|
Nu esti logat.
Probleme cu bautura-8#134 2010-04-07 00:37:22
Re: Probleme cu bauturaatunci daca nu regreti ca ai ales asa probabil ca nici nu ai vreun motiv sa te plangi O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #135 2010-04-07 10:03:10
Re: Probleme cu bauturaO viata avem de ce sa ne batem joc si de asta? Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #137 2010-04-07 10:16:06
Re: Probleme cu bauturasa mai revin iar si sa ma plang cand toate imi spuneti sa renunt iar eu nu sunt in stare..cand as vrea sa i mai dau o sansa..cand imi este dor de el..se da o lupta in mine intre minte si suflet.. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #138 2010-04-07 10:22:05
Re: Probleme cu bauturaai putea sa il mai primesti inapoi si sa astepti sa va mai bata o data zdravan pe amandoua (pentru ca sigur asta o sa se intample)...poate atunci lupta dintre voi o sa fie mai mare decat cea din sufletul tau si o sa renunti O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#139 2010-04-07 10:22:55
Re: Probleme cu bauturanu ma simt in stare nici o pauza sa iau de 1 zi...invatata mereu cu el... vrreau si eu sa fiu miresica Offline #140 2010-04-07 10:26:19
Re: Probleme cu bauturaPai atunci este bine ca te-ai invatat cu el in curand o sa incepi sa te inveti si cu bataia, o sa intre in program.Vorbeste cu el si ill rogi din suflet macar sa nu dea tare. Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #141 2010-04-07 10:26:54
Re: Probleme cu bauturagresesti foarte mult...sper ca realizezi asta...iti dai seama ca niciuna dintre noi nu are nimic de castigat sau de pierdut din toata treaba asta...au fost sfaturi sincere...si unele venite chiar dintr-o experienta de viata neplacuta...acum parerile noastre le stii...daca esti hotarata sa il dai afara din viata ta clar o sa iti fie greu, dar pe forum o sa gasesti sprijin mereu...acum daca tu vii si spui ca nu rezisti fara el nicio zi si il vrei inapoi...n-ai decat...stii tu...ce isi face omul cu mana lui ... ...dar de la noi nu mai ai ce sa vrei in acest caz O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #142 2010-04-07 10:26:58
Re: Probleme cu bauturaonyca, gaseste-ti o ocupatie sa-ti mai iei gandul de la el.. Offline #143 2010-04-07 10:28:16
Re: Probleme cu bauturanu am luat bataie de fata cu mama..doar a vorbit urat si ne a jignit...stiu ca nu trebuie sa astept lucrul asta sa se intample...nu stiu ce sa spun...as vrea macar cateva zile sa l las singur..dar parca nu ma simt nici eu in stare...dragostea asta e mai rea ca o boala.. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #144 2010-04-07 10:31:49
Re: Probleme cu bauturaadica clar..nicio sansa... vrreau si eu sa fiu miresica Offline #145 2010-04-07 10:47:08
Re: Probleme cu bauturaAtunci iti urez bafta multa in continuare dar in viata deciziile importante ar trebuii luate cu capul mai mult decat cu inima .Poate o sa ziceti ca este usor sa vorbesti dar eu asa sunt mai calculata si pana akm mi-a prins bine. Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #146 2010-04-07 10:50:54
Re: Probleme cu bauturaTu ti-o cauti cu lumanarea. Da rau !!! Stii cum e, stii ce face, stii cine e, i-ai dat probabil n sanse, suferi dar tot il mai vrei. Pana aici nicio problema. Fiecare doarme cum isi asterne da fa bine si muta-te cu el in chirie, mergeti si va injurati si va bateti acolo singuri, sa nu o mai faceti de rusine pe femeie aia si o chinuiti in halu asta. Esti egoista ! Nu te gandestei decat la tine si la dependenta care o ai pentru omu asta. Incep sa cred ca nu el e cel cu probleme Nu o cunosc pe mama ta dar mi se rupe sufletul pentru ca incerc sa ma pun in locul ei sau in locul mamei mele, de exemplu, si banuiesc ca e groaznic sa te chinui sa-ti cresti copilul ca apoi sa te puna sa treci prin situatii de genu asta. Familia nu o indepartezi niciodata !!! Asta ar trb. sa-ti fie un principiu de la care sa nu te abati, mai ales ca o mai ai doar pe EA ! Dar lucrurile astea trebuie sa le simti ori tu, din pacate, nu prea le simti. Barbati sunt pe toate garduriule dar mame nu! Intr-o zi, o sa-ti dai pumni in cap pentru comportamentul asta de acum si pentru ce-i faci mamei tale. Nush, mie mi-e greu sa accept cate compromisuri poti sa faci pentru un om care nu are minimul respect pentu tine Deocamdata e peste puterile mele sa inteleg lucru asta. Offline #147 2010-04-07 11:01:12
Re: Probleme cu bauturauf vrreau si eu sa fiu miresica Offline #148 2010-04-07 11:23:21
Re: Probleme cu bauturae clar..nu mai spuine nimeni nimic..sunt toanta:( vrreau si eu sa fiu miresica Offline #149 2010-04-07 11:31:40
Re: Probleme cu bauturaPai Onyca ce am putea spune noi in conditiile in care tu ai spus Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #150 2010-04-07 11:41:36Re: Probleme cu bauturaOnyca, eu atat iti spun, daca te intorci la el, clar va meritati unul pe altul Tie inseamna ca iti place sa fii batuta si jignita. Fiecare cu placerile lui. Nici o persoana normala nu ar putea iubi un om violent, betiv care ii baga mama in mormant. Repet, poate pana la urma sunteti perechea potrivita, tu sac de box, el ala care da. Offline #151 2010-04-07 12:06:57
Re: Probleme cu bauturamultumesc tuturor pentru gandurile bune. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #152 2010-04-08 14:24:46
Re: Probleme cu bauturaBuna onyca.....ce ai mai facut cu prietenul tau? ce hotarare ai luat?? “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|