultima vreme nu a avut nici timp pentru ea , mi`a marturisit ca a fost un chin pentru ea sa ne vedem in ultima vreme , cred ca vrea si mai mult timp pentru ea...
- Monica999
- Hero member
- Site
Exact, sunt de acord cu jessica. Plus, voi nu v-ati intalnit acum poate asa ar fi mers, dar v-ati intalnit cam de micuti. Daca totul era bine atunci nah, o poveste de dragoste adevarata, dar daca de la varsta asta trebuie sa trageti in halul asta de relatie , pai la 30 de ani ce o sa faceti?
- NoMatter
- New member
PillBlast a scris:Exact, sunt de acord cu jessica. Plus, voi nu v-ati intalnit acum poate asa ar fi mers, dar v-ati intalnit cam de micuti. Daca totul era bine atunci nah, o poveste de dragoste adevarata, dar daca de la varsta asta trebuie sa trageti in halul asta de relatie , pai la 30 de ani ce o sa faceti?
sincer nu tre sa tragem de relatie , trebuie sa ne rezolvam problemele ca individuali si in asa fel nu vor mai afecta relatia.
- NoMatter
- New member
Jessica_M a scris:Tu o numeşti amantă pe o tipă cu care doar te pupi ?n perioada de pauză? Aia nu-i amantă.
scuze , m`am exprimat gresit , doar am vrut sa fac mai usor diferenta in ce am scris intre cele 2 ca sa nu dau nume "amanta" , nu m`am culcat cu respectiva , a fost ceva aiurea..
Numa ce am vorbit cu ea , de 5 minute si deja parca i-a mai trecut "supararea" , chiar as vrea sa pot gandii la rece si chiar daca ar fii mai bine sa o las sa isi vada de viata ei...parca tot nu ma lasa inima oricum sanse voi avea destule , ideii si solutii din plin si chiar daca va trebuii sa lupt ceva vreme ,oricum n`am nimic de pierdut.
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
- NoMatter
- New member
Jessica_M a scris:NoMatter a scris:Jessica_M a scris:Tu o numeşti amantă pe o tipă cu care doar te pupi ?n perioada de pauză? Aia nu-i amantă.
scuze , m`am exprimat gresit , doar am vrut sa fac mai usor diferenta in ce am scris intre cele 2 ca sa nu dau nume "amanta" , nu m`am culcat cu respectiva , a fost ceva aiurea..
Era o glumiţă R?zi!
HaHa! credeam ca batzi undeva
vezi ca ti`am trimis mail`u ala
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
free a scris:Ma inseli deja? Si vrei sa trec cu vederea? Ce exemplu ii dai baiatului.. ?
nu ai citit asta?
- NoMatter
- New member
Nu cred ca e vorba de maturizat , eu am iertat`o , nu a fost nimic serios cu tipu ala , eram despartiti si totusi , am gresit si eu si la randul ei m`a iertat si ea...pentru mine , pentru noi nu e asa mare chestie s-a intamplat si gata.
Faza tare , chiar dupa ce ne`am despartit , am chemato sa vorbim si cum ne intalnim , ne salutam si ma intreba "Cum o cheama?" , m-a bufnit rasul , "pe cine?" , "tipa cu care esti" , cineva i`a spus ca m-a vazut cu o tipa pe strada , nu am fost cu nici o tipa si in 4 ani nu ii mai spusese nimeni chestii de genul , normal a fost in favoarea mea, am facuto putin geloasa
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|