homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu parintii..-12

#210 2010-04-16 17:56:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: probleme cu parintii..

Loveable a scris:

Nu, asteptam sa le omoare in bataie, si sa-l traumatizeze pe ala mic irecuperabil.

Sa nu uitam ca si piie citeste acest subiect si ca vb totusi despre tatal ei  roll

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-04-16 17:57:57)

#211 2010-04-16 18:00:28

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Stai linistita anca, ca nu ma dor deloc toate vorbele astea, mie mi-e si greu sa-i spun 'tata'...
Cat despre ce o sa facem inca nu stiu, desi a trecut o saptamana de la toata povestea asta inca sunt confuza si inca nu stiu ce decizie sa iau. El s-a intors acasa, si i-a adus mamei o gramada de cadouri, se comporta normal dar cu mine tot nu vorbeste. Chiar ma bucur ca nu ma baga in seama, nici n-am nevoie, sunt multumita ca se comporta cu mama bine, sper sa fie asa de-acuma...

#212 2010-04-16 18:02:48

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

offf,piie..o sa fie..din pacate pana data viitoare

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#213 2010-04-16 18:03:16

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

anca90 a scris:

Loveable a scris:

Nu, asteptam sa le omoare in bataie, si sa-l traumatizeze pe ala mic irecuperabil.

Sa nu uitam ca si piie citeste acest subiect si ca vb totusi despre tatal ei  roll

si ce am zis? ca sare la mama ei si ca fratele ei e traumatizat de toate scandalurile?
astea sunt vorbele ei din posturile anterioare...

hjarta

#214 2010-04-16 18:07:47

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

wild_wind a scris:

offf,piie..o sa fie..din pacate pana data viitoare

Sunt constienta de asta, dar incerc sa ma mint singura  neutral
Oricum, am rugat-o pe mama din tot sufletu, macar daca nu are suficienta tarie ca sa puna punct taraseniei asteia, sa incerce pe cat posibil sa nu poarte conversatii cu el. Sa se rezume doar la 'da, nu, bine'; si poate in cazul asta nu o sa mai aiba motiv de cearta. Zic.

Publicitate

loading...

#215 2010-04-16 18:13:09

wild_wind
Platinum member

daca as fi sincera,mult mai sincera decat sunt acum..ar durea cele scrise,asa ca incerc sa ma abtin,pentru ca pana la urma,fiecare alege singur sa faca in viata..bine sau rau..
cine sunt eu sa ,,judec,,?   sper din tot sufletul sa va fie bine..pup.

