homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A little help please :)-3

#39 2010-03-23 22:56:28

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: A little help please :)

tot gluma era si aia...dar ma rog.....

#40 2010-03-23 22:59:04

NoMatter
New member
Inregistrat: 2010-03-22

Jessica_M a scris:

MissO girl a scris:

tot gluma era si aia...dar ma rog.....

Da...

NoMatter, aşa-i că gelozia are şi ea rolul ei?

Parerea mea este ca are , dar intr`o masura nici prea mica , nici prea mare smile

#41 2010-03-23 23:00:31

Madalina85
Addicted member

pai ea a avut mai motive sa fie geloasa daca ai inselat-o...si tu la gel...deci nu e o gelozie nejustificata

#42 2010-03-23 23:09:19

NoMatter
New member

MissO girl a scris:

pai ea a avut mai motive sa fie geloasa daca ai inselat-o...si tu la gel...deci nu e o gelozie nejustificata

Gelozie , indiferenta , te iubesc , nu te iubesc , imi pasa , nu imi pasa , ma suni da eu nu iti raspund desi vrea dar nu o fac ca sa te arda putin , te fac sa te simti importanta (cum ar fii o cina romantica + cadou etc) si dupaia ma prefac ca nu s-a schimbat nimic , jocuri, planuri,succese si esecuri , impacarea dulce si alte sentimente si alte amintiri....

Si faptul ca am fost cu tipa aia 3 zile , a determinato pe iubita mea sa uite problemele din cauza de la care ne`am despartit deci intr`un fel m`a ajutat foarte mult , daca nu era tipa aia trebuia sa depun mai mult efort ca sa o impac.sunt momente in care nu mai stii ce simti si cate`o lovitura deasta te face sa revii la normal.

Ultima oara a fost editat de NoMatter (2010-03-23 23:19:38)

#43 2010-03-23 23:43:05

Madalina85
Addicted member

no matter poate ei asta cu inselatul i s-a parut ceva la moda ca am observat ca se poarta  roll

poate ar trebui sa discuti cu ea mai mult sa vedeti daca mai impartasiti aceleasi valori.....

Publicitate

loading...

#44 2010-03-23 23:46:58

NoMatter
New member

Nu e vorba de efort doar spuneam ca gelozia si`a avut rolul , sincer cred ca e iubirea vietii mele , nu ca as fii avut alta iubire si da , as vrea sa am o familie cu ea.si taicaso spunea ca ei curand se vor muta si ne lasa noua apartamentul si am mai vorbit cu ea de casatorie , si ea spunea , nu ma fa sa visez aiurea (adica si`ar fii dorit dar nu prea crede ca se va intampla).timp de 2 luni ne`am placut unul pe altu si nu am zis nimic , ea a zis ca a si plans din cauza ca credea ca nu o sa fie nicodata cu mine dupa inca 2 luni deja nu mai era virgina si eu intr`un fel m`am simtit obligat sa o protejez si sa fiu alaturi de ea , din respect macar pentru ca m`a lasat pe mine sa fiu primul,inca  de la inceput a fost ceva special , ea era soarele meu , in jurul ei se invartea totul , tot faceam pentru ea si asa mi`a spus si ea , tot se invartea in jurul meu si cand eram impreuna aproape tot timpul ma gandeam la ea si ea la mine.

MissO girl a scris:

no matter poate ei asta cu inselatul i s-a parut ceva la moda ca am observat ca se poarta  roll

poate ar trebui sa discuti cu ea mai mult sa vedeti daca mai impartasiti aceleasi valori.....

la ce valori te referi?

Ultima oara a fost editat de NoMatter (2010-03-23 23:51:16)

#45 2010-03-23 23:53:19

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

de ce nu o lasi pe ea sa decida... lasa cina romantica si inelul de logodna...nu faci chestia asta pentru ca o iubesti o faci pentru a o recuceri, sa te ierte pentru tot ce i-ai facut si nu e tocmai corect.

#46 2010-03-23 23:55:59

NoMatter
New member

SoareleMeu a scris:

de ce nu o lasi pe ea sa decida... lasa cina romantica si inelul de logodna...nu faci chestia asta pentru ca o iubesti o faci pentru a o recuceri, sa te ierte pentru tot ce i-ai facut si nu e tocmai corect.

mda...si o recuceresc pentru ca o iubesc...

si mai bine sa decida dupa ce nush care coleg i-ai bagat tot felul de prostii in cap ca eu nu sunt destul de bun pentru ea?normal ca si tipu`l ala avea un interes si ala care se baga din interes intr`o relatie de 4 ani si ii desparte pe cei 2  , ala nu ii om....

