homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce este in mintea unora?-4

#58 2010-07-01 13:58:14

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: ce este in mintea unora?

o sa spuneti ca sunt rea, dar ei doi...ei bine.. se merita unul pe celalalt tongue

#59 2010-07-01 16:32:00

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

și uite așa cineva pune ?n sf?rștit punctul pe i ?n toată problema asta...poate nu sunt la fel, dar cu siguranță se completează și-și hrănesc "nevoile", fiecare cu defectele celuilalt

#60 2010-07-01 16:45:27

mony_ka
Full member
Inregistrat: 2010-05-31

mda.....asta e riscul cand scrii pe un forum

#61 2010-07-01 17:29:20

meemee
Full member
Inregistrat: 2010-06-14

Eu spun ca nu exista barbat perfect,dupa cum nu exista femeie perfecta!Fiecare avem defecte!Secretul este ca persoana cu care esti sa nu aibe defectele pe care tu le consideri odioase!Peste celelalte se poate trece,se pot face concesii,dar peste cele mari,niciodata!Degeaba vin eu si spun pe forum ca nu as putea sa convietuiesc cu un om care flirteaza in mod constant cu altele.Se vor gasi n persoane sa mi spuna ca lucrul asta e  normal pana la urma urmei si ca ma agit degeaba!Eu tot n o sa trec peste asta pentru ca mi se pare respingator ca tipul cu care sunt eu sa i faca ochi dulci prietenei mele chiar  fara sa aiba o intentie serioasa,ci doar asa "de distractie"(am dat chiar un exemplu pueril ca paote se intelege ce vreau sa zic)
Asa ca, mony_ka, eu intr un fel te inteleg,dar adevarul numai tu il stii!Daca tu consideri ca poti trece peste defectele astea ale lui,ca te ar deranja mult mai mult alte defecte,atunci incearca sa ramai cu el!Daca,din contra,situatia te macina mai mult decat vrei tu sa admiti,inseamna ca pana la urma tot ai sa te desparti!Nu poti sa lupti o viata impotriva firii tale,impotriva propriei tale persoane!
Sper sa iei decizia cea buna!

Ultima oara a fost editat de meemee (2010-07-01 17:30:55)

#62 2010-07-01 19:02:24

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Am citit tot topicul... nu ofer o opinie, ca iar s-ar isca un scandal big_smile Tot ce pot sa spun e ca si topicul asta, ca si cel de la totul despre sex cu placerile contra cost, e facut fix degeaba. Pana acum, singurul lucru pe care l-am observat a fost ca a intrat, a expus problema, a primit opinii pe care dup-aia a incercat sa le contrazica pentru ca nu ii placea cum sunau. Ea a descris cat de naspa o trateaza tipul si ce imatur e pentru varsta lui, userii au expus opinii obiective, viziunea oamenilor din afara relatiei, care privesc mult mai detasat lucrurile, si dup-aia ea a incercat sa-i convinga pe respectivii ca de fapt lucrurile sunt roz. Scuzati-mi intrebarea poate oleaca stupida, da' de ce se mai intreaba un lucru in the first place? E ca si cum eu as pune poza cu o rochie, sa intreb daca imi sta bine cu ea, voi sa imi spuneti ca nu si eu sa ma cert ca de fapt arata grozav si nu vedeti voi... Mi se pare usor aiurea smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-01 19:04:18)

Publicitate

loading...

#63 2010-07-01 20:35:25

mony_ka
Full member

Nu i-am luat apararea, si nici nu am incercat sa fac sa para totul roz, pentru ca nu e
Am incercat doar sa arat realitatea

#64 2010-07-01 20:41:14

mony_ka
Full member

free a scris:

Pai da. Riscul sa afli adevarul, nu sa te hranesti cu iluzii de maturitate toata viata.

Crezi ca adevarul il pot afla aici ? de la voi?
Nu cred.....adevarul il voi vedea in comportamentul lui, in faptele ce vor urma, in deciziile noastre...

#65 2010-07-01 22:00:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu cred ca tu ai intrat initial aici cand erai confuza si suparata. smile Ai turnat toate chestiile nasoale. Userii le-au rumegat si comentat pe astea. Dup-aia ai devenit brusc optimista si vezi si niste parti bune. Hai sa-ti zic ceva...daca existau parti bune, nu aveai ce cauta aici. Ai fi fost langa el, bucurandu-te de partile bune, nu aici, plangandu-te de imaturitatea lui si dorinta de a merge singur in Vama si mistourile facute pe seama ta de fata cu prietenii. Ca niciun om nu e prost sa isi piarda vremea pe un forum plangandu-se de diverse chestii daca acasa are si lucruri bune (in cazul asta, daca are acasa un partener care are si parti bune, nu doar proaste). Sa fim seriosi...daca esti fericita si te simti bine cu el, de ce mai esti aici? De ce nu esti langa el, sa te simti bine? Pentru ca nu exista asa ceva. Iti doresti sa existe, speri sa existe, dar nu exista. El te tine pe tine de rezerva pana gaseste pe altcineva, ca de aia nici nu spune oficial ca merge cu tine la mare. Are obiceiurile lui pe care stiti amandoi ca nu o sa i le schimbi si tu tot tragi de sperantele tale cu dintii... nu incerci sa ne convingi doar pe noi, ci incerci sa te convingi si singura ca o sa mearga si ca o sa iasa intr-un final asa cum vrei tu. smile Pai...fa asta. Nu vad de ce mai ai nevoie de opinii daca nu auzi ceea ce vrei si daca tot ce faci e sa te contrazici cu fiecare user care nu iti canta in struna.