#216 2010-04-16 18:29:23

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

piie,inteleg prin ce treci pt k si eu am avut o situatie ca a ta..poate chiar mai rea! eu nu mi'am suportat tatal inca de cand eram mica,imi inspira neincredere si simteam k nu ma iubea supa  asta poate din cauza ca vedeam cum se poarta cu mama - uneori foarte normal,alteori un dezastru:o insulta,k ea e o proasta,k nu poate sa faca nimic in viata fara el,k sa tina minte bine k in familie el e desteptul si noi,proastele roll  amandoi lucrau pe vremea aceea..insa el s'a lasat pt k a vrut sa isi faca o firma( e electronist,ceva in domeniu).insa banii care ii avea atunci nu erau de ajuns si o facea proasta tot pe mama-k din cauza ei nu are,k nu o duce capul sa faca mai multe k sa scoata bani! si a vandut apartamentul in care stateam la atunci (noi ne'am mutat la parintii mamei mele,aveau 5 camere si am avut destul loc si noi),a facut firma,a mers totul ok 2-3 ani sa zicem,pana cand el a ajuns intr'un stadiu in care facea bani,apoi 4-5 zile nu lucra,pana ce termina banii si o lua d la capat! sad
si tot asa,pana ce a ramas si cu datorii,mama a luat ordonanta si a platit tot,in speranta k el ,dupa ce promisese,se schimba si se tine constant de treaba si astfel va fi totul bine.insa,bineinteles,nu a fost asa si mama a fost nevoita sa plece de langa noi(mai am o surioara de 12 ani) pt k ramasese si ea fara job si nu mai putea suporta certurile cu el.facea bani,apoi pauza pana ce ii cheltuia toti(am avut de toate,nu zic nimic la partea asta,insa mai multi bani dadea pe bautura decat pt casa si familie).
plus k beat fiind,ii jignea si pe bunici,pe mama,pe mine si sora mea inclusiv-desi era mica. eu nu aveam voie sa ies cu prietenii,sa am iubit... nu mai zic-krek vroia sa raman fata batrana! nu aveam voie sa am bani de buzunar,sa'mi iau nimic nou pana ce nu mi se strica ceea ce aveam deja....a fost un calvar! plus k de cand ne'am mutat cu bunicii,nu suporta sa'i vada la masa si el manca in casa roll  ii mai ducea si mama mancarea,d park era la restaurant! mama continua situatia asta din ..inertie,cum sa'i zic....a plecat in Italia si a fost foarte greu fara ea,insa s'a mai indepartat de el si asta e lucrul bun.cat a fost plecata eu am fost si mama si tata pt surioara mea,nu am avut o viata ca toate celelalte fete supa nu aveam timp....el a continuat sa ne faca mult rau,as umple pagini daca as scrie...insa s'a ajuns si la divort!!
Decizia asta a fost luata d mama anul trecut,cand a vrut sa o ia pe sora mea cu ea in Italia si el nu a vrut sa'i semneze procura....asta a pus capac si poate k e mai bine pt k daca nu,el ar fi fost si acum prezent in vietile noastre......cand a vazut acasa citatia de divort,a amenintat'o pe mama,i'a cerut bani k sa nu faca rau etc...insa s'a potolit pt k stie ca nu mai are ce face....cu mine nici nu mai vorbeste deloc,pe strada cand ma vede se face k ploua,a zis k sunt o ticaloasa  si k din cauza mea s'a destramat familia!!! acum singura legatura cu el mai e telefonul,prin care el "se intereseaza de aia mica"...
Il urasc din toata inima-mi'a distrus viata!!la fel si mamei si surioarei.Din cauza lui am renuntat si la facultate,mama nu poate singura cu 2 fete si 1 salariu si eu trebuie sa o ajut si sa fac ceva.Privesc inapoi la zilele in care visam sa ma fac ghid turistic sau translator..... vise spulberate... supa  insa sunt multumita pt k am scapat de chinul din viata noastra...

#217 2010-04-16 18:34:06

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Baby, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva dar bine ca ati scapat si sunteti libere smile God, cum spuna neutral Sfatul meu e sa nu renunti la visele tale, banuiesc ca esti inca tanara si ai tot timpul din lume sa urmezi facultatea care ti-o doresti si sa ajungi ghid turistic sau translator big_smile

#218 2010-04-16 18:37:45

wild_wind
Platinum member

baby,imi pare rau pentru ce a trebuit sa suporti...copii nu trebuie niciodata sa treaca prin ceea ce ,,strica,, adultii
din pacate,ei-copii, sunt cei care sufera cel mai mult si multi parinti nu inteleg, in egoismul lor.
sper sa reusesti sa mergi mai departe si sa nu uiti niciodata prin ce ai trecut..tocmai pentru ca situatia sa nu  se repete si in viata ta...

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-04-16 18:38:38)

#219 2010-04-16 18:39:00

Miss_B
Insomniac member

da,batuta nu ma las...am abia 21 de ani smile  insa ma simt asa...descurajata! pt k sunt o persoana foarte calculata si cand ceva da gres....ma inchid in mine.sper sa am sansa pe viitor,sa fac ceea ce am visat. smile

#220 2010-04-16 18:40:08

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Tinem pumnii si curaj, forta ! puss

#221 2010-04-16 18:41:50

Miss_B
Insomniac member

puss multumesc

#222 2010-04-16 19:20:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Anca, crezi ca piie nu gandeste aceleasi lucruri? Un tata adevarat nu ar face niciodata asa ceva copiilor lui. Nu inseamna ca daca ai donat sperma esti tata, esti tata atunci cand esti dispus sa admiti ca ai o problema si macar de dragul copiilor sa te tratezi.

