homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu bautura-6

#96 2010-04-06 17:37:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Probleme cu bautura

Pfff, la varsta asta clar, lasa-l si gaseste altul. Esti prea tanara. Frate, nu imi vine sa cred cat de tanara poti fi! Pai la 26 de ani ai o viata intreaga inainte si daca o sa o petreci cu el, clar nu o sa fie o viata prea placuta.

#97 2010-04-06 17:57:38

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

onyca, am citit tot topicul si iti spun si eu acelasi lucru: FUGI! cum iti imaginezi ca va fii omul asta peste cativa ani ? Ti-ar placea ca copiii tai sa aiba un asemenea tata? neutral
Oamenii de genul lui se pot vindeca. Dar NU cu tine alaturi. Odata ce i-ai permis sa te injure si sa te bata, nu se va opri prea curand.
Eu am avut o colega a carui tata era betiv. Si violent. Eram clasa a 2-a cand la un acces de furie a calcat-o pe mama ei in picioare si ea a venit cu ochii vineti la scoala. In ziua aia mama ei a bagat divort. Omul respectiv a continuat sa bea 2 ani, pana intr-o zi cand s-a lasat, s-a schimbat si s-a intors la familia lui. De atunci nu a mai facut nici macar o criza, nu a mai ridicat tonul la nici una din ele si este tatal/sotul perfect. Asta e un caz cu final fericit. dar daca mama ei nu punea punct atunci, el nu realiza niciodata cat de gresit e comportamentul lui..
In niciun caz nu te muta cu el. Eu nu inteleg de ce esti dependenta de barbatul asta. Toate relatiile au amintiri frumoase, dar ai spus-o cu gura ta: chiar vrei sa ajungi la stirile de la ora 5? Chiar nu iti pasa de rusinea si suferinta pe care le indura mama ta?!

#98 2010-04-06 18:00:55

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

grater nu mai pot... a inteles hotararea mea... nu a vrut sa mai vina la mine.. a plecat acasa la el.. plangea la telefon, ca ma joc cu sentimentele.. ca prea usor ii dau cu piciorul.. ma doare sufletul.. oare e bine ce fac.. el plange acolo.. eu plang aici...

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#99 2010-04-06 18:04:03

onyca
Sr. member

ma tenteaza sa il sun.. grater

#100 2010-04-06 18:04:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

stai linistita, nu-l suna
si deocamdata zi mersi ca a inteles si roaga-te sa nu se imbete si sa te trezesti cu el la usa

Publicitate

loading...

#101 2010-04-06 18:08:14

onyca
Sr. member

..dar eu stiu ca nu e asa rau.. as vrea sa l sun sa vad daca e bine...

#102 2010-04-06 18:10:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

onyca fii tare
altfel nu va intelege niciodata cat de mult greseste

#103 2010-04-06 18:10:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

onyca, tu cum te-ai simti daca acum ti s-ar da papucii, peste 2 minute ai fi sunata sa te intrebe ce faci... n-ai mai intelege nimic, nu ?
las-o asa acum, altfel vei parea nehotarata si deci si mai vulnerabila si chiar ca n-o sa mai scapi de el oricat ai vrea

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-04-06 18:11:08)

#104 2010-04-06 18:12:55

onyca
Sr. member

dar sufera si el...grater...offf... mai am un pic si innebunescccc... grater

#105 2010-04-06 18:14:33

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

onyca a scris:

dar sufera si el...grater...offf... mai am un pic si innebunescccc... grater

da cand vine beat si te bate si face scandal sufera?

Dragostea nu se stă, se face.

#106 2010-04-06 18:18:58

onyca
Sr. member

il sun:(

#107 2010-04-06 18:19:34

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

mai daca tie iti place batuta, injurat sa stai cu un betiv toata viata ...suna-l ce ma astepti? nu ai pic de respect fata de tine si familia ta.

#108 2010-04-06 18:22:32

onyca
Sr. member

de amu urmeaza greul...sa imi mentin hotararea.. sa nu dau inapoi.... cat de greu e sad

#109 2010-04-06 18:23:46

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

TUTUROR barbatilor le pare rau DUPA ce au gresit. Tu inca nu stiai asta?? Ia mai ofera-i o sansa, sa vezi ce rau o sa ii para cand se imbata din nou si urla la tine si la mama ta, care nu are nicio vina in toata povestea asta .Eu nu pot sa inteleg cum de poti sa spui "sufera". Tu nu ai suferit cand te-a injurat/batut ? Mama ta nu sufera ?! La ea nu te gandesti ?

