|
Nu esti logat.
Probleme cu bautura-9#153 2010-04-09 18:04:08
Re: Probleme cu bauturaomul care nu are limita la pahar, clar are o problema cu alcoolul. eu nu as putea sa stau langa un asemenea om. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #154 2010-04-16 16:33:45
Re: Probleme cu bauturasa spunem ca ne am impacat...acum el cauta sa plece sa lucreze in strainatate...ar prinde tare bine asta vrreau si eu sa fiu miresica Offline #155 2010-04-16 16:42:07#156 2010-04-16 17:03:21
Re: Probleme cu bauturaM-ai lasat fara replica...accepti asa de usor aceasta situatie incat, nu stiu....am impresia ca nu e real.N-am inteles de ce te sacrifici atat si pentru ce?Cum poti sa zici ca nu poti trai fara el? E ca si cum ai spune ca nu poti trai fara cearta in casa?Cu siguranta el ti-a spus acuma ca se va schimba si totul va fi bine, nu?Pai spune-i ca-i dai timp sa-ti demonstreze ca vrea sa se schimbe cu adevarat si abia dupa sa vezi daca merita sa mergeti pe acelasi drum.Nu te imbata cu apa rece ca n-are rost si gandeste-te bine ca inca nu e timpul pierdut.Zici ca nu poti fara el dar daca va pleca in strainatate ce ai sa faci? cred ca vei supravietui in continuare doar n-o sa mori, asa si acum lasa-l si poftim, na, daca te incalzeste cu ceva, gandeste-te ca-i plecat in strainatate.Si vorba cuiva de mai sus,ca bine a spus..tu chiar iti doresti un asemenea tata pentru copilul tau? Offline #157 2010-04-16 17:33:49Re: Probleme cu bauturaPai dupa cate persoane au indemnat-o sa il salveze nah, nici nu ma mir. Ea avea nevoie doar de o scuza, doar de 1 persoana care sa ii spuna sa nu il lase. Stiu genul asta de intrebari, cand ceri parerea doar ca sa auzi macar o persoana care sa te sfatuiasca sa faci ceea ce te gandeai. Repet, nu ma mir. Offline Publicitateloading...
#158 2010-04-16 18:46:40
Re: Probleme cu bauturasa plece in strainatate si sa ramana acolo .. asta ti-ar prinde foarte bine Offline #159 2010-04-16 18:51:34
Re: Probleme cu bauturaUn lucru ar trb onyca sa-l inteleaga. Cum era aia cu m-ai inselat o data, e vina ta, a doua oara e vina mea. Asa si aici: prima bataie vina lui, a doua + n doar a ta. Offline #160 2010-04-16 20:26:26
Re: Probleme cu bauturaea cunoaste cea mai bine situatia. si daca a acceptat e treaba ei. onyca, ce simti tu pentru el e obisnuinta si dependenta. cum poti sa iubesti o persoana care te agreseaza fizic? asta oricum ar "taia" din iubire incet, incet. doar o persoana sadica din fire poate iubi o persoana care o injura, care o face nefericita, care face scandaluri peste scandaluri. Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-04-16 20:27:50) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|