Ultima oara a fost editat de NoMatter (2010-03-23 23:57:45)

#47 2010-03-23 23:56:29

Madalina85
Addicted member

NoMatter a scris:

Nu e vorba de efort doar spuneam ca gelozia si`a avut rolul , sincer cred ca e iubirea vietii mele , nu ca as fii avut alta iubire si da , as vrea sa am o familie cu ea.si taicaso spunea ca ei curand se vor muta si ne lasa noua apartamentul si am mai vorbit cu ea de casatorie , si ea spunea , nu ma fa sa visez aiurea (adica si`ar fii dorit dar nu prea crede ca se va intampla).timp de 2 luni ne`am placut unul pe altu si nu am zis nimic , ea a zis ca a si plans din cauza ca credea ca nu o sa fie nicodata cu mine dupa inca 2 luni deja nu mai era virgina si eu intr`un fel m`am simtit obligat sa o protejez si sa fiu alaturi de ea , din respect macar pentru ca m`a lasat pe mine sa fiu primul,inca  de la inceput a fost ceva special , ea era soarele meu , in jurul ei se invartea totul , tot faceam pentru ea si asa mi`a spus si ea , tot se invartea in jurul meu si cand eram impreuna aproape tot timpul ma gandeam la ea si ea la mine.

MissO girl a scris:

la ce valori te referi?

daca va mai doriti aceleasi lucruri...printre altele......

#48 2010-03-23 23:57:24

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

motivele tale sunt gresite.
nu cred ca mai e atat de naiva sa fie cu tine...te iubeste dar ii e mai bine fara tine.

#49 2010-03-24 00:06:01

NoMatter
New member

SoareleMeu a scris:

motivele tale sunt gresite.
nu cred ca mai e atat de naiva sa fie cu tine...te iubeste dar ii e mai bine fara tine.

eu cred ca ii va fii mai bine cu mine.daca as stii ca ii voi face rau in viitor , probabil nu m-as impaca cu ea....

#50 2010-03-24 00:10:44

NoMatter
New member

purpleRain a scris:

Parerea mea e sa nu faci lucrul asta daca nu esti sigur ca poti renunta la jocurile si escapadele cu prieteni si la toti factorii negativi care va fac sa ajungeti la despartire(chiar si temporara). Nu e cazul sa fortezi lucrurile daca vezi ca intr-adevar nu mai merg si sunt constienta ca e greu dupa 4 ani de relatie dar daca lucrul asta e adevarat, mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungeti sad
Ceea ce nu mi se pare corect fata de ea este tendinta ta de a castiga-o inapoi prin a o impresiona...e cam aiurea sa o minti spunandu-i ca inelul vroiai sa i-l dai cu propunerea de a fi sotia ta si ca acuma i-l dai doar ca amintire. Nu ti-o spun cu rautate dar spuneai mai sus ca tu ai 20 de ani si ea are 18 jumate deci nu cred ca va ganditi atat de devreme la casatorie, mai ales intr-un stadiu atat de nesigur si dezordonat al relatiei si vietii voastre...sad

cum am spus mai sus , nu ii voi mai face nici un rau , si nu mint , chiar vroiam sa il dau cu propunerea aceea candva...

#51 2010-03-24 00:13:38

Madalina85
Addicted member

dc tocmai acum?c oricum nu aveti varsta de caasatorie......

#52 2010-03-24 00:17:58

NoMatter
New member

MissO girl a scris:

nu ne casatorim , avem timp ,dar asa cred ca ea e aleasa smile

#53 2010-03-24 00:19:03

Madalina85
Addicted member

NoMatter a scris:

MissO girl a scris:

atunci inseamna ca ii vei da inelul folosindu-te de santaj sentimental

#54 2010-03-24 00:20:21

NoMatter
New member

MissO girl a scris:

NoMatter a scris:

MissO girl a scris:

exista asa ceva? lol santaj sentimental? se pedepseste cu inchisoarea?

#55 2010-03-24 00:22:06

Madalina85
Addicted member

NoMatter a scris:

MissO girl a scris:

NoMatter a scris:

poate ar trebui sa iti explic ce inseamna dar poate suni un prieten wink

#56 2010-03-24 00:25:25

NoMatter
New member

MissO girl a scris:

NoMatter a scris:

MissO girl a scris:

poate ar trebui sa iti explic ce inseamna dar poate suni un prieten wink

acum il sun pe Adrian, prietenul meu imaginar  tongue  ms de sfaturi ma bag la somn nb all puss

ROG unul dintre moderatori sa stearga topicul , nu vreau sa am surprize , ms mult smile

Ultima oara a fost editat de NoMatter (2010-03-24 00:29:34)

#57 2010-03-24 01:18:14

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu au cum sa stearga topicul, il pot inchide doar.. eventual poti sterge tu ce ai scris... si cam atat. Cat despre faza cu inelul.... casatorie... pffff... Cum poti macar sa te gandesti la casatorie cand ea te-a inselat, tu ai inselat-o, si relatia voastra a fost pusa pe butucu de un coleg de-al ei. Pai o relatie serioasa are nevoie de muuuult mai mult ca sa pice.

Daca un coleg mi-ar spune ca prietenul meu nu e destul de bun pentru mine m-ar durea fix in pix. Eventual i-as si spune vre-o doua respectivului. Prietena ta a auzit, si i-a dt dreptate pentru ca undeva asta crede si ea.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.