homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu bautura-4

#58 2010-04-06 11:41:45

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Probleme cu bautura

onyca, ?n primul r?nd el nu are acum nevoie de un psiholog, ci de o clinică de dealcoolizare. apoi, nu tu trebuie să-l duci acolo, ci el trebuie să fie conștient că are nevoie de asta, pentru o viață normală. lucru de care se pare că e uneori conștient, dar nu suficient c?t să facă ceva pentru asta. și rezultatul e că se ?mbată din nou. deci p**a voință...
așadar, din moment ce nici măcar nu ești măritată cu el, dă-i viteză c?t mai cur?nd posibil, apoi ai grijă să nu-ți facă rău, pentru că sigur va ?ncerca și asta. mergi la familia lui și avertizează-i să nu-l lase să-ți facă ceva, asigură-te că familia ta ?ți acoperă mereu spatele și o vreme nu umbla singură pe stradă. pentru că la cum ?l descrii, s-ar putea să fie genul care te duce tocmai după despărțire la știrile de la ora 17.

#59 2010-04-06 11:42:58

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu mai visa, nu mai traii in viitor coboara cu picioarele pe pamant si uita-te la el asa cum e nu asa cum speri tu ca va fi odata... Pentru ca sunt sanse mari sa ramana asa cum este si tu sa speri mult si bine ca se va schimba, iar asta sa nu se intample niciodata.
Fiecare e responsabil pentru ce este, nu e de vina familia disfunctionala in care a crescut si tu nici atat, pentru ca deja ai facut mult prea multe pentru el, parerea mea.
De ce nu te gandesti si la posibilitatea ca el sa nu-ti spuna adevarul? De ce esti atat de sigura ca regreta? Daca ar regreta, daca intr-adevar s-ar simtii atat de vinovat pentru ce face ar gasii o solutie, iar el nu cauta nici una. Daca intr-adevar te iubeste va face orice sa te aduca inapoi, se va duce singur la doctor, nu te va invinovatii ca ai ales sa te gandesti la tine, ca ai ales sa fugi de bataile si scandalurile lui.
Asa ca nu-ti fie frica sa faci pasul. Pana la urma daca e o posibilitate ca un lucru sa se intample se va intampla. Daca va fi sa se lase de bautura se va lasa, mai ales dupa ce va vedea ce a pierdut...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#60 2010-04-06 11:48:33

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

onyca a scris:

offf grater o iubire imposibila... acum pot...acum nu pot

stai lin...asa am fost si eu........de fapt sunt...pt ca imi vine in fiecare minut sa ma intorc la el..insa stiu ca nu se poate..si asa de ce sa ne mai amagim degeaba.....

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#61 2010-04-06 11:48:43

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

sad

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#62 2010-04-06 11:54:11

onyca
Sr. member

multumesc mult fetelor...ma retrag nitel..merg sa fac nitel curatenie..nici patul nu l am strans.....ma termina gandurile astea grater

Publicitate

loading...

#63 2010-04-06 12:02:55

andreutza89.dreaming
Full member

rugaciune  sa iei cea mai buna decizie pt viata ta..........si nu gandi cu capul...ci gandeste cu inima  goodluck  goodluck  goodluck

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#64 2010-04-06 12:05:32

anabella_n
Hero member

andreutza89.dreaming a scris:

si nu gandi cu capul...ci gandeste cu inima  goodluck  goodluck  goodluck

andreutza, cred că ai vrut să spui invers. e grav dacă alege să g?ndească ?n continuare cu inima

#65 2010-04-06 12:56:14

onyca
Sr. member

back..aici trece altfel timpul..

#66 2010-04-06 13:14:33

andreutza89.dreaming
Full member

anabella_n a scris:

andreutza89.dreaming a scris:

si nu gandi cu capul...ci gandeste cu inima  goodluck  goodluck  goodluck

andreutza, cred că ai vrut să spui invers. e grav dacă alege să g?ndească ?n continuare cu inima

big_smile  sczz anabella_n big_smile m-am grabit cand am scris........ puss  ms ca m-ai atentionat wink

adik cum trece altfel????

#67 2010-04-06 13:23:24

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

onyca eu nu cred ca tu il poti ajuta...toti doar poti sa vorbesti cu rudele lui,prietenii lui...tu cat timp vei sta langa el iti vei pierde timpu si exista riscul sa fie si mai violent cu tine
nu esti tu mama Dolores sa te sacrifici...tu crezi ca el nu stie ca ii face rau bautura?
Eu una nu cred ca va accepta sa-l duci TU la psiholog sau la un centru...tu esti iubita lui si isi permite sa tipe la tine,sa te bruscheze...nicidecum sa te asculte

#68 2010-04-06 16:15:05

onyca
Sr. member

am vorbit la telefon cu el.. i am dat de inteles ca trebuie sa luam o pauza, iar el spunea ca ma iau dupa gura mamei si a lumei, ca cel mai bine e sa ne mutam singuri in chirie...

#69 2010-04-06 16:16:28

anabella_n
Hero member

mai bine nu, acasă măcar e mama ta, nu poate da oricum ?n tine, dar cu chirie te-ar călca ?n picioare la beție, fără să aibă cine să te salveze

#70 2010-04-06 16:16:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ca sa faca scandal si mai bine??? trebuie sa il faci sa inteleaga ca are o problema si ca vrei sa pui punt relatiei.ce te faci daca incepe sa te bata?asta e urmatorul pas in cazuri de genul asta

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#71 2010-04-06 16:20:08

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Onyca, exact asta iti spuneam mai sus. Trebuie sa ii spui clar ca vrei sa te desparti de el, sa ii spui clar toate motivele pentru care vrei sa te desparti de el, si sa ii spui clar ca decizia e deja luata, ca nu a trecut momentul dezbaterii.

Auzi, sa te muti cu el singura. Pai daca el da in tine cu mama ta de fata, imagineaza-ti ce iti face daca ati sta singuri. Stai cuminte la casa ta si da-l afara pe omul asta acre clar nu merita.

#72 2010-04-06 16:30:44

onyca
Sr. member

am avut si momente frumoase cu el...deja simt casa goala...si fiecare lucrusor ma duce cu gandul la el...de ce grater

#73 2010-04-06 16:35:16

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

onyca, lasa-l, ca nu o sa se schimbe pentru nimic in lume....nu-l lasa sa distruga 2 vieti, pe a mamei tale si pe a ta! si tu esti singura care poate pune capat situatiei...ce preferi? batai si scandaluri non-stop, dar sa stai pentru ca il iubesti sau sa renunti acum si sa fii fericita mai tarziu alaturi de un alt baiat si sa ai parte de liniste?

#74 2010-04-06 16:38:25

onyca
Sr. member

vreau sa am liniste, intelegere.. grater

#75 2010-04-06 16:40:58

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pune capat relatiei,iar daca iti face probleme dupa mergi la politie .

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#76 2010-04-06 16:45:48

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

onyca a scris:

vreau sa am liniste, intelegere.. grater

si crezi ca poti avea astea alaturi de el? daca in 5 ani nu s-a schimbat nimic....e clar ca nu se va schimba nici de acum inainte....stiu ca este greu, dar incearca sa te gandesti la linistea ta....ti-ai raspuns singura la intrebare....fii tare, pentru ca te nenorocesti pe tine, el nu se gandeste ca distruge mai mult de o singura viata, dar te distuge pe tine si pe mama ta....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.