|
Nu esti logat.
Probleme cu bautura-4#58 2010-04-06 11:41:45
Re: Probleme cu bauturaonyca, ?n primul r?nd el nu are acum nevoie de un psiholog, ci de o clinică de dealcoolizare. apoi, nu tu trebuie să-l duci acolo, ci el trebuie să fie conștient că are nevoie de asta, pentru o viață normală. lucru de care se pare că e uneori conștient, dar nu suficient c?t să facă ceva pentru asta. și rezultatul e că se ?mbată din nou. deci p**a voință... Offline #59 2010-04-06 11:42:58
Re: Probleme cu bauturaNu mai visa, nu mai traii in viitor coboara cu picioarele pe pamant si uita-te la el asa cum e nu asa cum speri tu ca va fi odata... Pentru ca sunt sanse mari sa ramana asa cum este si tu sa speri mult si bine ca se va schimba, iar asta sa nu se intample niciodata. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #60 2010-04-06 11:48:33
Re: Probleme cu bautura
stai lin...asa am fost si eu........de fapt sunt...pt ca imi vine in fiecare minut sa ma intorc la el..insa stiu ca nu se poate..si asa de ce sa ne mai amagim degeaba..... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #61 2010-04-06 11:48:43
Re: Probleme cu bauturavrreau si eu sa fiu miresica Offline #62 2010-04-06 11:54:11
Re: Probleme cu bauturamultumesc mult fetelor...ma retrag nitel..merg sa fac nitel curatenie..nici patul nu l am strans.....ma termina gandurile astea vrreau si eu sa fiu miresica Offline Publicitateloading...
#63 2010-04-06 12:02:55
Re: Probleme cu bauturasa iei cea mai buna decizie pt viata ta..........si nu gandi cu capul...ci gandeste cu inima “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #64 2010-04-06 12:05:32
andreutza, cred că ai vrut să spui invers. e grav dacă alege să g?ndească ?n continuare cu inima Offline #65 2010-04-06 12:56:14
Re: Probleme cu bauturaback..aici trece altfel timpul.. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #66 2010-04-06 13:14:33
sczz anabella_n m-am grabit cand am scris........ ms ca m-ai atentionat “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #67 2010-04-06 13:23:24
Re: Probleme cu bauturaonyca eu nu cred ca tu il poti ajuta...toti doar poti sa vorbesti cu rudele lui,prietenii lui...tu cat timp vei sta langa el iti vei pierde timpu si exista riscul sa fie si mai violent cu tine Offline #68 2010-04-06 16:15:05
Re: Probleme cu bauturaam vorbit la telefon cu el.. i am dat de inteles ca trebuie sa luam o pauza, iar el spunea ca ma iau dupa gura mamei si a lumei, ca cel mai bine e sa ne mutam singuri in chirie... vrreau si eu sa fiu miresica Offline #69 2010-04-06 16:16:28
Re: Probleme cu bauturamai bine nu, acasă măcar e mama ta, nu poate da oricum ?n tine, dar cu chirie te-ar călca ?n picioare la beție, fără să aibă cine să te salveze Offline #70 2010-04-06 16:16:31
Re: Probleme cu bauturaca sa faca scandal si mai bine??? trebuie sa il faci sa inteleaga ca are o problema si ca vrei sa pui punt relatiei.ce te faci daca incepe sa te bata?asta e urmatorul pas in cazuri de genul asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #71 2010-04-06 16:20:08Re: Probleme cu bauturaOnyca, exact asta iti spuneam mai sus. Trebuie sa ii spui clar ca vrei sa te desparti de el, sa ii spui clar toate motivele pentru care vrei sa te desparti de el, si sa ii spui clar ca decizia e deja luata, ca nu a trecut momentul dezbaterii. Offline #72 2010-04-06 16:30:44
Re: Probleme cu bauturaam avut si momente frumoase cu el...deja simt casa goala...si fiecare lucrusor ma duce cu gandul la el...de ce vrreau si eu sa fiu miresica Offline #73 2010-04-06 16:35:16
Re: Probleme cu bauturaonyca, lasa-l, ca nu o sa se schimbe pentru nimic in lume....nu-l lasa sa distruga 2 vieti, pe a mamei tale si pe a ta! si tu esti singura care poate pune capat situatiei...ce preferi? batai si scandaluri non-stop, dar sa stai pentru ca il iubesti sau sa renunti acum si sa fii fericita mai tarziu alaturi de un alt baiat si sa ai parte de liniste? Offline #74 2010-04-06 16:38:25
Re: Probleme cu bauturavreau sa am liniste, intelegere.. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #75 2010-04-06 16:40:58
Re: Probleme cu bauturapune capat relatiei,iar daca iti face probleme dupa mergi la politie . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #76 2010-04-06 16:45:48
si crezi ca poti avea astea alaturi de el? daca in 5 ani nu s-a schimbat nimic....e clar ca nu se va schimba nici de acum inainte....stiu ca este greu, dar incearca sa te gandesti la linistea ta....ti-ai raspuns singura la intrebare....fii tare, pentru ca te nenorocesti pe tine, el nu se gandeste ca distruge mai mult de o singura viata, dar te distuge pe tine si pe mama ta.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|