homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INTREBARE PENTRU DOCTORESSA-3

#39 2010-02-16 12:00:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSA

nu prea are de ce sa iti influenteze tratamentul cu fier aspectul menstrei
daca insa iei intre timp si contraceptive, ele pot avea acest efect

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#40 2010-02-17 19:59:38

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

doctoressa a scris:

nu prea are de ce sa iti influenteze tratamentul cu fier aspectul menstrei
daca insa iei intre timp si contraceptive, ele pot avea acest efect

nu iau anticonceptionale bang

#41 2010-02-19 10:13:19

filipmibe
Membru
Inregistrat: 2010-02-18

Povestea mea e destul de complicata dar as avea nevoie de o parere,asa ca...
In data de 23 ianuarie 2010 am inceput sa pierd sange dupa ce cu o sapt inainte,un test de sarcina imi confirmase ca sunt insarcinata.La urgenta a inceput nebunia cu extrauterina si dupa 5 zile de spitalizare in care au reusit sa se edifice ca nu era decat un avort spontan,m-au curetat pe 27 ian.
Nici acum nu reusesc sa inteleg cum s-a putut ca dupa 2 sarcini perfect normale(am 2 fetite) sa patesc asa ceva.
Dupa curetaj nu am mai pierdut sange,a fost doar o scurgere rozalie timp de doua zile,la control dc mi-a spus ca sunt ok.Am luat 7 zile doxiciclina,aulin 5 zile si dupa cateva zile de tratament a inceput sa mi se umfle o mana.
Si se umfla in diferite locuri.Mi s-a prescris din nou antibiotic,augmentin si claritine.Ma rog,mana si-a facut de cap,dar eu timp de trei sapt n-am mai pierdut sange sau altceva.Dar am facut candida de la antibiotice.Si mi-am pus pe 16  si 17 feb ovule macmiror,iar pe 18 am inceput sa pierd sange ca la menstruatie.
In concluzie,au trecut 22 zile de la curetaj.Poate fi menstruatie?
Ovulele au avut vre-o influenta?

#42 2010-02-19 10:27:00

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu sunt de parere ca sa, este vorba de menstruatie si nu cred ca ovulele au avut vreo legatura.

Fericita mamica de Aida Maria!

#43 2010-02-19 10:39:50

filipmibe
Membru
Inregistrat: 2010-02-18

Multumesc.Sper sa nu fie altceva pentru ca nu vreau sa-mi mai amintesc cosmarul prin care am trecut!

Publicitate

loading...

#44 2010-02-20 16:02:18

Selena.J.
Full member
Inregistrat: 2010-02-13

Buna ziua.Am si eu o intrebare si sper sa primesc raspuns de la doctoressa daca se poate.As vrea sa stiu daca pot lua ovule in timp ce iau si AC?Si as mai vrea sa stiu daca antibioticile si calciu(pastile) pot interactiona cu pilulele.Cum am mentionat si in alt mesaj de al meu referior la alt topic stau intr`un oras mic..unde nu am oportunitatea sa merg la un doctor bun.De aceea apelez la acest site.Si eu chiar nu ma pricep.Am 17 ani.Multumesc anticipat.

Sexul este arta de a controla lipsa de control.

#45 2010-02-20 16:14:20

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu sunt doctoressa...dar iti pot raspunde si eu la intrebari
asadar... poti folosi ovule in timp ce iei AC(nu afecteaza protectia)
insa antibioticele interactioneaza cu AC,si de-aceea in timpul tratamentului si inca 7 zile dupa,e nevoie de protectie suplimentara.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#46 2010-02-20 16:16:53

Selena.J.
Full member
Inregistrat: 2010-02-13

Multumesc mult YoHanna.Nu ma asteptam sa primesc raspuns asa repede.Mi-ai luat o piatra de pe inima ca nu stiam ce sa fac.O zi buna.

Sexul este arta de a controla lipsa de control.

#47 2010-02-20 16:17:35

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

cu mare placere puss
o zi buna si tie smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#48 2010-03-11 09:50:47

eugenia vasilescu
Membru
Inregistrat: 2010-02-02

buna ziua
am revenit deoarece am facut din nou secretie vaginala si mai apare inca stafilococ auriu (pe buletin spune ca  rar stafilococ auriu,fata de frecvente colonii cum scria pe primul buletin de analiza) face o antibiograma cu cipro flox,amikacin sensibil, ampicilina +su,oxacilin, ampicilina  intermediar. Doctor familie spune ca nu mai este cazul sa mai iau antibiotic.Parere?
multumesc

#49 2010-03-11 11:45:19

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

eugenia vasilescu a scris:

buna ziua
am revenit deoarece am facut din nou secretie vaginala si mai apare inca stafilococ auriu (pe buletin spune ca  rar stafilococ auriu,fata de frecvente colonii cum scria pe primul buletin de analiza) face o antibiograma cu cipro flox,amikacin sensibil, ampicilina +su,oxacilin, ampicilina  intermediar. Doctor familie spune ca nu mai este cazul sa mai iau antibiotic.Parere?
multumesc

e discutabil daca mai e sau nu nevoie de antibiotic, pentru ca totusi exista si in mod normal putin stafilococ auriu la nivel vaginal, dar faptul ca este oxacilin intermediar, adica practic rezistent la oxacilina ne spune ca este un stafilococ mai rau, asa cum am mentionat si data trecuta.

