homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu bautura-5

#77 2010-04-06 16:45:51

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

Re: Probleme cu bautura

e un cosmar prin ce trec

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#78 2010-04-06 16:46:59

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Nu te supara ca te intreb ,dar totusi ce te mai tine langa un asemenea om?Am inteles ca sunteti impreuna de cativa ani, dar faptul ca de-a lungul relatiei voastre au existat si clipe fericite, nu inseamna ca in amintirea lor, vei suporta toata viata actele lui de violenta, vocabularul murdar si urletele in miez de noapte.Si pe deasupra o jignesste si pe mama ta, ceea ce nu trebuiai sa-i permiti niciodata,sa nu mai vorbim de faptul ca nu-i casa lui ci e a mamei tale.Daca zici ca atunci cand nu e beat, constientizeaza ce face la betie si-i pare cu adevarat rau, atunci daca te-ar iubi cu adevarat si n-ar vrea sa te piarda si sa strice relatia voastra,ar recunoaste ca are nevoie de ajutor  de specialitate si s-ar lasa ajutat.Dardaca el nu vrea ,n-o sa-l schimbe nimeni si nimic niciodata.Zici ca anturajul lui e de asa natura.....pai daca ar vrea sa se schimbe, in primul rand ar elimina astfel de "prieteni" din jurul lui.Ti-ar spune: draga mea uite eu chiar vreau sa ma schimb, nu e usor dar tot ce conteaza e ca incerc si vreau din tot sufletul si te rog sa ma ajuti si sigur imi va fi mai usor si impreuna vom reusi pana la urma.....dar asa, cand el face scandaluri interminabile si a doua zi spune doar ca-i pare rau......nu-i de ajuns.Deci sfatul meu e sa pui punct cat mai repede si nici nu trebuie sa te simti vinovata in vreun fel, ca doar nu l-ai pus tu sa bea, deci nu e vina ta.Nu sacrifica sanatatea si nervii tai si a mamei tale.

#79 2010-04-06 16:47:32

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

onyca a scris:

e un cosmar prin ce trec

si gandeste-te ca tu esti singura care ii poate pune capat!

#80 2010-04-06 16:48:38

onyca
Sr. member

simt ca nu sunt in stare grater

#81 2010-04-06 16:50:54

onyca
Sr. member

mereu imi spune ca vrea sa se schimba...insa asta dureaza o saptamana, doua..si apoi totul se naruie...

Publicitate

loading...

#82 2010-04-06 16:54:57

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

onyca: Daca intr-adevar mai tii la el, da-l afara! Si pune-l sa se vindece. Si spune-i ca atunci cand va fi CURAT ca lacrima, fara pic de tentatie catre alcool usa ta ii este deschisa. Crede-ma iubita ca nu vrei sa ajungi o femeie maltratata de un betiv. Maica-mea, si acum, la 24 de ani dupa divortul de taica-meu are cosmaruri, si-si aduce aminte cum o calca efectiv in picioare la betie, si cand era treaz era barbatul perfect. Taica-meu s-a schimbat abea acum la batranete cand a dat-o in pocaism etc. Nu este o boala cu care poti lupta si tu. El singur s-a lasat sa ajunga in situatia asta, tu n-ai avut nici o vina. Daca deja e violent, afara cu el! Crede-ma ca NU vrei sa iti traiesti viata ca o femeie abuzata si maltratata!! NU ingrosa randul atator femei care duc o astfel de viata si nu pot parasi cuplul din cauza fricii!! Cea mai mare prostie pe care ai putea s-o faci ar fi sa te muti singura cu el, unde va putea sa-si verse nervii pe tine linistit. Fii fata desteapta si alege in primul rand siguranta ta.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#83 2010-04-06 16:58:50

_alexa_
Hero member

Dependenta de alcool se creeaza relativ greu. Adica trebuie sa ai ani buni de bautura ca sa spui ca esti dependent in adevaratul sens al cuvantului. Si nu cred ca este situatia lui aici. Pur si simplu este un caracter slab, si nu face fata tentatiilor. Daca te iubeste cu adevarat renunta definitiv la bautura. Dar s-o faca in afara casei tale. Ascult-o pe mama ta, si urmeaza-i sfaturile. Ai grija cand iti intra azi in casa sa-si ia lucrurile sa nu miroasa a bautura.
Si apropo de ajutoare. La noi in tara nu exista (cel putin asa stiu eu) un suport REAL pentru astfel de persoane.