#66 2010-07-01 22:10:37

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Sunt sigura ca iar o sa topai de fericire pentru ca o sa ma poti contrazice...si o sa-mi spui ca deja ii schimbi obiceiurile, ca merge  cu tine la mare. Merge. Dar te-a chemat el? Nu. Te-a chemat o prietena. Lui nici prin cap nu i-ar fi dat, de aia nici nu recunoaste ca merge si ca sta cu tine. Pentru ca el NU vroia sa stea cu tine. Prietena ta te-a chemat si el, ca un om practic, a vazut folosul. Doar nu-i strica o partida de sex sigura, daca tot te duci. Asa ca de ce sa nu stea cu tine in camera? Cand are chef de tine, te baga in seama, iar cand nu are...il doare in pix de tine si se distreaza singur sub sloganul "asa sunt eu, nu ma poti schimba". smile Vezi in ce pozitie pici tu? Si incerci sa te convingi si pe tine, sa ne convingi si pe noi ca lucrurile merg... in imaginatia si sperantele tale, da, merg. In realitate, te foloseste de-ti merg rotitele si cand se va satura te va lasa fara sa se uite inapoi.

#67 2010-07-01 22:39:45

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

anabella  buga
wildchild de asta nici nu m-am obosit sa dezvolt la subiect, am inceput sa recunosc oamenii care chiar vor o parere si cei care intra pe forum doar ca sa se planga  chicot 
mony_ka, tu nu vrei sa accepti realitatea...ft bine..nici nu trebuie...e viata ta...patul tau....ego-ul tau...

#68 2010-07-02 12:03:56

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

...și tinerețea ei pierdută, pentru că tot ce a spus wild mai sus e 100% adevărat. ea a intrat aici ?n speranța că cineva o va contrazice și p?nă la urmă o va convinge inclusiv pe ea ?nsăși că lucrurile nu sunt at?t de rele. c?nd a văzut că nu e așa, s-a supărat și și-a luat jucăriile și-a plecat
se va duce pe un alt forum unde va cere aceleași sfaturi și impresii și unde va primi fix ce primește aici, pt că realitatea e doar una, oric?t ar vrea ea s-o ?nfrumusețeze. sunt curioasă cum va decurge vacanța la mare, asta dacă va mai avea tăria să ne povesteaască, după toate mizeriile pe care i le va face el acolo

#69 2010-07-04 13:09:47

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

parerea mea este ca ar trebui sa te duci la mare, daca asta iti doresti, dar pe tipul asta trebuie sa-l tratezi cu indiferenta ca si cum nu ar exista, iar camerele trebuie sa fie separate.e o persoana care joaca teatru, care are interese, caruia ii place sa se laude cu cuceririle lui.simplul fapt ca iti face declaratii cand sunteti doar voi 2 si dupa aceea imprastie tot felul de zvonuri da dovada de nesimtire, nu-i curios de persoana ta.trebuie sa-ti schimbi directia.din ceea ce am citit am tras concluzia  ca tu reprezinti doar o aventura ori de cate ori are el chef si tu esti cam naiva.astea-s parerile mele, dar tu stii mai bine ce-i intre voi.ai grija sa nu te indragostesti de o naluca

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#70 2010-07-04 15:22:03

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cu siguranta in sinea lui nu se crede mai bun decat ceilalti, ci din contra, e un om frustrat, care intr-un fel ar trebuii inteles, probabil a trecut prin multe ca sa ajunga asa, dar atat.
Nu trebuie sa ii permiti sa isi verse frustrarile asupra ta. Un astfel de om sigur nu o sa iubeasca niciodata pe nimeni, asa ca nu-ti mai face sperante, iar daca ti le faci, tu o sa fi sigura responsabila cand vei fi dezamagita.
Pana la urma nu trebuie dusa la extrem situatia. Tu ai fost constienta inca de la inceput de asa zisele lui defecte, probabil, dar asa cum spune annabela, aceste defecte iti "satisfac" anumite nevoi tie, si de asta le accepti, deci problema ta e la tine smile

Ultima oara a fost editat de my_aa (2010-07-04 15:23:12)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#71 2010-07-05 10:08:40

mony_ka
Full member

anabella_n a scris:

...și tinerețea ei pierdută, pentru că tot ce a spus wild mai sus e 100% adevărat. ea a intrat aici ?n speranța că cineva o va contrazice și p?nă la urmă o va convinge inclusiv pe ea ?nsăși că lucrurile nu sunt at?t de rele. c?nd a văzut că nu e așa, s-a supărat și și-a luat jucăriile și-a plecat
se va duce pe un alt forum unde va cere aceleași sfaturi și impresii și unde va primi fix ce primește aici, pt că realitatea e doar una, oric?t ar vrea ea s-o ?nfrumusețeze. sunt curioasă cum va decurge vacanța la mare, asta dacă va mai avea tăria să ne povesteaască, după toate mizeriile pe care i le va face el acolo

Nu sunt atat de disperata sa umblu din forum in forum cautand pareri, iar forumul acesta l-am descoprind cautand cu totul altceva

In weekend la mare nu s-a purtat chiar ca un indragostit, dar s-a purtat decent, a stat langa mine aproape tot timpul, nu eram o oarecare. Dupa toate parerile primite , probabil credeti ca mint , dar nu e asa.

Oricum de astazi nu voi mai vorbi deloc cu el, nu-i voi mai raspunde la nimic, asta fara a-i mai spune dinainte ca nu vreau sa-i mai vorbesc sau ceva de genul asta. Poate ca intradevar nu are rost. Sau poate isi va da seama ce a pierdut. Asta nimeni nu o poate stii. Viata e plina de surprize.

SI vroiam sa mai spun ceva, poate nu s-a inteles bine. Doar acum, in legatura cu marea s-a intamplat sa vorbeasca altceva de fata cu prietenii, este prima oara.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.