cel mai bine ar fi un tratament cu vancomicina pentru asemenea bacterii, dar pentru ca nu e cazul - tratamentul e injectabil - trebuie ales un alt antibiotic la care sa fie sensibil, dar nu stiu exact ce ar fi mai bun dintre ele, pentru ca nu patrund deosebit la nivel vaginal. cipro si amika nu merg deosebit, v-ar ramane ampicilina cu sulbactam.

eu consider ca trebuie tratat, faptul ca e oxacilin intermediar ne spune ca e un germene din cei rai si nu trebuie sa il lasam sa isi faca de cap.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-03-11 11:46:50)

#50 2010-03-11 16:17:54

eugenia vasilescu
Membru
Inregistrat: 2010-02-02

moksha a scris:

buna ziua
multumesc

e discutabil daca mai e sau nu nevoie de antibiotic, pentru ca totusi exista si in mod normal putin stafilococ auriu la nivel vaginal, dar faptul ca este oxacilin intermediar, adica practic rezistent la oxacilina ne spune ca este un stafilococ mai rau, asa cum am mentionat si data trecuta.

cel mai bine ar fi un tratament cu vancomicina pentru asemenea bacterii, dar pentru ca nu e cazul - tratamentul e injectabil - trebuie ales un alt antibiotic la care sa fie sensibil, dar nu stiu exact ce ar fi mai bun dintre ele, pentru ca nu patrund deosebit la nivel vaginal. cipro si amika nu merg deosebit, v-ar ramane ampicilina cu sulbactam.

eu consider ca trebuie tratat, faptul ca e oxacilin intermediar ne spune ca e un germene din cei rai si nu trebuie sa il lasam sa isi faca de cap.

multumesc dar amplicilina su sulbactam este tot intermediar ,deci tot rezistent ???

#51 2010-03-11 16:21:43

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

moksha a scris:

buna ziua
multumesc

multumesc dar amplicilina su sulbactam este tot intermediar ,deci tot rezistent ???

aaa...era tot intermediar...nu am observat. pai atunci, nu poti opta pentru tratamentul cu asa ceva si trebuie sa ramai ori la cipro, ori la amikacina, dar din cate stiu eu nu fac concentratii prea mari la locul infectiei, in speta la nivel vaginal, dar sunt singurele alternative, parerea mea e ca trebuie neaparat tratat.

mergi si la ginecolog sa vezi ce spune, nu am alta idee. cipro sigur nu o sa mearga, ramane de vazut daca o sa aleaga amika.

imi cer scuze, nu am observat ca e intermediar, teoretic cu sulbactam ar trebui sa mearga, dar fiind din asta mai rautacios...nu am alta idee decat sa te vada ginecologul. raman la ideea mea ca trebuie neaparat tratat, nu e un germene pe care sa nu il bagam in seama.

#52 2010-03-16 19:33:44

anky_87
New member
Inregistrat: 2009-12-27

spune-ti-mi va rog, daca nu mai vreau sa iau anticonceptionale si nu am inca copii,dar pe viitor (2-3 ani) as vrea, este recomandat steriletul?

#53 2010-03-16 19:48:47

anky_87
New member

mai am o problema....sad la inceputul lui ianuarie am avut ultimul ciclu si pana acum cateva zile cand am avut niste scurgeri maronii, nu mi-a mai venit.mi-am facut 2 teste de sarcina care arata ca nu sunt insarcinata..si AC le-am intrerupt acum 6 luni

#54 2010-03-17 22:57:39

anky_87
New member

spunet-ti-mi va rog, daca nu mi-a venit ciclul de la inceputul lui ianuarie  si pana acum cateva zile cand am avut doar o scurgere maronie vreo 3 zile,poate fi din cauza AC care le-am intrerupt acum vreo 6 luni? mi-am facut si 3 teste de sarcina si au iesit negative..ar trebui sa merg la doctor??mi s-a zis sa iau 5 zile de duphaston si tot nu nimic...nu as mai vrea sa iau AC, credeti ca ar fi mai bun steriletul, tinand cont de faptul k nu am avut copii si peste vreo 2 ani as cam vrea sa fac...

#55 2010-03-26 13:53:30

maunik
Membru
Inregistrat: 2010-03-26

Buna ziua , am o problema de o luna de zile aproximativ labiile sunt foarte uscate si se decojesc daca pot spune asa sunt ca niste buze foarte uscate initial am crezut ca e de vina detergentul intim dar am vazut ca nu e asa, am mai citit asfel de cazuri pe net care m-au speriat dar care mai au si alte sintome credeti ca pote fi candida.
Va rog daca puteti sa imi spuneti : ce este, din ce cauza este si cum pot sa o tratez.
Multumesc anticipat,am uitat sa mentionez iau anticonceptionale

#56 2010-03-26 14:09:01

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Se poate sa fie si candida. Sau poate fi o alergie. Oricum, trebuie sa mergi la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.