homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femeiile obosesc vreodata?-5

#77 2010-05-16 01:09:09

ana2
Banat
Inregistrat: 2010-05-09

Re: Femeiile obosesc vreodata?

alinutzza_allexandra a scris:

gaby777 eu una nu obosesc deloc...am si cate 7-8 orgasme pe tura...big_smile...asa si prietenele mele......
voi barbatii stiu ca sunteti rupti dupa..lol la fel si iuby meu...doarme de rupe dupa...nu se ridica din pat neam rotfl

normal ptr ca b fac munca in timp ce femeile stau degeaba si asteapta pe tava       ia sa fie femeia activa si nu pasiva sa vedem cine osteneste

Ultima oara a fost editat de ana2 (2010-05-16 01:11:55)

#78 2010-05-16 01:18:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu stau de cele mai multe ori deasupra. Si cand nu stau deasupra, tot eu fac cel mai mult efort pentru ca el are probleme cu inima si oboseste usor. smile Si nu,nu obosesc, nu am mai putin chef, nu ma satur mai repede. :_ Acum astept sa-mi zici cum ar trebui sa-mi fie mutilate organele genitale si date resturile la caini smile

#79 2010-05-16 10:05:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

smile) Bine Wild lol Propun un ban permanent pe ip.
Revenind la subiect, eu parca am mai multa energie dupa angel
M-as apuca de orice, dar, paradoxal, nu mai rezist la "partea a 2a".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#80 2010-05-16 10:59:29

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Daca iubesti pe cineva incerci sa-l faci fericit fara sa astepti ceva inapoi si fara sa simti o obligatie in sensul asta. Eu sunt fericita daca reusesc sa-i fac iubitului meu cate o mica surpriza placuta, daca ii pot face cafeaua exact cum ii place si daca ii pot gati piept de pui desi eu sunt vegetariana. El nu se simte apoi obligata sa imi cumpere cadouri sau mai stiu eu ce si daca imi aduce flori stiu ca o face fiindca vrea sa ma vada zambind, nu fiindca urmareste ceva... Ideal, ssa ar trebui sa fie, nu sunteti de accord fetelor?
Balaurfurios are si el dreptate. Fetele sunt pretentioase, asteapta chestii (cel putin la inceputul unei relatii), vor sa fie tratate ca niste printese macara cateva saptamani sau luni... nu de alta dar dupa asta, aragazul, masina de spalta si matura ne asteapta  tongue

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#81 2010-05-16 13:10:53

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Ca idee, majoritatea femeilor pot sa satisfaca cativa/zeci de barbati la un gangbang, dar nu vezi prea multe filme cu barbati care sa satisfaca x femei si eventual sa fie gata pentru urmatoarea runda in cateva minute.

OT: la ce naiba dezgropi thread-uri vechi de 2 ani? Si pe deasupra nu prea ai nimic util de zis.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.