#223 2010-04-16 21:27:15

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

piie a scris:

Purple, nu as putea sa plec pt ca nu as suporta gandu ca mama si fratioru meu sa ramana aici si sa sufere. Asta ar insemna sa nu-mi pese decat de mine... eu si fratele meu suntem foarte apropiati unul de celalat in ciuda diferentei mari de varsta, vorbim absolut de toate, iar eu il ajut in perioadele grele, sunt singura persoana in fata careia se deschide cu totul, altcuiva nu indrazneste sa-i spuna ce simte. Cum as putea eu sa plec?
Oricum, pana termin eu scoala mai este un an, se pot intampla multe lucruri.
Love, am citit prospectul si mi se par destul de puternice picaturile, eu cred ca ar fi un risc mare. Plus ca, dupa cum am mai zis, el conduce foarte mult si mai bea si cate-o bere, un pahar cu vin seara, cred ca ar da efecte foarte aiurea...

Piie, eu am trait si inca mai traiesc sentimente de vinovatie cand ma gandesc ca am lasat-o singura pe mama, dar incet incet trec peste ele. Am inceput sa merg si la psiholog de cateva saptamani si incearca biata femeie sa ma faca sa inteleg ca NU e treaba mea sa rezolv conflictele dintre parintii mei sau ca nu am cum (bine, exprimat mai frumos si mai subtil) si ca nu pot controla totul, ca eu nu sunt raspunzatoare pt faptul ca mama mea e nefericita si multe alte chestii de genul asta. Nu zic ca am reusit inca sa fiu de acord cu ea, poate cu timpul...

Nu se pune problema ca nu-ti pasa decat de tine, dar o sa te distrugi si tu daca o sa mai stai mult in mediul ala. De aceea, daca ai posibilitatea sa pleci la studii in strainatate, fa-o fara sa stai pe ganduri. Gandeste-te ca o faci ca sa poti sa iti gasesti un serviciu bun si sa-l iei in cele din urma si pe fratiorul tau cu tine.

Cat despre mama ta, ti-o spun cu parere de rau, daca nu a facut pana acum nimic ca sa indrepte situatia (adica sa-si gaseasca un serviciu si sa va mutati de la tatal vostru), n-o sa o faca niciodata. Sper sa nu te superi pe mine ca ti-am spus asa direct.  puss

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#224 2010-04-17 11:57:40

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Summer, eu am spus ca in privinta acestor picaturi ar fi bine sa nu stie nimeni inafara de ea si mama ei si tu spui ca stie tot forumul de la anticonceptionale ????dar asta n-are nici o treaba ca noi aici chiar daca discutam foarte deschis orice problema ne macina pe fiecare in parte, nu ne cunoastem ,deci chiar daca am vrea sa dam in vileag pe cineva de pe forum sau sa-i facem un rau nu am putea niciodata acest lucru.Eu ma refeream strict la persoanele din prejurul lor si chiar si la bunici,in sensul ca chiar daca sunt de partea lor ar putea sa se dea de gol o data fara sa vrea, eu stiu.... se poate intampla la nervi sau ceva de genu, sau la fel daca se destainuie unei rude foarte apropiate cu care acum sunt in relatii perfecte si la un moment dat se cearta, persoana respectiva din dorinta de a se razbuna cumva ar putea divulga secretul si.....nu vreau sa ma gandesc ce s-ar putea intampla.Cat despre noi, ti-am zis chiar daca stim cu totii situatia ei e ca si cum n-am sti, pentru ca nu facem parte din viata lor, din anturajul lor, nu le cunoastem personal si nimeni n-ar putea sa-i faca rau vreodata cu toate ca sunt sigura ca nimeni nu-i doreste raul si nici n-ar avea motiv ca doar noi vrem sa o ajutam cat mai mult, macar cu sfaturi sincere daca n-o putem ajuta altfel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.