#110 2010-04-06 18:27:04

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Daca tu nu te respecti nu o sa te respecte nimeni niciodata. Ceilalti se comporta cu tine asa cum ii inveti. Nu e vorba de tarie de caracter aici cat e vorba de ceea ce crezi tu ca meriti sa ai in viata. Sunt sigura ca esti o persoana destul de tare, odata ce ai reusit sa suporti atatia ani asa tratamente, pacat ca nu folosesti asta in favoarea ta si o folosesti impotriva... neutral
Pacat de tine, dar dupa cum vezi, tie trebuie sa iti pese in primul rand.
Esti tanara, ai toata viata inainte, ai putea sa folosesti toate astea ca sa inveti sa faci alegerile corecte in viata, dar tu nu vrei....
De ce te multumesti cu atat de putin? Ce beneficii obtii de pe urma acestei relatii? De ce iti folosesti energia pentru a-ti face rau, cand o poti folosii pentru a cauta sa-ti fie bine? Chiar asa nu dai 2 bani pe tine si pe sufletul tau?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#111 2010-04-06 18:27:53

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

vai de capu meu..  roll
iti dai seama, saracutu, sufera si el.
pai sa sufere ca asta merita daca nu stie sa se controleze si sa se poarte cum trebuie. tu te gandesti acum la el ca sufera doar ca i-ai zis ca gata dar el se gandea la tine ca sufereai cand facea scandal si te batea?
doamne doamne imi vine sa ma dau cu capu de pereti cand vad chestii de genu asta...  bang
ce sa fie greu ? mereu cand te apuca greul gandeste-te ca mai greu era cu scandalu facut de el decat singura si linistita.

Dragostea nu se stă, se face.

#112 2010-04-06 18:42:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Imi pare rau ca trebuie sa scriu asta, dar va rog nu dati cu pietre in mine.

Uitati cum vad eu treaba dupa 4 pagini in care fetele ii spun sa se desparta de el, sa il lase, sa fuga, sa se bucure de viata, daca ea il suna, sau il primeste inapoi... se merita unul pe altul. Cum nimeni nu il poate face pe el sa se lase de baut, asa nu poate nimeni sa o faca pe ea sa nu mai accepte rahat din partea lui. Eu nu am sa mai scriu aici pentru ca am impresia ca imi bat gura degeaba, si o sa o vedem pe forum peste 10 ani cu 2 copii probabil batuti de acest minunat baiat "suferind". neutral

Gata, am zis ce aveam de zis.

#113 2010-04-06 18:53:57

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

onyca, citeste prima parte a semnaturii Deuzzei. E destul de sugestiva. Eu atat am avut de zis. Bafta !

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-04-06 18:54:17)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#114 2010-04-06 18:59:19

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Mai fetelor, haideti sa nu mai dam cu pietre. Haideti sa ne punem putin in pielea femeii (ca este o femeie, nu o fata). Ea il iubeste, iar noi femeile asa suntem. Niste proaste ca iertam prea multe, si barbatii niste jigodii care profita peste masura. Nu aveti de unde sa stiti cum veti reactiona intr-o anumita situatie decat dupa ce sunteti puse acolo...
Si eu sunt la fel. Doamne iarta-ma cate am indurat si-am acceptat mai mai sa am liniste in casa si copilul meu sa creasca cu un tata.
Draga mea, baga-i cat mai adanc cutitul in coaste daca-l vrei inapoi CURAT, fara alcool. Ii spui negru pe alb si verde in fata: ori tu ori bautura. Si-i dai cateva luni timp sa-si puna in ordine prioritatile, departe de tine. Alaturi de tine nu va rezolva nimic. Daca te iubeste pe cat zice se va schimba, si va deveni un barbat responsabil. Dar nepus in situatia in care te-a pierdut nu va realiza ce are de facut, ai inteles?
Eu stiu ca poate nu este un om rau, si ca poate te iubeste. Asa sunt barbatii, iubesc dar nu se comporta ca atare.
Uite, taica-meu si acum regreta ca a acceptat sa divorteze, chiar si dupa doi ani de procese. Si si acum regreta ca n-a fost in stare sa-si rezolve problemele cu bautura in timp util.
Asa ca sfatul meu acesta este: fa-i bagajul, in ideea ca el sa stie si pentru ce. Spune-i ca-l dai afara pana se vindeca de patima asta. Spune-i ca tu poate iti doresti o familie, un copil, si nu vrei sa le ai alaturi de un alcoolist. Spune-i CLAR pentru ce il dai afara. Nu-l lasa sa plece cu ideea ca il trimiti acasa la el din cauza ca nu il mai iubesti. Ca mai rau se va duce catre bautura. Spune-i ca pana nu renunta definitiv la bautura si anturaj, tu ai usa inchisa. Poate poate va intelege ce are de facut, si va deveni ceea ce-ti doresti tu de la el. Daca nu, sa nu-l ai pe constiinta ca nu esti obligata sa suporti asa ceva.

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-04-06 19:00:35)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.