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-04-06 17:00:08)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#84 2010-04-06 17:01:56

onyca
Sr. member

stiu ca aveti mare dreptate..sunt constienta de toate astea..dar mi e atat de greu sa discut cu el..sa l dau afara din viata mea..

#85 2010-04-06 17:03:12

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

hai sa va dau un pont: omul care a apucat-o deja pe caile astea, n-o sa se vindece niciodata... dar niciodata!

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#86 2010-04-06 17:06:47

_alexa_
Hero member

Ai vrea mai bine sa-i spui adio internata in spital cu cine stie ce oase rupte??
Discuta cu el si spune-i ca cel putin pana nu se pune pe picioare tu nu-l mai primesti in casa!
Daca vreti va continuati relatia locuind separat. Daca nu ii pui cutitul in coaste nu o sa faca niciodata nici un efort in privinta asta! La asta nu te-ai gandit?
Si stai linistita. Cand vei vedea cata liniste ai in casa fara el, fara alcool, fara scandaluri, nu-ti va mai fi dor de el, crede-ma!! Si vei dormi linistita.

#87 2010-04-06 17:07:45

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Onyca, dar tu cati ani ai? Ca pari sa ai 40 de ani la cum vorbesti despre omul asta ca si cum ar fi trimis din cer. SUnt baieti cu carul pe lume, si chiar de nu ar fi, tot mai bine fara decat cu unul ca el.

#88 2010-04-06 17:08:41

_alexa_
Hero member

blackberry a scris:

hai sa va dau un pont: omul care a apucat-o deja pe caile astea, n-o sa se vindece niciodata... dar niciodata!

nu e chiar asa, am vazut cazuri care s-au vindecat. dar, traiesc tot restul vietii cu o lupta interioara: sa beau, sa nu beau.

#89 2010-04-06 17:10:33

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Pai ti-o fi tie greu, dar numai tu poti sa faci asta, sau nu, in functie de cum vrei si cum crezi ca meriti sa traiesti atat tu cat si mama ta sau viitoarea ta familie.
Asta da, e doar responsabilitatea ta. Nu faptul ca el bea, sau ca "nu poate sa se lase" desi nici nu a incercat vreodata si probabil nici nu vrea.
In final, tu decizi, tu alegi.
Si crede-ma pe cuvant ca daca intr-adevar te-ar iubii nu te-ar condamna ca vrei sa pleci departe de scandalurile, bataile, si umilintele la care te supune, si la care se obliga si mama ta sa ia parte, din prea multa dragoste fata de tine neutral

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#90 2010-04-06 17:11:59

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eu n-am vazut niciunul, insa cunosc multi barbati care la 20 de ani erau lapte si miere, si-au facut o familie frumoasa, si acum la 40-50 ani fac crize de epilepsie si isi pierd cunostinta f des. si continua sa bea. si nu realizeaza ca nu e bine.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#91 2010-04-06 17:17:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

onyca, sper din suflet sa asculti sfatul fetelor si sa fii tare...

chiar daca ar fi multe momente frumoase, la prima palma/ injuratura eu as renunta la tot... pt ca nu pot sa accept asta...
si la fel cred ca ar trebui sa faca orice fata/femeie....

la fel si in cazul bauturii.. inteleg ca bei la un chef, la o nunta, ca iesi intr-o seara... dar bei cu masura si cat sa te simti bine...

#92 2010-04-06 17:29:16

onyca
Sr. member

am vorbit iar la telefon...a inteles ca vreau sa ne despartim.."imi rupi inima in mine...asa ceva nu se face, am venit o seara beat acasa..."...ca ascult de gura lumii...el stie bine ca s a intamplat de mai multe ori asta..stiu ca sufera si el..si ca regreta...mi a inchis telefonul...nu vrea sa ne vedem azi.. grater

#93 2010-04-06 17:30:56

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Foarte bine ca nu vrea, fa-i bagajele, sa fie pregatite langa usa, in caz ca se razgandeste. Si incuie bine usa. Eventual vorbeste cu un vecin, ca daca doamne fereste vine beat si face scandal sa cheme politia.

Cati ani ai onyca?

#94 2010-04-06 17:32:36

onyca
Sr. member

26 in iunie...iar el face 25 in iulie...

#95 2010-04-06 17:35:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

esti f tanara onyca... nu-ti distruge viata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.